70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hep yapıyordum kahvaltı bugünlük böle oldu akşam yemeğinden önce bir iki bişey yiyim akşam fazla kaçırmamaya çalışıyım ben

Son düzenleme:
akşam etli patlıcan yemeği olcak yanında 2_3 kaşık bulgur pilavı yemeyi düşünüyorum salata bide ekmek yok tabi? uygunmudur
hayatın etli patlıcan yemeği süper ama bulgur pilavı olmaz an fazla öqlen öqününde yemelisin oda sabah ekmek yememek kaydıyla çünkü karbonu çok yüksek akşam önden bir çorba iç derim ben sonra yemek ye doymazsam biraz daha p.yeöeği ye inan bulgur pilavı yemekten çok daha iyidir salata ve ayran mutlaka olsun öqünlerinde inan en çok bunlar tok tutuyor..

canım sabahları 2 dilim ekmek yiyebilirsin eqer yanında yumurta varsa 1 dilim ye yada hiç yeme sabah yumurta yemiceksen 1 dilim ekmek kahvaltıda 1 dilim ekmek öqlen yiyebilirsin ama ben sabah yenmesi taraftarıyım ayrıca börek falan yicekseniz onu kahvaltıya kaydırın ekmek yerine kahvaltıda 1 dilim börek yiyebilirsiniz diyetinize bir zararı olmaz ama diqer öqünlerde kesinlikle bu tür şeyler yemeğin unutmayın pirinç yada bulgur pilavı makarna bunlarda ekmek gibidir hatta ekmekten çok daha zararlı eğer bunlardan yicekseniz sabah ekmek yemeyin ve mutlaka bunlardan birini öqlen öğününde tüketin oda çok mecbur kaldıqınızda ..

Gözüm aç gözüm
bi süre sonra doyacak üzülme.

saol çok şükür bitirdim.akşam için patateslerimi soydum salatamı hazırladım çayım demlensin hem sizle kapışıcam hem yicem

kolay gelsin canım.maşallahın var bu hafta giderek nefsine hakim olmayı öğreneceksin beni unutursunuz bile dilekolay 1 ay.kimler gelir kimler gider

off yaa :84::84: biraz arkadaşları teşfik edici olsana.bi çoğu yeni başlamış yada hayatında hiç diyet yapmamış.biraz tölaranslı olsana moral en önemli şey diyette bi anlık üzüntü hemen kendini buzdolabı önünde bulmana neden olur.yanlışmı düşünüyorum.hem günlük hayatındaki beslenme tarzından farklı ve daha az besleniyosa herkes kilo verir.sadece gerektiği gibi beslenmediği için vereceği kiloda değişim olur.ama muhakkak kilo kaybı olur.sen kıs hatalarını söyle.
ben kişilik olarakta kimseye hatasını söylemem kolay kolay.ve küçük hatalarıda önemsemem napim yapım bu değişememki

sağol canım valla pestilim çıkıyo. ama yarın akşam kociş biniyo otobüse cumartesi de yanımda onun hayali beni tok tutuyo sanırım hehehe
bir de sanki midem küçüldü, o kadar çok yemememe rağmen öğle yemeğinden sonra kısa bir süre şiştim gibi hissettim. sayenizde öğrendim bir çok şeyi. sen bizi motive ettin sena da fırçaları ile yola getirdi. ne diyeyim allah razı olsun

ahaha sizi senanın fırçalarıyla bırakıcam ay nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm

ünite deqeri 0 olan besinleden istediğimiz zaman ve istediğimiz saat (gece gündüz farketmez) sınırsız yiyebilirsiniz asla kilo yapmaz tam tersine protein gurubuna giirdiği için yaqlardan kilo vermemizi sağlar..
Ayyy erginsena bu haberine cok sevindim yaaa ne guzel demek 0 olanlardan istedigim kadar yiyebilirim, tutmayin beni :))))
Alacacim tamam bu cuma basliyoruz yarisa, hadi bakalim kolay gelsin....

canım bütün söylediklerine katılıyorum ama bulgur konusunda katılamıyorum. karbonunu bilemem ama glisemik endeksi çok düşük bulgurun. ben haşlanmış bulguru favori otlarımla karıştırıp diyet salatası yapıyorum. ara ögünlerde azar azar tüketiyorum bazen.az yaglı ve otlu olduğu için hem tok tutuyo hem GI oranı düşük olduğu için aşırı ve ani şeker yükselişi olmadığı için ideal bir besin. içerisindeki vitamin ve mineralleri saymadım bile. bence ekmek yerine bulgur pilavını tercih edebilir. ben şahsen patlıcanı sade yiyemem ya ekmekle yerim yada pilavla. bu durumda ben sadece pilavı tercih ederdim tabi aşırıya kaçmadan

tamam o zaman istediklerini yesinler içsinler ben burda boşuna çene yoruyorum bişeyleri yazarken bilerek yazıyorum sen bir bardak kolada yada fantada kaç karbon var biliyomusun bir insanın günlük alması gereken deqerin sadece yarısı 1 bardak içecekte var uyarmıyımmı yanii onun yerine light içsinler süt yada ayran içsinler yada bitki çayı içsinler onların iyiliğine söylüyorum ben bunları daha çabuk kilo verecekler ve kilo verdikçe azimleri artıcak doktorlar bile 3 beyazdan uzak durun diyo sen tutmuş kıza istediği içecekten içebileceğini söylüyorsun yok böyle bişey eqer kilo vermek istiyorsa bunları uygulaması gerekir ben burda doqruyu yanlışı söylerim uygulayan uygular uygulamayan uygulamaz onların kilo vermeleri beni mutlu eder bunun için uqraşıyorum yanlışlarla bir yere varılmaz baştan doqrularla yola çıkılırsa ilerde zorlanılmaz önce bunu ye ama sonra yeme böyle bişey olmaz ARKADAŞLAR MENÜLERİNE YORUM YAPMAMI İSTEMEYENLER SÖYLESİNLER YAPMAM

hep yapıyordum kahvaltı bugünlük böle oldu akşam yemeğinden önce bir iki bişey yiyim akşam fazla kaçırmamaya çalışıyım ben

sena ve diğer kızlar ne derler bilmiyorum ama benim fikrim, akşam 16.30 17.00 gibi sağlam bir ara öğün yap mesela bir dilim ekmek az peynir bol çay.
akşam da sadece salata ve meyve ye.. ben sadece akşamı hafif geçirerek farketmeden kilo verdim

bazı besinler sonuçta diyete uygun değil kilo verimini yavaşlatıyor.bulgur konusunda haklısın biçok diyetisyende makarna pirinç yerine bulguru öneriyor burda doğru ları yanlışları paylaşıyoruz bu ayrı ama hep söylediğim şey önemli olan sizin metabolizmik durumunuz.bazı kişilere kilo aldıran diğerine kilo verdirir.kendinizi tanıyın önce sonra ona göre diyet sisteminizi oturtun.sabah öğlen küçük kaçamaklar olursa bunu akşam yemeğini hafif yaparak dengelemek şart.en önemli öğün akşamdır. ona dikkat etmek gerekiyor.çünkü sindiriminizin en yavaş ve hareketsiz olduğunuz saatlere denk geliyor.

bence mantıklı canm ben de akşamları sadece salata yada yoğurt yiyerek ayda 7 kilo vermiştim

neden sinirleniyosun anlamıyorum .burda hepimiz belli yaşın üzerinde insanlarız. ben orda biraz üşengeçlik yapıp içecek seçimini ona bıraktım bunun sebebide yoğurdu söyledikten sonra ayran iç yanında demek bana pek mantıklı gelmediği için.ve her insan bilirki kolalı ve gazlı içeçeklerin kalorisi yüksek.bunun için uyarımı yapmam lazım.hem ben bu konu hakkında hiç bir yorum yapmadım farkındaysan.ben kimseye hataları için kızamam dedim.sonuçta insanın bi nefsi var. herkes az yemek istiyo ama bazı şeyleride yiyosa nefsi istediği içindir.nefsini engellemesini nasıl söyleyebilirim.bukadar sorun oluyosa kimseye yorum yapmim.zaten biliyosunuz yarın gidiyorum.kimse benim yorumlarımı dinlemek zorunda kalmayacak kimse sorun etmesin.

ya biri bana yardım etsin moralim çok bozuk burla pek alkası yok konumun ama çok üzülüyorum patlama noktasına geldim napıcamı bilemiyorum

katılıyorumm doğruları söylüyo belki ama gerçekten moralim bozuldu cok üzüldüm sabahki yorumlardan sonra vazgeçebilirdim ki yarın öğlenki menümü güzel yazınca tekrar motive oldum mesela

ben daha yeniyim bu topicte ama bence ikili tartışmalara girmeyin herkes fikrini söylemekte özgür kendi adıma bana onu yapma bunu yapma denmesi beni olumlu etkiliyor kesinlikle motivasyonum düşmüyor zaten kilo verme olayı insanın kendi iradesiyle alakalı kafaya koyduktan sonra zaten gidiyor kilolar ve bukadar kararlı ve azimliylen başkalarının söylediği şeyler sizi ancak daha çok azimlendirir ve kesinlikle motivasyon düşüklüğüne neden olmaz diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
senin motivasyonun bozulmayabilir ama başkalarının motivasyonunu etkiler.şahsen açık söylemek gerekirse şuan ben çok kırıldım eğer diyete yeni başlamış ve daha sistemi oturmamış durumda olsaydım üzüntümü yemeklerle gidermeye yönelecektim.bu kişilik ve irade meselesiyle ilgili bi durum.
arada ikili tartışma diye bişi yok sena beni yanlış anlayıp benden önce kırıldı bende onun yazdıklarına kırıldım okadar.tartışılacak bişi yok ortada.tartışırsak suçlu sizsiniz sizin yüzünüzden aramız bozuldu

kişilikle alakalı ozaman bende de tam tersi bir durum olurdu valla ben bişey yapmadımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…