70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eskişehirdemiydiniz siz bende geçen yaz ilk defa geldim alpuda kaldım bu arada ben artık çıkıyım kızlar hala çok ateşim var bakmayın burda olduquma başkası olsa yataktan kalkmaz bu halde 5e kadar yatıyım kalkıp küçük bişey yiyim öqleni geç yedim cnm bişey istemiyor ama kurstan 9 da geliyorum o saatte bişey yiyemem iyisimi gitmeden yemek yeşimcim ben seni tekrar göremem ama yokluqun heran hissedilecek canım lütfen çabuk dönmeye bak annene çok selamımı söyle hayırlısıyla gidip gel cnm biyerden net bulursan girip 2 kelime yaz merakta bırakma bizleri seni çok seviyorum canım arkadaşım gittim hadi duygulandım aqlıcam nerdeyse

yeşimcim sen 1 ay yoksun heralde bizde şubatın 5i ya da 7si gidioruz tatile 2 hafta kadar mersinliyiz eşim de ben de mersine gidiyoruz net olmıcak ben de giremicem kızlarrrr. umarım ben de fazla kaçırmam annemim evinde:18:

Son düzenleme:

evet canm eskişehirdeyim ben de. çok geçmiş olsun canm hadi git dinlen

stadyumun yanındaki halı sahayı biliyosun orda yürüyolar ama bende ortalık yerde spor yapar gibi görünmekten hoşlanmam ben öyle ekmek almaya çıkar yürüyüş yaparım eve geldiğimde ekmek almaya çıkmış imajı veririm senin için sorun olmazsa orda yürüyüş yapabilirsin.

saol canım.sende yokluğumda yine hasta olma çok öpüyorum sağlıkla kal.2 haftada gerçekten çok şey kattın hayatıma hem sen hem diğer arkadaşlarımız.hepinizi bende çok seviyorum.

yeşimcim sen 1 ay yoksun heralde bizde şubatın 5i ya da 7si gidioruz tatile 2 hafta kadar mersinliyiz eşim de ben de mersine gidiyoruz net olmıcak ben de giremicem kızlarrrr. umarım ben de fazla kaçırmam annemim evinde:18:

yok ya ben de sevmiorum öle halı saha falan hani büyük parklar falan oluo güzel olurdu. mersinde sahilde yürürdüm burda yok öle malesef tek sevmedğim şey burda deniz yok[/COLOR]
evet 1 ay civarı yokum evet burda bi yürünecek adalar var oda insan kaynıyo ve mesafe kısa. çarşıda oturmanın dezavantajı uzak bi yerde olsaydık yürüyerek çarşıya iner hem gezer hem kalori yakardın.sen tam nerdesin bilmem ama ben doktorda oturuyorum ortada kaldım anlıcan

evet iyi olurdu ben de bağlardayım üniversiteye yakın, ben biraz daha uzağım aslında çarşıya yürüyüş için

slm kizlar bugun kacamaktan yarin insalah kilo almam
ya kaçamak yap yap sonra kork tamam bitti hakkın daha yemiyosun.akşam yoğurdunu ye yat

evet iyi olurdu ben de bağlardayım üniversiteye yakın, ben biraz daha uzağım aslında çarşıya yürüyüş için
evet uzaksın dersaneye yürüyosun onunda yaraı olur.biraz yolu uzatarak yürü olur biter.yine baya mesafe var esnef sarayına kadar.mesela doktorlardan şair fuzuliye dön atatürk caddesine çık ordan reşadiyeden git .al sana yürüme yolu

ohh maşallah ablalarım yaaa ne kadar çok konuşmuşsunuz öyle daha dönüp okuyamadım şimdi dönücem =)) kilo bildirimi ve yediklerimi yazıyım diye açtım bakalımm hepsini okıycam birazdann =)

kahvaltı:
avucum kadar bi mücüver
1 domates
yarım elma
1 mandalina
3-4 tatlı kaşığı yağsız yoğurt
7 gr bitter çikolata
küçük 1 lavaş
yarım dilim ekmek

kahvaltı çok oldu ya ama bugün karne günüydü ya yaklaşık 1 saat kadar kalınca sofrada kendimi ödüllendirdim bugün biraz takdir de aldımm sadece 3 tane 4 üm var gerisi 5

ara yapamadım zaten arası 3-3,5 saat fln oldu kahvaltıyla

öğle:
1 akdeniz salata
1 kutu pepsi light
2-3 çatal künefe

kiii ben bunları yerken yanımda iskender yeniyoduu bol yağlı ve soslu cinstenn :/

şimdi de bi cafedeyim 2.bardak sade kahvemi içiyorum yanında 2 tane kuru pasta getirmişler onları yedim valla kalorisi de 2 porsiyon meyveye eşit

akşamı çok hafif bi şekilde kapatmayı planlıyorum bugün çorba-salata-yoğurt gibisinden

tartıya çıkamadım ne yazık ki ama salı günü çıkmıştım zaten pek bi oynadığını sanmıyorum salı günü
70,1 dim yani 900 gr verdim =)

selam kızlar
sonunda 15 gün tatil karneleri de verdik ohh mis gibi bitti bu iş.bi güzel dinleleneyim evimde.annemlerde de kayınvalidemlerde iş çok gitsem bile dinlenemiycem sanırım

hahaha başım dündü yavvvv

evet sabah fazla olmuş akşam az yiyerek dengelersin.. sen liselimisin canmingilizce nasıl bakalım. ingilizce öğretmeniyim ben

menüne dikkat etmedim çok ama bu karne başarısına nekadar yersen ye önemli değil.tebrik ediyorum burcucum

selam kızlar
sonunda 15 gün tatil karneleri de verdik ohh mis gibi bitti bu iş.bi güzel dinleleneyim evimde.annemlerde de kayınvalidemlerde iş çok gitsem bile dinlenemiycem sanırım
bende bende

selam kızlar

gözün aydın. öğretmensin heralde. ben de ingilizce öğretmeniyim 2010 mezunuyum atanamadım tabi

evet sabah fazla olmuş akşam az yiyerek dengelersin.. sen liselimisin canmingilizce nasıl bakalım. ingilizce öğretmeniyim ben

evettt lise3 üm ben ingilizce en iyi dersimmm =D yabancı dil seçmek için öldüm 9.sınıftayken ama matematik de iyi diye seçtirmediler sayısalda sürünüyorum ama vazgeçmiş değilim yeni sistem bana yaradı ingiliz dili ve edebiyatına girmeyi düşünüyorum halaa

menüne dikkat etmedim çok ama bu karne başarısına nekadar yersen ye önemli değil.tebrik ediyorum burcucum

bende bende

teşekkür ederimmmmmm sadece 3 tane 4 üm var onlarda fizik,dil anlatım ve matematik... mat hiç 4 gelmemişti şu ana kadar ama bu sene hocamız değişti pek bişi anlamadım açıkcası bu hocadan o yüzden 85 in üstüne çıkamadım bi türlü :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…