hoşgeldin aramıza güzel bir başlangıç yapmışsın aynen devam et :)hihoyyyt
saol canım inşallah devamı gelir;
bu tabloyu nasıl değiştiricez yine baştan yaptığımız gibimi kolay bir değiştirme yolu yokmu
malesef canım aynen yapcan genee(( çok sıkıcı demee
ama olsun kilo verdikçe hoşuma gidio benim değişmesi bak şimdi değiştiremiomacayip gaza ihtiyacım var yediklerime dikkat etmem lazım yaaa cokacimcoookcokacimcoook
kızlar hepinize günaydın saglıklı bir hafta dilegiyle güne başlıyorum ve ben cuma başladıgım için mi acaba hala 72 kiloyum degişme yok((sirkeye devam ekmegide kestim zaten hayatım da tuz ve şeker yok eeee neden veremiyorummm....
dur bitanem daha 2 günde mucize bekleme
bizim vücutlar alışmış bu yağlara,kolay kolay vazgeçmiyolarkaydirigubbakcemile3
aynen valla daha fazla hareket ve daha az yemek yemem gerek benim ve benim asıl sorunum kalça ve basen onlardan nasıl kurtulucam bunları eritmeye yönelik bildiginiz bişiler varmı yardımlarınızı bekliyorum hepinizi öpüyorum
azimliyim vericem kilolarımı....:lepi:
günaydın magrenta bende bu hafta bir gazla başladım bakalım
geçen hafta ne spor yaptım,ne sirkeli su içtim,çok fazla da dikkat etmedim sonuç ortada
bu sabah kalkıp hemen ılık limonlu su arkasından sirkeli ballı su içtim
kahvaltı klasik kepekli simit ve şekersiz çaykaydirigubbakcemile3
akşamda spor yapçam
noldu kızlar bizim heyecanımız,azmimiz:sm_cool:
silkelenelim,hadi yaza az kaldı
çıtır kızlar olcaz biz:dance::dance:
aynen valla daha fazla hareket ve daha az yemek yemem gerek benim ve benim asıl sorunum kalça ve basen onlardan nasıl kurtulucam bunları eritmeye yönelik bildiginiz bişiler varmı yardımlarınızı bekliyorum hepinizi öpüyorum
benim sorunumda aynı canım
spor ve yürüyüş yapmadan şu basenlerden kurtulamıcaz heralde
GUZELİM EMİN DEİLİM AMA YAPANLARDAN DUYDUM SPR YAPTIKTAN SONRA KALCALARINI 100 KERE CANINI ACITMADAN DUVARA VUR ERİTİYO DİYOLARhihoyyytaynen valla daha fazla hareket ve daha az yemek yemem gerek benim ve benim asıl sorunum kalça ve basen onlardan nasıl kurtulucam bunları eritmeye yönelik bildiginiz bişiler varmı yardımlarınızı bekliyorum hepinizi öpüyorum
benim sorunumda aynı canım
spor ve yürüyüş yapmadan şu basenlerden kurtulamıcaz heralde
yaaa ben de şöyle bir sorun var kilo versemde yüzüm kollarım ve bileklerim inceliyor basen ve kalçada tık yok acaba sizde de böyle mi yoksa sonra onlarda gidecek mi offf offf...klava:
zaten nisan mayıs gibi havalar güzel olur.kendimizi 1 saatlik yürüyüşede verdikmi tamamdır.soğuk diye çıkamıyrz malesefkiii
ben leg magic aldım.internetten bak istresen.kalça ve bacak şekillendirici.çok güzel bir alet ve çok kolay değil.5-6 dk yaptıktan bıraktıktan sonra bacağını hissetmiysun sanki zevli aslında.incele sen.ben gittti gidyordan aldım
kızlar selam uzun zamandır giremedim güleysacım nasıl gidiyor bakalım zayıflama maratonun
ben 72.5 oldum bu arada bu hafta 71 leri görsem ne güzel olacak yaaa[/QUOT
evet uzun süredir yoktun tatlım nerelerdeydin?bende 70,400 oldum canım.umarım 69 olurum haftaya.tabiki hepbirlikte olalım canım.gel arada.71 olursun bu hafta merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?