70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bizim diyet diye bişey yok canım burda herkes aynı diyeti uygulamıyor normal şartlar çorba+sebze yada et yemeqi+salat+yoqurt yada ayran bu şekilde doyman lazım senin menülerin çok düzensiz aynı gün barbunya sarma ve gün içinde 3 ayrı şekerli kuru meyve çok yanlış katı diyet çok daha farklı oluyor benim bu yazdıklarım normal deqerler..

yani ben eskiden çayla kurabiye,metro cıkolata veya o tarz bişeyler yiyodum hatta ekstra kuru meyvelerden de yıyodum ekmek beyaz ekemk ve her öğün yiyodum pılav makarna yıyodum hemde bır tabak. yanı bılmıyorum yanlıslıklar vardır belkı ama böyl eyapmazsam dıyet fılan yapamam ben dıkkat edıyorum dıyım o zaman yedıklerıme

sorun bu ya biz normal değiliz kızma ablası bukadar.öyle denk gelmiş varmış yemiş.denk gelince biz yemiyozmu sanki

canım emziriyorsun zaten bence birazcıkta olsa kaçamak bile sayılmaz bu. sen kendini nasıl iyi doymuş hissediyorsan öyle yap tabi ki emzirme sürecinden sonra senanın dediklerini kulak ardı etme. hiç birimiz etmiyoruz ben menü yazmıyorum çünkü bazen kaçamaklarım oluyo herkes gibi ama cezamı da kendim kesiyorum. haftasonu geliyor ben kesin yine ipin ucunu kaçırırım ama bu kez en azında yol yakınken tutmalıyım. 60 lı kilolar bu kadar az kalmışken şubatta önce görmeliyim artık almışları yaaa :84::84:

doktora falan gitmedinmi şöyle bi iğne yapaydı kalkaydın ayağa.olmadı tatlı şurup verseydi
yeşimcim geçendede aynı şekilde hastalandıqımda dr.ye gittim antibiyotik ve takviye ilaçlar verdi ama hiçbiri işe yaramadı bende şimdi vücuduma yok yere antibiyotik almıyım diye gitmedim hmm iğne demekkk bana benzemeye başladın sankii:44: ee ne demişler üzüm üzüme baka baka kararırmış
birde normal tost ekmeği değildi kare uno light ekmekti tostum

en azında bu iyi haber hayatım ben burda menüleri olması gerektiqi gibi yorumluyorum ve bu konuda bir alt yapım var ha sen uygularsın yada uygulamazsın bu senin bileceqin bişey kimse kimseyi hiçbirşey için zorlayamaz

yok geç yemiyoruz 5 bucuk 6 arası yıyoruz aksam yemeğini birde ben gece oğluma en az 6 kere kalkıyorum yani

senacım sizin diyet derken aynı olmadıgını bılıyorum ama benzer ve bırbırıne yakın kalorılı yanı.ben oyle dıyet yapamam gercekten o kadar yanlıs beslenme alıskanlıklarıyla büyütülmüşüz ki birden alısmak zor gercekten

kız aslıyla biz diğer atrafta akşam yazıştık acelesi vardı herhal cevap yazmadan kaçtı işi vardır yarın gelir malum tartı günü.
antıbıyotık kullanmadan gecmez ben bı kutu bııtrdım 10 gunde felan ııylestım gıt doktora mutlaka ılaç içmezsen iyice artıyo çünkü ah kuzum okula gıtcem burdan sana tarhana gönderiyim

HEMŞOOMM canım ben bu hafta sana yaklaşmayı ümit ediyordum ama bu sabah kilom yine 73.4 çıktı 72 leri görseydim rahatlıcaktım sabaha deqişeceğini pek sanmıyorum ama kork bende arkandan koştura koştura geliyorumm

bünyen hassas ve herzaman böyle hasta oluyosan yapacak bişi yok.benim annemde böyle hemen hasta olur sürekli iğne kullanır.7 aylıklar böyle demekki mecburen kendi kendinin doktoru olacaksın.hasta değilken bile vitamin takviyesi yapmak lazım.sürekli meyve meyve suyu bitki çayı tarzı şeyleri eksik etmeyerek direncini artırman lazım

1 günde bile acayip değişim olabiliyor.bu yüzden haftada 1 kere tartılmak en doğrusu.yoksa moral bozulabiliyo

antibiyotiği bitirmezsen tabı etkısı olmaz kutunun tamamını bıtıreceksın ya bak şöyle düşün mikroplar vucudmuzda nöbet tutan askerler diye düşün sen antibiyotiği biraz kullanıyosun o askerler yaralanıyo sonra sen iyileştim diye içmiyorsun sonra o askerler tekrar canlanıyo ve vucudunu istıla edıyo o yüzden kutu bitene kadar içki mikroplar tamamen vucudunu terketsin.hamile felan değilsinki niye antibiyotikten kaçıyorsun bırak seni hamileler bile mecbur kalınca antibiyotik içiyo:2::2::2::2:

hayatım ben tarhanımı sanal deqil reel isteremm:84::84::84:

iyki 7 aylıqız dedikk kullanır artık portakal yedim hayatım hatta 1 tanesi çok geldi ama bitirdim belki faydası olur diye onun dışında sürekli kuşburnu çayı içiyorum biitanem ay ayyyyy sen benimi düşünüyosunn amann nazar deqmesinn

erken yiyosan yakarsın yediklerini ama şu var.midenin belli bi çalışma kapasitesi var.bazı yiyecekler belli bi zaman içerisinde sindirilemezse direk vucutta yağa dönüşür.bu yüzden nekadar porsiyonun az olursa sindirim sistemin okadar rahat çalışır.ve zararlı şeyler vucuttan atılırken yararlılar sana kalır

niye düşünmim aşk olsun.bunları hasta olmadan değil sürekli yapman lazım ama.hastalandıktan sonra çok bi faydası olmaz ki
neyse ben kalkim kahvaltımı hazırlim.bugünde zeytin ekmek yiyim bari

1 günde bile acayip değişim olabiliyor.bu yüzden haftada 1 kere tartılmak en doğrusu.yoksa moral bozulabiliyo
hayatım bana olumlu etki ediyor hergün tartılmak 100qr bile verdiğimi görmek beni inanılmaz motive ediyor ve eqer tam tersini düşünelim kilo artışı olursada hemen menülerime bir çeki düzen veriyorum yani her halukarda baskülle aram çok iyii

hayatım sen nerden çıkardın bakimm antileri bitirmediğimi bir kutusunu yemediğim kalıyoo

niye düşünmim aşk olsun.bunları hasta olmadan değil sürekli yapman lazım ama.hastalandıktan sonra çok bi faydası olmaz ki
neyse ben kalkim kahvaltımı hazırlim.bugünde zeytin ekmek yiyim bari

bidaa kahvaltı yapmadan görmiim seni buralarda aksatma yaa şu kahvaltınıı

Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar haklısınız da sadece hemen yapamıyorum işte zor geliyo ama yapıcam inşallah dediklerinizi çünkü ben de kilo vermek istiyoruuuuummm

hemşoooommmmm
çok üzüldüm hastalığına, diyette tüy diker gerçekten. ben eylül sonu gibi grip aşısı yaptırdım, aşıdan 1 hafta sonra moskovada fuara katıldık,soğugunda etkisiyle deli hasta oldum ama sonrasından o gün bu gündür turp gibiyim.normalde her ayın 1 haftası kışın benim için hastalıkla geçerdi.
Kilolara gelince ;gülüm ben bu sabah 70.30 bile gördüm ama yapıştı gitmiyor yaw. aslında haksızlık etmiim bedenime haftasonları nutellalı ekmek bilem yiyorum. yani öyle deli gibi sıkı bi diyette yapmıyorum,çılgın gibi spor salonlarında ter atmıyorum, sadece bazı akşamlar kültür fizik hareketleri, bazen de mekik çekiyorum 30-40 tane yine de kilo veriyorum azda olsa, bu kadar zırlamamam lazım ama işte insanoğlu çok sabırsızızz...
senden de bu hafta güzel haberler bekliyorum şekerim

Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar haklısınız da sadece hemen yapamıyorum işte zor geliyo ama yapıcam inşallah dediklerinizi çünkü ben de kilo vermek istiyoruuuuummm
canım zamanla alışacaksın bak. ben 5 ocakta girdim foruma ve şu and epey alıştım yeni düzenime. öyle canım aşırı bişey çekmiyor bile. öğünlerimi küçülttüm midemdemi küçüldü nedir eskiden doymadığım yiyeceklerle şimdi doyuyorum.
ofis ortamında zor olabilir sık yemek, gerçi benim odam ayrı o yüzden sıkıntım yok ama bir yolunu bulup iki saatte bir azar azar zararsızlardan beslenmelisin.
ilk etapta metroyu çikolatalı pudingi tamamiyle unut demiyorum ama bunlar kımıl zararlısı. azaltmaya bak sonra da hayatından tamamen çıkarabilirsin yada ayda bir ye hiç bir zararı olmaz emin ol

hep beraber başarıcaz cnm sakın azmini kaybetme
oo maşallahh seni yakalayabilmek ne mümkün aferin bnm canıma 60ları görmene az kaldı bitanemm
yemek yiyip geliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…