70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arcakcım süppper çok sevindim. diyetin ilk haftası güzelliğini yaşıyorsun. çok güzel olmuş bu. süpper bir motivasyon. başarılaaaaar

cok saol senacım darsısı isteyen tüm arkadaşlara inşallah yaa cok istiyorum zayıflamayı

elele vericez canım bütün kiloları baakk sana yaklaştı artık
Canım çok tebrik ederim verdiğin kilo çok güzel bu arada önümüzdeki hafta rakip olalım kilolarımız çok yakın birbirine

kilo vermeye başlamışsın zaten güzelimmm ,
tebrik ederim aynen devam

kazan diyince aklıma qeldi
kaynanayı ne yapmalııııııııııı
kaynar kazana atmalııııııııı
gelin yandım dedikceeeeeeeee
altına odun atmalııııııııııı

oohh yandannnnnnnnnn

kız allah müstehakkını versin emi
sabah sabah ofiste kahkaha atıyordum rezil oluyorduk yaw

hemçoo ıspanaklı mıhlamayı nasıl yapıyosun kıymasız:26:

ama ama ben ıspanaklısını bilmiyorum..
annem bazen soganla pazı kavurur üzerine yumurta kırardı. ben de hepiciini hüpletirdim.
söylesene ıspanaklısı nasıl oluyo. patateslisinde yumurta nişasta kabartma tozu sarmısak vs var diğerini bilmiyourm

60lara bi gıdım kalmış

napim dün kızdın bana bende erkenden kalkim dedim

heee kıız valla öyle oldu oleeeeeeeey gerçi tartıda bir kaç saniye 69,9 bilem gördüm ama saymıyorum. her zaman en yüksek olan kiloyu alıyorum tartı 300-+ gösterebiliyo ama sabitlenen en yüksek kilo doğru olan diyorum
bu arada günaydılar ve de hoşgeldin yeşimim son günümüze.. bugün bizi bırakıpta izmirlere gidiyon değil mi ? yolculuk ne zaman ?

Son düzenleyen: Moderatör:

2niz adınada çok sevindim.ilk haftanızda böyle tatmin edici sonuçlar aldınız.ve aslında en zor olan kısmı geçtiniz.1 hafta daha bu düzende gitmeyi başarırı bozmazsanız artık gerirsi gelir

pazımı :26: hmm olabilir aslında nasıl güzel oluyormu 1 hafta misafirlerim olacak hergün etli bişeyler pişiremem bana biraz öenrilerde bulunun hem güzel hem masrafsız olsun

Hepinize ilk haftamda bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim.. Greencim gidiyorsun sanırım ve seni de çok özlicem... Valla çok motive ettiniz beni.. Hepinizi çok sevdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…