slm kızlarrrr
hemen bildirip kilomu gideyim çok fena gribim ayakta zor duruyom bu sabah itibarıyleee ...72.....olmuşum
işte kendini tanımak bu.evet benim metocuuum aç kalmaya gelemiyor.öyle olunca direniyo pisss. bende açlığa gelemiyorum işime geliyor bu.
iki saatte bir bişiler atıyorum agzıma ama az oluyor bunlar veee işe yaradı kısss. ayy çok teşekkürler yeşocummm
ozaman az az sık sık yicen.hemde sen daha hızlı kilo verirsin.bak sana bi öneri ilk bi dönem tabiki zor olcak ama bi tabağın oldun ve yiyeceklerini onun için ekoy ve ne yediğini gör.1 kerede yiyeceklerin normal bi çorba kasesini geçmesin.2 saatte bi atıştır.ama normal öğünün 1 kase boyutunda olsun bikaç gün.en azından vucuttaki o şişlik atılana kadar.sonrasında öğlen 2 kase boyutunda olsun akşam yine yemeğin 1 kase kadar olsun ama yanında salata yoğur türü şeylerde olsun.haklısın green bide emzirdiğimdenmidir nedir çok sık acıkıyorum canım sürekli bişiler istiyo:) keçi boynuzunu denicem:)
geçmiş olsunslm kızlarrrr
hemen bildirip kilomu gideyim çok fena gribim ayakta zor duruyom bu sabah itibarıyleee ...72.....olmuşum
sağol canım uyacağım tavsiyelerineozaman az az sık sık yicen.hemde sen daha hızlı kilo verirsin.bak sana bi öneri ilk bi dönem tabiki zor olcak ama bi tabağın oldun ve yiyeceklerini onun için ekoy ve ne yediğini gör.1 kerede yiyeceklerin normal bi çorba kasesini geçmesin.2 saatte bi atıştır.ama normal öğünün 1 kase boyutunda olsun bikaç gün.en azından vucuttaki o şişlik atılana kadar.sonrasında öğlen 2 kase boyutunda olsun akşam yine yemeğin 1 kase kadar olsun ama yanında salata yoğur türü şeylerde olsun.
:
Teşekkürlerarcakcım süppper çok sevindim. diyetin ilk haftası güzelliğini yaşıyorsun. çok güzel olmuş bu. süpper bir motivasyon. başarılaaaaar
inşallah evet 1 hafta daha dayanırsanm ıyıce alışırım ve devamı gelir diye düşünüyorum hemde haftaya yürüyüş imkanımd aolacak inşallah2niz adınada çok sevindim.ilk haftanızda böyle tatmin edici sonuçlar aldınız.ve aslında en zor olan kısmı geçtiniz.1 hafta daha bu düzende gitmeyi başarırı bozmazsanız artık gerirsi gelir
mannnnyak güzel oluyo oda sorumu kısss
bak şöyle : iki demet pazıya iki soğan kullanıyorum. ne kadar kavrulmuş soğan olursa o kadar leziz oluyor.
( dikkat dikkat ! bu rejim yemeği değildir ! ) uyarımı yapiim de sonra kıslar bana carlamasın
soğanı yeterli sıvıyağda kavuruyorsun. önceden yıkayıp süzüp kaynay suda şöyle bir yumuşattığın pazıları sularını elinle sıkıp istediğin boyutta dogruyorsun ve üzerine istediğin kadar tuz ekliyorsun. ben pazıları çok ince kıymıyorum dişe gelir seviyorum
güzeelce kavuruyorsun iyice suyu mümkün olduğunca çekilsin.
sonra üzerine kaç kişilik yapıyorsan o kadar yumurta kırıyorsun porsiyonların çıkıyo.
mesela 5 kişilikse tavaya belirli aralıklarla beş yumurta kırıyorsun. tabi kullandığın tencere patlıcan oturtma tavası gibi geniş alçak ve cam kapaklı olursa daha güzel olur.
yumurtaların üzerine az tuz ve istendiği kadar karabiber lezzet olayını tavan yapıyo.. hmm agzımmm sulandı yaa
aynen katılıyorumkızıncada motive oluyo teşvik edince de. ikiside lazım bence
Tebrik ederim süpergunaydin kizlar anlasilan hemem hemen herkes kilo kaybiyla kapatmis haftayi hepinizi tebrik ediyorum sizin adiniza cok sevindim tabi bende yazayim kilomu
pazartesi 77.8
bugun 76.2
kayip 1.6
tabi cuma gunu 78 .5 ustundeydim onu baz alirsam 2.5 kiloya yakin vermisim
Sana da tebriklerbu arada geçen hafta söylemiştim.adet döneminde metabolizmanız normalin 2 katı kadar hızlı çalışır.ben haftada 1 kilo verebiliyoken bu hafta yeme düzenim daha farklı ve daha çok olmasına karşın.
bu haftaki kilom 67.4 yani 1.4 kilo vermişim.vucudumda hala ödem olduğunu var sayarsam ortalama 1 haftada 1,5 kilo civarı vermiş oldum.yani kızlar hay ayın bu altın haftasını iyi değerlendirin.aç kalmak için en zor hafta ama nekadar kısabilirseniz okadar kardır.
kızlar bnm çıkmam lazım öqleden sonra gelecek bnm misafirler önce alışverişe gidiyim sonrada rpbotu açıp temizlik yapıcam herkesi vermiş olduqu kilodan dolayı tekrar tebrik ediyorum ama verdik diye motivasyonununz düşmesin daha çok hırslanın haftayada inş. bu sonuçları görürüz öptüm kızlar hepinizii
kankim tebriklerslm kızlarrrr
slm kızlarrrr
soğanları güzel kavurmak için bol sıvı yap gerekiyo. eger bir çay kaşığı filan koyarsan sıvıyapı soğanlar kavrulmuyo aksine yanıp kömürleşiyo kuru kurubence rejim yemeği olabilir niyeki:26:
işte kendini tanımak bu.ve bu hayatının herzamanı geçerli bi diyet.şimdi az yiyerek kilo verirken.idealindeki kiloya ulaştığında bunu korumak içinde aynı yöntemi uykulayabilirsin.kepekli ekmek yeşil çay yerine .ozaman bi dilim börek 1 bardak kola içersin. ama kilo almazsın.
iş icabı zaten sen bu düzeni değiştireceksinevet ya bu çok güzel oldu, ama vucut gelicek bir gün buna da alışacak değil mi ? kilo vermem durucak. o zaman da tek günlük şok diyetle vucudu şaşırtırım.yada bunu o zaman düşünürüz
iş icabı zaten sen bu düzeni değiştireceksino yüzden sorun yok bence
ilgilendiğin için saol canımcanım sena ablanın kızacağını sanmıyorum sonuçta kimseye baskı yapmıyo yani ben k.h. diyeti yapıorum sizde illa ondan yapıcaksınız diye =) bu arada zaten bunların hiçbi dediği birbirini tutmuyo bi gün çıkıp metabolik balans yapın ara öğün yemeyin 5 saat arayla 3 ana öğün yiyin vücut sindirsinn diolar (denedimm hiç bi işe yaramıyo metabolizma yavaşlıyo bunda), bi diğeri de çıkıp mutlaka 2-3 saate bir bişiler yiyin diyo buna katılıyorum ara öğün yaptığımdan beri metabolizma hızım hatırı sayılır şekilde arttı açlık krizlerim azaldı ve tatlı isteğim sadece egl dönemimde oluyo hatta tatlı isteği bile olmuyo özellikle de ağzımda bişi olması isteği oluyo =) k.h. diyetine gelince bende diyetisyenime sormuştum bunu kilo verildiğini kimse inkar edemez ama 2 diyetisyenimde bana bunun sağlıksız olduğunu söylemişlerdi çünkü proteini fazla alınca da bu sefer vücut proteini atmaya başlıyo tabi biraz ölçüyü kaçırarak atıyo ama çok yüksek kilolardaysanız mesela 90-100 fln bu kilolarda zaten vücutta ödemde çok fazladır ve motivasyon amaçlı 1-2 hafta yapılması sağlık açısındn tehlike oluşturmaz hıı peki ne yapalım diceksinn işin sırrı sağlıklı beslenmekte =) bi kere sağlıksız olan şeyleri ve işlenmiş karbonhidratları tamamen çıkar hayatından bunlar neler mesela sosis,salam,sucuk,kek,yufka fln yani doğal olmayan ve işlemden geçmiş şeylerin vücuduna hiçbi faydası olmaz eksikliğide hissedilmez zaten =) genel olarak yapman gereken k.h. ıda proteinide yağı da aynı ölçüde azaltmak ve bunu yaşam biçimin haline getirmek =) hıı diyet bittikten sonra mı diosun bazı şeyleri diyet için değil sağlıksız olduğu için tamamen çıkarmış olcaksın zaten hayatından ama mesela diyet süresince kepeklide olsa günde 3 dilim ekmeği geçmiosan diyetten sonra bunu açlık tokluk durumuna göre bazı günler 5-6 ya da çıkarabilirsin bazı günler canın çok tatlı çektiğinde oturup yarım dilim kadar kek yiyebilirsin ama bunları yapmadan önce fazlalıkları atman gerek ben şu an böyle yapıyorum ve geçen hafta yediklerimin hiçbirini beğenmemişlerdi hatırlarsan ama ben o hafta metabolizma hızım düşmeden 1,1 kg verdim hem de sadece yağdan =)) k.h. ı saydım mı hyr, protein saydım mı hyr, sadece hangi saatte ne yediğime ve bunların aralıklarına dikkat ettim 3 aydır yaptığım gibi 3 gün sporuma gittim ve en önemlisi arkadaşın doğumgünü için yediğim 2-3 çatal pasta dışında hHİÇ kaçamak yapmadım =)) yani bence bu kadar matematiğe dökmenin bi anlamı yok olayı =) genel olarak hepsini birden azalttığımızda vücut bun alışıyor zaten ve eksik kalan enerjisi için yağları parçalıo =) ben geçen hafta 7700 kcal az almadım ya? ee nasıl gitti o zaman 1,1 kg yağdan?
o zaman kocama yaptırmayım onun kolestrolu var,karaciğer yağlanması var....günaydın cnm dinlediğin doktor çok doğru söylüyor canım protein ağırlılı beslenmek kolestrolü olanlar için çok tehlikeli evet yükseltir ben çok yazımda parantez içinde herhangi bir saqlık problemi olmayanlar demesin diye belirtiyorum şeker hastalarıda uygulayamaz bu diyeti çünkü bu diyette şeker yok şekeri düşük olanlara görede deqil yalnız şu var protein aqırlıklı beslenirken kolestrolün yükselmesi için (et balık tavuk) bunlar kızartılarak yenirse kolestrolü çıkarır ha birde şöyle bişey var protein aqırlıklı beslenmek demek gün içinde sadece yumutta ve et ürünleri yemek demektir bunu yapmak için zaten bütçemiz elvermez sabah et öğlen et akşam et yiyemeyiz diyorum ya bizim yaptıqımız karbon diyeti deqil saqlıklı beslenme canım mesela k. diyetinin bazı çok katı kuralları var asla şekerli gıdalar yemiceksin(künefe bile yiyorum arada) asla meyva yemiceksin(hergün 1 meyvam mutlaka oluyor) bakliyatlar kesinlikle yasak (haftada 2-3 gün mercimek çorbası içiyorum kuru fasulyeyi çok seviyorum) bunun gibi bir sürü kuralı var yani ben tam olarak k. diyeti yapıyor sayılmam çünkü bunlara uymuyorum menülerimi takip ederseniz herşey olabiliyor ama dikkat ediyorum ne yedigime k. deqerlerini bildiğim için en az k. hangisindeyse ve tercih hakkım varsa onu tercih ediyorum bakın bnm menülerimde herşey var (ekmek yumurta peynir çorba et sebze meyva ayran salata )yani hiçbirşeyi es geçmiyorum arada pilav börek tatlı falanda yiyorum aslında ben karbon diyetinden ziyade dengeli besleniyorum böyle demek daha doqru olur sanırım
Canım sudemede dediğim gibi tam olarak karbon diyeti yapmak için bütün öqünlerde et yemek gerekiyor doktorun bunun için saqlıksız demiştir bnm menülerimde herşey var bir diyetisyenin verdiği diyet listesinde sebze meyva et ayran yada yoğurt ve salata bunlar mutlaka olur yani bnm listemle aynı demekki doqru yoldayız ..
maşşallah kız senin yolundan gitsem benden de pıtır pıtır gidecek kilolar deseneGünaydın arkadaşlar sabahları bu hastalık daha bir yoqun oluyor sanki bugün hasta olma lüksüm yok yatılı misafirlerim gelecek temiz yemek vs.. hepsi beni bekliyo yardıma gelirmisiniz bana
gelelim kilo bildirimine
geçen hafta 75.5
bu hafta 73.4
ve toplamda giden 2.100 qraaaaaaaaaaamm
slm kızlarrrr
selam kızlar,
bugün itibarıyla 69,3 kg yummmm2 kilo vermişim bu hafta
slm kızlarr listede varmıyım bilmiorum ama ben de yazıyım kilo kaybımı
bu pazartesi 71 ile başladım
bugün 69.8
giden kilo:1.2
5 günde 1.2 iyidir heralde daha fazla veriodum normalde ama
selam kızlar,
bugün itibarıyla 69,3 kg yummmm2 kilo vermişim bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?