70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet adet döneminde bagırsak hareketleri artıyo ve insan daha rahat dışarı çıkıyo bana da öyle oluyo.
benimde geçen hafta adet dönemimdi. öncesinde kg almış görünüyordum. bende 1,2 kg vermişim. benim de az değilmiş yaw.. demekki benim meto. da fena değilmiş

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bnm çıkmam lazım öqleden sonra gelecek bnm misafirler önce alışverişe gidiyim sonrada rpbotu açıp temizlik yapıcam herkesi vermiş olduqu kilodan dolayı tekrar tebrik ediyorum ama verdik diye motivasyonununz düşmesin daha çok hırslanın haftayada inş. bu sonuçları görürüz öptüm kızlar hepinizii

metabolizman demekki aslında iyi ama sen onu hızlandıracak yöntemi henüz keşfedememişsin.demekki normalde sen haftada 500-700 gram kadar rahat veririmişsin.

hadi kolay gelsin.görüşemezsek kendine iyi bak diyetinden sodayı elinden sopayı eksik etme

Son düzenleme:
günaydınn 72.4 kiloymuşum bu sabah aç karnına tartıldımmm...
kızlar yumurta haftada kaç kez yeniyo 2 diye okudum ama? bileniniz varmıı

sopayı sen eline alıyon bugünlük
ben haftasonları kociş gelince pek dikkat edemiyordum. nutellalı ekmek faciasından bahsetmiştim sanırım. ona rağmen dikkat edince veriyorum. ben aslında tanıdım kendimi. spor salonu bana kilo verdirmiyor, aşırı spor verdirmiyor öyle ce kalıyor kilolarım. şimdi aşırı spor yapmadan sadece diyetle kilo veriyorum valla sayenizde bedenimi daha da iyi tanıdım
benim meto da iyiymiş demek ki o kadar da yaşlı değilmişim
daha önce ........................ıfla diye bi siteye üyeydim hiç motive olamadım ama buraya geleli 2,5 kilo verdim süppersiniz yaaa.

ben haftada 2 kere yiyorum ama daha fazlada yenebilir.sana kalmış bişi.alerjin yoksa etkileyeceği başka bi durum yoksa yenmesinde sakınca olmamalı.uygulayacağın diyete bağlı

süperim süpersin süper
demekki senin metabolizmanın istediği şey aç kalmamak.sen ona açlıkla spor yaptırmışın oda direnmiş hangi diyet sistemi olursa olsun şahsen kendi fikrim az az sık sık yemek herzaman işe yarar bunu bu hafta sende deneyerek öğrenmiş oldun

Moralini bozma canım, ben yumurtayı her sabah yiyorum beni tok tutuyor... Ben şekerden ve hamurdan uzak duruyorum ... Yumurtanın sakıncası yok gibi geliyor bana ama aradığın bir diyet listesi varsa bilemem tabii

şu mevsimlerden romayı bileniniz varmı o sitede okumuştum haftada 2 diye onları uygulamaya çalışıyorum. tşk ler kızlarr yum.yı seviom bari ondan olmıyım:)

ben haftada 2 kere yiyorum ama daha fazlada yenebilir.sana kalmış bişi.alerjin yoksa etkileyeceği başka bi durum yoksa yenmesinde sakınca olmamalı.uygulayacağın diyete bağlı

Ben diyetimin başından beri her sabah 1-2 yiyordum son günlerde vucudum isilik dökmeye başladı. ilkokulda iken de olmuştum.yumurtaya ara verdim

şu mevsimlerden romayı bileniniz varmı o sitede okumuştum haftada 2 diye onları uygulamaya çalışıyorum. tşk ler kızlarr yum.yı seviom bari ondan olmıyım:)
hep diyorum eğer özel bi diyet uygulamıyosanız sevdiğiniz ama size yararlı olan şeyleri az az sık sık tüketin.her gün 1 yumurta gayet normal. ama yanında ekmek tüketme.2 sinden birini seç.
dediklerimi yanlış anlamayın sevdiğiniz deerken diyetede uygun olmalı biraz.bende börek çörek seviyorum ama bunları diyete başladıktan 2-3 hafta sonra yedim ama fazla hafta 1 kere işte gün muhabbetleri olduğunda sonraki öğünümüde ona göre ayarladım.açlık hissi doğduğunda yarımm keçi boynuzu yiyin.senanın ve başka bikaç yerde okuduğum sıcak süte tarcın koyup içmekte iştahı kesiyomuş.her ikiside sağlıklı şeyler bazen birini bazen diğerini yersin olur biter

Son düzenleme:
Ben diyetimin başından beri her sabah 1-2 yiyordum son günlerde vucudum isilik dökmeye başladı. ilkokulda iken de olmuştum.yumurtaya ara verdim
alerjisi olan çok bu yüzden zararı yoksa yenebilir.kalorisi az ve çok doyurucu.ben çocukken acayip çok yermişim.sanırım o yüzden dirençliyim.çocukken beslendiklerimiz şuan bizi ayakta tutanlar.bu yüzden yaşı genç olanlara dikkatli beslenip çok kısmamalarını öneriyorum

evet benim metocuuum aç kalmaya gelemiyor.öyle olunca direniyo pisss. bende açlığa gelemiyorum işime geliyor bu.
iki saatte bir bişiler atıyorum agzıma ama az oluyor bunlar veee işe yaradı kısss. ayy çok teşekkürler yeşocummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…