TOPRAKÇIM adasunun dediği mekik aletinin sayfa 3 te görüntüsü var oraya bir bak derim ben ilk siyah olanını aldım çok pahalıda değil 2çeşit var ondan dijitalli olanı biraz daha pahalı ama müşteri yorumlarında okudum dijitalli olanın diğeriyle farkı yokmuş yani işlev olarak aynı .
kızlar şuan saat gece yarısı(yarısınında yarısı 03:26)
şimdiden iyi pazarlarrrrrr fıstıklar.ehhh artık öğleden sonra görüşürüz
sana da günaydın else ilk zamanlar güzel kilo veriyordun olsun sıkma canını nasılsa verirsin yerimsenibenhem pastanede çalışıp hemde kilo vermeye çalışmak büyük bir azim örneği ben olsam hamur işine dayanamam bravo sanagünaydın kızlar yarın büyük gün ama ben kilo veremedim malesef
bi de akşam misafir vardı yemeğe
arkasından da sinemaya gittik popcorn yedim
bakalim bende bir haftadir tartilmadim yarini bekliyorum acaba ne oldu((
yememe dikkat ettim ama
toprak ben sabah ac karnina iciyorum
günaydın kızlar. sanki motivasyonumu kaybettim gibi geliyo belki de bu hafta kilo vermem yavaşladığı içindir. ama çok dikkat edemedim bu hafta.sadece 700 gr verebilmişim.bugün bol bol su içeceğim artık. bir de çok düzensiz yedim öğünlerimi. neyse artık bu hafta hem sinirlerimi hem de kendimi düzene koyarım.
kızlar pazartesi aç karnamı tartılıyorsunuz ona göremi haber vericeksiniz
gerçi ben ara ara tartılıyorum dün akşam durmadan canım bişeyler yemek istedi
bol bol su içmeye çalışıyorum ama bende kabızlık sorunu vardı bu aralar yok çok şükür
gerçi ara ara tartıldım aç karna 70 i pek görmüyordum geçenlerde gördüm
şimdi yarınmı haber vericez
eşim kızdırıp duruyor sen 60 olamazsın diye
günaydın...tatlım her hafta 2şer 3 er kilo vereceğiz diye birşey yok 700 gr da gayet iyi sanın motivasyonunu kaybetme...kızlar ya bu lahana çorbası çok zayıflatıyormuş duydumki tadı iğrençmiş ama bi deneyim diyorum hiç deneyeniniz varmı?
günaydın kıslar geri sayım başladı bakalım kim ne kadar vermiş bu arada adasu yok kaçgündür gören varmı
saol bende göremeyince merak ettim bu sabah kepekli simit yok herhalde
kızlar ya motive filan kalmadı bendesenağlama.....acaip gaza ihtycm war...
kızlar ya motive filan kalmadı bendesenağlama.....acaip gaza ihtycm war...
selam kızlar nasıl gidiyoo bakalım zayıflamalr okudum gecm,şi baya iisinz naniknanik bende tam gaz devam edıyo kendıme cok sasırıyorum dun kayınvaldemın dogum gunuydu pasta yaptım ama yemedım bugun kendı dogum gunum bugunde buyuk ihtimal kocişim pasta alır ama bugunkunden cok azda olsa yıcm cunku bnm dogum gunum ama dımı kızlarhihoyyytyarın bildiriyoruz bakalım neler olcak ben bu haftada cok gusel verdım kılo cok mutluym hemde elma sirkesı falan içmedegm halde bıde içsem ne olcak kımbılır:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?