70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Birde kalıplaşmış bedenler en gıcık olduğum mağazalarda L bedenin bile S olduğu gibi sanki herkes 0 beden olmak zorunda

öyle bi benzersin ki eskişehrde nerde yürüosun canm ya ben bi yüreyemiyorum gitti:60:
çok yürünecek yer varmış gibi soruyosun.yazın daha sık ama kışın özellikle hafta sonları adaları 2 kere turlayan 2 erkek 1 bayan görürsen.işte işte o benim.popodan tanırsın sizin mekanınız neresi

deli popodan tanırsın dio biz yürümüyoruzki yani yer yok demek istedim. ben bazen dersaneye giderken yeni bağlardan esnaf sarayının oraya kadar yürüorum okadar

bana da olmuo o uzun diz üstü çizmeler

çok utanç verici ya almaya gidiyon hiçbiri olmuyo.geçen şeyden çizme alıyorum bitane buldum çok şükür.doktorlarda yeni yer açıldıya baya oldu ama en son açılan ayakkabıcı renamı ne adınıda hatırlamıyorum.çocuk getiriyo bitane ayağımı sokmaya çalışırken biyandanda baldırlar nasılmış bakıyo sanki ben giyemiyom illa o giydirecek neyse bitane körüklü üzeri örgü çorap gibi olan bitane oldu çok şükür aldım çıktık.yoksa adam transa geçti giydir elle olmadı çıkar

haahahaha ben de yeni çizme aldım. doktorlarda ben de baktım bisürü adını bilmiorum dene olmaz dene olmaz ayağının altında 1 adam kapatamıo hahahaha neyse sonra hamam yolunda biyerde buldum aldım

yeşim sen bana bi tarif verecektin hanii
çok biliyomya verecem net karşında aslında en iyi tarifi netten alırsın şuan kafam durdu ne yalan söylim.bayadır yemekte yapmadımya yemek yapmayı unuttum valla.

deli popodan tanırsın dio biz yürümüyoruzki yani yer yok demek istedim. ben bazen dersaneye giderken yeni bağlardan esnaf sarayının oraya kadar yürüorum okadar
ben aslında sorunu yanlış anladım.eskişehirde yürünecek çok yer yok.ben öyle hatboyundan falan çok tenha olmayan yerlerden dolanıyorum gizli yerlerim var söylemem o yüzden

simdiden hayirli yolculuklar diliyorum.....

evet yer yokhiçsöylemezmiş hıhhhh

haahahaha ben de yeni çizme aldım. doktorlarda ben de baktım bisürü adını bilmiorum dene olmaz dene olmaz ayağının altında 1 adam kapatamıo hahahaha neyse sonra hamam yolunda biyerde buldum aldım
rezillik ya traji komik bi durum.almak için çok dolanmıyorum ben.kayınvalidem ordan bakalım dedi ordan baktık.bende dolansam belki rahat bulurum.ama bide ben düz giyiyorum.öyle topuklu falan yürüyemem hayatta rahat olcak.

beni de topuklu rahatsız edio ama arada giyiyorum bu aldığım da topukluydu ama kalın rahat baya

simdiden hayirli yolculuklar diliyorum.....
teşekkür ederim

evet yer yokhiçsöylemezmiş hıhhhh
şaka diyorum ya.ben çarşıda oturuyorum hani uzakta olsa çarşıyı bi dolanmamda spor olur.işte evden çıkıyorum doğaçlama dalıyorum sokaklara nerden çıkarsam.ama ben sadece 10-15 gün çıkabildim.1ocakta hasta oldum baya o dönemden sonra bıraktım.artık bahara nere kısmetse oradan yürücez

yeşimcim bende birazdan cıkıcam evde net yok benım iyi yolculuklar dilerim güle güle git gel inşallah

beni de topuklu rahatsız edio ama arada giyiyorum bu aldığım da topukluydu ama kalın rahat baya
biz her yere yürüyerek gidiyoruz.eşimde bende hızlı yürürüz bu yüzden topuklu rahatsız edici.hele bide yavaş yürürsem ertesi gün ayakkabılar için bir sürü tantana duyarım.yıllardırda giymedim artık rahatsız oluyorum.özel giymem gerekende yer olmayınca ihtiyaçta olmuyo anlıcan

ben de çarşıdayım.. ya hani çarşı pazar yürünür de hani boş yürüyüş için benm bilmediğim bi yer varmıdır diye sordum. yok ama ya. artık neresi gelirse önümüze dalıcaz kışın zor oluyo yaza baharda süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…