70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pazımı :26: hmm olabilir aslında nasıl güzel oluyormu 1 hafta misafirlerim olacak hergün etli bişeyler pişiremem bana biraz öenrilerde bulunun hem güzel hem masrafsız olsun
şuan hala açılmadım açılır beynim çalışmaya başlarsa belki önerim olabilir

Hepinize ilk haftamda bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim.. Greencim gidiyorsun sanırım ve seni de çok özlicem... Valla çok motive ettiniz beni.. Hepinizi çok sevdim ben
evet canım gidiyorum.inşallah döndüğümde hepinizi fit bulucam koskoca 1 ay sonuç itibariyle

pazımı :26: hmm olabilir aslında nasıl güzel oluyormu 1 hafta misafirlerim olacak hergün etli bişeyler pişiremem bana biraz öenrilerde bulunun hem güzel hem masrafsız olsun

mannnnyak güzel oluyo oda sorumu kısss
bak şöyle : iki demet pazıya iki soğan kullanıyorum. ne kadar kavrulmuş soğan olursa o kadar leziz oluyor.
( dikkat dikkat ! bu rejim yemeği değildir ! ) uyarımı yapiim de sonra kıslar bana carlamasın
soğanı yeterli sıvıyağda kavuruyorsun. önceden yıkayıp süzüp kaynay suda şöyle bir yumuşattığın pazıları sularını elinle sıkıp istediğin boyutta dogruyorsun ve üzerine istediğin kadar tuz ekliyorsun. ben pazıları çok ince kıymıyorum dişe gelir seviyorum
güzeelce kavuruyorsun iyice suyu mümkün olduğunca çekilsin.
sonra üzerine kaç kişilik yapıyorsan o kadar yumurta kırıyorsun porsiyonların çıkıyo.
mesela 5 kişilikse tavaya belirli aralıklarla beş yumurta kırıyorsun. tabi kullandığın tencere patlıcan oturtma tavası gibi geniş alçak ve cam kapaklı olursa daha güzel olur.
yumurtaların üzerine az tuz ve istendiği kadar karabiber lezzet olayını tavan yapıyo.. hmm agzımmm sulandı yaa

ben kalkıyorum kızlar
oğlum uyudu
evi havalandırayım
kolları sıvayıp temizliğe qirişeyimm

gunaydin kizlar anlasilan hemem hemen herkes kilo kaybiyla kapatmis haftayi hepinizi tebrik ediyorum sizin adiniza cok sevindim tabi bende yazayim kilomu
pazartesi 77.8
bugun 76.2
kayip 1.6
tabi cuma gunu 78 .5 ustundeydim onu baz alirsam 2.5 kiloya yakin vermisim

ben motive etmişmiydim yoksa kızmışmıydım ona göre üstüme alınayımm

Evet evet erginsenacım motive etmiştin beni Alışkanlık yapıyorsunuz sabah öğle akşam sürekli burdayım artık

Yuppii umarım yeğenlerim 15 tatil için bana geldiklerinde de diyetime devam ederimmm

bu arada geçen hafta söylemiştim.adet döneminde metabolizmanız normalin 2 katı kadar hızlı çalışır.ben haftada 1 kilo verebiliyoken bu hafta yeme düzenim daha farklı ve daha çok olmasına karşın.
bu haftaki kilom 67.4 yani 1.4 kilo vermişim.vucudumda hala ödem olduğunu var sayarsam ortalama 1 haftada 1,5 kilo civarı vermiş oldum. yani kızlar hay ayın bu altın haftasını iyi değerlendirin.aç kalmak için en zor hafta ama nekadar kısabilirseniz okadar kardır.

bide kizlar cizelgeyi nasil degistirecem yardimci olun lutfen

vay canına süper başarı 2,5 kilo
benim onu vermem bir ay sürdü. umarım böyle devam eder.

oooo süper bir performans açıkçası senden bu kadar kilo vermeni beklemiyordum büyük başarı tebriklerr

aman tanrummm... bol kaşarlı dürümler ve double burger menüler aşkınaaaaaaa..
bu kızda nasıl bir meto. var ki çattır çattır yakıyo.
valla rakiben üzülücek demiştim ben işte bak. bu kız bu gezegenden deyüül venüsten demiştim ya ben size

oooo süper bir performans açıkçası senden bu kadar kilo vermeni beklemiyordum büyük başarı tebriklerr
bebem ben az az sık sık yiyorum canımın istediğini yiyorum.tabi dip not: benim canım pek bişi çekmez dolayısıyla kilo veriyorum.diyetimde 6 haftayı geride bıraktım. 2-3 kere baya bi kaçamak yaptım onun dışında düzeni bozmadım.herşeyde olduğu gibi diyettede istikrar önemli.başarımın sırrı bu.tabi birazda metabolizmik durumum.

ama dedim adet dönemindeyim giye bide normalde bağırsaklarım iyi çalışmaz.adet dönemi her biyerim çalışıyo maşallah sindirim rahat boşaltımda rahat olunca ee birazda dikkat edince sonuç alıyo insan.yada uzaylımı deseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…