70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence akşam yemeğingayet dengeli olmuş.
ama geç yememeye gayret et

biliyor musun onu bile yemicektim az daha
akşam bişi yemeye korkuyorummmm

ya haklısın ama çok etkili oluo akşam salatayla geçiştirmek. ben çok kilo verdim akşam salata yiyerek ya da hiç yemeyerek. yarından itibaren akşamları ben de yemek yemiycem sadece salata yada yoğurt yicem. kıskandım seniiiii

slmm kıslarrr nasılsınızzz ben sporu dengelemeye calışıyorum inşş devamlı olurr
bugunkü menümmmm kıslarrr
saat 11 (bebegim hastaydıı hastenedeydim ondan geç oldu)
sabah ballı sirkeli sıcak su büyük bardak
3 dilim kepek ekmegi
1 tatlı kaşıgı reçel
2 parca yumurta
3 kare peynir

saat 3 te k-flaks sütlü
akşam 6 gibi 1 tabak kıymalı makarna
5 -6 kaşık kadar yogurt
3 bardak su
simdide meyveli soda içecegim
3 litre kadar su içtim
sporlar 1 saat normal tempolu yürüyüş
5 mil lesilei
100 ip
100 twister
100 mekik bugunlük bu kadar arkadaşlar

canm geçmiş olsun neyi vardı?canm sabah 3 dilim ekmek fazla olmuş diğer öğünlerde ekmek yememişsin ama akşam 6 gibi yediğin makarna da iyi olmamış öğen falan yesen yine neyse de akşam makarna pilav tarzı şeyler yemesen daha iyi olur

maşalllah canım bence süper bi menüü ben çokk begendimm artıı akşam salata süper olmuşşş tebrik ederimm valla tek salata

tşkler canımm benim kızımla oglum hastada iki gündür hastaneye taşındık çok haklısın canım sabah ekmeksiz yapamıyorum ögle yemek yemiyoruz biz akşamda erken yiyoruz bende 3 ögün yapmak içinde k-flask yiyorum diyet ayrı yemek yapamıyorum salatada yapamadım oglan huysuz olunca tek makarna yaptım mecbur yedim ama dikkat etmeye çalışcam çokk tşkler tatlımmm

maşalllah canım bence süper bi menüü ben çokk begendimm artıı akşam salata süper olmuşşş tebrik ederimm valla tek salata

sağol canım teşekkürler..
monarozacım akşam tek başına salata sayılmaz.16.30 gib saglam bir araöğünüm var. eger onu yapmazsam akşam deli acıkıp gereksiz zararlıları hüpletebilirdim

çok geçmiş olsun canım düzelirler inşallah. ben de eşime ayrı kendime ayrı yemek yapıyorum zor oluo senin iki tane çocuğun var haklısın yapmak çok zor olur. en azından akşamları dikkat ederek dengelersin canm.

sağol canım teşekkürler..
monarozacım akşam tek başına salata sayılmaz.16.30 gib saglam bir araöğünüm var. eger onu yapmazsam akşam deli acıkıp gereksiz zararlıları hüpletebilirdim

yine de iyi canm bana da demiştim akşam yemeğinden önce ara yap diye yapcaktım bugün ama yemek yapcam derken saat 6 olmuş doğal olarak yapamadım arayı

yine de iyi canm bana da demiştim akşam yemeğinden önce ara yap diye yapcaktım bugün ama yemek yapcam derken saat 6 olmuş doğal olarak yapamadım arayı

önemli değil, e artk yarına yaparsın.
hadi be kaçar kızlar hepinizi öperimmm

ben burdayım ama yorum yapmadınız üzüldüm =( neyse son ara mı da yazıyım o zaman
20.00
büyük bi elmanın yarısı
2 tane antep fıstığı
21.00
1 tane salatalık

akşam boyu da 2 bardak yeşil çay

ya ama benim regl im yakşlaştı ondan herhalde çok aç hissediyorum kendimi

hayatım az yemiyorum menülerimi takip et canım ayrıca hergün 1 tane meyvam var başkasıylamı karıştırdın:26:

ezgicim geçmiş olsun cnm..

Kızlar bundan sonra menülerinize hiçbir şekilde yorum yapmıcam ne haliniz varsa görün
menüm
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim kepek ekmeği
1 çay kaşıqı bal
krem peynir
kuşburnu çayı

ara
1 portakal

öğlen
kıyma/soğan/havuç/yumurtadan oluşan mıhlama

ara
1 bardak süt

akşam
sade döner
3-4 ince dilim domates
1 bardak ayran

ara kuşburnu çayı..

hayatım az yemiyorum menülerimi takip et canım ayrıca hergün 1 tane meyvam var başkasıylamı karıştırdın:26:

ezgicim geçmiş olsun cnm..
canım yediklerin bana o kadar az geliyo ki ne bilim 2 yaşındaki yeğenim bile bunlarda anca doyar diye düşünsem yanılır mıyım bılmıyorum:26::26:

ahanda bunlar benim dişimin kovuğuna bile yetmez

canım yediklerin bana o kadar az geliyo ki ne bilim 2 yaşındaki yeğenim bile bunlarda anca doyar diye düşünsem yanılır mıyım bılmıyorum:26::26:

ahanda bunlar benim dişimin kovuğuna bile yetmez

CANIM doymasam eklerim bişeyler iyiyim böyle midem küçüldü sanırım acıkmıyorum ama hafta sonu ister istemez listede bir artış oluyor

meltem hoşegeldin canım buraya da takılabilrsin bak kızlar çok neşeli
senam ya benim iştahım çok açık kendimi durduramıyorum içimde sanki aç bi kurt ya da canavar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…