70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

TOPRAKÇIM adasunun dediği mekik aletinin sayfa 3 te görüntüsü var oraya bir bak derim ben ilk siyah olanını aldım çok pahalıda değil 2çeşit var ondan dijitalli olanı biraz daha pahalı ama müşteri yorumlarında okudum dijitalli olanın diğeriyle farkı yokmuş yani işlev olarak aynı .
kızlar şuan saat gece yarısı(yarısınında yarısı 03:26)

şimdiden iyi pazarlarrrrrr fıstıklar.ehhh artık öğleden sonra görüşürüz

günaydın kızlar yarın büyük gün ama ben kilo veremedim malesef
bi de akşam misafir vardı yemeğe
arkasından da sinemaya gittik popcorn yedim

bakalim bende bir haftadir tartilmadim yarini bekliyorum acaba ne oldu((
yememe dikkat ettim ama
toprak ben sabah ac karnina iciyorum

çok teşekkür ederim hoşşum :1hug:
hemen o aleti incelicem canım

günaydın kızlar yarın büyük gün ama ben kilo veremedim malesef
bi de akşam misafir vardı yemeğe
arkasından da sinemaya gittik popcorn yedim
sana da günaydın else ilk zamanlar güzel kilo veriyordun olsun sıkma canını nasılsa verirsin yerimsenibenhem pastanede çalışıp hemde kilo vermeye çalışmak büyük bir azim örneği ben olsam hamur işine dayanamam bravo sana

bakalim bende bir haftadir tartilmadim yarini bekliyorum acaba ne oldu((
yememe dikkat ettim ama
toprak ben sabah ac karnina iciyorum

bende akşam yatarken içiyorum feyzacım şimdi sabahta içyei düşünüyorum teşekkür ederim canım benim :1hug:

günaydın kızlar. sanki motivasyonumu kaybettim gibi geliyo belki de bu hafta kilo vermem yavaşladığı içindir. ama çok dikkat edemedim bu hafta.sadece 700 gr verebilmişim.bugün bol bol su içeceğim artık. bir de çok düzensiz yedim öğünlerimi. neyse artık bu hafta hem sinirlerimi hem de kendimi düzene koyarım.

toprakçım sağol da kendimi salıyorum bazen
ilk haftaların vermiş olduğu bi rehavet var galiba
yokrumuzfalan birbirimizi motive edelim şekercim ya
dün biz kızlarla gaza gelmiştik okuduysan

kızlar pazartesi aç karnamı tartılıyorsunuz ona göremi haber vericeksiniz
gerçi ben ara ara tartılıyorum dün akşam durmadan canım bişeyler yemek istedi
bol bol su içmeye çalışıyorum ama bende kabızlık sorunu vardı bu aralar yok çok şükür
gerçi ara ara tartıldım aç karna 70 i pek görmüyordum geçenlerde gördüm
şimdi yarınmı haber vericez
eşim kızdırıp duruyor sen 60 olamazsın diye

günaydın...tatlım her hafta 2şer 3 er kilo vereceğiz diye birşey yok 700 gr da gayet iyi sanın motivasyonunu kaybetme...kızlar ya bu lahana çorbası çok zayıflatıyormuş duydumki tadı iğrençmiş ama bi deneyim diyorum hiç deneyeniniz varmı?

günaydın kıslar geri sayım başladı bakalım kim ne kadar vermiş bu arada adasu yok kaçgündür gören varmı

yarın haber vercez canım ben aç karnına tartılıyorum en doğru sonuç zaten sabah tuvalete çıktıktan sonra,aç karnına kıyafetsiz tartılmak.ama ben işte tartıldığım için ayağımda çizmeler,üzerimde kıyafeter oluyor malesef

ne dedik kocişlere inat zayıflıcaz:lepi:

günaydın sanada bennuu
lahana çorbasını denemedim ama daha öncede yazmıştım haftada 5 kilo da verdirse denemem diyekafamçokkarıştı

Son düzenleme:
saol bende göremeyince merak ettim bu sabah kepekli simit yok herhalde

kaydirigubbakcemile3bugün evdeyim canım hatta hala kahvaltı masasındayım
çok iştahla kahvaltı yaptım,yavaş yavaş keyifle
3 dilim ekmek yemişimpazar kaçamağı oldu
şimdide türk kahvemi iççem üzerine

ooo afiyet olsun bende şimdi yapıcam annem pohça yapmış bi dalayım başım korkunç ağrıyo sonrada yatcam valla

selam kızlar nasıl gidiyoo bakalım zayıflamalr okudum gecm,şi baya iisinz naniknanik bende tam gaz devam edıyo kendıme cok sasırıyorum dun kayınvaldemın dogum gunuydu pasta yaptım ama yemedım bugun kendı dogum gunum bugunde buyuk ihtimal kocişim pasta alır ama bugunkunden cok azda olsa yıcm cunku bnm dogum gunum ama dımı kızlarhihoyyytyarın bildiriyoruz bakalım neler olcak ben bu haftada cok gusel verdım kılo cok mutluym hemde elma sirkesı falan içmedegm halde bıde içsem ne olcak kımbılır:lepi:

tebrikler canım neler yaptın bu hafta nasıl verdin?
doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…