habertürk te haluk saçaklı konuşuyor kaliteli yaşam uzmanıymış,
dinelmek isterseniz konuşuyor senam kızma ama bu adam da karbon dıyetıne karşı şansa açtım tv yi denkgeldiş proteğin ağırlıklı beslenirseniz kolestrolunuz yükselir,gut hastası olursunuz diyo.canım sana güveniyorum yanlış anlama ama bu uzmanlar kafamı çok karıştııryo diyet furyası ald başını gidiyo.bazıları da ara öğünü bırakın acıktıkça yiyin diyo.
bu adam da günde 10000adım atın herşeyi yiyin mutlaka 2 klo verirsiniz diyo yani 6km yürüyecekmişiz.
ben yazana kadar program bitti
canım sena ablanın kızacağını sanmıyorum sonuçta kimseye baskı yapmıyo yani ben k.h. diyeti yapıorum sizde illa ondan yapıcaksınız diye =) bu arada zaten bunların hiçbi dediği birbirini tutmuyo bi gün çıkıp metabolik balans yapın ara öğün yemeyin 5 saat arayla 3 ana öğün yiyin vücut sindirsinn diolar (denedimm hiç bi işe yaramıyo metabolizma yavaşlıyo bunda), bi diğeri de çıkıp mutlaka 2-3 saate bir bişiler yiyin diyo buna katılıyorum ara öğün yaptığımdan beri metabolizma hızım hatırı sayılır şekilde arttı açlık krizlerim azaldı ve tatlı isteğim sadece egl dönemimde oluyo hatta tatlı isteği bile olmuyo özellikle de ağzımda bişi olması isteği oluyo =) k.h. diyetine gelince bende diyetisyenime sormuştum bunu kilo verildiğini kimse inkar edemez ama 2 diyetisyenimde bana bunun sağlıksız olduğunu söylemişlerdi çünkü proteini fazla alınca da bu sefer vücut proteini atmaya başlıyo tabi biraz ölçüyü kaçırarak atıyo ama çok yüksek kilolardaysanız mesela 90-100 fln bu kilolarda zaten vücutta ödemde çok fazladır ve motivasyon amaçlı 1-2 hafta yapılması sağlık açısındn tehlike oluşturmaz hıı peki ne yapalım diceksinn işin sırrı sağlıklı beslenmekte =) bi kere sağlıksız olan şeyleri ve işlenmiş karbonhidratları tamamen çıkar hayatından bunlar neler mesela sosis,salam,sucuk,kek,yufka fln yani doğal olmayan ve işlemden geçmiş şeylerin vücuduna hiçbi faydası olmaz eksikliğide hissedilmez zaten =) genel olarak yapman gereken k.h. ıda proteinide yağı da aynı ölçüde azaltmak ve bunu yaşam biçimin haline getirmek =) hıı diyet bittikten sonra mı diosun bazı şeyleri diyet için değil sağlıksız olduğu için tamamen çıkarmış olcaksın zaten hayatından ama mesela diyet süresince kepeklide olsa günde 3 dilim ekmeği geçmiosan diyetten sonra bunu açlık tokluk durumuna göre bazı günler 5-6 ya da çıkarabilirsin bazı günler canın çok tatlı çektiğinde oturup yarım dilim kadar kek yiyebilirsin ama bunları yapmadan önce fazlalıkları atman gerek ben şu an böyle yapıyorum ve geçen hafta yediklerimin hiçbirini beğenmemişlerdi hatırlarsan ama ben o hafta metabolizma hızım düşmeden 1,1 kg verdim hem de sadece yağdan =)) k.h. ı saydım mı hyr, protein saydım mı hyr, sadece hangi saatte ne yediğime ve bunların aralıklarına dikkat ettim 3 aydır yaptığım gibi 3 gün sporuma gittim ve en önemlisi arkadaşın doğumgünü için yediğim 2-3 çatal pasta dışında hHİÇ kaçamak yapmadım =)) yani bence bu kadar matematiğe dökmenin bi anlamı yok olayı =) genel olarak hepsini birden azalttığımızda vücut bun alışıyor zaten ve eksik kalan enerjisi için yağları parçalıo =) ben geçen hafta 7700 kcal az almadım ya? ee nasıl gitti o zaman 1,1 kg yağdan?
o kişinin başka özel sorunları vardır bu 1
ikincisi ben burda kimseye kç diyeti yapın demiyorum bu konuda bilgi isteyenlere anlatıyorum 2
karbon diyeti demek un şeker ve tuzu sınırlı almak demektir bunu bütün doktorlar söylüyor 3
bunları ben kafamdan uydurmuyorum 4
saqlıksız kilo vermek sebze meyve et süt yemezsin yanlış şeylerle beslenirsin bunu adına saqlıksız diyet derler bunuda öğren biz bunların hepsini yiyoruz buda sana kapk olsun
ayrıca senden kimse diyet listesi falan istemedi ortalıqı karıştırma biz burda aramızda gayet iyiyiz birisinin fikrine ihtiyacımız olursa söyleriz kolay gelsin..
Bana kapak olucak bişey yok bence sen kendi seviyene bak önce. Kapak olucak biri varsa onun kim olduğu ortada.
Bu seni hiç ilgilendirmez ne yazıp ne yazmayacağıma anca ben karar veririm. Hem sen bütün herkesin adına konuşma yetkisini nerden buluyorsun ? Yazmicam dietimi filan ama sırf senin gibi biri bişeyler öğrenmesin , faydalanmasın diye yazmicam.
sana ihtiyacım yok ben bu kadar kiloyu sana sorarak vermedim ne yazarsan yaz artık seninle muhatab olmıcam arkadaşlarım üzülüyorlar ve sana uymamam konusunda hemfikirler!..
lütfen daha saygılı ve seviyeli olmaya davet ediyorum sizi
senacım tamam boşver sen zorla birşey yaptırmıyorsun ,zaten kişinin kendi bileceği şeydir bu işler
araştırır bakar kafasına yatarsa uygular.sen uymaaa ok
saolasın
daha kibar olalımkimsenin babasının topiği değil birbirimizi kovmaya hakkımız yok canım bayan olarak bize yakışan da budur
canım boşver sen kibarlığını koru ceza alcan diye korkuyom valla geçen hafta zor kurtardık kallistenin elinden zaten senden 2 hafta ayrı kalmak istemiyoz sonra mapusa düşersin çamaşır felan getiririk
ya tatlım tahrık olma ben sordum sende bana yardımcı oldun arkadaşta kendi bildikleriyle yardımcı olmaya çalıştı benim ikinizden de bi şikayetim yok asabileşme bi dur hele yav neydi senin burcun kız?
he valla
sevgili arkadaşlar
yeni geldi diye arkadaşa bu kadar yüklenmek doğru değil.
burada kimsenin bu topic in sahibi yada patronu gibi davranması da doğru değil.
herkes her türlü paylaşımı, kendince doğru bulduğu diyeti, listeyi vs yazmaya hakkı vardır. herkesin kendince doğru olan diyet şeklini seçecek zekaya sahip olduğunu sanıyorum. sonuçta burada miniş burcumuz hariç herkes reşit değil mi :26::26:
o yüzden birbirimizi kıracağımıza yağlarımızı kıralım yeter
haydi bakalım kimler ne kadar kg verdi bu hafta görelimgelsin bildirimler
Kızlaaar ben sabah tartıldım ve 72.9 çıktım.Yani 1.1 kg vermişim birde 3 gündür tuvalate çıkamadım öyle olmasaydı daha farklı olurdu heralde. Ben pzt başlamıştım hatta pzt sabah 3 dilim börekten sonra inşallah 2 haftaya kadar 70 e inerim yaa
Sudem benden bilgi istediği için k. diyetini anlattım ona.. bu kişide geldiği gibi ona sorulmadıqı halde lafa girip ortalıqı bulandırdı ve bana sen git karbonhidrat topiqinde yaz bunları dedi sudemde burası kimsenin babasının topiqi deqil kimseyi kovamazsın diye uyardı arkadaşı olay bu.. senin verdiqin bu tepki çok yersiz ben yeni gelen arkadaşlarla hepinizden çok ilgilenmeye çalışıyorum kime yeni geldi diye yüklenmişimki bunları yazdın
hayatım çok tebrik ederiminş. dahada iyi olacaksın başarılarını devamı dilerim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?