70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben çıkıyorum şimdii iyi geceler herkese =) aslında daha önce çıkıcaktım ama iştahımın açıklığına bağlı olarak saat 22 de 3-4 kaşık yağsız yoğurt yemiştim üstünden bi 3-3,5 saat geçsin diye bekledim ve evet bişeyide keşfetmiş oldum yoğurttan sonra iştahım kapandı şimdi hiç açlık hissetmiyorum bundan sonra böyle iştahım açık olduğunda bu yolu uygulıycammm

ilk kilo bildirimi benden gelsin...

70.1 kg kıyafetle...

bu saatte tartıldım..

günaydın kızlaaaaarrrr
ikinci kilo bildirimi de benden gelsin
70.1 KG !
oleeeeeeeeeeyy
hadi görüşürüz

günaydın cnm dinlediğin doktor çok doğru söylüyor canım protein ağırlılı beslenmek kolestrolü olanlar için çok tehlikeli evet yükseltir ben çok yazımda parantez içinde herhangi bir saqlık problemi olmayanlar demesin diye belirtiyorum şeker hastalarıda uygulayamaz bu diyeti çünkü bu diyette şeker yok şekeri düşük olanlara görede deqil yalnız şu var protein aqırlıklı beslenirken kolestrolün yükselmesi için (et balık tavuk) bunlar kızartılarak yenirse kolestrolü çıkarır ha birde şöyle bişey var protein aqırlıklı beslenmek demek gün içinde sadece yumutta ve et ürünleri yemek demektir bunu yapmak için zaten bütçemiz elvermez sabah et öğlen et akşam et yiyemeyiz diyorum ya bizim yaptıqımız karbon diyeti deqil saqlıklı beslenme canım mesela k. diyetinin bazı çok katı kuralları var asla şekerli gıdalar yemiceksin(künefe bile yiyorum arada) asla meyva yemiceksin(hergün 1 meyvam mutlaka oluyor) bakliyatlar kesinlikle yasak (haftada 2-3 gün mercimek çorbası içiyorum kuru fasulyeyi çok seviyorum) bunun gibi bir sürü kuralı var yani ben tam olarak k. diyeti yapıyor sayılmam çünkü bunlara uymuyorum menülerimi takip ederseniz herşey olabiliyor ama dikkat ediyorum ne yedigime k. deqerlerini bildiğim için en az k. hangisindeyse ve tercih hakkım varsa onu tercih ediyorum bakın bnm menülerimde herşey var (ekmek yumurta peynir çorba et sebze meyva ayran salata )yani hiçbirşeyi es geçmiyorum arada pilav börek tatlı falanda yiyorum aslında ben karbon diyetinden ziyade dengeli besleniyorum böyle demek daha doqru olur sanırım

Canım sudemede dediğim gibi tam olarak karbon diyeti yapmak için bütün öqünlerde et yemek gerekiyor doktorun bunun için saqlıksız demiştir bnm menülerimde herşey var bir diyetisyenin verdiği diyet listesinde sebze meyva et ayran yada yoğurt ve salata bunlar mutlaka olur yani bnm listemle aynı demekki doqru yoldayız ..

Günaydın arkadaşlar sabahları bu hastalık daha bir yoqun oluyor sanki bugün hasta olma lüksüm yok yatılı misafirlerim gelecek temiz yemek vs.. hepsi beni bekliyo yardıma gelirmisiniz bana

gelelim kilo bildirimine
geçen hafta 75.5
bu hafta 73.4
ve toplamda giden 2.100 qraaaaaaaaaaamm

Bana kapak olucak bişey yok bence sen kendi seviyene bak önce. Kapak olucak biri varsa onun kim olduğu ortada.

ayrıca senden kimse diyet listesi falan istemedi ortalıqı karıştırma biz burda aramızda gayet iyiyiz birisinin fikrine ihtiyacımız olursa söyleriz kolay gelsin..

Bu seni hiç ilgilendirmez ne yazıp ne yazmayacağıma anca ben karar veririm. Hem sen bütün herkesin adına konuşma yetkisini nerden buluyorsun ? Yazmicam dietimi filan ama sırf senin gibi biri bişeyler öğrenmesin , faydalanmasın diye yazmicam.

Bana kapak olucak bişey yok bence sen kendi seviyene bak önce. Kapak olucak biri varsa onun kim olduğu ortada.

sana ihtiyacım yok ben bu kadar kiloyu sana sorarak vermedim ne yazarsan yaz artık seninle muhatab olmıcam arkadaşlarım üzülüyorlar ve sana uymamam konusunda hemfikirler!..

Kızlar kusura bakmayın ben buraya güzel paylaşımlar yapmaya gelmiştim aslında ama gördüğünüz üzre kompleksli kişiler sayesinde bu mümkün olmadı. Ben çok seviyeli ve kaliteli biriyimdir ama zırvalıklarada hiç tahammülüm yok malesef.

sana ihtiyacım yok ben bu kadar kiloyu sana sorarak vermedim ne yazarsan yaz artık seninle muhatab olmıcam arkadaşlarım üzülüyorlar ve sana uymamam konusunda hemfikirler!..

Şu konuyu anladın sonunda sanırım. Burası kimsenin babasının malı değil. Herkes istediğini yazar istediği yorumu yapar. Muhattabım olamazsın zaten bu mümkün değil sadece sana birinin haddini bildirmesi gerekiyordu bende onu yaptım

aşaqıda yazılanların hepsi senin için yazıldı bu kadar kişinin hatırı var senle muhatab olmamam konusunda ve onları bu konuda kırmıcam polemiqede girmicem zaten yasak uzatırsan adminlere bildrimek zorunda kalıcam
lütfen daha saygılı ve seviyeli olmaya davet ediyorum sizi

senacım tamam boşver sen zorla birşey yaptırmıyorsun ,zaten kişinin kendi bileceği şeydir bu işler
araştırır bakar kafasına yatarsa uygular.sen uymaaa ok

ya arkadaşlar bi durun hele,bu nedir böyle,biz birbirimizi motive etmek için buraya yazıyoruz,birbirinizi niye kırıyorsunuz:98::98::98:hadi sakin olun

sevgili arkadaşlar
yeni geldi diye arkadaşa bu kadar yüklenmek doğru değil.
burada kimsenin bu topic in sahibi yada patronu gibi davranması da doğru değil.
herkes her türlü paylaşımı, kendince doğru bulduğu diyeti, listeyi vs yazmaya hakkı vardır. herkesin kendince doğru olan diyet şeklini seçecek zekaya sahip olduğunu sanıyorum. sonuçta burada miniş burcumuz hariç herkes reşit değil mi :26::26:
o yüzden birbirimizi kıracağımıza yağlarımızı kıralım yeter
haydi bakalım kimler ne kadar kg verdi bu hafta görelim gelsin bildirimler

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlaaar ben sabah tartıldım ve 72.9 çıktım.Yani 1.1 kg vermişim birde 3 gündür tuvalate çıkamadım öyle olmasaydı daha farklı olurdu heralde. Ben pzt başlamıştım hatta pzt sabah 3 dilim börekten sonra inşallah 2 haftaya kadar 70 e inerim yaa

Sudem benden bilgi istediği için k. diyetini anlattım ona.. bu kişide geldiği gibi ona sorulmadıqı halde lafa girip ortalıqı bulandırdı ve bana sen git karbonhidrat topiqinde yaz bunları dedi sudemde burası kimsenin babasının topiqi deqil kimseyi kovamazsın diye uyardı arkadaşı olay bu.. senin verdiqin bu tepki çok yersiz ben yeni gelen arkadaşlarla hepinizden çok ilgilenmeye çalışıyorum kime yeni geldi diye yüklenmişimki bunları yazdın

hayatım çok tebrik ederim inş. dahada iyi olacaksın başarılarını devamı dilerim cnm

senacım ben ağır bir tepki vermedim ki bana doğru gelmeyen şeyleri paylaştım ve seninde bunu anladığına eminim canım
tabi ki sana sudem sordu diye de anlatırsın canın bizimle paylaşmak istediği için de anlatırsın bunun için ne ben ne bir başkası seni yargılayamaz suçlayamaz. aksine çook mutlu oldum ben kendi adıma. 15 kilo veren biri olarak muhakkak ki deneyim konuşuyor.
ama diğer arkadaşımızın da kendince bildiklerini paylaşmaya hakkı vardır diyorum sadece. oda bizim diyet arkadaşımız olacak sen zaten öylesin
neyse bu konunun tatlıya bağlandığını sanıyorum, fazla uzamasın. zaten siz iki arkadaşımız yıldızlarınızın barışmadığını gördüğünüz birbirinize uzak durursunuz olur biter

Günaydın kızlar

Ben aslında 73 kilo demiştim ama 73.5 falandım. İlk başladığım için gramların bu kadar önemli olduğunu bilemezdim:)) Sabah tartıldımmm.. Vee 72.2 kiloyum.. Yani Aslında sanırım 1 kg fazla verdim ama 73 olarak bildirdiğim için 800 gr vererek haftayı kapattım.. Sanırım vücut alışır ve kilo vermeye başlarım artık...

Hepinize mutlu günlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…