benim eşim mühendis ve üretimde çalışıyor. takım elbise zorunluluğu yok allahtan ama gömlek giymeyi çok sever ve kotunu da ütülü sever.ben ütüyü sevip sevmediğimi bilmiyorum.düğmelerden tiskiniyorum bu yüzden benim için hoşlanmadığımın işlerin başında.eşimde öğretmen olunca bol bol ütü yapıyorum.eşim iidr hoştur ama yemeği hazır alır gerekirsede ütücü tutar yine yapmaz keyifcidir azcık.
evli kadınların dedikodusu bitmez canım.süper meyveler almışın ya hepsine bayılırım. daha önce söylemiştim bidaha hatırlatayım misafilerine yaparsın hemde sende yersin.ben bu meyveleri ince ince kesiyorum içine 1 yumurta 1 kaşık yoğurt koyuyorum.kabartma tozu alabildiği kadar esmer un 2-3 kaşık yulaf ezmesi koyuyorum.kaşıkla karıştırıyosun çok katı olmayacak şekilde kaşıkla yağlı kağıtlı tepsiyo koyup hafifi sıçaklıktaki fırında pişiriyosun.çok lezzetli bişi oluyor.biraz kalorisi yüksek ama öğlen çayın yanında 1 tane hem doyurucu hem çok sağlıklı
hahaha aman versin kurtulsun bu yaştan sonra evlat nazı çekmesin versin damat baksınevet vermesi lazım çünkü ablam 45 yaşında direniceni sanmam
annen neden yemek yapamıyo ? rahatsız ?
ev işinde anlamalı bi erkek zorda kaldımı yapabilmeli.hastalık olur bişi olur ele güne muhtaç kalmamalı.yani nereye kadar parana güvenebilirsinki.oda bi yerde suyunu çeker.bilmem senin annende dermi.kızım bilde yapmabenim eşim mühendis ve üretimde çalışıyor. takım elbise zorunluluğu yok allahtan ama gömlek giymeyi çok sever ve kotunu da ütülü sever.
kendisi tembel yapmıyor o yüzden bende dayanamıyorum yapıyorum onun için. bazen de kızıyorum yapmıyorum yalan değilben de çalışıyorum onun gibi canııım:26:
şahsen ben kuru meyveyi çok sevdiğim için benim hoşuma gidiyor.hem sağlıklı şeyler var içinde hem doğal şeker var hiç şeker koymuyosun.ama katı yapma ozaman içi iyi pişmiyo.zaten benim dediğim bu ölçüyle 10-15 ten fazla kurabiye çıkmaması lazım.bayadır yapmadım hatırlamıyorum ne yalan söylim.bağırsak problemi yaşıyosan özellikle kayısı ii gelecektir.Her halde pek lezzetli olur canım sağol yapıcam mutlaka . Bu kuru meyveler hani bi sorunum vardı ya sanırım ona da iyi gelcek, çalıştıracak vücudumu.. Bakalım yarın kaç kilo çıkacam? Çok merak ediyorumKızlaaar yarın cumaaaa
Sabah
1 kk beyaz peynir
1 katı yumurta
1 domates
bol yeşillik
yarım simit
şekersiz çay
ara
1 dilim mısır ekmeği
2 adet kayısı kurusu
öğle
6 adet köfte
1 bardak ayran
ara
3 adet yabanmersini
akşam
yeşil salata
yorumlarrr
inşallah bakalım.herkes ameğinin ve azminin karşılığını alır inşallah.slm kızlar nasılsınız ben geldimmmmmmmmm
ama çok hastayımmmm şöyle bi bakınıyım dedim ama ne mümkün geçmişi okumak
maşallahınız var yaaaa
yarın tartıda herkesin yüzünün gülmesi temennisiyleeeeee iyi akşamlarrrr
kız o zaman sen bana gel ben yapım tarhanayı yoruluyom bebelerden gelemem şimdi orayahayatım ben tarhanımı sanal deqil reel isteremm:84::84::84:
iyki 7 aylıqız dedikkkullanır artık portakal yedim hayatım hatta 1 tanesi çok geldi ama bitirdim belki faydası olur diye onun dışında sürekli kuşburnu çayı içiyorum biitanem ay ayyyyy sen benimi düşünüyosunn amann nazar deqmesinn
kız sen varya çok az yiyosun ondan hasta oluyon bence karbon degerını olcecem dıye meyve yemıyon adam gıbı kışın portakalı mandalını greyfurtunu eksık etmıycen bol bol c vitamini alıcanhayatım bana olumlu etki ediyor hergün tartılmak 100qr bile verdiğimi görmek beni inanılmaz motive ediyor ve eqer tam tersini düşünelim kilo artışı olursada hemen menülerime bir çeki düzen veriyorum yani her halukarda baskülle aram çok iyii
hayatım sen nerden çıkardın bakimm antileri bitirmediğimibir kutusunu yemediğim kalıyoo
kuzum benım yarın yuzum gulmuycek ama yerken yüzüm gülüyo pişman da olmuyom çok gaddarım şu an kazandibini gümletiyom yarın da tartı beni gümletecekslm kızlar nasılsınız ben geldimmmmmmmmm
ama çok hastayımmmm şöyle bi bakınıyım dedim ama ne mümkün geçmişi okumak
maşallahınız var yaaaa
yarın tartıda herkesin yüzünün gülmesi temennisiyleeeeee iyi akşamlarrrr
daha önce paylaştığım bi yerden baktım tam tarif böyleymiş
1 yumurta
2 kaşık kepekli un
1,5 kaşık yulaf ezmesi
1 kaşık yoğurt
1 tatlı kaşığı z. yağı
yarım paket kabartma tozu
içerisine dilediğiniz kuru meyveler ince ince dilimlenir.
örneğin:kuru incir, kuru kayısı,yaban merasini,kuru üzüm ... gibi.
çok tatlı meyveler kullanmıyosanız içerisine 1 yemek kaşığı esmer şeker koyabilirsiniz.verilen ölçülere göre kuru meyve 1buçuk çay bardağı ince doğranmış yeterli geliyor.tüm malzemeleri bi kaşık yardımıyla karıştırıp yine kaşık yardımıyla yağlanmış kağıt serilmiş fırın tepsisine ceviz büyüklüğünde konulup (ortalama 10 tane oluyor ) orta ısıda üzeri kızarılıncaya kadar pişirilir.afiyetle yemeye hazır atıştırmalık kurabiyeleriniz olmuş olur.
diyette değilkende yapılabilecek çok sağlıklı bi atıştırmalık bence.çok oldu yapmayalı canım çok istiyoda tutuyom kendimi :18:Şimdi olsa da yesek vallaa ellerine sağlık canım not alıyorum şimdi
selamlar yemeğimi yedimde geldim
hahaha aman versin kurtulsun bu yaştan sonra evlat nazı çekmesin versin damat baksın
annem rahatsız eskiden yapabiliyodu ama 3-4 yıldır yapmıyor yemek.uzun mesele anlat anlat bitmez
ev işinde anlamalı bi erkek zorda kaldımı yapabilmeli.hastalık olur bişi olur ele güne muhtaç kalmamalı.yani nereye kadar parana güvenebilirsinki.oda bi yerde suyunu çeker.bilmem senin annende dermi.kızım bilde yapmabu anlayışla büyüğünye ve evimizde erkekler her işten anladıkları için eşimin bilmemesi bana tuhaf geliyo
şahsen ben kuru meyveyi çok sevdiğim için benim hoşuma gidiyor.hem sağlıklı şeyler var içinde hem doğal şeker var hiç şeker koymuyosun.ama katı yapma ozaman içi iyi pişmiyo.zaten benim dediğim bu ölçüyle 10-15 ten fazla kurabiye çıkmaması lazım.bayadır yapmadım hatırlamıyorum ne yalan söylim.bağırsak problemi yaşıyosan özellikle kayısı ii gelecektir.bazıları kayısıyı yıkayıp içme suyuna koyuyo bi saat kadar bekliyo o suyu içiyo akşamları. kayısıyıda yiyo falan iyi geliyo diyolar.
ben en son bi arkadaşımın önerisiyle bitkisel içerikli bi ilaç kullandım.1 ayı geçmiştir.çok şükür ihtiyaç hissetmedim henüz.ilacı sadece 2 kere aldım okadar.:82:
hoşgeldiiin ben de yemeğimi bitirdim şimdi çay faslında
işteee menümmm
kahvaltı :
1 bardak şekersiz siyah çay
yarım domates,maydonoz dereotu
3-4 çatal peynir
yarım dilim ekmek
3 yeşil zeytin
ara : 1 yeşil çay 3 mandalina
öğle:
2 kaşık ezogelin çorba
5 kaşık susuz tavuklu nohut
bol salata
1 kaşık yogurt
ara : iki mandalina
16.30 1,5 dilim uno esmer ekmek
3 çatal peynir
yeşilçay
serviste : 3/1 grissini
akşam yemeği : roka-yeşillik salata,bol limon, 1 tatlı kaşığı zytinyağlı
tüm gün boyunca : 3 yeşilçay, bir adet doğal karışık çay ( sinameki,rezene vs. )
1 litre su
yorumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?