bence çok iyi akşam sadece salata süper olmuş
kızlarr ben de akşam menümü yazıyım sabahla öğleni yazmıştım zaten.
yarım kase sebzeli mercimek çorbası
kücük bir tabak etli patıcan yemeği(çok az yağlı)
iki çatal patates püresi (yağsız)
bir tabak kadar bol limonlu yağsız salata
şimdi de yeşil çay iccem 3 kupa kadar
toplamda 2.5 litre su yatana kadar 3 olur
biliyor musun onu bile yemicektim az daha
akşam bişi yemeye korkuyorummmm
bence akşam yemeğingayet dengeli olmuş.
ama geç yememeye gayret et
slmm kıslarrr nasılsınızzz ben sporu dengelemeye calışıyorum inşş devamlı olurr
bugunkü menümmmm kıslarrr
saat 11 (bebegim hastaydıı hastenedeydim ondan geç oldu)
sabah ballı sirkeli sıcak su büyük bardak
3 dilim kepek ekmegi
1 tatlı kaşıgı reçel
2 parca yumurta
3 kare peynir
saat 3 te k-flaks sütlü
akşam 6 gibi 1 tabak kıymalı makarna
5 -6 kaşık kadar yogurt
3 bardak su
simdide meyveli soda içecegim
3 litre kadar su içtim
sporlar 1 saat normal tempolu yürüyüş
5 mil lesilei
100 ip
100 twister
100 mekik bugunlük bu kadar arkadaşlar
maşalllah canım bence süper bi menüü ben çokk begendimm artıı akşam salata süper olmuşşş tebrik ederimm valla tek salataişteee menümmm
kahvaltı :
1 bardak şekersiz siyah çay
yarım domates,maydonoz dereotu
3-4 çatal peynir
yarım dilim ekmek
3 yeşil zeytin
ara : 1 yeşil çay 3 mandalina
öğle:
2 kaşık ezogelin çorba
5 kaşık susuz tavuklu nohut
bol salata
1 kaşık yogurt
ara : iki mandalina
16.30 1,5 dilim uno esmer ekmek
3 çatal peynir
yeşilçay
serviste : 3/1 grissini
akşam yemeği : roka-yeşillik salata,bol limon, 1 tatlı kaşığı zytinyağlı
tüm gün boyunca : 3 yeşilçay, bir adet doğal karışık çay ( sinameki,rezene vs. )
1 litre su
yorumlar
tşkler canımm benim kızımla oglum hastada iki gündür hastaneye taşındık çok haklısın canım sabah ekmeksiz yapamıyorum ögle yemek yemiyoruz biz akşamda erken yiyoruz bende 3 ögün yapmak içinde k-flask yiyorum diyet ayrı yemek yapamıyorum salatada yapamadım oglan huysuz olunca tek makarna yaptım mecbur yedim ama dikkat etmeye çalışcam çokk tşkler tatlımmmcanm geçmiş olsun neyi vardı?canm sabah 3 dilim ekmek fazla olmuş diğer öğünlerde ekmek yememişsin ama akşam 6 gibi yediğin makarna da iyi olmamış öğen falan yesen yine neyse de akşam makarna pilav tarzı şeyler yemesen daha iyi olur
maşalllah canım bence süper bi menüü ben çokk begendimm artıı akşam salata süper olmuşşş tebrik ederimm valla tek salata
tşkler canımm benim kızımla oglum hastada iki gündür hastaneye taşındık çok haklısın canım sabah ekmeksiz yapamıyorum ögle yemek yemiyoruz biz akşamda erken yiyoruz bende 3 ögün yapmak içinde k-flask yiyorum diyet ayrı yemek yapamıyorum salatada yapamadım oglan huysuz olunca tek makarna yaptım mecbur yedim ama dikkat etmeye çalışcam çokk tşkler tatlımmm
sağol canım teşekkürler..
monarozacım akşam tek başına salata sayılmaz.16.30 gib saglam bir araöğünüm var. eger onu yapmazsam akşam deli acıkıp gereksiz zararlıları hüpletebilirdim
yine de iyi canm bana da demiştim akşam yemeğinden önce ara yap diye yapcaktım bugün ama yemek yapcam derken saat 6 olmuşdoğal olarak yapamadım arayı
hayatım az yemiyorum menülerimi takip et canım ayrıca hergün 1 tane meyvam var başkasıylamı karıştırdın:26:kız o zaman sen bana gel ben yapım tarhanayı yoruluyom bebelerden gelemem şimdi oraya
kız sen varya çok az yiyosun ondan hasta oluyon bence karbon degerını olcecem dıye meyve yemıyon adam gıbı kışın portakalı mandalını greyfurtunu eksık etmıycen bol bol c vitamini alıcan
kuzum benım yarın yuzum gulmuycek ama yerken yüzüm gülüyo pişman da olmuyom çok gaddarım şu an kazandibini gümletiyom yarın da tartı beni gümletecek
ezgicim geçmiş olsun cnm..slmm kıslarrr nasılsınızzz ben sporu dengelemeye calışıyorum inşş devamlı olurr
bugunkü menümmmm kıslarrr
saat 11 (bebegim hastaydıı hastenedeydim ondan geç oldu)
sabah ballı sirkeli sıcak su büyük bardak
3 dilim kepek ekmegi
1 tatlı kaşıgı reçel
2 parca yumurta
3 kare peynir
saat 3 te k-flaks sütlü
akşam 6 gibi 1 tabak kıymalı makarna
5 -6 kaşık kadar yogurt
3 bardak su
simdide meyveli soda içecegim
3 litre kadar su içtim
sporlar 1 saat normal tempolu yürüyüş
5 mil lesilei
100 ip
100 twister
100 mekik bugunlük bu kadar arkadaşlar
canım yediklerin bana o kadar az geliyo ki ne bilim 2 yaşındaki yeğenim bile bunlarda anca doyar diye düşünsem yanılır mıyım bılmıyorumhayatım az yemiyorum menülerimi takip et canım ayrıca hergün 1 tane meyvam var başkasıylamı karıştırdın:26:
ezgicim geçmiş olsun cnm..
ahanda bunlar benim dişimin kovuğuna bile yetmezKızlar bundan sonra menülerinize hiçbir şekilde yorum yapmıcam ne haliniz varsa görün
menüm
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim kepek ekmeği
1 çay kaşıqı bal
krem peynir
kuşburnu çayı
ara
1 portakal
öğlen
kıyma/soğan/havuç/yumurtadan oluşan mıhlama
ara
1 bardak süt
akşam
sade döner
3-4 ince dilim domates
1 bardak ayran
ara kuşburnu çayı..
canım yediklerin bana o kadar az geliyo ki ne bilim 2 yaşındaki yeğenim bile bunlarda anca doyar diye düşünsem yanılır mıyım bılmıyorum:26::26:
ahanda bunlar benim dişimin kovuğuna bile yetmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?