70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar ben yeni üyeyim.Fakat kk nü dışardan takibediyorum.Kilom 74,5.Yani en son tartıldığımda öyleydi.uzunca bir süredir tartıyı görmek bile istemediğim için son durumu bilemiyorum Çok üzgünüm çoook.Umudum aynı kaderi paylaşan sizlerde.Birbirinize verdiğiniz bilgi paylaşımları,desteği gıptayla izliyordum.Artık bende aranızda olmak istiyorum.Umarım beni de aranıza alırsınız.hepimize kolay gelsin diyorum.

selam kızlar.....bu hafta ki kilom 70...ama reglym...yoksa bu hafta 69 olmuştum...kilo veren herkesi şimdiden kutluyorum.....

hadi bakalım şimdiden hakkında hayırlısı olsun,inşallah güzel haberlerle gelirsin merci..sana bol şans diliyorum ve dua da edicem senin için...

bende kilomu şimdiden belirteyim 72 yim yarına değişmeyeceğini düşünüyorum,sabah erken dersim var giremem akşamüstünden önce...herkesi öpüyorum,iyi haftalar ve iyi geceler diliyorum...hoşçakalın...kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin latte...süper gidiyorsun...tebrik ederim başarını azimli olduğunda gerçekten belli oluyor..inşallah böyle de devam edersin..

hoşgeldin arzuk...yarın yeni bir haftaya başlıyoruz sende biran önce kilolarınla yüzleşip vedalaşmaya başlamak için bizlerle kilolarını seve seve vermeye başlamalısın...:1hug: tabi grubumuza katılmak için moderatörlerimizle irtibata geçmelisin...

Son düzenleme:
günaydııııııııııııııııın en çıtır günler sizinle olsun :teytey:
ben 400 gram verebilmişim benim için başarı :1rolleyes: çünkü başlarda çok zor kilo veriyorum :çok üzgünüm: neyse daha sonra giremem diye yazıyorum 76 kiloyum klava:
merci74 iyi şanslar canım inşallah hayırlısı olur senin için :1hug:

gunaydın kızlar.bu haftaki kilom 78.4 ilk haftam oldugu icin iyi kilo verdim sanırım ins boyle devam edebilirimkaydirigubbakcemile2

hoşgeldin latte...süper gidiyorsun...tebrik ederim başarını azimli olduğunda gerçekten belli oluyor..inşallah böyle de devam edersin..

teşekkür ederim Bennu cum,

3 sene öncesine kadar hep zayıf tım,son 3 senede başıma bayağı bişeyler geldi(yazmaya kalksam sayfalar alır :) ) sonunda erken yaşta hipotrioid ve hipoglisemi hastalıklarına sahip oldum,son dönemde kilo almamın sebebide bu rahatsızlıklarımmış,bende yeni öğrendim henüz 2 hafta oldu ve hemen önlem aldık...şimdi bir sürü ilaç kullanıyorum haftada 1,5 kilo vermem benim gibi hastalar için cidden iyi bir başlangıç,bakalım pes etmeyeceğim sayenizde ekip ruhuyla eski kiloma kavuşacağım.
çok uzun yazdım değilmi :1rolleyes:

günaydın arkadaşlar,

hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah.

Sabah 8:30 da kahvaltımı yaptım;

-3 adet siyah zeytin
-30 gr beyaz peynir
-3 adet cherry domates
-2 dilim kepekli ekmek
-şekersiz açık çay

saat 10:30 da 1 elam ve 2 adet kepekli grisiniden oluşan ara öğünüm var.

görüşmek üzere,hepinizi sevgiyle kucaklıyorum

günaydın arkadaşlar ne yazkı ben gene veremedim kilo
şimdiden kilo veren arkadaşlarim kutluyorum
meriç cnm inşallah olur işin cnm
cnm kilom aynı sanırım
ama bu hafta vereceğim kesin

günaydın kızlar iyi sabahlar herkese
merci 74 umarım iş görüşmesi istediğin gibi geçer merakla bekliyoruz
bu arada ben adet döneminde olduğum için tartı 69 gösterioooo ((( gerçi çok güzel yedim bu hafta yine bu sirkeli su beni mahvetti ya ona güvenip götürüyorum yemekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…