70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Neyse bugünlük böyle oldu naapiim powerplate'den gelince acıkmıştım tabi...Yarın biraz daha dikkat etmeye çalışırım canım kızma:)

iyi geceler kıslar
kaç gündür nete girememiştim özledim yaf
nilimben cezamı cektım 100 mekik olmuştur sanırım sayarken şaşırdım üç aşağı 5 yukarı
ya bu hafta ceza ne olcek ben kendımı hazırlayım annem geldi bi güzel köfte yaptı yayla çorbası yaptı bende gümlettim tabi
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz

aaa sende nigdelimisin..diyet idare eder dayanamiyorum yiyorum, sonra kendime cok kiziyorum...

aaa sende nigdelimisin..diyet idare eder dayanamiyorum yiyorum, sonra kendime cok kiziyorum...
68 canım ama herkes niğde aksaray diyo ben yiyince kızmıyorum da kilo vermem gecikiyo versem kocam kurutma makınesı alcak ama yemek daha tatlı geliyo

kizlar cizellgemi degistirdim hele bi 10 kiloyu veriyimde sonra yeniden cizelge yapacagim 18 kilo cok geldi sanki hic vermiyecekmisin gibi geldisimdiki hedefim 68 olmak...

sudemcim alemsin kurtma makinasi icinmi zayifliyorsun :)) ben bi zayifliyayim..... zayiflamak icin kosu bandi aldirdim daha yeni, zayifladiktan sonra neler aldiririm bilmiyorum, aslinda yazin turkiyeye gitmek istiyorum yaa biletleri aldirayim yeter bana, onuda aslinda almam demiyor ama ben zayiflarsam yaza kadar gidecegim zayiflamazsam kendime ceza verecegim, aldirmiyacagim hicbirsey :)))

bende safidiriklik adam zaten alırdı ıkı mızmız etseydim, ben yaptım pazarlığı safım ben yaaaaa
hangi ülkede sin?

Son düzenleme:
green4 eskişehirlimisin senn ben de eskişehirde yaşıyorum

saol inşallah az kaldı

evet durmak yok yaza fit görcez sizi okadarr

eskişehirde yaşıyorum evet. eskişehşrli değilim ama gelin geldimm

eskişehirde yaşıyorum evet. eskişehşrli değilim ama gelin geldimm

ben de eskişehirli değilim ama üniversiteyi eskişehirde okudum evlendm yine kopamadım eskişehirden[/QUOTE]

Eskişehirimi ben de çok severim ama gel gör ki hayat beni Ankaraya yolladı.. Bu ara herşey üstüme geliyor.. İyi giden tek şey motivasyonla hayatımda ilk defa diyetime devam etmem...

eskişehirliler olarak çoğaldık kızlar...

yazın kiloları verip gün yapalım....
buluşalım birimizde...

tekrar alalım kiloları

şaka tabiiiiiiiiiiiiii

amerikadayim, kizlar bugun ne yedigimi yazmiyorum, cunki bende kendime inanmiyorum, cok yedim cookkkk, yaaaaaa aglamak istiyorum, kizlar cuma gunu tartilir kilomu yazarim ama bu benim ilk haftam yaaaa, afedin beni ama soz haftaya daha siki tutacagim, ve bundam sonra daha dikkatli olacagim (( bu hafta en az ne kadar vermem lazim....

günaydın kızlaaar
hern zamanki gibi yedide kalktım ve kahvaltımı yaptım. çayımın son yudumları az önce bitti.
şimdi ofise gitmek üzere yola çıkıyorum.
bir saate kadar buradayım. görüşürüz hepinizi öpüyorum cancanlarr

sabahtan akşama kadar millete saqlıklı beslenin diye bas basa baqırıyosun bumudur senin saqlıkoı beslenmennnnnn
kızlarr bağlantım gittti green avatarın gerçekten müthiş tam erginsena
ehem ehem alkışa gerek yok aynı ben
cidden yaa sabah cin çarptı akşamda cin çarptı diye sena abla çarptı kendi aranızda halledin beni araya almayın litfennnnn
bebeqim hangimiz daha fena çarpıyozz
haklısın ttalımmm aynen öyle yaa ama artık hep buralardayımmm allah iyilik versinnn balımm bende iyiyimm maşallah canımm inşş verirsin canımm ayyyyy kıyamam yaaa gel yamacıma ben korurum seniiiii
kaybolma ortalıktan oyarım haa ahh canımm benimi korucan

onu koruma bizi koru :18::18::18:
kıskanma kızım sen menüne bakk

ayy inanmıyorum şu menüye bak yok yok bolbol meyva var ekmek var bulgur pilavı var mercimek çorbası kuru fasulyee oooooooo kilo vermek istiyorsan gün içinde bunlardan sadece birini tercih etmen gerekiyor bakliyattan ve meyvadan geçilmiyor listen olmaz
kısssss unutulduk galiba papucumuz damamı atıldı selam sabah yok
neden yzmıyosun:82: benden korkuyosun dimi

günaydın fıstıklarım nasılsınız ben hala zil zurna hastayım ve malesef kursa gitmek zorundayım dayanamazsam bakarsınız tutar gelirim şimdilik hoşçakalın

Günaydınnnnn hepinizi tek tek öpücükler gönderiyorummm:80::80::80:

Bugün evdeyim neyse ki stresten uzak bir gün yaşamayı umuyorum kızlar. Sanki biraz inceldiğimi hissediyorum bakalım yarın artık ne olduğumuz ortaya çıkacak merakla bekliyorummm... Şimdi bi kahvaltı hazırlayım kendimee... Biraz da magazinhaberleri izleyip hala işle ilgili aklımda olan şu sıkıntıyı unutmaya çalışayım...

kizlar cizellgemi degistirdim hele bi 10 kiloyu veriyimde sonra yeniden cizelge yapacagim 18 kilo cok geldi sanki hic vermiyecekmisin gibi geldisimdiki hedefim 68 olmak...

bencede doğru olur. benim ilk çizelgemde hedefim 57 idi. çok geldi sonuçta uzun bir süreç olacak oraya varmak. belki 8-10 ay belki bir yıl.
o yüzden ilk hedefimi 65 olarak değiştirdim.

Günaydın arkadaşlar Dünkü menüm;
Sabah
1,5 kare tost(yağsız,kaşarlı,light ekmekten)
yarım domates,4 zeytin
işe gelince 2 kupa şekersiz çay

Ara (1 incir,1 kuru kayısı)

Öğle
Fırın tavuk(but)yanında 2-3 parça patates vardı
1 kase Tarhana çorbası
Mevsim salata(limonlu az yağlı)

Ara ( papatya çayı,1 adet yeşil elma)

Akşam
1 tabak barbunya pilaki
şehriyeli tavuk corbası(hazır)
5 adet ince yaprak sarması
Yoğurt

saat 8 de de 1 yemek kasıgı kadar kuru üzüm yedim
ayrıca 2 lt su içtim gün içinde

Yorumları bekliyorum heyecanla

günaydın hanımlar.....
zili çalıyorum...
başlasın muhabbetler....

harikasın canım...
bayıldım menüne..
ben olsam o sarmaları 25 de zor bırakırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…