70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

suçlu benim !! Benim motivem bozuldu ama sonra yine sena düzeltti yarın için istediğim yiyecekleri seçerek)haha

ya kızlaar benim yüzümden gerilmeyin ben de menülerimi yazmayım bari de kavga etmeyin
iyi motive ol bak zayıfla yoksa sena oylum oylum selvi boylum yapar beni

kişilikle alakalı ozaman bende de tam tersi bir durum olurdu valla ben bişey yapmadımmmmm
motivasyon önemli destek.sende hırs oluyor başarı isteği doğuyo bazılarındada saldım gitti duygusu oluşuyo

iyi motive ol bak zayıfla yoksa sena oylum oylum selvi boylum yapar beni

motivasyon önemli destek.sende hırs oluyor başarı isteği doğuyo bazılarındada saldım gitti duygusu oluşuyo
haklısın ben kendi adıma konuştum ama ben hayatta her zaman hırslıyım bu kilo verme konusuna da yansıyor.. tabiki herkes farklı kişilikte bazı insanlar da azimlerini kaybedebilir..

kızlar yarın kilo bidirimi yapılıyor sanırım ben pazartesi başladım yarın 5 gün oluo hadi bakalım hayırlısı

haklısın ben kendi adıma konuştum ama ben hayatta her zaman hırslıyım bu kilo verme konusuna da yansıyor.. tabiki herkes farklı kişilikte bazı insanlar da azimlerini kaybedebilir..
sen baştan artı başladın zaten hırslı olarak.bazılarıda iste ama bu isteğin olması için azmetmez ben bi anlık moral bozukluğuyla kendimi buzdolabı önünde bulabilirim.ipin ucu iice gidincede ohh sal çayıra oluyor.şuanki diyetimde bugün itibariyla 6 haftayı geride bıraktım.ve belli bir düzen oturttum bu yüzden şuan rahatım.çünkü biliyorum bana ne kilo aldırır nekadar yemeliyim.ve kaçırdığım zaman bile değişim olmuyo.sistematik olarak her hafta 1 er kiloya yakın kilo kaybı yaşıyorum.

açıkçası ben hiç kimsenin tarafında değilim ve herkesin tarafındayım
senacığım biraz hassas sanırım hasta olduğu için. yeşimciğim de kendi fikrince insanların motivasyonunun yavaş yavaş oturması taraftarı. ben senayı da yeşimi de çok iyi anlıyorum. bize yardım etmeye çalışırken bakın neler oldu. yaa kızlar yapmayın cidden ikinizin söyledikleri de doğru. buradaki insanlar yetişkin insanlar
yeşimin de senanın da söylediklerinden en mantıklı olanını seçip uygulayacaklarından kesinlikle eminim. mesela ben öyle yapıyorum. tüm yardımcı olan, fikirlerini yazan, fırça atan yada motive eden arkadaşlarımıza minnettarız

kızlar yarın kilo bidirimi yapılıyor sanırım ben pazartesi başladım yarın 5 gün oluo hadi bakalım hayırlısı
ben perşembe gelim ertesi gün yaptıydım 3. kilo bildirimim olcak.ama geldiğimde zaten diyetteydim. 2 haftadırda burdayım

ne güzel canm sen kendini sana neyin iyi neyin kötü geleceğini öğrenmişsin.yeni başlayanlar kolay vazgeçebilir evet motive edici olmak lazım.. ben pazartesi başladım ama daha öncesinden de uzun diyet deneyimlerim oldu belki de bu yüzden böyle düşündüm. hayatında ilk defa diyet yapanlar da var.

sen demiştin çabuk kilo veriyorum diye ben de öyleyim. hiç tartılmadım ama sanki yarın 1 kilo az gelcekmişim gibi hissediyorum

benim kilo problemim çocukluğumdan 90 kiloları bile gördüm ee vucut belli bi kiloyu görüp 20-30 kilo gibi bi kayıp yaşayınca dolayısıyla genişlemeye herzaman müsait oluyo.dolayısıyla oburluk yaptığında hop hızlıca kilo alıyosun.aslında son yıllarda en başarılı diyetimi yapıyorum sanki.yani yine eskisi gibi yeme düzenim ama daha çok kilo verdim.sanırım bunda başlangıçta spor yapmamında faydası var.daha önce hem spor hem diyet aynı anda yapmamıştım.

ben en fazla 75i gördüm evliliğimin ilk aylarında ama hep bi müsaitlik vardı kilo almaya lisede falan hep 60lı kilolardaydım.biara diyet yapıp 57 kiloya kadar düşmüştüm.zaten göbek yok kalça basen var daha zor oluyor aslında spor olmadan kilo vermek ama genel olarak hızlı kilo veriyorum.22 yaşındayım şuan metabolizmamın hızlı olduğu bir yaş yaşım ilerlermeden zayıflamam lazım ilerde hamile kaldığımda da daha rahat olmak istiyorum bi 3 sene sonra falan

Son düzenleme:
vucut işte alıştığı kiloyu istiyo 60 ları evet çocuk düşünüyosan üzerine rahat 15- 20 kilo koyacağını düşünerek önlem almak şart.ben metabolizmamın yavaşlayacağı yaşlara geliyorum yavaş yavaş

30 yaşındasın sanırım genç bi yaş bence ve gayet güzel kilo veriyorsun

30 yaşındasın sanırım genç bi yaş bence ve gayet güzel kilo veriyorsun

hayır 28 yaşında ve hızlı metabolizmalı bir venüslüdür kendisi
yavaş metabolizmalı olan benim nisanda 33 olucam ve kağnı gibi ilerliyor kilo vermem. ama zaten yirmilerin ortasında ikende böyleydi. sanki şimdi daha iyi, daha biliçli diyet yapıyorum:44::44:

geç olsun da kalıcı olsun ya önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…