valla else haklısın ha benim nişanlımda 100 kilo yavrum kendini tığ gibi delikanlı görüyo bide beni beğenmiyo haspam
kızlar ben de ballı sirkeli su içmek istiyorum ama emziriyorum sizce zararlı olur mu ben bi türlü karar veremedim
sade kendini değil benide gaza getirdin canım benimki kendine bakar kafasında saçı vücudunda kemiği kalmadı görülen genede öyle bi dolanıyo ki ortalıkta kimse eline su dökemez yani
evet whitehall katılıyorum sana evlendiğimizde ben 69 eşim 72 kiloydu şuan ben 72 eşim 85 kilo oldu ve bana evlilik sana yaramadı kilo aldın dio kendini hiç görmüyor ama azmettim verecem ben onla dalga geçicem....kötükedihüso
evet bennu biz onlara ülkemizde kadın diyoruz işi kariyeri eğitimi evin kapısında kalıyo
sağol canım bi evlen bakiim seni de göreyimkaydirigubbakcemile3
ah bi de bebiş gelince ben yandım
cnm bende emzırıyorum sırkelı suyu ıcmıyordum zararlı olcak dıye bı gun ıctım bakalım ne olcak dıye tersıne sutum artı oglusum tek gogsumden emdıgı ıcın sut onemlı hatta dun gece yatarkende ıctım bır kere dene cnm gercı herkese aynı olcak dıye bı fayda yok ama bılgı vermek ıstedım cnm
yaww amut niye böyle yapıyorsunuz diyet yapıyorum diye düşünme ilk başta istediğin herşeyi ye ama porsiyonları azalt lokmaları küçült ve bol bol çiğne yanında su şişesi ile dolaş sürekli su içmete çalış şekersiz bitki çayı iç meyve ye (küçük boy) yane sık sık ama az az ye :))) moral bozmak yok bende 2 haftadır yiyorum hiç moral bozuyormuyum öğlen kahveyle magnum çikolata yedim mesela ama adet dönemindeyim napiymmhihoyyytbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?