memnun oldum arzucuğumsaol canım elimden geleni yapıcam inşallaharkadaşlar bu arada ismim ARZU
gidiyo işte veriosun mis gibi maşallah diyelimpörtlüyoda bizle kıyaslanacağını sanmıyorumbenim göbeğim klavyeye taşıyo oturunca simiyler maşallah kandil değil can simidi gibi
Canım mükemmelsin çıtır olmuşsun ne güzel bizlerde senin gibi oluruz inşallah bebeqim
benim muhattamım sensin monarosayla ayrı galaksilerin insanlarıyızben seni zaten hiç muhatap almıyorum
yeni hedefimi açıklıyorum.monarosa gibi olmakgidiyo işte veriosun mis gibi maşallah diyelim
canm fotoda 75 kiloyum en kilolu halim şuan 5 kilo kdar azım 75 gösteriyormuyum diye size sormak için koydum fotoyu
memnun oldum arzucuğum
bende Meltem
hava atıyo işte bizim simitlerimizle dalga geçiyocanm fotoda 75 kiloyum en kilolu halim şuan 5 kilo kdar azım 75 gösteriyormuyum diye size sormak için koydum fotoyu
benim muhattamım sensin monarosayla ayrı galaksilerin insanlarıyız
yeni hedefimi açıklıyorum.monarosa gibi olmakşafak karanlık şimdilik [/QUOT
bence baya aydınlık şafak ya görüomusun senin de dediğin gibi kalıplaşmış standart kilolar bi kadın 55 olmalı gibi ne kadar yanlış ben bunun bir örneğiyim
bence 60 falan gösteriyorsun ben sen gibi olsam diyet falan yapmam
bence 60 falan gösteriyorsun ben sen gibi olsam diyet falan yapmam
tamam olurmemnun oldum meltemcim
Senacım eğer haftasonu dışarda yemek zorunda kalırsam köfte+ayran süper fikir saol ama yanınd acorba içmeyim salata alırım
yeşimcim kendimi bian sitenin gardiyanı gibi hissettimhava atıyo işte bizim simitlerimizle dalga geçiyokız ona sena
hava atıyo işte bizim simitlerimizle dalga geçiyokız ona sena
bi 60ların yarısına gelim onu koruyayım o bana yeter.sıkıldım artık kilo alver alvarbence baya aydınlık şafak ya görüomusun senin de dediğin gibi kalıplaşmış standart kilolar bi kadın 55 olmalı gibi ne kadar yanlış ben bunun bir örneğiyim [/COLOR]
fazlalıklar var canm yaa tek avantajım göbek yok
bencede fotodakinden 5 kılo azsan hıc diyet yapma
ben taaruzdayım arkamdan gel diye dedim zatentamam olurizin veriyomm
yeşimcim kendimi bian sitenin gardiyanı gibi hissettimkızacaksan sen kız neden hep ben kızıyorum :44: adım çıkmış 70e inmez 7ye
maşallah diyelim nazarımız değmesin.en kötü halimiz senin en kötü halin gibi olsun inşallaholdu ezikleyin beni birlik olup
bacağı kalınmışyok en aından 60 olmak istiorum yani tam anlamıyla zayıf olmak. bacaklarım da kalın benm baya zor inceliyo
oldu ezikleyin beni birlik olup
bi 60ların yarısına gelim onu koruyayım o bana yeter.sıkıldım artık kilo alver alvarsonra düşünürüz 60ların başlarını.ayın 17 sine kadar dikkat edim 2 ayı tamamlıyayım diyetimde sonra az durucam.sonra dönünce yürüyüşlerime başlarım.yaza kadar bişeye benzerim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?