şuan hala açılmadım açılır beynim çalışmaya başlarsa belki önerim olabilirpazımı :26: hmm olabilir aslında nasıl güzel oluyormu 1 hafta misafirlerim olacak hergün etli bişeyler pişiremem bana biraz öenrilerde bulunun hem güzel hem masrafsız olsun
evet canım gidiyorum.inşallah döndüğümde hepinizi fit bulucamHepinize ilk haftamda bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim.. Greencim gidiyorsun sanırım ve seni de çok özlicem... Valla çok motive ettiniz beni.. Hepinizi çok sevdim ben
şuan hala açılmadım açılır beynim çalışmaya başlarsa belki önerim olabilir
evet canım gidiyorum.inşallah döndüğümde hepinizi fit bulucamkoskoca 1 ay sonuç itibariyle
pazımı :26: hmm olabilir aslında nasıl güzel oluyormu 1 hafta misafirlerim olacak hergün etli bişeyler pişiremem bana biraz öenrilerde bulunun hem güzel hem masrafsız olsun
:124::124::124::124::124::124:
kız allah müstehakkını versin emi
sabah sabah ofiste kahkaha atıyordum rezil oluyorduk yaw
60lara bi gıdım kalmış
napim dün kızdın bana bende erkenden kalkim dedim
kızıncada motive oluyo teşvik edince de. ikiside lazım benceben motive etmişmiydim yoksa kızmışmıydımona göre üstüme alınayımm
ben motive etmişmiydim yoksa kızmışmıydımona göre üstüme alınayımm
kolay gelsin bebeqim üşütme sakın temizlik yapıcam diye bak ben hala iyileşemedimben kalkıyorum kızlar
oğlum uyudu
evi havalandırayım
kolları sıvayıp temizliğe qirişeyimm
kızıncada motive oluyo teşvik edince de. ikiside lazım bence
Evet evet erginsenacım motive etmiştin beniAlışkanlık yapıyorsunuz sabah öğle akşam sürekli burdayım artık
Yuppii umarım yeğenlerim 15 tatil için bana geldiklerinde de diyetime devam ederimmm
vay canına süper başarı 2,5 kilogunaydin kizlar anlasilan hemem hemen herkes kilo kaybiyla kapatmis haftayi hepinizi tebrik ediyorum sizin adiniza cok sevindim tabi bende yazayim kilomu
pazartesi 77.8
bugun 76.2
kayip 1.6
tabi cuma gunu 78 .5 ustundeydim onu baz alirsam 2.5 kiloya yakin vermisim
şimdi kendiminkini değiştiricem.sen bilgilerini bidaha yaz seninkinide yapimbide kizlar cizelgeyi nasil degistirecem yardimci olun lutfen
bu arada geçen hafta söylemiştim.adet döneminde metabolizmanız normalin 2 katı kadar hızlı çalışır.ben haftada 1 kilo verebiliyoken bu hafta yeme düzenim daha farklı ve daha çok olmasına karşın.
bu haftaki kilom 67.4 yani 1.4 kilo vermişim.vucudumda hala ödem olduğunu var sayarsam ortalama 1 haftada 1,5 kilo civarı vermiş oldum.yani kızlar hay ayın bu altın haftasını iyi değerlendirin.aç kalmak için en zor hafta ama nekadar kısabilirseniz okadar kardır.
aman tanrummm... bol kaşarlı dürümler ve double burger menüler aşkınaaaaaaa..bu arada geçen hafta söylemiştim.adet döneminde metabolizmanız normalin 2 katı kadar hızlı çalışır.ben haftada 1 kilo verebiliyoken bu hafta yeme düzenim daha farklı ve daha çok olmasına karşın.
bu haftaki kilom 67.4 yani 1.4 kilo vermişim.vucudumda hala ödem olduğunu var sayarsam ortalama 1 haftada 1,5 kilo civarı vermiş oldum.yani kızlar hay ayın bu altın haftasını iyi değerlendirin.aç kalmak için en zor hafta ama nekadar kısabilirseniz okadar kardır.
vay canına süper başarı 2,5 kilo
benim onu vermem bir ay sürdü. umarım böyle devam eder.[/QUOTE
insalah hep beraber veririz bilmiyom ama cok mutluyom
oooo süper bir performans açıkçası senden bu kadar kilo vermeni beklemiyordum büyük başarı tebriklerr
senacım bu hatundaki metabolizma jet uçak motoru gibi. o yüzden ben hiiiç kendimi kıyaslamıyorum
bebem ben az az sık sık yiyorum canımın istediğini yiyorum.tabi dip not: benim canım pek bişi çekmez dolayısıyla kilo veriyorum.diyetimde 6 haftayı geride bıraktım. 2-3 kere baya bi kaçamak yaptım onun dışında düzeni bozmadım.herşeyde olduğu gibi diyettede istikrar önemli.başarımın sırrı bu.tabi birazda metabolizmik durumum.oooo süper bir performans açıkçası senden bu kadar kilo vermeni beklemiyordum büyük başarı tebriklerr
ama dedim adet dönemindeyim giyeaman tanrummm... bol kaşarlı dürümler ve double burger menüler aşkınaaaaaaa..
bu kızda nasıl bir meto. var ki çattır çattır yakıyo.
valla rakiben üzülücek demiştim ben işte bak. bu kız bu gezegenden deyüül venüsten demiştim ya ben size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?