70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

memnun oldum meltemcim

Senacım eğer haftasonu dışarda yemek zorunda kalırsam köfte+ayran süper fikir saol ama yanınd acorba içmeyim salata alırım
tamam olur izin veriyomm

hava atıyo işte bizim simitlerimizle dalga geçiyo kız ona sena
yeşimcim kendimi bian sitenin gardiyanı gibi hissettim kızacaksan sen kız neden hep ben kızıyorum :44: adım çıkmış 70e inmez 7ye

bence baya aydınlık şafak ya görüomusun senin de dediğin gibi kalıplaşmış standart kilolar bi kadın 55 olmalı gibi ne kadar yanlış ben bunun bir örneğiyim[/COLOR]
bi 60ların yarısına gelim onu koruyayım o bana yeter.sıkıldım artık kilo alver alvar sonra düşünürüz 60ların başlarını.ayın 17 sine kadar dikkat edim 2 ayı tamamlıyayım diyetimde sonra az durucam.sonra dönünce yürüyüşlerime başlarım.yaza kadar bişeye benzerim herhalde

tamam olur izin veriyomm

yeşimcim kendimi bian sitenin gardiyanı gibi hissettim kızacaksan sen kız neden hep ben kızıyorum :44: adım çıkmış 70e inmez 7ye
ben taaruzdayım arkamdan gel diye dedim zaten

oldu ezikleyin beni birlik olup
maşallah diyelim nazarımız değmesin.en kötü halimiz senin en kötü halin gibi olsun inşallah

öyle bi benzersin ki eskişehrde nerde yürüosun canm ya ben bi yüreyemiyorum gitti:60:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…