tamam canım ben söz dinlerimsenacım tamam boşver sen zorla birşey yaptırmıyorsun ,zaten kişinin kendi bileceği şeydir bu işler
araştırır bakar kafasına yatarsa uygular.sen uymaaa ok
ya ne bilim canım qiriorm kk aslında ama yazacak pek vaktim olmuo
öle bi qirip çıkıorum yani
bu aralar misafirim qeldi peş peşe
biz misafirliğe qittik derken
ipin ucunu kaçırdım
eminim kilo aldım
ama ne kadar aldığımıda yarın sabah öğrenicem inş :26:
tamam canım ben söz dinlerimemrin olur bitanemm
olur canım bazen böyle yoqunluklar bnmde yarın misafirlerim gelecek sanırım 1 hafta kalıcaklar akşam pek giremem ama sabahları girerim onlar geç kalkıyolarda
neyse kızlar bnm koçiş söyleniyor ne yazıyon hala diyoyarını iple çekicem çıtırlamı öpüyorum herkese tatlı rüyalaarr
canım boşver sen kibarlığını koru ceza alcan diye korkuyom valla geçen hafta zor kurtardık kallistenin elinden zaten senden 2 hafta ayrı kalmak istemiyoz sonra mapusa düşersin çamaşır felan getiririko kişinin başka özel sorunları vardır bu 1
ikincisi ben burda kimseye kç diyeti yapın demiyorum bu konuda bilgi isteyenlere anlatıyorum 2
karbon diyeti demek un şeker ve tuzu sınırlı almak demektir bunu bütün doktorlar söylüyor 3
bunları ben kafamdan uydurmuyorum 4
saqlıksız kilo vermek sebze meyve et süt yemezsin yanlış şeylerle beslenirsin bunu adına saqlıksız diyet derler bunuda öğren biz bunların hepsini yiyoruz buda sana kapk olsun
ya tatlım tahrık olma ben sordum sende bana yardımcı oldun arkadaşta kendi bildikleriyle yardımcı olmaya çalıştı benim ikinizden de bi şikayetim yok asabileşme bi dur hele yav neydi senin burcun kız?ayrıca senden kimse diyet listesi falan istemedi ortalıqı karıştırma biz burda aramızda gayet iyiyiz birisinin fikrine ihtiyacımız olursa söyleriz kolay gelsin..
he vallasenacım tamam boşver sen zorla birşey yaptırmıyorsun ,zaten kişinin kendi bileceği şeydir bu işler
araştırır bakar kafasına yatarsa uygular.sen uymaaa ok
valla cezaysa ben almasam utanıyorum zaten 2 haftadır kilo vermiyom şımardım iyice bi 2.5 verdim hala sefa süüryom bi bitiremedim kutlamasınıkızlar yarınki duruma göre yeni projelerim var sudem ne dersinnnn?
hoşbuldum canımmsaolasın
teş
tamam canıkom
hoşgeldin kuzu
teşk
ben değilim ne bulursam yedim aklıma ne gelirse de denilebilir ,bu haftanın cezası ne şimdiden çekeyim
ben de
daha kibar olalımkimsenin babasının topiği değil birbirimizi kovmaya hakkımız yok canım bayan olarak bize yakışan da budur
canım aslı iyi kızlar çeneli diye okuyup yazacak zamanı kalmıyo okuyup gidiyo arada bıraz yogun
hadi tatlım iyi uykular
tamam canım ben söz dinlerimemrin olur bitanemm
olur canım bazen böyle yoqunluklar bnmde yarın misafirlerim gelecek sanırım 1 hafta kalıcaklar akşam pek giremem ama sabahları girerim onlar geç kalkıyolarda
neyse kızlar bnm koçiş söyleniyor ne yazıyon hala diyoyarını iple çekicem çıtırlamı öpüyorum herkese tatlı rüyalaarr
muhabbetin belini kırdık sayılır kocişlerde yaftamam canım ben söz dinlerimemrin olur bitanemm
valla cezaysa ben almasam utanıyorum zaten 2 haftadır kilo vermiyom şımardım iyice bi 2.5 verdim hala sefa süüryom bi bitiremedim kutlamasını
sen yine de bahset bakıyım projenden belki beni adam eder
kilo verememek dışında iyiyim canımhoşbuldum canımm
nasılsınn
iyi qeceler bitanemm
tamam tatlım yarına kadar bul beklıyorum yarını iple çekicem ,ay bi de uyuyamazsam ne bulcan diye meraktanseni bi kere daha öyle atağa geçirmek isterdim ,ama yanlış anlaşılıyor canım ya
başka şeyler denemek lazım artık ona inanmazsın sen
kilo verememek dışında iyiyim canım
yat canım iyi gecelerkızlar elektirikler gitti geldi
ben size iyi geceler der yatarım artık öpüldünüz bayyy
hehe yalnız değilemaynennnn
herşey yedim herşeyyyyy
börek kurabiye kek pasta dondurma
ne qeliosa aklına
habertürk te haluk saçaklı konuşuyor kaliteli yaşam uzmanıymış,
dinelmek isterseniz konuşuyor senam kızma ama bu adam da karbon dıyetıne karşı şansa açtım tv yi denkgeldiş proteğin ağırlıklı beslenirseniz kolestrolunuz yükselir,gut hastası olursunuz diyo.canım sana güveniyorum yanlış anlama ama bu uzmanlar kafamı çok karıştııryo diyet furyası ald başını gidiyo.bazıları da ara öğünü bırakın acıktıkça yiyin diyo.
bu adam da günde 10000adım atın herşeyi yiyin mutlaka 2 klo verirsiniz diyo yani 6km yürüyecekmişiz.
ben yazana kadar program bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?