70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah bağışlasın canım... benim kızda 6 aylık oldu...

saol canım cümlemizin yavrusunu bağışlasın Rabbim

Tek rakibimiz kendimiz....
Yerken tek düşmanımız da kendimiz olduğu gibi

Kesinlikle katılıyorum ben alıstım bıle pzt den beri

Hoşgeldin canım aramıza

harikasın canım...
bayıldım menüne..
ben olsam o sarmaları 25 de zor bırakırdım

ay saol canım cok sevındım yorumuna normalde bende öyle yapardım bi pasta tabağına koydum sarmaları baya vardı ben o kadar yedim eşim geri kalanını(25 vardır kesin)

kim demiş keçi boynuzu kilo aldırır diye oturda 1 kilo ye demedikya.bi normal keçi boynuzunun yarısını yemesi yeterli.ve yediğin 1 kayısı yada 1 incider kat kat daha faydalı bi besin kendisi.

kızlllar
bir kuru incir :270 kcal
bir kuru kayısı :258 kcal
1 adet keçiboynuzu :308 kcal
keçiboynuzu diğer bu minik meyvelerden daha büyük,yarısını yersen çok kalori almazsın ve son derece doyurucu.çünkü içerisinde bol miktarda doğal lif var. bilginize

günaydınnnnnnn
ya benim tartım bozuldu heyecanım gitti rejimim patladı:) dün bide pudingli pasta yedim sinir oldummmm ben tam olarak pazartesi başlıcam tartıyı da yenileyeyim sahalara döncem:))
yarın sabah kilomu daha net yazarım inş tam anlamıyla başlıcam.

bi de kızlar kepek yerine çavdar ekmeği olur mu?

Canım sanki akşam yemeğini biraz daha azaltmalısın yani ya sarma ya pilaki olmalı ikisi de doyurucu besinler çünkü...

ofise 9 da geldim ama bu saate kadar oku oku bitmedi valla
az önce yeşilçayımı içip hatırı sayılır miktarda mandalina yedim ( şşşş sena duymasın )

maşallah arzuu darısı başıma:)

Canım sanki akşam yemeğini biraz daha azaltmalısın yani ya sarma ya pilaki olmalı ikisi de doyurucu besinler çünkü...

katılıyorum.... yaprak sarması çok masum görünsede 5 tanesi yaklaşık 350 kcal ediyor bende bilmeden yemiştim 6-7 tane geçen haftalarda onun yerine daha doyurucu daha besleyici ve daha düşük kalorili şeyler tercih etmelisin en azından akşam yememeliydin pilakiyle birlikte onun dışında ben bi yanlış göremedim menunde :))

kızlar bu sabah düzene oturttum sonunda =) 9 da kalktım 10 a kadar duştaydımm =) sonra kahvaltım:
1 domates
1kbrt kutusu peynir
1 dilim kepekli ekmek
2 bardak şekersiz çay

sena abla çok seveceksinn bugün kü menumu bence o gün hem tost hem ekmek biraz fazla kaçırmıştım bugün çok çok dikkat edicem =) sen de umarım daha iyi olmuşsundur ya rölyef kursu fln yazmıştın gidebilcek kadar iyi oldun mu? aman çok dikkat kendine sen bize lazımsın

canim benim yasim 29 4 ay sonra 30 olacam, iki oglum var, birisi 9 oteki 6.5 yasinda, ismim ozlem ve amerikadayim..

maşallah canım erken anne olmussun bende temmuzda 30 olacam bir oğlum var 8,5 aylık

((( kizlar sormayin yedim dogruyu soyluyorum yedim, ama artik yemiyecegim tutatcagim yazin turkiyeye gidene kadar dal gibi olmam lazim, gecen sene gittigimde bana laf atanlari utandiracagim

evet kesinlikle herkesi şoka sokalım

maşallah arzuu darısı başıma:)

canım cok ıyı deıl ıdare eder işte

Canım haklı olabilirsin de şu an için bun uyapabiliyorum gerçekten ve eskiye göre cok fark var yediklerimde hiç abur cubur yok mesela ve daha cok ekmek yıyodum bunların yanında yanı yavas ve kalıcı kılo vermek ıstıyorum birde emziriyorum birden ciddi diyete girersen hemen vazgecerim dıye korkuyorum.buna bı alısayım daha sonra azaltmaya calısıcam saol yorumun için.

Canım haklı olabilirsin de şu an için bun uyapabiliyorum gerçekten ve eskiye göre cok fark var yediklerimde hiç abur cubur yok mesela ve daha cok ekmek yıyodum bunların yanında yanı yavas ve kalıcı kılo vermek ıstıyorum birde emziriyorum birden ciddi diyete girersen hemen vazgecerim dıye korkuyorum.buna bı alısayım daha sonra azaltmaya calısıcam saol yorumun için.[/QUOTE]

Canım emzirdiğini bilmiyordum... Tabii ki o zaman sonuçta bu besinler gereklidir sana ben herkesi kendim gibi sanıyorumKusura bakma...Gayet başarılı canım...

Canım emzirdiğini bilmiyordum... Tabii ki o zaman sonuçta bu besinler gereklidir sana ben herkesi kendim gibi sanıyorumKusura bakma...Gayet başarılı canım...[/QUOTE]

Estağfirullah canım zaten yarın tartılcaz ya bakcam duruma göre menümü düzenliycem süper değil yoks abende biliyorum

Canım emzirdiğini bilmiyordum... Tabii ki o zaman sonuçta bu besinler gereklidir sana ben herkesi kendim gibi sanıyorumKusura bakma...Gayet başarılı canım...

Estağfirullah canım zaten yarın tartılcaz ya bakcam duruma göre menümü düzenliycem süper değil yoks abende biliyorum[/QUOTE]

Hemen hemen aynı kilolardaymışız bak motive olalım yaza kadar verelim şu yıllardır gitmeyen kilolarımızız

günaydın fıstıklarım nasılsınız ben hala zil zurna hastayım ve malesef kursa gitmek zorundayım dayanamazsam bakarsınız tutar gelirim şimdilik hoşçakalın
günaydın balım kıyamam kuzum gitme kursa rapor al gönder dinlen,ah bıleydın hasta oldugunu gelır sana tarhana yapardım da sen içermıydın bılmem karban degerıne bakardın hemen

kız girince hep aslıylan sen ne yazdınız dıye bakıyomda sayfaları gezmek zor oluyo ceneli bunlar anacıgım .özledin mi beni kız

ben de eskişehirli değilim ama üniversiteyi eskişehirde okudum evlendm yine kopamadım eskişehirden

eskişehirliler olarak çoğaldık kızlar...

yazın kiloları verip gün yapalım....
buluşalım birimizde...

tekrar alalım kiloları

şaka tabiiiiiiiiiiiiii[/QUOTE]
orası kesin.

hocanın dediğini yapcan yaptığını yapmıcan.en azından kaçamak yapmıyorum evde bişi yok mecbur olanla beslenecem 2 gün daha.maddi manevi ayrıntılara dalmim menünün hoş olmadığını biliyorum öyüzden bakta kız dedimya

muhakkak vermişsindir canım.vermediysen bile vucutta değişim olmuştur.bazı bünyelerde gözle görülür bi kilo kaybı olmasada vucutta incelme olabiliyor.bu yüzden ilk haftada tartıda istediğin sonucu almazsan moralini bozma

menü gerçekten çok hoş sadece akşam yemeği biraz ağır olmuş.sonuçta emziriyosun zamanla akşam öğününde kısmaya başlarsın olur biter.acelemiz yok nede olsa

kızlar kursa gidemedim her yerim aqrıdan kırılıyor acaip qrip olmuşum çok ateşim vaarr

hayatım kahvaltıda yediğin 1.5 tost çok fazla heleki normal tost ekmeqinden yaptıysan karbonhidratı çok fazla ben olsam asla yemezdim öqlenki menün tam anlamıyla süper tam görmek istediğim birmenü ama akşam tam bir fiyasko sabah zaten tostu fazla kaçırmışsın ve büyük ihtimal normak tost ekmeqi kullanmışsın diqer öqünlerde hiçbir şekilde kaçamak yapmaman lazımdı barbunya masum gibi görünsede başlı başına karbonhidrat içeriyor ve 1 tabak yemişsin 5 tane sarmada çok fazlaek bilgi olarak şunu söyliyim 1 tabak pilav yediqimiz zaman 1 tabak şeker yemiş gibi oluyormuşuz televizyonda doktor söylediğinde şok olmuştum onun için sarma küçükte görünce son derece dikkatli yememiz gereken birşey hiç yemeyin demiyorum çokçok canımız isterse 1 tane bilmedin 2 tane ama asla 3 olmamalı ve kesinlikle bunu yicemiz gün sabah ekmek sonraki öqünlerde barbunya kuru mercimek nohut makarna gibi ürünleri kesinlikle yemememiz gerekiyor emzirdiğin için herşeyden ye ama çok az mesela barbunyadan 2yemekkaşıqı sarmadanda en fazla 2 tane yemeliydin ve ayrıca incir kuru kaysı ve kuru üzüm hepsi şeker içeren meyveler bunları almak zorundaysan günde sadece 1 tanesini al yoksa kilo veremezsin biz bunların hesabını zamanında çok yaptık onun için saq sol ye bişey olmazda dese sakın gaza gelme benden sana tavsiye
nidahcım tabiki olur ama madem kepek ekmeqi yemek istemiyorsun bari tam buqday ekmeqi olsun hem karbunu çok daha az gi deqeri çok düşük vede seni tok tutar

bebeqim kahvaltın çok güzel temennim akşama kadar istediğim gibi menüyle kalman yok cnm ya kursa gidemedim yatıyorum walla akşama toparlanmam lazım ehliyet kursunu aksatamam sürüne sürünede olsa gidicem yanii

gidemedim kanka yaa ölüyom kıss günlerdir geçmek bilmiyor kene gibi yapıştı banaa sudemcim gel walla tarhanaya bayılırım çok makbule geçer karbon deqeri 17canım yiyebilirim yanii yeterki sen gel yap çünkü gerçekten hiç halim yok sevaba girersin kııss walla hayatım aslıyı 1-2 gündür görmedim bazen sitede görüyorum ama yazmıyor sana gelince tabiki özlediiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya ben 2 kaşık barbunya yeseydim doymadığım için arkasına mutaka diyeti bozar bi sürü şey yerdim dediğim gibi bu yediklerim önceki yemek düzenime göre cok farklı.ben katı diyete karşıyım ve sizin dediğiniz gibi yaparsam belki hızlı kılo verırım ama kesin geri alırım eskı düzene dönünce.kılo veremezsem durum agore menümü düzenliycem zaten.o zaman ben artık yediklerimi yazmıyım sizin diyete uymuyo nasılsa

doktora falan gitmedinmi şöyle bi iğne yapaydı kalkaydın ayağa.olmadı tatlı şurup verseydi

hemen kesemem dediğini hatırlıyorum ben zaten.bu yüzden zamanla azaltmaya ve değişime gitmen yararlı.zaten sen 1 ayda 3kilo 5 kilo verim demiyosun.yavaş yavaş verim bidaha almim isterse 1 sene sürsün diyosun.bu yüzden sen yinede menülerini yaz.değişim olduğu ve olmadığı zamanlara göre kıyaslama yaparız.ama sen ilk etap gündüz yemeklerini olmasada akşam yemeğini biraz kıs.özelliklede geç bi saatte yiyosan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…