70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sade kendini değil benide gaza getirdin canım benimki kendine bakar kafasında saçı vücudunda kemiği kalmadı görülen genede öyle bi dolanıyo ki ortalıkta kimse eline su dökemez yani

valla else haklısın ha benim nişanlımda 100 kilo yavrum kendini tığ gibi delikanlı görüyo bide beni beğenmiyo haspam

evet whitehall katılıyorum sana evlendiğimizde ben 69 eşim 72 kiloydu şuan ben 72 eşim 85 kilo oldu ve bana evlilik sana yaramadı kilo aldın dio kendini hiç görmüyor ama azmettim verecem ben onla dalga geçicem....kötükedihüso

kızlar ben de ballı sirkeli su içmek istiyorum ama emziriyorum sizce zararlı olur mu ben bi türlü karar veremedim

cnm bende emzırıyorum sırkelı suyu ıcmıyordum zararlı olcak dıye bı gun ıctım bakalım ne olcak dıye tersıne sutum artı oglusum tek gogsumden emdıgı ıcın sut onemlı hatta dun gece yatarkende ıctım bır kere dene cnm gercı herkese aynı olcak dıye bı fayda yok ama bılgı vermek ıstedım cnm

kıslar beb kılo vermedım sankı ya cok moralım bozuluyor hersye dıkkat edıyorum ama ne olcak zayıflamam lazım memletıme samsuna bıle gıdemedım zayıflayayımda gıtcem dedım ama bu gıdısle hasret kalcam samsuna sankı onumuzdekı ayda yume kursuna yazılmayı dusunuyorum vucudumun daha ıyı olması ıcın senağlama

sade kendini değil benide gaza getirdin canım benimki kendine bakar kafasında saçı vücudunda kemiği kalmadı görülen genede öyle bi dolanıyo ki ortalıkta kimse eline su dökemez yani

biz bu gazla haftayı çıkartırız 2 martta 65 kiloya varırız artıkkaydirigubbakcemile3:roflol:

geçelim kıslar görsün onlarda kadın gücünü istemen bişey değiştirmez diyo ya ben onu tadığımda 21 yaşında 47 kilo bi çıtırdım şimdi 30 yaşında fıçı ( ama kafiyeli oldu dimi)

heyt be kim tutar bizi
yaşasın kocişler,işe yaradılar:lepi:

işallah arkadaşlar ben gene tatildeyim ama daha yıkılmadım ayaktayım(allam bana noluyo ya çok arabesk oldum)

sağol canım bi evlen bakiim seni de göreyimkaydirigubbakcemile3
ah bi de bebiş gelince ben yandım

doğuluyum ben benim babamdan eziyetli bir adam daha olamaz annemi gözlemledim:) ve evlendiğimde başıma gelecekleride biliyorum else çok haklısın...çünkü bende buldum bi doğulu

üzülme bennu eee boşuna dememişler armut dibine düşer ama sen annene göre daha şanslısındır nede olsa kuşak farkı var

Kızlar merhabalar,ben ADASU arkadaşımın bahsettiği mekik aletini aldım sanırım pazartesi elimde olur ayrıca yanında 2 kg luk dambıl ve twister da aldım eeeee başkoyduk bu yola bir kere bari sarkmayalım.....:)
teşekkür ederim FEYZA 79 ve MAGRENTA arkadaşlarıma ,sirkeli suyuda başlıycam.
ya be ne kadar kısarsam kısayım belli bir süre sonra kilo veremiyorum,o yüzden biraz spor yapmam lazım.Sizde de aynı sorun varmı ?öptüm byeee
sizlere pazartesiden sonra yazarım bana olanları :))

teşekkür ederim paylaştığın için bakalım ben de bi deneyeyim ne olacak

Son düzenleme:
selam kızlar keyifler iyidir inş .ben öğün sayımı arttıdıkça zayıflamaya başladım ..bugün tartıldım sabah 69-900 çıktı uçtum sevinçten ...

çok tatlısın teşekkürler motivasyon için .

kişisel gelişim kitapları okuyorum kararlı olmak için filan ama kendimi saldım iyice sıkıldım bu hayattan herşey birbirinin tekrarı.sabah olunca yine aynını yaşıyorum.toparlanmak ve kıymet bilmek lazım.elindekileri kabullenmek lazım ben de düşünce var fakat eylem yok.biraz kolaycıyım galiba birileri benim yerime zayıflasa...ne iyi olur.

merhaba arkadaşlar nasılsınız :1hug: kilolar ne alemde çıtırlar yerimseniben
ben bu hafta da kilo vermezsem listeden atın beni artık klava:
adasunun yaptığı gibi her akşam yatmadan önce ılık bir bardak suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi içiyorum ama siz farklı kullanıyorsunuz galiba :1rolleyes: nasıl içiyorsunuz tekrar yazar mınsınız rica etsem işten dolayı pek takip edemiyorum :çok üzgünüm:
ayrıca adasunun tavsiye ettiği mekik aleti hangisi bilen var mı :uhm: bende voit ab rocker mekik aleti almayı düşünüyorum kullanan varsa bilgi verebilir mi:uhm:
çok soru sordum ama :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…