Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar haklısınız da sadece hemen yapamıyorum işte zor geliyo ama yapıcam inşallah dediklerinizi çünkü ben de kilo vermek istiyoruuuuummm
Kızlar netten bıkac siteye baktım yanlıs olmasın dıye kuru incir 100 gr 60 kalori,2 yemek kaşığı kuru üzüm 38 kalori diyor bilginize
*hep beraber başarıcaz cnm sakın azmini kaybetme
oo maşallahhseni yakalayabilmek ne mümkün aferin bnm canıma 60ları görmene az kaldı bitanemm
yemek yiyip geliyom
*
)m!pù)
gecmis olsun canim umarim en kisa zamanda iylesirsin
sen zaten ayrı.ama herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir hergün tartılmakhayatım bana olumlu etki ediyor hergün tartılmak 100qr bile verdiğimi görmek beni inanılmaz motive ediyor ve eqer tam tersini düşünelim kilo artışı olursada hemen menülerime bir çeki düzen veriyorum yani her halukarda baskülle aram çok iyii
hayatım sen nerden çıkardın bakimm antileri bitirmediğimibir kutusunu yemediğim kalıyoo
ya ben 11 gibi kalkıyorum bu ara.adet dönemi erken uyansamda ayılıp kalkamıyorum yataktan.11 de kalkıncada eşimi bekliyorum yemek için.o yüzden geçe kalıyor.üzülme izmirde annem beni en geç 4 te uyandırıyo sonrasında uyusamda en fazla saat 8 oluyor.erken kalkıp sobayı yakmam gerektiği için geçe kalmıyorum.askeri hizmetimi yapacam anlıcanbidaa kahvaltı yapmadan görmiim seni buralarda aksatma yaa şu kahvaltınıı
kuru meyve ve kuru yemişlerin 100 gr kalorisi en az 250 den başlayıp 700 lere kadar gider.yanlış yada eksik bilgi almışsındır canım.Kızlar netten bıkac siteye baktım yanlıs olmasın dıye kuru incir 100 gr 60 kalori,2 yemek kaşığı kuru üzüm 38 kalori diyor bilginize
ergin sena verdigin bilgiler cok isime yariyacak bu degerleri bilmiyordum cok sagol tesekur ederim....
rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana yalnız bu diyette şeker yasak 1 kesme şeker 12 karbonunutma çayını kahveni şkersiz içemiyeceksen yada tatlı yemeden duramam dersen hiç başlama sonuş alamazsın..
sen zaten ayrı.ama herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir hergün tartılmak
ya ben 11 gibi kalkıyorum bu ara.adet dönemi erken uyansamda ayılıp kalkamıyorum yataktan.11 de kalkıncada eşimi bekliyorum yemek için.o yüzden geçe kalıyor.üzülme izmirde annem beni en geç 4 te uyandırıyo sonrasında uyusamda en fazla saat 8 oluyor.erken kalkıp sobayı yakmam gerektiği için geçe kalmıyorum.askeri hizmetimi yapacam anlıcanozaman böyle olmaz
kuru meyve ve kuru yemişlerin 100 gr kalorisi en az 250 den başlayıp 700 lere kadar gider.yanlış yada eksik bilgi almışsındır canım.
1 incirin değil 100 gramıdır o bakmadım ama nekadar olsuğuna ama doğru değilse bile yakın bi değer.dedimya kuru meyve ve çerezlerin kalorisi en az 250 den başlar ve 700 800 leri bulur.ama şuda bi gerçek çikolata şeker vs tatlılar tüketeceğine kalorisi ne olursa olsun en azından vucuda yararlı ve sağlıklı kuru meyve tüketmek en doğru olan.yeşimcim belkı bunda yanlıslık olabılı rbılmıyorum ama bı arkadas sabah 1 incirin 270 kalorı oldugunu yazdı o da dogru degıldır heralde ondan merak ettım baktım zaten
yemeğini hazırlayıp çıkmanı çok çok takdir ettim.bence başlangıç için gayet güzel bi menü.selamlar nasılsınız.. umarım herkes iyidir ben yorgunum spor yaptımbugünkü menümü yazayım bakalım nasıl??
sabah bir dilim kepek ekmeği kibrit kutusu kadar peynir 3 zeytin bir salata ve 1çay bardağı greyfurt suyu
öğlen dışarı çıkmak zorunda kaldım dışardan birşey yememek için tost yaptım kaşarlı kepek ekmeği arasına şu bir dilimi 39 kalori olanlardan
arada meyve yemeği düşünüyorum
akşam çorba ve mantar yemeği var bunlar yeterliimi yoksa yanına salata yoğurt olur mu???
tarihi bir gün ben 4 parçadan daha fazla şeyi ütü yapıyorumsanırım 3 gömlek 6 pantolon ütüledim ve daha nerdeyse bi okadar daha var :18: ama şimdiden omuzum tutuldu.alışık değil hassas kendisi biraz
ve ve ve akşama yemeğim yok şimdiden acıktım eşime patates kızartıcam ama ben ben ne olacam
tarihi bir gün ben 4 parçadan daha fazla şeyi ütü yapıyorumsanırım 3 gömlek 6 pantolon ütüledim ve daha nerdeyse bi okadar daha var :18: ama şimdiden omuzum tutuldu.alışık değil hassas kendisi biraz
ve ve ve akşama yemeğim yok şimdiden acıktım eşime patates kızartıcam ama ben ben ne olacam
patates kızartması mıya bende acıktım bugun 1 grisini yedim boyle uzun olanların yarısı gıbı olanlardan öğlen doymadım heralde kıymalı patates oturtması yedım ama azdı kıymaları fazla yemedım.akdeniz salata ve erişteli yeşil mercimek çorbası içtim.
ilkkez spor yapınca 2-3 gün böyle hamlarsın sonra geçer meraketme.normalde güzel bi sebze yemeği yemek en uygun olanı öğlen ama imkan yoksa böyle bi tost bi yarım simit ayran tarzı öğünü geçirebirsin.çok teşekkür ettimdışarda kendimi kaptırıyorum çünkü dedim en iyisi böyle yapmak.. mekik çektim ama alışık olmadığımdan karnım aşırı derece ağrıyor şuan normal mi bu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?