eskişehirdemiydiniz siz bende geçen yaz ilk defa geldim alpuda kaldım bu arada ben artık çıkıyım kızlar hala çok ateşim var bakmayın burda olduquma başkası olsa yataktan kalkmaz bu halde 5e kadar yatıyım kalkıp küçük bişey yiyim öqleni geç yedim cnm bişey istemiyor ama kurstan 9 da geliyorum o saatte bişey yiyemem iyisimi gitmeden yemek yeşimcim ben seni tekrar göremem ama yokluqun heran hissedilecek canım lütfen çabuk dönmeye bak annene çok selamımı söyle hayırlısıyla gidip gel cnm biyerden net bulursan girip 2 kelime yaz merakta bırakma bizleri seni çok seviyorum canım arkadaşım gittim hadi duygulandım aqlıcam nerdeyse
stadyumun yanındaki halı sahayı biliyosun orda yürüyolar ama bende ortalık yerde spor yapar gibi görünmekten hoşlanmamben de çarşıdayım.. ya hani çarşı pazar yürünür de hani boş yürüyüş için benm bilmediğim bi yer varmıdır diye sordum. yok ama ya. artık neresi gelirse önümüze dalıcaz kışın zor oluyo yaza baharda süper olur
saol canım.sende yokluğumda yine hasta olma çok öpüyorum sağlıkla kal.2 haftada gerçekten çok şey kattın hayatıma hem sen hem diğer arkadaşlarımız.hepinizi bende çok seviyorum.eskişehirdemiydiniz siz bende geçen yaz ilk defa geldim alpuda kaldım bu arada ben artık çıkıyım kızlar hala çok ateşim var bakmayın burda olduquma başkası olsa yataktan kalkmaz bu halde 5e kadar yatıyım kalkıp küçük bişey yiyim öqleni geç yedim cnm bişey istemiyor ama kurstan 9 da geliyorum o saatte bişey yiyemem iyisimi gitmeden yemek yeşimcim ben seni tekrar göremem ama yokluqun heran hissedilecek canım lütfen çabuk dönmeye bak annene çok selamımı söyle hayırlısıyla gidip gel cnm biyerden net bulursan girip 2 kelime yaz merakta bırakma bizleri seni çok seviyorum canım arkadaşım gittim hadi duygulandım aqlıcam nerdeyse
stadyumun yanındaki halı sahayı biliyosun orda yürüyolar ama bende ortalık yerde spor yapar gibi görünmekten hoşlanmamben öyle ekmek almaya çıkar yürüyüş yaparım eve geldiğimde ekmek almaya çıkmış imajı veririm senin için sorun olmazsa orda yürüyüş yapabilirsin.
yok ya ben de sevmiorum öle halı saha falanhani büyük parklar falan oluo güzel olurdu. mersinde sahilde yürürdüm burda yok öle malesef tek sevmedğim şey burda deniz yok
yeşimcim sen 1 ay yoksun heralde bizde şubatın 5i ya da 7si gidioruz tatile 2 hafta kadar mersinliyiz eşim de ben de mersine gidiyoruz net olmıcak ben de giremicem kızlarrrr. umarım ben de fazla kaçırmam annemim evinde:18:
evet 1 ay civarı yokumyok ya ben de sevmiorum öle halı saha falanhani büyük parklar falan oluo güzel olurdu. mersinde sahilde yürürdüm burda yok öle malesef tek sevmedğim şey burda deniz yok [/COLOR]
evet 1 ay civarı yokumevet burda bi yürünecek adalar var oda insan kaynıyo ve mesafe kısa. çarşıda oturmanın dezavantajı uzak bi yerde olsaydık yürüyerek çarşıya iner hem gezer hem kalori yakardın.sen tam nerdesin bilmem ama ben doktorda oturuyorum ortada kaldım anlıcan
slm kizlar bugun kacamaktan yarin insalah kilo almam
ya kaçamak yap yap sonra korkslm kizlar bugun kacamaktan yarin insalah kilo almam
evet uzaksınevet iyi olurdu ben de bağlardayım üniversiteye yakın, ben biraz daha uzağım aslında çarşıya yürüyüş için
ya kaçamak yap yap sonra korktamam bitti hakkın daha yemiyosun.akşam yoğurdunu ye yat
evet uzaksındersaneye yürüyosun onunda yaraı olur.biraz yolu uzatarak yürü olur biter.yine baya mesafe var esnef sarayına kadar.mesela doktorlardan şair fuzuliye dön atatürk caddesine çık ordan reşadiyeden git .al sana yürüme yolu
ohh maşallah ablalarım yaaane kadar çok konuşmuşsunuz öyle daha dönüp okuyamadım şimdi dönücem =)) kilo bildirimi ve yediklerimi yazıyım diye açtım bakalımm hepsini okıycam birazdann =)
kahvaltı:
avucum kadar bi mücüver
1 domates
yarım elma
1 mandalina
3-4 tatlı kaşığı yağsız yoğurt
7 gr bitter çikolata
küçük 1 lavaş
yarım dilim ekmek
kahvaltı çok oldu ya ama bugün karne günüydü ya yaklaşık 1 saat kadar kalınca sofrada kendimi ödüllendirdim bugün biraz takdir de aldımm sadece 3 tane 4 üm var gerisi 5
ara yapamadım zaten arası 3-3,5 saat fln oldu kahvaltıyla
öğle:
1 akdeniz salata
1 kutu pepsi light
2-3 çatal künefe
kiii ben bunları yerken yanımda iskender yeniyoduu bol yağlı ve soslu cinstenn :/
şimdi de bi cafedeyim 2.bardak sade kahvemi içiyorum yanında 2 tane kuru pasta getirmişler onları yedim valla kalorisi de 2 porsiyon meyveye eşit
akşamı çok hafif bi şekilde kapatmayı planlıyorum bugün çorba-salata-yoğurt gibisinden
tartıya çıkamadım ne yazık ki ama salı günü çıkmıştım zaten pek bi oynadığını sanmıyorum salı günü
70,1 dim yani 900 gr verdim =)
yeşim sen bana bi tarif verecektin hanii
menüne dikkat etmedim çok ama bu karne başarısına nekadar yersen ye önemli değil.tebrik ediyorum burcucumohh maşallah ablalarım yaaane kadar çok konuşmuşsunuz öyle daha dönüp okuyamadım şimdi dönücem =)) kilo bildirimi ve yediklerimi yazıyım diye açtım bakalımm hepsini okıycam birazdann =)
kahvaltı:
avucum kadar bi mücüver
1 domates
yarım elma
1 mandalina
3-4 tatlı kaşığı yağsız yoğurt
7 gr bitter çikolata
küçük 1 lavaş
yarım dilim ekmek
kahvaltı çok oldu ya ama bugün karne günüydü ya yaklaşık 1 saat kadar kalınca sofrada kendimi ödüllendirdim bugün biraz takdir de aldımm sadece 3 tane 4 üm var gerisi 5
ara yapamadım zaten arası 3-3,5 saat fln oldu kahvaltıyla
öğle:
1 akdeniz salata
1 kutu pepsi light
2-3 çatal künefe
kiii ben bunları yerken yanımda iskender yeniyoduu bol yağlı ve soslu cinstenn :/
şimdi de bi cafedeyim 2.bardak sade kahvemi içiyorum yanında 2 tane kuru pasta getirmişler onları yedim valla kalorisi de 2 porsiyon meyveye eşit
akşamı çok hafif bi şekilde kapatmayı planlıyorum bugün çorba-salata-yoğurt gibisinden
tartıya çıkamadım ne yazık ki ama salı günü çıkmıştım zaten pek bi oynadığını sanmıyorum salı günü
70,1 dim yani 900 gr verdim =)
bende bendeselam kızlar
sonunda 15 gün tatil karneleri de verdik ohh mis gibi bitti bu iş.bi güzel dinleleneyim evimde.annemlerde de kayınvalidemlerde iş çok gitsem bile dinlenemiycem sanırım
selam kızlar
sonunda 15 gün tatil karneleri de verdik ohh mis gibi bitti bu iş.bi güzel dinleleneyim evimde.annemlerde de kayınvalidemlerde iş çok gitsem bile dinlenemiycem sanırım
hahaha.e yürüyüş güzargahı işte ne güzelhahaha başım dündü yavvvv
bakmadımıben sana pazı tarifi verdim bi dönüp bakmadın bileee :84::84::84::84::84:
evet sabah fazla olmuş akşam az yiyerek dengelersin.. sen liselimisin canmingilizce nasıl bakalım. ingilizce öğretmeniyim ben
menüne dikkat etmedim çok ama bu karne başarısına nekadar yersen ye önemli değil.tebrik ediyorum burcucum
bende bende
evetttlise3 üm ben ingilizce en iyi dersimmm =D yabancı dil seçmek için öldüm 9.sınıftayken ama matematik de iyi diye seçtirmediler sayısalda sürünüyorum ama vazgeçmiş değilim yeni sistem bana yaradı ingiliz dili ve edebiyatına girmeyi düşünüyorum halaa
ne güzel canm. ingilizcenin geçerliliği yüksek tatlım. ama sana sadece şunu söyleyebilirim. neyi istiosan ve hangi alanda kendini mutlu hissedeceksen onu seç ilerde sorun olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?