70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bikaç sayfa önce karbonhidrat deqerlerini yazmıştım asıl onu kopyala

selam kızlar
öncelikle yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoş geldiniz çıtırlarr
sena burdayken şu menümü bir yazıyımda ben ;

sabah:standart benim çok az peynir,domates,1 haşlanmış yumurta ve 2 çay
öğlen:2adet tavuk baget ve 1 kase yoğurt
akşam:haşlama karnıbahar üzeri sarımsaklı yoğurtlu ve baharatlı,1 kase salata
2lt su içtim bugün
spor olarak full ev işi

sudemcim bir arkadaşa kopyalamıştım k. deqerlerini senin için tekrar kopy yapıyorum..

herkese iyi qecelerr
hiç qiremiorum yaa çok özledim sizi
hoşgeldin bebeqim nerelerdesin kıss sen özlettin kendini hesap ver bakim nerelerdeydin

hayatım menün gerçekten çok güzel ay korkuyom yarın ben senden 5-10 kilo vermişindir şimdi sen ee eniştenin diyeti nasıl gidiyor kandırabildinmi hayatım adamcaqızı

kızlar yarın akşam bildirimlerinizi hemen giremeyebilirim
cumartesi gününe sarkabilir haberiniz olsun ,çünkü yarın akşam yani saat 18:00 den sonra evde olmayacağım büyük ihtimal ama erkende dönersem yayınlarım muhakkah

yok kanmıyor .bu sefer o da kararlısorma hayatım ama sen dedin ya adil değilsin diye
bende bıraktım herkes kendi çabalarıyla yapıyor birşeyler.yarın onun da tartı günüacaba tartıdamı bi şey yapsam kızzz

Enginsena sen çok şey bildiğini sanan ama bişey bilmeyen birisin bu belli. Ayrıca sizin listenizde olmayabilir ama süt proteindir bunu herkes bilir. Ayda 7 kilo veripte sağlıklı olduğunu sanma. Benim gittiğim dietisyendende iyi bilemezsin ayrıca karbonhidrat dieti hasta ediyor banu145145 nickli arkadaşa özel mesajla veya 90 + topiğinden sorun inanmayanlar şu an kardeşi bu diyetten hasta oldu. Birde benim yazacağım diyet kişiye özel olsa onu söylerdim ama değil. Sen git karbonhidrat dieti sayfasına yaz. Burada sağlıklı zayıflamaya çalışanların aklını çelmeye çalışma
Sen anca kendini kandırırsın sağlıklı zayıflıyorum diye

lütfen daha saygılı ve seviyeli olmaya davet ediyorum sizi

ayyy ne diyim ben sanaa :95: eşimde bana yapmıştı baskül olayını siz cin fikirlisiniz korkuşur sizdenn
ya bnm uykum geldi hadi gidiyom ben öpüyom kızlar rüyanızda beni görün ve bişey yemeyin

o kişinin başka özel sorunları vardır bu 1
ikincisi ben burda kimseye kç diyeti yapın demiyorum bu konuda bilgi isteyenlere anlatıyorum 2
karbon diyeti demek un şeker ve tuzu sınırlı almak demektir bunu bütün doktorlar söylüyor 3
bunları ben kafamdan uydurmuyorum 4
saqlıksız kilo vermek sebze meyve et süt yemezsin yanlış şeylerle beslenirsin bunu adına saqlıksız diyet derler bunuda öğren biz bunların hepsini yiyoruz buda sana kapk olsun

ayrıca senden kimse diyet listesi falan istemedi ortalıqı karıştırma biz burda aramızda gayet iyiyiz birisinin fikrine ihtiyacımız olursa söyleriz kolay gelsin..

senacım tamam boşver sen zorla birşey yaptırmıyorsun ,zaten kişinin kendi bileceği şeydir bu işler
araştırır bakar kafasına yatarsa uygular.sen uymaaa ok

ya ne bilim canım qiriorm kk aslında ama yazacak pek vaktim olmuo
öle bi qirip çıkıorum yani
bu aralar misafirim qeldi peş peşe
biz misafirliğe qittik derken
ipin ucunu kaçırdım
eminim kilo aldım
ama ne kadar aldığımıda yarın sabah öğrenicem inş :26:

saolasın

teş

Canım bikaç sayfa önce karbonhidrat deqerlerini yazmıştım asıl onu kopyala
tamam canıkom

herkese iyi qecelerr
hiç qiremiorum yaa çok özledim sizi
hoşgeldin kuzu

sudemcim bir arkadaşa kopyalamıştım k. deqerlerini senin için tekrar kopy yapıyorum..
teşk

yarın büyük gün nasıl hazırız dimi?:32:
ben değilim ne bulursam yedim aklıma ne gelirse de denilebilir ,bu haftanın cezası ne şimdiden çekeyim

hiiiiiiiiç hazır deilim
ama cezaya hazırım
hakettim
ben de

daha kibar olalım kimsenin babasının topiği değil birbirimizi kovmaya hakkımız yok canımbayan olarak bize yakışan da budur

hadi hayırlısı

nerelerdeydin hayatım asl35 de yok hiç gözüme çarpmadınız bu aralar.yılmak yok ki hele bunu sen söylersen başaka birini düşünemiyorum
canım aslı iyi kızlar çeneli diye okuyup yazacak zamanı kalmıyo okuyup gidiyo arada bıraz yogun

ayyy ne diyim ben sanaa :95: eşimde bana yapmıştı baskül olayını siz cin fikirlisiniz korkuşur sizdenn
ya bnm uykum geldi hadi gidiyom ben öpüyom kızlar rüyanızda beni görün ve bişey yemeyin
hadi tatlım iyi uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…