70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya zaten su esler destek olsa :mymeka:benimki de bana diyor sen 60 kilosunda tarti 10 kilo fazla gösteriyor diye.senağlamaonun yaninda tartiya cikasim yok.-tatlicadiarzu-

iyiki doğdun svlkbr iyiki doğdun svlkbr
doğum günün kutlu olsun
yeni yaşın,
sana henüz yaşamadığın mutlulukları beraberinde getirsin...sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı mutlu huzur dolu yıllar geçirmeni dilerim...a.s.

Bennu ve else tsk ederım canlarım.. Valla degişik bişi yapmıyorum sadece yemıyorum cok dıkkat edıyorum ama tatlının t sını agzıma sokmuyorum ama napalım vereyımde yeterkı önmli diil ..

rica ederim ama gerçekten maşallahın var süper gidiyorsun...benim allahtan tatlıyla hiç aram yok kırk yıl yemesem aklıma gelmez çok nadirdir çikolata yediğim...sevmiyorum hiç..bu benim için avantaj sanırım çünkü herkes çok seviyo tatlıyı:)

inanamıyorum sana:1shok:
ben çikolataya dayanamıyorum malesef
az önce küçük bir parça çikolatayı nescafeyle götürdüm

Tsk ederm cnm evet ii gidiyorum şimdilik aslında bnmde tatlıyla pek aram yoktur serbetlı tatlıları sevmem ama pastayı cıkolataya bayılırm

else doluydu valla nişanlımla kardeşim zor taşıdı eee 30 nede olsa ve sürpriz doğum günüydü ama bizimkiler halamlarla hazırlamışlar

teşekkürler bu arada yalnızmıyım misafir vardı çıkmıştım şimdide kardeşim geldi evde bana sıra gelmicek

sizi 1hafta yanliz biraktim kizlar ya neyse gecen hafta 79ile baslamistim 77 dusmusum bu sabah itibari ile sukur alistim diyete istahim acayip kesildi kendimi nasil motive ediyorum bilseniz buzdolabinin uzerine bikinili 120kiloluk bir kadinin tam boy resmini yapistirdim kafa kisminada kendi resmimi koydum varya buzdolabini acmadan o vucutta kendimi goruyorum salatami alip dolabi kapiyorum midem kalkiyor koluma siyah bir ip bagladim bana diyetimi hatirlatiyor o ip ciktigi gun ideal kiloma inmis olucam unutmadan aldigim 40beden gece kiyafetinede hergun bakiyorum onun icine yuzercesine giricem hayatimi gobegimi icine cekenler kulubunde tuketmiycem hadi kizlar hop bir ki bir ki yarin yeni gun basliycak hepimiz tig olucaz yaza girmeden tig

Son düzenleme:
Kizlar yarin erkenden is gorusmem var
Eger hemen basla derseler, listeyi ancak aksama eve geldikten sonra hazirlayabilirim ya da isi alamazsam listeyi gun icinden moral bozuklugundan hazirliyamam herhalde.
Bana sans dileyin lutfen, ve yarin ki gecikme icin simdiden kusura bakmayin.
Liste konusunda heyecanli davranip hazirlamak isteyen olursa, yardimlar memnuniyetle kabul edilir., ben su anda 76'yim yarina da degismem buyuk ihtimalle
sevgiler

iyi akşamlar arkadaşlar,

Yazışmalarınızın tamamını olmasada birkısmını okudum,motivasyonunuz süper...
Benide aranıza alır mısınız?
2 hafta önce diyete başladım 3 kilo vermişim,devamı gelecek inşallah bu sefer çok azimliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…