70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

doğru hatırlıyosun canım ara öğün olarak düşünmüştüm küçük bir kutu 40 gr mı ne sade.

Ya benimde çeşitli bedenlerde kotlarım var ama en büyüğüne önce bi girmeliyim 70 olursam girerim diye düşünüyorum ama eski 70 kılomla fark olabilir belki belden olmaz yani doğum yapınc abelim cok kalınlaştı aslında bana sıkılaştırıcı egzersiz de lazım iri kemikli ve boylu olduğum için kiloma göre fazla duruyorum çünkü

saol canım elimden geleni yapıcam inşallah arkadaşlar bu arada ismim ARZU

benim de alt bölgenin maşallahı var tek foto bulamadım kestim biçtim koyuyorum bakalım.. diomuşsunuz şimdi hepiniz evet 75 göstermiosun 80 gösteriosun hahahaha

evde hafiften hafiften yap.mekik çek yer jimlastiği falan yap.şimdi hem çalışıyosun hem çocuk hem emziriyosun.ekstra bi spor seni daha çok yorar.en azından emzirme dönemin bitene kadar böyle hafif hafif yemeğini kıs egzersiz yap.sonra sıkı bi spor yaparsın toparlanırsın kısa sürede.

kaybol gözümün önünden git baklavanı ye sen ben anca 60 ların başında böyle olurum.ama boyun uzun belki ama benzer bi şekilde yassı bi bedenimiz var yanlara açılan cinsinden.

canm boyum kısa 1.66 evet yassılık konusunda haklısın ne kadar kilo alırsam alıyım göbek öne doğru gitmio yanlardan açılma oluyo

canm boyum kısa 1.66 evet yassılık konusunda haklısın ne kadar kilo alırsam alıyım göbek öne doğru gitmio yanlardan açılma oluyo
adalarda birbirimizi görürsek tanımıyomuş gibi yapalım lütfen haftada 1 yerine 3 vermem lazımki anca sen gibi olayım

kovalarım ben seni adalarda.. ya ilginç ama böleyim ben kimseyi inandıramıyorum ya
etin sıkı daha gençsin vucudun iyi saklıyo fazlalıkları demekki.71 de zaten çok aşırı bi kilo değil.nedense bayanlarda vardırya bi takıntı 55 kilo normal kilodur diye kim çıkardıysa bunu yakalayıp sayısal değerlere takılıp kalmamak lazım bence.iyi hissettiğin kilo senin ideal kilondur.benim için 63 süper ama 5 ile başlayan sayılara yakın olmak ta istemiyo değilim arsız venüs kadını işte

evet canm sıkı şimdilik.. kesnlikle katılıyorum sana ben de 60 olsam zaten çok zayf oluyorum hedefim 58 ama 60 olsam da olur. işin ilginç tarafı okadar çok kilo alıp verdim ama vücüdumda hiç çatak sarkma falan olmadı yazın yüzerek zayıflmıştım ondan belkide ama bu diyetimde pek spor yapamıorum

ayy inşallah hepimizin

bencede cok ıyı gözüküyosun hiç göbek yok hakkaten sadece bacakların ve kalca tarafın o da cok deıl bence

teşekkürler canm.. evet alt taraf baya var ya göbek yok ama yan simitler var işte düşük bel pantolan giyince çıkıyo çok sinir oluyorum

Son düzenleme:
çatlak yada sarkma genetikle alakalı daha çok.beyaz tenlilerde daha çabuk oluyor.sen buğday tenli gibi geldin bana bide dediğim gibi gençsin.alıp verdiğin 7-8 kilo hemen vucutta deformasyona yol açmaz.kilo belli bölgelerinde yoğunlaşıp ordan kilo vermiş olsaydın oluşurdu belki.ama sen belli heryerinden eşit alıyosun sadece göbey yada basen yada bacak diye yoğunlaşmıyor.vucudunun kıymetini bil yani

Son düzenleme:

buğdayım canm evet. gençliğin de etkiisi vardır muhakkak. alt bölge ağırlıklı olmak üzere her yerden alıorum evet biraz zayıflıyım bilcem kıymetini

slmmm kıslarrrr nasılsınız çok güzel kilolar verilmişşş hepinize maşallah tebriklerrr

ben vere ver 100 verdimmmm maşallah bana offf yaaa bende 1,5 2 kilo vermek istiyorumm ( buarada 78.7 oldumm)
ezgicim 100qr verebilmekte bir erdemdir gün gelecek hiç kilo veremediğimiz hatta +da olduqumuz haftalar olacak ben yinede seni iradenden dolyı tebrik ederim cnmm

ilgilendiğin için saol canım

o zaman kocama yaptırmayım onun kolestrolu var,karaciğer yağlanması var....

maşşallah kız senin yolundan gitsem benden de pıtır pıtır gidecek kilolar desene
canım eşinde kolestorol varda kızartmalardan uzak tutmalısın bu k. yükselmesinde çok önemli hayatım bu hafta senlede rakip olalım biraz gaza gel bakalımmm

selam kızlar,
bugün itibarıyla 69,3 kg yummmm2 kilo vermişim bu hafta

niliiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm tebrik ederim ortimmmmmm
hayatım kesinlikle sen birincisin canım çünkü aramızda 6lı rakamları ilk gören sensin çok imrendim bitanem sana darısı hepimizin başına kızlarr
ahh canım bnm 2 mutluluqu aynı anda yaşıyor birincisi 6 lı rakamları gördü ikincisi beni geçtii
aslıcım bende bu hafta heo hastaydım hala dahada düzelemedim kıss yoksa bendemi hastayım diye verdim 2.100qramııı :84::84:
60lara bir düşsem ah düşsem
keşke bende 60 larda olsaydım yürürken şıkır şıkır yürüseydim vız gelirdi diğer kilolar bana
60 ları ben bi görseydim
ah ah
ceneramm canım benim sabırlı ol hep beraber bu yolda ilerlicez ve hedefimize hep birlikte ulaşıcaz cnm

canım bende dışarda çok fazla yemek yemek zorunda kalıyorum önce bir çorba arkasındanda ızgara köfte+ayran tavsiye ederim cnm..
+18 filmmi başladııı

Canım mükemmelsin çıtır olmuşsun ne güzel bizlerde senin gibi oluruz inşallah bebeqim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…