dışarda soslu ekmekli bişi yemiyosan ızgara et lahmacun falan diyetine engel değil.tabi kararında tüketmek kaydıyla.mesela ben 1,5 lahmacun yiyorum o son buçukta göz açlığımdan
tatlıya gelince yemeğin üzerine yiyeceksen bence yeme.ama ara öğün gibi olacaksa haftada 1 kere uygundur bence.oda max 2 top.masum görünsede içinde doğal olmayan şeker var.şimdi sen sıkı bi diyette olmadığın için az az sık sık istediğinden yiyebilirsin.sonuçta hala emziriyosun.yanlış anımsamıyosam.okadar kalabalık oldukki çocukluları karıştırıyom
arcakcım aynı sorunu bende yaşıyorum. haftaiçi düzenli ama haftasonu eş ve aile faktörü çok etkiliyor. dikkatli olmak lazım. ben genelde haftasonları düzenimi bozuyorum ama haftaiçin sıkı düzene girince kilo bile veriyorum. ne kadar dikkat edersen o kadar kilo verimin artar canım
evde hafiften hafiften yap.mekik çek yer jimlastiği falan yap.şimdi hem çalışıyosun hem çocuk hem emziriyosun.ekstra bi spor seni daha çok yorar.en azından emzirme dönemin bitene kadar böyle hafif hafif yemeğini kıs egzersiz yap.sonra sıkı bi spor yaparsın toparlanırsın kısa sürede.doğru hatırlıyosun canım ara öğün olarak düşünmüştüm küçük bir kutu 40 gr mı ne sade.
Ya benimde çeşitli bedenlerde kotlarım var ama en büyüğüne önce bi girmeliyim 70 olursam girerim diye düşünüyorum ama eski 70 kılomla fark olabilir belki belden olmaz yani doğum yapınc abelim cok kalınlaştı aslında bana sıkılaştırıcı egzersiz de lazım iri kemikli ve boylu olduğum için kiloma göre fazla duruyorum çünkü
benim de alt bölgenin maşallahı vartek foto bulamadım kestim biçtim koyuyorum bakalım.. diomuşsunuz şimdi hepiniz evet 75 göstermiosun 80 gösteriosun hahahaha Eki Görüntüle 134169 Eki Görüntüle 134170
kaybol gözümün önünden git baklavanı ye sen ben anca 60 ların başında böyle olurum.ama boyun uzun belki ama benzer bi şekilde yassı bi bedenimiz var yanlara açılan cinsinden.
adalarda birbirimizi görürsek tanımıyomuş gibi yapalım lütfencanm boyum kısa 1.66 evet yassılık konusunda haklısın ne kadar kilo alırsam alıyım göbek öne doğru gitmio yanlardan açılma oluyo
arzuların gerçeklerişi inşallah.ismin gibisaol canım elimden geleni yapıcam inşallaharkadaşlar bu arada ismim ARZU
adalarda birbirimizi görürsek tanımıyomuş gibi yapalım lütfenhaftada 1 yerine 3 vermem lazımki anca sen gibi olayım
etin sıkı daha gençsin vucudun iyi saklıyo fazlalıkları demekki.71 de zaten çok aşırı bi kilo değil.nedense bayanlarda vardırya bi takıntı 55 kilo normal kilodur diyekovalarım ben seni adalarda.. ya ilginç ama böleyim ben kimseyi inandıramıyorum ya
ayy inşallah hepimizinarzuların gerçeklerişi inşallah.ismin gibi
kovalarım ben seni adalarda.. ya ilginç ama böleyim ben kimseyi inandıramıyorum ya
etin sıkı daha gençsin vucudun iyi saklıyo fazlalıkları demekki.71 de zaten çok aşırı bi kilo değil.nedense bayanlarda vardırya bi takıntı 55 kilo normal kilodur diyekim çıkardıysa bunu yakalayıp sayısal değerlere takılıp kalmamak lazım bence.iyi hissettiğin kilo senin ideal kilondur.benim için 63 süper ama 5 ile başlayan sayılara yakın olmak ta istemiyo değilim arsız venüs kadını işte
ayy inşallah hepimizin
bencede cok ıyı gözüküyosun hiç göbek yok hakkaten sadece bacakların ve kalca tarafın o da cok deıl bence
çatlak yada sarkma genetikle alakalı daha çok.beyaz tenlilerde daha çabuk oluyor.sen buğday tenli gibi geldin banaevet canm sıkı şimdilik.. kesnlikle katılıyorum sana ben de 60 olsam zaten çok zayf oluyorum hedefim 58 ama 60 olsam da olur. işin ilginç tarafı okadar çok kilo alıp verdim ama vücüdumda hiç çatak sarkma falan olmadı yazın yüzerek zayıflmıştım ondan belkide ama bu diyetimde pek spor yapamıorum
ay simit diyo ya :84: bunu ortamıza alıp dövmek lazımteşekkürler canm.. evet alt taraf baya varya göbek yok ama yan simitler var işte düşük bel pantolan giyince çıkıyo çok sinir oluyorum
çatlak yada sarkma genetikle alakalı daha çok.beyaz tenlilerde daha çabuk oluyor.sen buğday tenli gibi geldin banabide dediğim gibi gençsin.alıp verdiğin 7-8 kilo hemen vucutta deformasyona yol açmaz.kilo belli bölgelerinde yoğunlaşıp ordan kilo vermiş olsaydın oluşurdu belki.ama sen belli heryerinden eşit alıyosun sadece göbey yada basen yada bacak diye yoğunlaşmıyor.vucudunun kıymetini bil yani
ay simit diyo ya :84: bunu ortamıza alıp dövmek lazımsen hayatında simit görmemişin yavrum
pörtlüyoda bizle kıyaslanacağını sanmıyorumya ama öle o fotolar etekli pek belli olmamış şöle dar düşük bel kot giyince pörtlüyo yanlardan
ben seni zaten hiç muhatap almıyorumbendede tam tersi oluyo gerçekten ben venüslüyüm yabende kalabalıkta hiç yemem.hiç iştahım açılmaz
ezgicim 100qr verebilmekte bir erdemdir gün gelecek hiç kilo veremediğimiz hatta +da olduqumuz haftalar olacak ben yinede seni iradenden dolyı tebrik ederim cnmmslmmm kıslarrrr nasılsınız çok güzel kilolar verilmişşş hepinize maşallah tebriklerrr
ben vere ver 100 verdimmmm maşallah bana offf yaaa bende 1,5 2 kilo vermek istiyorumm( buarada 78.7 oldumm)
canım eşinde kolestorol varda kızartmalardan uzak tutmalısın bu k. yükselmesinde çok önemli hayatım bu hafta senlede rakip olalım biraz gaza gel bakalımmmilgilendiğin için saol canım
o zaman kocama yaptırmayım onun kolestrolu var,karaciğer yağlanması var....
maşşallah kız senin yolundan gitsem benden de pıtır pıtır gidecek kilolar desene
selam kızlar,
bugün itibarıyla 69,3 kg yummmm2 kilo vermişim bu hafta
hayatım kesinlikle sen birincisin canım çünkü aramızda 6lı rakamları ilk gören sensin çok imrendim bitanem sana darısı hepimizin başına kızlarrcanım süper birşey 60 lıları görmek benim uzun zaman oluyor bunu görmeyeli ve hissetmeyeli
rabbime şükürler olsun .allahım herkese nasip etsin inşallah.ayy uçuyorum bugünnn sevinçden
rakibem 100 gr ile geçsede beni onu da tebrik edemeden geçemeyeceğim,canım tebrik ederim
ahh canım bnm 2 mutluluqu aynı anda yaşıyor birincisi 6 lı rakamları gördü ikincisi beni geçtiiallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh
kızlar yanlış kilo bildiriminde bulunmuşum
ben 2,4 kg vermişim yaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy geçen hafta 71,3 sanıyordum 71,7düm yaaaaaaa
ohhhh yandan ,yukardan,aşağıdan ohhhhhhhhhhhhhhhh
aslıcım bende bu hafta heo hastaydım hala dahada düzelemedim kıss yoksa bendemi hastayım diye verdim 2.100qramııı :84::84:kaptan nasıl verdin o kadar yaaaa tüyolarını bekiyorum artık kopya çekicem haftaya bende 1.5 kilo verdim ama son 2 gündür hastayım iştahım hiç yok inş. giden su değildir
sudemde hastayken 2.5 kilo vermişti geride gelmedi bildiğim kadar inş benimde gelmez
ceneramm canım benim sabırlı ol hep beraber bu yolda ilerlicez ve hedefimize hep birlikte ulaşıcaz cnm60lara bir düşsem ah düşsem
keşke bende 60 larda olsaydım yürürken şıkır şıkır yürüseydim vız gelirdi diğer kilolar bana
60 ları ben bi görseydim
ah ah
ya bende diyette ilk haftasonumu yapıcam ama korkuyorum haftaiçi işe geldiğim için öğünlerim ve saatleri çok düzenli ama haftasonu evdeyim belkı dısarıda cıkarız ıns bozmam yaa.kızla diyette dondurma yiyebilirmiyiz yiyebiliyosak hangi zaman aralığı dha uuygun olur?
+18 filmmi başladıııresim ay çok severim bak. bakalım ben gitmeden göreyimşimdi sen eşit kilo alıyosundur beden yapında kilo göstermeyen bi şekildeyse doğal 30-31 giymen ama benim zaten bacak basen bölgem yapılı anca popo o bedene sığıyo benim üst bölge doğal kaynaklar bakımından fakir alt bölge zengin madenlerle dolu
benim de alt bölgenin maşallahı vartek foto bulamadım kestim biçtim koyuyorum bakalım.. diomuşsunuz şimdi hepiniz evet 75 göstermiosun 80 gösteriosun hahahaha Eki Görüntüle 134169 Eki Görüntüle 134170
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?