70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın green bide emzirdiğimdenmidir nedir çok sık acıkıyorum canım sürekli bişiler istiyo:) keçi boynuzunu denicem:)

slm kızlarrrr
hemen bildirip kilomu gideyim çok fena gribim ayakta zor duruyom bu sabah itibarıyleee ...72.....olmuşum

işte kendini tanımak bu. ve bu hayatının herzamanı geçerli bi diyet.şimdi az yiyerek kilo verirken.idealindeki kiloya ulaştığında bunu korumak içinde aynı yöntemi uykulayabilirsin.kepekli ekmek yeşil çay yerine .ozaman bi dilim börek 1 bardak kola içersin. ama kilo almazsın.

haklısın green bide emzirdiğimdenmidir nedir çok sık acıkıyorum canım sürekli bişiler istiyo:) keçi boynuzunu denicem:)
ozaman az az sık sık yicen.hemde sen daha hızlı kilo verirsin.bak sana bi öneri ilk bi dönem tabiki zor olcak ama bi tabağın oldun ve yiyeceklerini onun için ekoy ve ne yediğini gör.1 kerede yiyeceklerin normal bi çorba kasesini geçmesin.2 saatte bi atıştır.ama normal öğünün 1 kase boyutunda olsun bikaç gün.en azından vucuttaki o şişlik atılana kadar.sonrasında öğlen 2 kase boyutunda olsun akşam yine yemeğin 1 kase kadar olsun ama yanında salata yoğur türü şeylerde olsun.

slm kızlarrrr
hemen bildirip kilomu gideyim çok fena gribim ayakta zor duruyom bu sabah itibarıyleee ...72.....olmuşum
geçmiş olsun bu hafta herkes acayip başarılı.verilen kiloları yoplasak kocaman bi insan olur gibi geldi bana

sağol canım uyacağım tavsiyelerine

arcakcım süppper çok sevindim. diyetin ilk haftası güzelliğini yaşıyorsun. çok güzel olmuş bu. süpper bir motivasyon. başarılaaaaar
Teşekkürler
2niz adınada çok sevindim.ilk haftanızda böyle tatmin edici sonuçlar aldınız.ve aslında en zor olan kısmı geçtiniz.1 hafta daha bu düzende gitmeyi başarırı bozmazsanız artık gerirsi gelir
inşallah evet 1 hafta daha dayanırsanm ıyıce alışırım ve devamı gelir diye düşünüyorum hemde haftaya yürüyüş imkanımd aolacak inşallah

bence rejim yemeği olabilir niyeki:26:
kızıncada motive oluyo teşvik edince de. ikiside lazım bence
aynen katılıyorum
Tebrik ederim süper
Sana da tebrikler

saol inş.görüşürüz kolay gelsin

slm kızlarrrr
kankim tebriklerkız senin hastalık mı yaradı yoksa 1800 kalori mi maşşallah 1.5 kilo seni gönülden kutlarım aramızdaki fark yine açıldı ya ben nasıl fakıbım 300 gramdı şimdi oldu 2 kilo 700 gram olsun napalım önemlisi sağlıklı kilo vermek
bu arada pazartesi malum dönem ondan mıdır pis bogazlılıgımdan mı 500 garam fazlayım bu hafat 74.7kilom

günaydın kızlar.........
süper bir sohbet var grupta ancak sizi arada okuyabiliyorum 2 çocukla çokkkkkkkkkk zor valla
bugünkü kilom 73,8
700 gr vermişim olsun malum dönemim
sizlere iyi sohbetler........

bence rejim yemeği olabilir niyeki:26:
soğanları güzel kavurmak için bol sıvı yap gerekiyo. eger bir çay kaşığı filan koyarsan sıvıyapı soğanlar kavrulmuyo aksine yanıp kömürleşiyo kuru kuru
ama ben bazen şöle yapıyorum. soğanları kavurup işim bitince fazla yağı tencereden süzüyorum ama daha az lezzetli oluyor o ayrı

evet ya bu çok güzel oldu, ama vucut gelicek bir gün buna da alışacak değil mi ? kilo vermem durucak. o zaman da tek günlük şok diyetle vucudu şaşırtırım. yada bunu o zaman düşünürüz

evet ya bu çok güzel oldu, ama vucut gelicek bir gün buna da alışacak değil mi ? kilo vermem durucak. o zaman da tek günlük şok diyetle vucudu şaşırtırım. yada bunu o zaman düşünürüz
iş icabı zaten sen bu düzeni değiştireceksin o yüzden sorun yok bence

slmmm kıslarrrr nasılsınız çok güzel kilolar verilmişşş hepinize maşallah tebriklerrr

ben vere ver 100 verdimmmm maşallah bana offf yaaa bende 1,5 2 kilo vermek istiyorumm ( buarada 78.7 oldumm)

iş icabı zaten sen bu düzeni değiştireceksin o yüzden sorun yok bence

haklısın iş seyahatlerimde düzen ister istermez farklılaşıyor.
geçen hafta iranda devamlı et, pirinç vs agırlıklı beslendim. yemek kültürleri böyle çünkü.nerdeyse hiç sebze yemeği yokkk .. ama o safranlı pilavın tadı damağımda kaldı.off of

ilgilendiğin için saol canım

o zaman kocama yaptırmayım onun kolestrolu var,karaciğer yağlanması var....

maşşallah kız senin yolundan gitsem benden de pıtır pıtır gidecek kilolar desene

slm kızlarr listede varmıyım bilmiorum ama ben de yazıyım kilo kaybımı

bu pazartesi 71 ile başladım
bugün 69.8
giden kilo:1.2
5 günde 1.2 iyidir heralde daha fazla veriodum normalde ama

slm kızlarrrr

selam kızlar,
bugün itibarıyla 69,3 kg yummmm2 kilo vermişim bu hafta

slm kızlarr listede varmıyım bilmiorum ama ben de yazıyım kilo kaybımı

bu pazartesi 71 ile başladım
bugün 69.8
giden kilo:1.2
5 günde 1.2 iyidir heralde daha fazla veriodum normalde ama

tebrikler arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…