Allah bağışlasın canım... benim kızda 6 aylık oldu...
saol canım cümlemizin yavrusunu bağışlasın Rabbim
Tek rakibimiz kendimiz....
Yerken tek düşmanımız da kendimiz olduğu gibi
canım ben derim ki az ama sık beslen ,en güzeli bu .corn flakes ler ne kadar vitamin
takviyeni yapar bilmiyorum.belki onunda fazlası zarar olabilir .küçük ara öğünler ve ana öğünlerinde de seviğin yiyeceklerin yağsız ,ekmeksiz eskisine göre daha da azını yersen bence bunun üstesinden gelirsin sen.kendine bence ana ve ara öğün listesi çıkar canım.ben şimdi şöle düşünüyorum ben bunlarla doyuyasam eğer şimdi,önceden ne yapıyormuşum öle diyorum.tabi gelsin kilolar ondan sonra.ama inan canım 3 günde alışıyorsun ve fazla yememeyi öğreniyorsun.en azından nefsini terbiye edebiliyorsun.
selam hanımlarrr ben de bir kilo mağduru olarak geliyim dedim, çok diyet yaptım bu zamana kadar hep sonuca ulaştım taki nişanlılık ve evlilik dönemime kadar 6 aydır evliyim ve haliyle kilo aldım. kasım ayında diyet yaparak 1 ayda 7 kilo vermiştim sonra yılbaşı falan derken inanmıycaksınız ama verdiğim 7 kiloyu geri aldım 64ten 71 oldum yine. aslında baya bi bilgim var diyet yapma konusunda ama malesef çok çabuk kilo verip çok çabuk kilo alıyorum görüldüğü üzere. umarım birlikten kuvvet doğar ilkesine dayanarak birlikte veririz kilolaları tabi beni de aranıza alırsanız
harikasın canım...
bayıldım menüne..
ben olsam o sarmaları 25 de zor bırakırdım
kim demiş keçi boynuzu kilo aldırır diyeoturda 1 kilo ye demedikya.bi normal keçi boynuzunun yarısını yemesi yeterli.ve yediğin 1 kayısı yada 1 incider kat kat daha faydalı bi besin kendisi.
alaca o zaman seni kendime rakip aliyorum hadi varmiisn yarisa,ben bu sefer kesin kararliyim, sen evlimisin cocuk varmii..
Günaydın arkadaşlar Dünkü menüm;
Sabah
1,5 kare tost(yağsız,kaşarlı,light ekmekten)
yarım domates,4 zeytin
işe gelince 2 kupa şekersiz çay
Ara (1 incir,1 kuru kayısı)
Öğle
Fırın tavuk(but)yanında 2-3 parça patates vardı
1 kase Tarhana çorbası
Mevsim salata(limonlu az yağlı)
Ara ( papatya çayı,1 adet yeşil elma)
Akşam
1 tabak barbunya pilaki
şehriyeli tavuk corbası(hazır)
5 adet ince yaprak sarması
Yoğurt
saat 8 de de 1 yemek kasıgı kadar kuru üzüm yedim
ayrıca 2 lt su içtim gün içinde
Yorumları bekliyorum heyecanla
Günaydın arkadaşlar Dünkü menüm;
Sabah
yarım domates,4 zeytin
Öğle
1 kase Tarhana çorbası
Akşam
1 tabak barbunya pilaki
Yoğurt
Canım sanki akşam yemeğini biraz daha azaltmalısın yani ya sarma ya pilaki olmalı ikisi de doyurucu besinler çünkü...
canim benim yasim 29 4 ay sonra 30 olacam, iki oglum var, birisi 9 oteki 6.5 yasinda, ismim ozlem ve amerikadayim..
((( kizlar sormayin yedim dogruyu soyluyorum yedim, ama artik yemiyecegim tutatcagim yazin turkiyeye gidene kadar dal gibi olmam lazim, gecen sene gittigimde bana laf atanlari utandiracagim
maşallah arzuu darısı başıma:)
Canım sanki akşam yemeğini biraz daha azaltmalısın yani ya sarma ya pilaki olmalı ikisi de doyurucu besinler çünkü...
Canım haklı olabilirsin de şu an için bun uyapabiliyorum gerçekten ve eskiye göre cok fark var yediklerimde hiç abur cubur yok mesela ve daha cok ekmek yıyodum bunların yanında yanı yavas ve kalıcı kılo vermek ıstıyorum birde emziriyorum birden ciddi diyete girersen hemen vazgecerim dıye korkuyorum.buna bı alısayım daha sonra azaltmaya calısıcam saol yorumun için.
Canım emzirdiğini bilmiyordum... Tabii ki o zaman sonuçta bu besinler gereklidir sana ben herkesi kendim gibi sanıyorumKusura bakma...Gayet başarılı canım...
günaydın balım kıyamam kuzum gitme kursa rapor al gönder dinlen,ah bıleydın hasta oldugunu gelır sana tarhana yapardım da sen içermıydın bılmem karban degerıne bakardın hemengünaydın fıstıklarım nasılsınız ben hala zil zurna hastayım ve malesef kursa gitmek zorundayım dayanamazsam bakarsınız tutar gelirim şimdilik hoşçakalın
kız girince hep aslıylan sen ne yazdınız dıye bakıyomda sayfaları gezmek zor oluyo ceneli bunlar anacıgım .özledin mi beni kızsabahtan akşama kadar millete saqlıklı beslenin diye bas basa baqırıyosun bumudur senin saqlıkoı beslenmennnnnn
ehem ehemalkışa gerek yok aynı ben
bebeqim hangimiz daha fena çarpıyozz
kaybolma ortalıktan oyarım haaahh canımm benimi korucan
kıskanma kızım sen menüne bakk
ayy inanmıyorum şu menüye bakyok yok bolbol meyva var ekmek var bulgur pilavı var mercimek çorbası kuru fasulyee oooooooo kilo vermek istiyorsan gün içinde bunlardan sadece birini tercih etmen gerekiyor bakliyattan ve meyvadan geçilmiyor listen olmaz
kısssss unutulduk galiba papucumuz damamı atıldı selam sabah yok
neden yazmıyosun:82: benden korkuyosun dimi
ben de eskişehirli değilim ama üniversiteyi eskişehirde okudum evlendm yine kopamadım eskişehirden
hocanın dediğini yapcan yaptığını yapmıcan.en azından kaçamak yapmıyorumsabahtan akşama kadar millete saqlıklı beslenin diye bas basa baqırıyosun bumudur senin saqlıkoı beslenmennnnnn
ehem ehemalkışa gerek yok aynı ben
bebeqim hangimiz daha fena çarpıyozz
kaybolma ortalıktan oyarım haaahh canımm benimi korucan
kıskanma kızım sen menüne bakk
ayy inanmıyorum şu menüye bakyok yok bolbol meyva var ekmek var bulgur pilavı var mercimek çorbası kuru fasulyee oooooooo kilo vermek istiyorsan gün içinde bunlardan sadece birini tercih etmen gerekiyor bakliyattan ve meyvadan geçilmiyor listen olmaz
kısssss unutulduk galiba papucumuz damamı atıldı selam sabah yok
neden yzmıyosun:82: benden korkuyosun dimi
muhakkak vermişsindir canım.vermediysen bile vucutta değişim olmuştur.bazı bünyelerde gözle görülür bi kilo kaybı olmasada vucutta incelme olabiliyor.bu yüzden ilk haftada tartıda istediğin sonucu almazsan moralini bozmaGünaydınnnnn hepinizi tek tek öpücükler gönderiyorummm:80::80::80:
Bugün evdeyim neyse ki stresten uzak bir gün yaşamayı umuyorum kızlar. Sanki biraz inceldiğimi hissediyorum bakalım yarın artık ne olduğumuz ortaya çıkacak merakla bekliyorummm... Şimdi bi kahvaltı hazırlayım kendimee... Biraz da magazinhaberleri izleyip hala işle ilgili aklımda olan şu sıkıntıyı unutmaya çalışayım...
menü gerçekten çok hoş sadece akşam yemeği biraz ağır olmuş.sonuçta emziriyosun zamanla akşam öğününde kısmaya başlarsın olur biter.acelemiz yok nede olsaGünaydın arkadaşlar Dünkü menüm;
Sabah
yarım domates,4 zeytin
Öğle
1 kase Tarhana çorbası
Akşam
1 tabak barbunya pilaki
Yoğurt
hayatım kahvaltıda yediğin 1.5 tost çok fazla heleki normal tost ekmeqinden yaptıysan karbonhidratı çok fazla ben olsam asla yemezdimGünaydın arkadaşlar Dünkü menüm;
Sabah
yarım domates,4 zeytin
Öğle
1 kase Tarhana çorbası
Akşam
1 tabak barbunya pilaki
Yoğurt
nidahcım tabiki olur ama madem kepek ekmeqi yemek istemiyorsun bari tam buqday ekmeqi olsun hem karbunu çok daha az gi deqeri çok düşük vede seni tok tutargünaydınnnnnnn
ya benim tartım bozuldu heyecanım gitti rejimim patladı:) dün bide pudingli pasta yedim sinir oldummmm ben tam olarak pazartesi başlıcam tartıyı da yenileyeyim sahalara döncem:))
yarın sabah kilomu daha net yazarım inş tam anlamıyla başlıcam.
bi de kızlar kepek yerine çavdar ekmeği olur mu?
katılıyorum.... yaprak sarması çok masum görünsede 5 tanesi yaklaşık 350 kcal ediyor bende bilmeden yemiştim 6-7 tane geçen haftalarda onun yerine daha doyurucu daha besleyici ve daha düşük kalorili şeyler tercih etmelisin en azından akşam yememeliydin pilakiyle birlikte onun dışında ben bi yanlış göremedim menunde :))
kızlar bu sabah düzene oturttum sonunda =) 9 da kalktım 10 a kadar duştaydımm =) sonra kahvaltım:
1 domates
1kbrt kutusu peynir
1 dilim kepekli ekmek
2 bardak şekersiz çay
sena abla çok seveceksinn bugün kü menumu bence o gün hem tost hem ekmek biraz fazla kaçırmıştım bugün çok çok dikkat edicem =) sen de umarım daha iyi olmuşsundur ya rölyef kursu fln yazmıştın gidebilcek kadar iyi oldun mu? aman çok dikkat kendine sen bize lazımsın
günaydın balım kıyamam kuzum gitme kursa rapor al gönder dinlen,ah bıleydın hasta oldugunu gelır sana tarhana yapardım da sen içermıydın bılmem karban degerıne bakardın hemen
kız girince hep aslıylan sen ne yazdınız dıye bakıyomda sayfaları gezmek zor oluyo ceneli bunlar anacıgım .özledin mi beni kız
doktora falan gitmedinmi şöyle bi iğne yapaydı kalkaydın ayağa.olmadı tatlı şurup verseydigidemedim kanka yaa ölüyom kıss günlerdir geçmek bilmiyor kene gibi yapıştı banaasudemcim gel walla tarhanaya bayılırım çok makbule geçer karbon deqeri 17canım yiyebilirim yanii yeterki sen gel yap çünkü gerçekten hiç halim yok sevaba girersin kııss walla hayatım aslıyı 1-2 gündür görmedim bazen sitede görüyorum ama yazmıyor sana gelince tabiki özlediiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hemen kesemem dediğini hatırlıyorum ben zaten.bu yüzden zamanla azaltmaya ve değişime gitmen yararlı.zaten sen 1 ayda 3kilo 5 kilo verim demiyosun.yavaş yavaş verim bidaha almim isterse 1 sene sürsün diyosun.bu yüzden sen yinede menülerini yaz.değişim olduğu ve olmadığı zamanlara göre kıyaslama yaparız.ama sen ilk etap gündüz yemeklerini olmasada akşam yemeğini biraz kıs.özelliklede geç bi saatte yiyosan.ya ben 2 kaşık barbunya yeseydim doymadığım için arkasına mutaka diyeti bozar bi sürü şey yerdim dediğim gibi bu yediklerim önceki yemek düzenime göre cok farklı.ben katı diyete karşıyım ve sizin dediğiniz gibi yaparsam belki hızlı kılo verırım ama kesin geri alırım eskı düzene dönünce.kılo veremezsem durum agore menümü düzenliycem zaten.o zaman ben artık yediklerimi yazmıyım sizin diyete uymuyo nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?