canım akşama kadar çokkkk güzel okurken özendim hatta bu işi başarcak diye okuyodum ki akşamı ve geceyi görmez olaydım!! 1 kase çorba zaten 1 dilim ekmek demek çorba içiyosan ekmek tarzı bişi yememen lazım ki sen 5-6 kaşık bulgur pilavı diosun 2 kaşık pilav=1 dilim ekmek 3 burdan 1 de çorbadan etti mi 4 dilim ekmekteki k.h.! bi de yarım dilim ekmek etti 4,5!
gecede de muz çok yanlış bi meyve araştırırsan muzu direk sporculara öneriyolar ve çoğu diyette önerilmiyor çünkü tam bi enerji bombası muz en azından gündüzki ara öğünlerinde yeseydin ya da sadece muz yiyip dursaydın gece bi de yarım mandalina ve 1/3 portakal diosun bu ikisi varken muz fazla muz varken bu ikisi falza olmuş gece için
boyumuzda kilomuzda ayni kilolari verirsek o kadar kisa sayilmayiz........
napıyon hemşerim nasıl gidiyor diyet bakıyımhosbulduk sudemcim...
68 canım ama herkes niğde aksaray diyoaaa sende nigdelimisin..diyet idare eder dayanamiyorum yiyorum, sonra kendime cok kiziyorum...
bende safidiriklik adam zaten alırdı ıkı mızmız etseydim, ben yaptım pazarlığı safım ben yaaaaasudemcim alemsin kurtma makinasi icinmi zayifliyorsun :)) ben bi zayifliyayim..... zayiflamak icin kosu bandi aldirdim daha yeni, zayifladiktan sonra neler aldiririm bilmiyorum, aslinda yazin turkiyeye gitmek istiyorum yaa biletleri aldirayim yeter bana, onuda aslinda almam demiyor ama ben zayiflarsam yaza kadar gidecegim zayiflamazsam kendime ceza verecegim, aldirmiyacagim hicbirsey :)))
green4 eskişehirlimisin sennben de eskişehirde yaşıyorum
saol inşallah az kaldı
evet durmak yok yaza fit görcez sizi okadarr
eskişehirde yaşıyorum evet. eskişehşrli değilim amagelin geldimm
eskişehirde yaşıyorum evet. eskişehşrli değilim amagelin geldimm
Eskişehirimi ben de çok severim ama gel gör ki hayat beni Ankaraya yolladı.. Bu ara herşey üstüme geliyor.. İyi giden tek şey motivasyonla hayatımda ilk defa diyetime devam etmem...
sabahtan akşama kadar millete saqlıklı beslenin diye bas basa baqırıyosun bumudur senin saqlıkoı beslenmennnnnnsabah
zeytin peynir domates yedim
sabah dediğim 1 de
akşamda 6 da
eşimin eliyle kopardığı ekmeği yedim.2 dilim ekmek büyüklüğünde ama sadece kabuk kısmını yedim yanındada peynir.
malum 2 gün sonra yokuz evde ne varsa onu yiyoz.bitince soğan ekmek işte
ehem ehemkızlarr bağlantım gittti green avatarın gerçekten müthiş tam erginsena
bebeqim hangimiz daha fena çarpıyozzcidden yaa sabah cin çarptı akşamda cin çarptı diye sena abla çarptı kendi aranızda halledin beni araya almayın litfennnnn
kaybolma ortalıktan oyarım haahaklısın ttalımmm aynen öyle yaa ama artık hep buralardayımmm allah iyilik versinnn balımm bende iyiyimm maşallah canımm inşş verirsin canımm ayyyyy kıyamam yaaa gel yamacıma ben korurum seniiiii
kıskanma kızım sen menüne bakkonu koruma bizi koru :18::18::18:
Bugünkü yediklerimi yazayım unutmadan...
SABAH
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Yarım salatalık
Yarım domates
ARA
1 mandalina
ÖĞLEN
1 kase yoğurt çorbası
5-6 kaşık bezelye yemeği
2 dilim ekmek
ARA
1 mandalina
1 fincan yeşil çay
AKŞAM
1 kase mercimek çorbası
5-6 kaşık bulgur pilavı
5-6 kaşık kuru fasulye
1 kase salata
Yarım dilim ekmek
GECE
1/3 portakal
1/3 muz
Yarım mandalina
Yatmadan önce de bi bardak süt içip yatıcam...Umarım menüm uygundur yorumlarınızı bekliyorum...
Bu sırada 2. powerplate seansıma gittim bugün ilk günkü kadar zor değildi sanki üstelik kademesini yükselttilerGerçekten dedikleri kadar etkiliyse kesin kilo vermem lazım...
kısssss unutulduk galiba papucumuz damamı atıldı selam sabah yokiyi geceler kıslar
kaç gündür nete girememiştim özledim yaf
nilimben cezamı cektım 100 mekik olmuştur sanırım sayarken şaşırdım üç aşağı 5 yukarı
ya bu hafta ceza ne olcek ben kendımı hazırlayım annem geldi bi güzel köfte yaptı yayla çorbası yaptı bende gümlettim tabi
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz
neden yzmıyosun:82: benden korkuyosun dimiamerikadayim, kizlar bugun ne yedigimi yazmiyorum, cunki bende kendime inanmiyorum, cok yedim cookkkk, yaaaaaa aglamak istiyorum, kizlar cuma gunu tartilir kilomu yazarim ama bu benim ilk haftam yaaaa, afedin beni ama soz haftaya daha siki tutacagim, ve bundam sonra daha dikkatli olacagim(( bu hafta en az ne kadar vermem lazim....
kizlar cizellgemi degistirdim hele bi 10 kiloyu veriyimde sonra yeniden cizelge yapacagim 18 kilo cok geldi sanki hic vermiyecekmisin gibi geldisimdiki hedefim 68 olmak...
Günaydın arkadaşlar Dünkü menüm;
Sabah
1,5 kare tost(yağsız,kaşarlı,light ekmekten)
yarım domates,4 zeytin
işe gelince 2 kupa şekersiz çay
Ara (1 incir,1 kuru kayısı)
Öğle
Fırın tavuk(but)yanında 2-3 parça patates vardı
1 kase Tarhana çorbası
Mevsim salata(limonlu az yağlı)
Ara ( papatya çayı,1 adet yeşil elma)
Akşam
1 tabak barbunya pilaki
şehriyeli tavuk corbası(hazır)
5 adet ince yaprak sarması
Yoğurt
saat 8 de de 1 yemek kasıgı kadar kuru üzüm yedim
ayrıca 2 lt su içtim gün içinde
Yorumları bekliyorum heyecanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?