70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yemeğini hazırlayıp çıkmanı çok çok takdir ettim.bence başlangıç için gayet güzel bi menü.

çok teşekkür ettim dışarda kendimi kaptırıyorum çünkü dedim en iyisi böyle yapmak.. mekik çektim ama alışık olmadığımdan karnım aşırı derece ağrıyor şuan normal mi bu acaba [/QUOTE]

normal ama bence mekikten çnce biraz kendini ısıtsan (hareket et zıpla fılan)daha iyi olur zorlanmazsın

ya cok gaddarsınız yine mi cok yemişim :84: eskiden olsa ekmek alırdım yanına ve börek vardı onuda alırdım.

az çorba az et döner yanında salata meyve istediğin bi içecek

en zoruda akşama yemek bulmak galiba ya birde sizin eşiniz var bende ailemle yaşıyorum artık evde ne varsa az az yiyorum....
yarın yola çıkıcaz o yüzden alışveriş yapmadık.evde ne varsa işte.neyse bende patates haşlıyorum soğanla salatasını yapacam eşimin yemeği belli o söyler bu olsun diye öyle önüne geleni yemez seçicidir sorunlu olan benim

ya cok gaddarsınız yine mi cok yemişim :84: eskiden olsa ekmek alırdım yanına ve börek vardı onuda alırdım.
benmi gaddar aşkolsun yemeğin seni doyuracakmış acıkman normal değil demek istedimdi ben yediklerin gayet doyurucu besinlerdi çünkü.

ilkkez spor yapınca 2-3 gün böyle hamlarsın sonra geçer meraketme.normalde güzel bi sebze yemeği yemek en uygun olanı öğlen ama imkan yoksa böyle bi tost bi yarım simit ayran tarzı öğünü geçirebirsin.[/QUOTE]

evde yemek olmayınca mecbur öyle oluyor işte akşam yemeğinden 1 1.5 saat sonrada çeksem mekik olur mu fazla mı yuklenmiş olurum ilk gün için... ya ben çok soru soruyorum galiba

normal ama bence mekikten çnce biraz kendini ısıtsan (hareket et zıpla fılan)daha iyi olur zorlanmazsın[/QUOTE]

peki bundan sonra öyle denicem bakalım çok teşekkürler...

evde yemek olmayınca mecbur öyle oluyor işte akşam yemeğinden 1 1.5 saat sonrada çeksem mekik olur mu fazla mı yuklenmiş olurum ilk gün için... ya ben çok soru soruyorum galiba
zaten mekik çekerken ne aç ne tok olman lazım en sağlıklısı bu.1-2 saat normal bence.zaten 300-500 mekik çekmiyonya az az sık sık yapman en iyisi.karnın ağrıyınca bırak sonra bi süre sonra tekrar yap

meltemin hiç sesi çıkmıyo galiba öğlen kaçırdı korkudan gelemiyo buraya
neyse ben şimdi ütüme devam edim anca biter akşama kadar sanki yoruldukça gelirim size laf yetiştiririm

zaten mekik çekerken ne aç ne tok olman lazım en sağlıklısı bu.1-2 saat normal bence.zaten 300-500 mekik çekmiyonya az az sık sık yapman en iyisi.karnın ağrıyınca bırak sonra bi süre sonra tekrar yap
mekik aleti vardı arkadaşımda ondan onu alıcam artık daha rahat çekmek için fazla gaza geldim yaa önceden başlıcam başlıcam diyodum yine yiyodum dayanamadan ama şuan hakim oluyorum kendime akşam evde cips vardı ben sadece bakmakla yetindim

meltemin hiç sesi çıkmıyo galiba öğlen kaçırdı korkudan gelemiyo buraya
neyse ben şimdi ütüme devam edim anca biter akşama kadar sanki yoruldukça gelirim size laf yetiştiririm
yeşimimmm, venüslü güzel bacım senden bize sıra geliyor mu kısss
şaka bir yana patron çok iş yığdı, yazacak bir ton e-mail çevirilecek sayfalar dolusu dosyam var. ama yine de online görünüyorum evet ama ara ara açıp okuyorum muhakkak.
öğle menümde gayet masumdu
2 kaşık ezogelin çorba
iki kaşık pilav
5 kaşık tavuklu nohut
bol salata
kıs yeşim sen gidince buralar pek bi ıssız olacak hee

Son düzenleyen: Moderatör:
yesil cayi sekersiz iciyom zaten ama gunde iki normal cay iciyom cok az seker atiyordum ama onuda bu dakika biraktim giti.......
CANIM bende şekersiz içemiyordum şekeride çayıda bıraktım şimdi yoldaşım şekersiz süt ve bitki çaylarıı(bari zayıflatıyor)
sena bende dıyodum kı bu yemeklerın kalorısı bu kadar olur mu meğerse iş başkaymış sevindim

hayatım sabahtam ogünkü proqram belli olur madem dışarı çıkıcaktın sabah kepek ekmeqi yemicektin mesela onun yerine yumurta yiyebilirsin öqlende ye tostunu ama hem sabah hem öqlen ekmek olmaz akşama gelince çorba ve mantarın yanında istediğin kadar salata yoqurt yada ayran tüketebilirsin cnm

ayy yine beqendii
hayatım döner ama nasıl döner yanında pilavı varmı eqer pilav varsa sabah kesinlikle ekmek yemiyosun ve yanına yeşil salata ve yoqurt yada ayran alıp öqünü tamamlıyosun ama eqer döner pilavsızsa saba ekmeqini ye öqlende çorbanı iç dönerini ye yeşil salata ve yoqurtla tamamla meyvanı al ama ara öqünde ye dattlımm

nasıl istediği bir içecek yaa kola yada fanta light deqilse karbon deqeri tavanda canımm

selam kızlarrrrrrr dersaneden yeni geldim..menümü yazıyım hemen..
sabah 08.00
bir tane elma:) (geç kalmıştım kahvaltıya vaktim yoktu)
dersanede bi bardak siyah bir bardak yeşil çay(şekersiz)
öğle 14.30
5 kaşık bol limonlu prasa yemeği
4 kaşık yoğurt
bir dilim ekmek
toplamda 1 litre su
nasıllll menüm?

sabah geç kaldıqın için kahvaltıyı es geçelim bakalım öğlen menün gayet güzel ama akşam ekmek yada yasaklı ürünlerden yeme sakın

sabah geç kaldıqın için kahvaltıyı es geçelim bakalım öğlen menün gayet güzel ama akşam ekmek yada yasaklı ürünlerden yeme sakın

bence kahvaltıyı geçiştirdiği için akşama patlayabilir diyet.
aman güzelim sabah kahvaltını olabildiğince sağlam yap ki akşama dogru çok acıkıp saldırma.
geç kalıyorsan 1 saat erken kalkıp kahvaltını yapmaya çalış aksatma bence

akşam etli patlıcan yemeği olcak yanında 2_3 kaşık bulgur pilavı yemeyi düşünüyorum salata bide ekmek yok tabi? uygunmudur

hayatım sabahtam ogünkü proqram belli olur madem dışarı çıkıcaktın sabah kepek ekmeqi yemicektin mesela onun yerine yumurta yiyebilirsin öqlende ye tostunu ama hem sabah hem öqlen ekmek olmaz akşama gelince çorba ve mantarın yanında istediğin kadar salata yoqurt yada ayran tüketebilirsin cnm

dün sadece sabah bir dilim yemiştim bundan sonra hep bir dilim.. en azından zararlı birşey yemedim dışardan bu da benim için bir gelişme

ona bende şaştım de demedim bişey light değil içeçekler canım alsaydımda soda alırdım yane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…