- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
aaaa okadar yaşlımı duruyorum ordandaha 2 sene var 30 a ama sayılı gün çabuk geçer
güle güle genç gelinimiz
kolay gelsin.ben yemek hazırlıyım eşim gelir birazdan.. herkese iyi akşamlarrr :79:
ee sende taze gelinsin canım ben bile tazeyimgüle güle genç gelinimiz
ay çıkamadım bi hadi kızlar uçtum bennn
kolay gelsin.
ee sende taze gelinsin canım ben bile tazeyim8. seneyi bile yarıladık
günümüz koşullarında 30 dan sonra gençlik hayatı başlıyor.hem önemli olan nasıl hissettiğin.sayılar teferruat.bazen 80 gibi hissediyorum ozaman ha 28 olmuşum ha 15 bi önemi kalmıyorben en taze gelinim bi kere 1,5 yıllık evliyimmm. ama kendim taze değilim o ayrı
sana birşey söyleyeyim mi ben kendimi 30 dan sonra buldum.. sanırız ki 18 den sonra birden dünya değişiyor ama değil. 30 dan sonra hayat daha farklı daha olgun..günümüz koşullarında 30 dan sonra gençlik hayatı başlıyor.hem önemli olan nasıl hissettiğin.sayılar teferruat.bazen 80 gibi hissediyorum ozaman ha 28 olmuşum ha 15 bi önemi kalmıyor
toplumsal bi durum 18 olursun gençliğinin baharıdır.30 da artık yaşlanırsın çoluk çocuk olur.40 da zaten yakında babaanne anneanne olursun bekle mantığı var.bu yüzden büyük bi yaş gibi geliyor.ama bencede insan kendini 30 lu yaşlara yakın yada 30 lu yaşlardan sonra tanıyor ve hayatın tadını almaya başlıyor.zaten bi kadının en güzel zamanları bu dönemler.sana birşey söyleyeyim mi ben kendimi 30 dan sonra buldum.. sanırız ki 18 den sonra birden dünya değişiyor ama değil. 30 dan sonra hayat daha farklı daha olgun..
açıkçası ben hiç kimsenin tarafında değilim ve herkesin tarafındayım
senacığım biraz hassas sanırım hasta olduğu için. yeşimciğim de kendi fikrince insanların motivasyonunun yavaş yavaş oturması taraftarı. ben senayı da yeşimi de çok iyi anlıyorum. bize yardım etmeye çalışırken bakın neler oldu. yaa kızlar yapmayın cidden ikinizin söyledikleri de doğru. buradaki insanlar yetişkin insanlar
yeşimin de senanın da söylediklerinden en mantıklı olanını seçip uygulayacaklarından kesinlikle eminim. mesela ben öyle yapıyorum. tüm yardımcı olan, fikirlerini yazan, fırça atan yada motive eden arkadaşlarımıza minnettarız
çok şükür bitirdim.uzun zamandır böyle ütü yapmıyodum.giyeceklerini yapıyodum okadar.çook birikmiş ütülenecek vardı.kociş bayılacak ne oldu sana kafana bişimi düştü dicekyeşim ütü bitti mi ? kocişin gelir birazdan hazırlıklar da başlar her halde.
benim kociş yok ya o açıdan çok rahatım haftaiçi oooh kendimleyim. perşembe gününe dogru özlüyorum o ayrı. bugün mesela
olmaz kırılasım var şöyle kalçamdan basenimden kırılsın istiyorum yağlarım parçak pinçik olsunseninle ayni fikirdeyim kirkinlik olmasin ama.............
ben şahsen ütüden nefret ederim. nişanlılık döneminde kocişe sölemiştim ütü yapmam kendin yaparsın die. garibim ne yapsın olur demiştiçok şükür bitirdim.uzun zamandır böyle ütü yapmıyodum.giyeceklerini yapıyodum okadar.çook birikmiş ütülenecek vardı.kociş bayılacak ne oldu sana kafana bişimi düştü dicekkocişim benle geliyor ama haftaya döncek bende ozaman özlicem baya uzun süre birbirimizi göremicez
izmirde annenin seni güzel yemekleri ile baştan çıkarmasına müsade etmezsen bir ay sonra fısstık gibi gelirsin zaten.olmaz kırılasım var şöyle kalçamdan basenimden kırılsın istiyorum yağlarım parçak pinçik olsun
ben ütüyü sevip sevmediğimi bilmiyorum.düğmelerden tiskiniyorum bu yüzden benim için hoşlanmadığımın işlerin başında.eşimde öğretmen olunca bol bol ütü yapıyorum.eşim iidr hoştur ama yemeği hazır alır gerekirsede ütücü tutar yine yapmaz keyifcidir azcık.ben şahsen ütüden nefret ederim. nişanlılık döneminde kocişe sölemiştim ütü yapmam kendin yaparsın die. garibim ne yapsın olur demişti
şimdi de kendisi yapacak diye bekliyorum son dakkaya kadar asla yapmaz, bende onu böyle kırışık şeylerin içinde görmeyi sevmiyorum. neredeyse çoraplarını bile ütülicem yaa
aşk bu olsa gerek
ee sevdiğiyse verir babiş niye vermesin.izmirde annenin seni güzel yemekleri ile baştan çıkarmasına müsade etmezsen bir ay sonra fısstık gibi gelirsin zaten.
ben kastamonuya gidince kesin kilo alırım, annem o kadar güzel cevizli çörek,etli ekmek,gözleme yapar ki offf of.
o yüzden gidemiyorum dermişim ama sanırım önümüzdeki haftasonu bende yolcuyum. ablam nişanlanabilir. babiş verirse
evli kadınların dedikodusu bitmez canım.süper meyveler almışın ya hepsine bayılırım. daha önce söylemiştim bidaha hatırlatayım misafilerine yaparsın hemde sende yersin.ben bu meyveleri ince ince kesiyorum içine 1 yumurta 1 kaşık yoğurt koyuyorum.kabartma tozu alabildiği kadar esmer un 2-3 kaşık yulaf ezmesi koyuyorum.kaşıkla karıştırıyosun çok katı olmayacak şekilde kaşıkla yağlı kağıtlı tepsiyo koyup hafifi sıçaklıktaki fırında pişiriyosun.çok lezzetli bişi oluyor.biraz kalorisi yüksek ama öğlen çayın yanında 1 tane hem doyurucu hem çok sağlıklıNe güzel sohbetler edilmiş aman aman ben kaçırmışım ... Nasılsınız kızlarr? Benim dışarda bi işim vardı. Cumartesi yeğenlerim gelcek bana anneanneleriyle o yüzden almam gereknler vardı onları aldım. BU arada dışarda sadece köfte yedim ekmeksiz, bi de kuru meyve aldım greencimm, incir kayısı ve yaban mersini...
Kocalardan, ütülerden bahsedilmiş ... Ben neden bahsetsem bilemedim
ee sevdiğiyse verir babiş niye vermesin.
annem yemek yapamıyo canım.yemek işleri bana ait.bu yüzden sorun olmuyor.sorun olacak annemin canım şunu istiyo demesi benim kızıp o sana yarayışlımı demem.ve çorba iç sebze ye diye ekmek vermemem şeklinde olur. çok gaddarımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?