tebrik ediyorum, süperrrrrrrrr60lı rakamlar çok güzel dimi
canım süper birşey 60 lıları görmek benim uzun zaman oluyor bunu görmeyeli ve hissetmeyeli
rabbime şükürler olsun .allahım herkese nasip etsin inşallah.ayy uçuyorum bugünnn sevinçden
rakibem 100 gr ile geçsede beni onu da tebrik edemeden geçemeyeceğim,canım tebrik ederim
allaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh
kızlar yanlış kilo bildiriminde bulunmuşum
ben 2,4 kg vermişim yaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy geçen hafta 71,3 sanıyordum 71,7düm yaaaaaaa
ohhhh yandan ,yukardan,aşağıdan ohhhhhhhhhhhhhhhh
selam kızlar,
bugün itibarıyla 69,3 kg yummmm2 kilo vermişim bu hafta
tebrikler.olması gerekende bu zaten.tebrik ediyorumgünaydın kızlar.........
süper bir sohbet var grupta ancak sizi arada okuyabiliyorum 2 çocukla çokkkkkkkkkk zor valla
bugünkü kilom 73,8
700 gr vermişim olsun malum dönemim
sizlere iyi sohbetler........
off off.hani her çocuk amkarnayı severya bende çocukluğumdan beri pirinç pilavını severimhaklısın iş seyahatlerimde düzen ister istermez farklılaşıyor.
geçen hafta iranda devamlı et, pirinç vs agırlıklı beslendim. yemek kültürleri böyle çünkü.nerdeyse hiç sebze yemeği yokkk .. ama o safranlı pilavın tadı damağımda kaldı.off of
tebrik ediyorum.ee düzeni bozup diyete başlayınca 5 günde bukadar gitmesi gayet normal.hep böyle devam eder inşallah.slm kızlarr listede varmıyım bilmiorum ama ben de yazıyım kilo kaybımı
bu pazartesi 71 ile başladım
bugün 69.8
giden kilo:1.2
5 günde 1.2 iyidir heralde daha fazla veriodum normalde ama
kazandınmı iddayıselam kızlar,
bugün itibarıyla 69,3 kg yummmm2 kilo vermişim bu hafta
düşersin hiç üzülme.bizde keşke şukadar olsa bukadar olsa dedik ve bu günlere geldik.elbet sende hedeflediğin kiloya geleceksin yeterki iste.60lara bir düşsem ah düşsem
keşke bende 60 larda olsaydım yürürken şıkır şıkır yürüseydim vız gelirdi diğer kilolar bana
60 ları ben bi görseydim
ah ah
sabah 11 civarı 1 dilim kepekli kızarmış form ekmeğiyle kaşar yedim. saat 14:30 ve ben yine son kalan ekmeğimle yine kaşar yiyorumevde kalan son kırıntılar anlıcanız.akşam yemeğini 6-7 gibi dışarda yapacaz.yine 1,5 lahmacun yiyebilirim ama bugünde hep ekmek yemiş olcam artık ya tavuk ya lahmacun yerim ve yola çıkarım
Ben de yarışmada yokum ama bildirim yapayım:) pazartesi 72 kiloydum bugün 71,5 gördüm yuppi
Haftaya olan yarışmada ben de varım bu sırada...Kilosu bana yakın olan birini kendime rakip istiyorum...Motivasyon için iyi gelceğini düşünüyorum:) Kim bana rakip olcak bakalım??????
tebrik ediyorum.ee düzeni bozup diyete başlayınca 5 günde bukadar gitmesi gayet normal.hep böyle devam eder inşallah.
teşekkürler inş devamı da gelir dar gelen bi kotum vardı giydim az önce oluyo1.2 kilo bile bunu sağladı acayip motive oldum
dışarda soslu ekmekli bişi yemiyosan ızgara et lahmacun falan diyetine engel değil.tabi kararında tüketmek kaydıyla.mesela ben 1,5 lahmacun yiyorum o son buçukta göz açlığımdanya bende diyette ilk haftasonumu yapıcam ama korkuyorum haftaiçi işe geldiğim için öğünlerim ve saatleri çok düzenli ama haftasonu evdeyim belkı dısarıda cıkarız ıns bozmam yaa.kızla diyette dondurma yiyebilirmiyiz yiyebiliyosak hangi zaman aralığı dha uuygun olur?
teşekkürler inş devamı da gelir dar gelen bi kotum vardı giydim az önce oluyo1.2 kilo bile bunu sağladı acayip motive oldum [/COLOR]
hadi gözün aydın bende olmayanlardan birini girebiliyorum.yanıma aldım izmirde dışarı çıkma fırsatım olursa giyerim diye.amacım diğer olmayan kotuma girmeyi başarmak .ama onun için baya bi uğraşmam lazım.63 falan olmadan olması mümkün değil tuhaf olan konuda tüm kotlarım 32 beden ama hepsi farklı boyutta hepsi farklı zamanlarda alındığı için kalıbı kesimi farklı.biri sorsa her daim 32 bedenim kotta
arcakcım aynı sorunu bende yaşıyorum. haftaiçi düzenli ama haftasonu eş ve aile faktörü çok etkiliyor. dikkatli olmak lazım. ben genelde haftasonları düzenimi bozuyorum ama haftaiçin sıkı düzene girince kilo bile veriyorum. ne kadar dikkat edersen o kadar kilo verimin artar canımya bende diyette ilk haftasonumu yapıcam ama korkuyorum haftaiçi işe geldiğim için öğünlerim ve saatleri çok düzenli ama haftasonu evdeyim belkı dısarıda cıkarız ıns bozmam yaa.kızla diyette dondurma yiyebilirmiyiz yiyebiliyosak hangi zaman aralığı dha uuygun olur?
resim ay çok severim bak. bakalım ben gitmeden göreyimsen yolcusun bugün değil mi tüh daha yeni başlamıştıkiyi yolculuklar sana...ya şöle bi durum var ben kilomu götermiorum yani herkes öle diyo bence de öle hatta 75 klo halimle bi foto koycam sizlere sorcam ya kaç gösteriorum die ve 75 kiloyken bile 31 beden giyiyodum şuan 30 giyiyorum.. benm de hedefim 28 beden olan kota girebilmek zaten zayıfladığım zaman hiç yeni birşey almama gerek yok dolabım olmayan kıyafetlerle dolu hatta geçen bi eşofman aldım acayip dar gelio bilerek aldım azimli olıyım diye
bendede tam tersi oluyo gerçekten ben venüslüyüm yaarcakcım aynı sorunu bende yaşıyorum. haftaiçi düzenli ama haftasonu eş ve aile faktörü çok etkiliyor. dikkatli olmak lazım. ben genelde haftasonları düzenimi bozuyorum ama haftaiçin sıkı düzene girince kilo bile veriyorum. ne kadar dikkat edersen o kadar kilo verimin artar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?