70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaa okadar yaşlımı duruyorum ordan daha 2 sene var 30 a ama sayılı gün çabuk geçer

ayyyy valla daha önce giriodum bu topiğe okuyodum yazılanları aklımda öyle kalmışş oo 28 süper bi yaş daha çok var yavaş bir metabolizmaya

ben en taze gelinim bi kere 1,5 yıllık evliyimmm. ama kendim taze değilim o ayrı
günümüz koşullarında 30 dan sonra gençlik hayatı başlıyor.hem önemli olan nasıl hissettiğin.sayılar teferruat.bazen 80 gibi hissediyorum ozaman ha 28 olmuşum ha 15 bi önemi kalmıyor

günümüz koşullarında 30 dan sonra gençlik hayatı başlıyor.hem önemli olan nasıl hissettiğin.sayılar teferruat.bazen 80 gibi hissediyorum ozaman ha 28 olmuşum ha 15 bi önemi kalmıyor
sana birşey söyleyeyim mi ben kendimi 30 dan sonra buldum.. sanırız ki 18 den sonra birden dünya değişiyor ama değil. 30 dan sonra hayat daha farklı daha olgun..

yeşim ütü bitti mi ? kocişin gelir birazdan hazırlıklar da başlar her halde.
benim kociş yok ya o açıdan çok rahatım haftaiçi oooh kendimleyim. perşembe gününe dogru özlüyorum o ayrı. bugün mesela

sana birşey söyleyeyim mi ben kendimi 30 dan sonra buldum.. sanırız ki 18 den sonra birden dünya değişiyor ama değil. 30 dan sonra hayat daha farklı daha olgun..
toplumsal bi durum 18 olursun gençliğinin baharıdır.30 da artık yaşlanırsın çoluk çocuk olur.40 da zaten yakında babaanne anneanne olursun bekle mantığı var.bu yüzden büyük bi yaş gibi geliyor.ama bencede insan kendini 30 lu yaşlara yakın yada 30 lu yaşlardan sonra tanıyor ve hayatın tadını almaya başlıyor.zaten bi kadının en güzel zamanları bu dönemler.

seninle ayni fikirdeyim kirkinlik olmasin ama.............

çok şükür bitirdim.uzun zamandır böyle ütü yapmıyodum.giyeceklerini yapıyodum okadar.çook birikmiş ütülenecek vardı.kociş bayılacak ne oldu sana kafana bişimi düştü dicek kocişim benle geliyor ama haftaya döncek bende ozaman özlicem baya uzun süre birbirimizi göremicez

ben şahsen ütüden nefret ederim. nişanlılık döneminde kocişe sölemiştim ütü yapmam kendin yaparsın die. garibim ne yapsın olur demişti
şimdi de kendisi yapacak diye bekliyorum son dakkaya kadar asla yapmaz, bende onu böyle kırışık şeylerin içinde görmeyi sevmiyorum. neredeyse çoraplarını bile ütülicem yaa
aşk bu olsa gerek

olmaz kırılasım var şöyle kalçamdan basenimden kırılsın istiyorum yağlarım parçak pinçik olsun
izmirde annenin seni güzel yemekleri ile baştan çıkarmasına müsade etmezsen bir ay sonra fısstık gibi gelirsin zaten.
ben kastamonuya gidince kesin kilo alırım, annem o kadar güzel cevizli çörek,etli ekmek,gözleme yapar ki offf of.
o yüzden gidemiyorum dermişim ama sanırım önümüzdeki haftasonu bende yolcuyum. ablam nişanlanabilir. babiş verirse

ben ütüyü sevip sevmediğimi bilmiyorum.düğmelerden tiskiniyorum bu yüzden benim için hoşlanmadığımın işlerin başında.eşimde öğretmen olunca bol bol ütü yapıyorum.eşim iidr hoştur ama yemeği hazır alır gerekirsede ütücü tutar yine yapmaz keyifcidir azcık.

ee sevdiğiyse verir babiş niye vermesin.
annem yemek yapamıyo canım.yemek işleri bana ait.bu yüzden sorun olmuyor.sorun olacak annemin canım şunu istiyo demesi benim kızıp o sana yarayışlımı demem .ve çorba iç sebze ye diye ekmek vermemem şeklinde olur. çok gaddarımdan

Ne güzel sohbetler edilmiş aman aman ben kaçırmışım ... Nasılsınız kızlarr? Benim dışarda bi işim vardı. Cumartesi yeğenlerim gelcek bana anneanneleriyle o yüzden almam gereknler vardı onları aldım. BU arada dışarda sadece köfte yedim ekmeksiz, bi de kuru meyve aldım greencimm, incir kayısı ve yaban mersini...
Kocalardan, ütülerden bahsedilmiş ... Ben neden bahsetsem bilemedim

evli kadınların dedikodusu bitmez canım.süper meyveler almışın ya hepsine bayılırım. daha önce söylemiştim bidaha hatırlatayım misafilerine yaparsın hemde sende yersin.ben bu meyveleri ince ince kesiyorum içine 1 yumurta 1 kaşık yoğurt koyuyorum.kabartma tozu alabildiği kadar esmer un 2-3 kaşık yulaf ezmesi koyuyorum.kaşıkla karıştırıyosun çok katı olmayacak şekilde kaşıkla yağlı kağıtlı tepsiyo koyup hafifi sıçaklıktaki fırında pişiriyosun.çok lezzetli bişi oluyor.biraz kalorisi yüksek ama öğlen çayın yanında 1 tane hem doyurucu hem çok sağlıklı

Son düzenleme:

evet vermesi lazım çünkü ablam 45 yaşında direniceni sanmam
annen neden yemek yapamıyo ? rahatsız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…