Kızlaaar ben sabah tartıldım ve 72.9 çıktım.Yani 1.1 kg vermişim birde 3 gündür tuvalate çıkamadım öyle olmasaydı daha farklı olurdu heralde. Ben pzt başlamıştım hatta pzt sabah 3 dilim börekten sonra inşallah 2 haftaya kadar 70 e inerim yaa
cok saol senacım darsısı isteyen tüm arkadaşlara inşallah yaa cok istiyorum zayıflamayı
Canım çok tebrik ederim verdiğin kilo çok güzel bu arada önümüzdeki hafta rakip olalım kilolarımız çok yakın birbirineGünaydın kızlar
Ben aslında 73 kilo demiştim ama 73.5 falandım. İlk başladığım için gramların bu kadar önemli olduğunu bilemezdim:)) Sabah tartıldımmm.. Vee 72.2 kiloyum.. Yani Aslında sanırım 1 kg fazla verdim ama 73 olarak bildirdiğim için 800 gr vererek haftayı kapattım.. Sanırım vücut alışır ve kilo vermeye başlarım artık...
Hepinize mutlu günlerrr
canım konu tekrar tekrar açıldıkça ortam geriliyorherkese günaydınnnnnn:80:
ne oluo sabah sabah gerilmiş topik :26:
Günaydın kızlar
Ben aslında 73 kilo demiştim ama 73.5 falandım. İlk başladığım için gramların bu kadar önemli olduğunu bilemezdim:)) Sabah tartıldımmm.. Vee 72.2 kiloyum.. Yani Aslında sanırım 1 kg fazla verdim ama 73 olarak bildirdiğim için 800 gr vererek haftayı kapattım.. Sanırım vücut alışır ve kilo vermeye başlarım artık...
Hepinize mutlu günlerrr
canım konu tekrar tekrar açıldıkça ortam geriliyoren iyisi artık yorum yapmamak
kazan diyince aklıma qeldi
kaynanayı ne yapmalııııııııııı
kaynar kazana atmalııııııııı
gelin yandım dedikceeeeeeeee
altına odun atmalııııııııııı
oohh yandannnnnnnnnn
senacığımla aynı fikirdeyim. artık kazan kaynamasın
kız allah müstehakkını versin emikazan diyince aklıma qeldi
kaynanayı ne yapmalııııııııııı
kaynar kazana atmalııııııııı
gelin yandım dedikceeeeeeeee
altına odun atmalııııııııııı
oohh yandannnnnnnnnn
60lara bi gıdım kalmışgünaydın kızlaaaaarrrr
ikinci kilo bildirimi de benden gelsin
70.1 KG !
oleeeeeeeeeeyy
hadi görüşürüz
napim dün kızdın bana bende erkenden kalkim dedimwaaooww green gelmişvalizini erkern toplamış heraldee
hemçooıspanaklı mıhlamayı nasıl yapıyosun kıymasız:26:
60lara bi gıdım kalmış
napim dün kızdın bana bende erkenden kalkim dedim
60lara bi gıdım kalmış
napim dün kızdın bana bende erkenden kalkim dedim
Günaydın kızlar
Hepinize mutlu günlerrr
2niz adınada çok sevindim.ilk haftanızda böyle tatmin edici sonuçlar aldınız.ve aslında en zor olan kısmı geçtiniz.1 hafta daha bu düzende gitmeyi başarırı bozmazsanız artık gerirsi gelirKızlaaar ben sabah tartıldım ve 72.9 çıktım.Yani 1.1 kg vermişim birde 3 gündür tuvalate çıkamadım öyle olmasaydı daha farklı olurdu heralde. Ben pzt başlamıştım hatta pzt sabah 3 dilim börekten sonra inşallah 2 haftaya kadar 70 e inerim yaa
ama ama ben ıspanaklısını bilmiyorum..
annem bazen soganla pazı kavurur üzerine yumurta kırardı. ben de hepiciini hüpletirdim.
söylesene ıspanaklısı nasıl oluyo. patateslisinde yumurta nişasta kabartma tozu sarmısak vs var diğerini bilmiyourm
daha du uykum açılmadıbenimi parçalıcan avatarındaki gibii
evet gidiyorumheee kıız valla öyle oldu oleeeeeeeey
bu arada günaydılar ve de hoşgeldin yeşimim son günümüze.. bugün bizi bırakıpta izmirlere gidiyon değil mi ?yolculuk ne zaman ?
Hepinize ilk haftamda bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim.. Greencim gidiyorsun sanırım ve seni de çok özlicem... Valla çok motive ettiniz beni.. Hepinizi çok sevdim ben
daha du uykum açılmadıgitmeden son avatarımı koyarım birazdan.
evet gidiyorumakşam 9 civarları sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?