70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim eşim mühendis ve üretimde çalışıyor. takım elbise zorunluluğu yok allahtan ama gömlek giymeyi çok sever ve kotunu da ütülü sever.
kendisi tembel yapmıyor o yüzden bende dayanamıyorum yapıyorum onun için. bazen de kızıyorum yapmıyorum yalan değil ben de çalışıyorum onun gibi canııım:26:

Her halde pek lezzetli olur canım sağol yapıcam mutlaka . Bu kuru meyveler hani bi sorunum vardı ya sanırım ona da iyi gelcek, çalıştıracak vücudumu.. Bakalım yarın kaç kilo çıkacam? Çok merak ediyorum Kızlaaar yarın cumaaaa

iyi akşamlar kızlaar
ofisten çıkıyorum akşam girebilirsem giricem hepinizi öpüyorum mujkkksss

tekrar selam kizlar oturmusken menumu yazayim dedim
SABAH
limonlu sucak su
KAVALTI
1 yumurta omlet
2 dilim tam bugday ekmegi
yarimsar domates salatalik biber
OGLE
cokaz tavuk
3 kasik pilav
yarim kase cacik
AKSAM
birtane kirmizi biber kozledim 3dal marula dogradimbaktim olmuyacak ustune 4 kasik yogut ekledim suanda yiyorum
sonra cay icerim insalah acikip bisey yemem
yorumlarinizi bekliyorum

Sabah

1 kk beyaz peynir
1 katı yumurta
1 domates
bol yeşillik
yarım simit
şekersiz çay

ara
1 dilim mısır ekmeği
2 adet kayısı kurusu

öğle
6 adet köfte
1 bardak ayran

ara
3 adet yabanmersini

akşam
yeşil salata

yorumlarrr

evet vermesi lazım çünkü ablam 45 yaşında direniceni sanmam
annen neden yemek yapamıyo ? rahatsız ?
hahaha aman versin kurtulsun bu yaştan sonra evlat nazı çekmesin versin damat baksın
annem rahatsız eskiden yapabiliyodu ama 3-4 yıldır yapmıyor yemek.uzun mesele anlat anlat bitmez

ev işinde anlamalı bi erkek zorda kaldımı yapabilmeli.hastalık olur bişi olur ele güne muhtaç kalmamalı.yani nereye kadar parana güvenebilirsinki.oda bi yerde suyunu çeker.bilmem senin annende dermi.kızım bilde yapma bu anlayışla büyüğünye ve evimizde erkekler her işten anladıkları için eşimin bilmemesi bana tuhaf geliyo

şahsen ben kuru meyveyi çok sevdiğim için benim hoşuma gidiyor.hem sağlıklı şeyler var içinde hem doğal şeker var hiç şeker koymuyosun.ama katı yapma ozaman içi iyi pişmiyo.zaten benim dediğim bu ölçüyle 10-15 ten fazla kurabiye çıkmaması lazım.bayadır yapmadım hatırlamıyorum ne yalan söylim.bağırsak problemi yaşıyosan özellikle kayısı ii gelecektir. bazıları kayısıyı yıkayıp içme suyuna koyuyo bi saat kadar bekliyo o suyu içiyo akşamları. kayısıyıda yiyo falan iyi geliyo diyolar.
ben en son bi arkadaşımın önerisiyle bitkisel içerikli bi ilaç kullandım.1 ayı geçmiştir.çok şükür ihtiyaç hissetmedim henüz.ilacı sadece 2 kere aldım okadar.:82:

6 köfte biraz fazla olmuş gibi geldi bana ama onun dışında gayet güzell bence :)

bu da benim menüm

10.00 kahvaltı
1 domates
1 salatalık
2 bardak şekersiz çay
1 dilim kepek ekmeği

11.30 ara
yarım domates

15.30 öğle
1/3 porsiyon mantı
1 bardak yeşil çay

18.00 akşam
1 domates
1salatalık
1 kk peynir
1 bardak zero cola

kızlar akşama hiçbişi yoktu evde ben tüm gün dışardaydım annemler de dışarda yemişler eve gelip çay koymuş birazdan çay içicem bende en hafif böyle olur herhalde akşam diye böyle yaptım

daha önce paylaştığım bi yerden baktım tam tarif böyleymiş

1 yumurta
2 kaşık kepekli un
1,5 kaşık yulaf ezmesi
1 kaşık yoğurt
1 tatlı kaşığı z. yağı
yarım paket kabartma tozu
içerisine dilediğiniz kuru meyveler ince ince dilimlenir.
örneğin:kuru incir, kuru kayısı,yaban merasini,kuru üzüm ... gibi.
çok tatlı meyveler kullanmıyosanız içerisine 1 yemek kaşığı esmer şeker koyabilirsiniz.verilen ölçülere göre kuru meyve 1buçuk çay bardağı ince doğranmış yeterli geliyor.tüm malzemeleri bi kaşık yardımıyla karıştırıp yine kaşık yardımıyla yağlanmış kağıt serilmiş fırın tepsisine ceviz büyüklüğünde konulup (ortalama 10 tane oluyor ) orta ısıda üzeri kızarılıncaya kadar pişirilir.afiyetle yemeye hazır atıştırmalık kurabiyeleriniz olmuş olur.

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ben geldimmmmmmmmm
ama çok hastayımmmm şöyle bi bakınıyım dedim ama ne mümkün geçmişi okumak
maşallahınız var yaaaa
yarın tartıda herkesin yüzünün gülmesi temennisiyleeeeee iyi akşamlarrrr

inşallah bakalım.herkes ameğinin ve azminin karşılığını alır inşallah.

kız o zaman sen bana gel ben yapım tarhanayı yoruluyom bebelerden gelemem şimdi oraya

kız sen varya çok az yiyosun ondan hasta oluyon bence karbon degerını olcecem dıye meyve yemıyon adam gıbı kışın portakalı mandalını greyfurtunu eksık etmıycen bol bol c vitamini alıcan

kuzum benım yarın yuzum gulmuycek ama yerken yüzüm gülüyo pişman da olmuyom çok gaddarım şu an kazandibini gümletiyom yarın da tartı beni gümletecek

Şimdi olsa da yesek vallaa ellerine sağlık canım not alıyorum şimdi

evet annem hep der bilde yapma diye ama bizim evde erkekler ev işi yapmıyo babam yapmazdı. ama abilerimin biri ütü bile yaparken digeri yumurta bile kıramaz içinde olacak.ama kesinlikle katılıyorum erkekler ev işini muhakkak ogrenmeli ve eşlerine yardımcı olmalı. dayım mesela hiç yapmazdı eskiden eşini kaybetti 15 sene oldu şimdi bizden güzel yemek yapıyo. mecbur kalınca naapsın

işteee menümmm
kahvaltı :
1 bardak şekersiz siyah çay
yarım domates,maydonoz dereotu
3-4 çatal peynir
yarım dilim ekmek
3 yeşil zeytin
ara : 1 yeşil çay 3 mandalina
öğle:
2 kaşık ezogelin çorba
5 kaşık susuz tavuklu nohut
bol salata
1 kaşık yogurt

ara : iki mandalina

16.30 1,5 dilim uno esmer ekmek
3 çatal peynir
yeşilçay

serviste : 3/1 grissini

akşam yemeği : roka-yeşillik salata,bol limon, 1 tatlı kaşığı zytinyağlı
tüm gün boyunca : 3 yeşilçay, bir adet doğal karışık çay ( sinameki,rezene vs. )
1 litre su

yorumlar

bence çok iyi akşam sadece salata süper olmuş

kızlarr ben de akşam menümü yazıyım sabahla öğleni yazmıştım zaten.
yarım kase sebzeli mercimek çorbası

kücük bir tabak etli patıcan yemeği(çok az yağlı)

iki çatal patates püresi (yağsız)

bir tabak kadar bol limonlu yağsız salata

şimdi de yeşil çay iccem 3 kupa kadar
toplamda 2.5 litre su yatana kadar 3 olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…