70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bakmadımı hasta görmemiştir

Evet hastalıına veriyorum bende. yoksa muhakkak bakardı değil mi ?
ayy yeşimcim senlede son gün iki lafın belini kıramadık. benim işler yoğundu valla seni çook özlicez. bir fırsatın olursa arada gel iki satır yaz emi

çıkarsın bidahaki dönem

evet son 30 dk falan.6 gibi eşim gelcek yemeğe çıkıcaz arkadaşlarla artık bidaha giremem.tren zaten 9 gibi saatinide bilmiyom fırsat bulmam çok güç ama kaçabilirsem 2-3 günlüğüne arkadaşıma gidicem 2 yıldır görmedim ozaman ondan bağlanmaya çalışırım kısmet bakalım

hayırlı yolculuklar. güle güle git gel inşalla

tekrar iyi yolculuklarr, mutlu tatiller

ne güzel canm. ingilizcenin geçerliliği yüksek tatlım. ama sana sadece şunu söyleyebilirim. neyi istiosan ve hangi alanda kendini mutlu hissedeceksen onu seç ilerde sorun olmasın

bende öyle istiyorumm yaa mutlu olmadığım bi mesleği seçmenin anlamı yok diye düşünüyorum =) inşallah istediğim gibi olurr =))

inşallah yeşim ablam yaa bu arada sana çok çok iyi yolculuklar şimdidenn =) bi an önce git gel ama giremiyosun diye salmak yok yola devamm tamamm mıııı =)

canım tebrikler bu kadar nete girip bi de takdir aldıysan çok zekisindir gönlünce olsun herşey

menüne dikkat etmedim çok ama bu karne başarısına nekadar yersen ye önemli değil.tebrik ediyorum burcucum

bende bende
ayyyyyy demi ya tatil adı üzerinde ama herkesin beklentisi farklı ben dinleniyim istiyom anam da kaynanamda kız ,gelin iş tutsun rahat ediyim istiyo sonuçta herkes birbirinden bişey bekliyo

gözün aydın. öğretmensin heralde. ben de ingilizce öğretmeniyim 2010 mezunuyum atanamadım tabi
evet canım sınıf öğretmeniyim 2 leri okutuyorum 2007 mezunuyum hayırlısıyla atanırsın inşallah.ücretlli mi çalışıyosun?

iyi yolculuklar yeşimcim güzel gezmeler

Son düzenleme:
saol canım.kim bilir belkide döndüğümde hedefne ulaşmış olursun.ben yokken zor ama
valla sen gelene kadar 5 kilo veremem sanmıyorum o kadar kasamam kiiii mimkinatı yok
sen yokken herşey zor olacak.kıs nerdeyse arkandan aalicaz naptın bize böle beee

teşekkürler anneme hizmete gidiyorum bende. 1 aylık askerliğim başlıyo

evet canım sınıf öğretmeniyim 2 leri okutuyorum 2007 mezunuyum hayırlısıyla atanırsın inşallah.ücretlli mi çalışıyosun?

şuan çalışmıyorum canm kpssye hazırlanıorum kursa gidiorum. evde özel ders veriorum 2 öğrencim var

Kızlar merhaba..
Geçen haftalarda bi ara geldim iş yüzünden tekrar giremedim.
Bugün 70,6 ile aranızdayım tekrar
Obez oluyorum sanırım :18: :18: iştahım son gaz devam ediyooo (

Ama dur demek lazım Evimde internet olmadığı için gelemem hafta sonu yine ama p.tesinden itibaren burdayım ...
Yardıma ihtiyacım var moralim bozuk kilo almaya devam ediorum engellemem lazım yoksa halim harap
1,70 boyundayım 7 aylık evliyim çocuk yok bişi yok 70 küsür kiloyum bi el atın bu garibe

hoşgeldin canım.inşallah bi dur dicez.monarosa arkadaş seninle aynı durumda bence siz bi konuşun kaybaşın.bende yavaştan gideyim.herkez kendine iyi baksın gören görmeyenler selamımı söylesin.sağlıcakla zayıf kalın

hoşgeldn canmbende 6 aylık evliyim valla kocalar iyi bakıo heralde bizecanm bize katıl burda çok faydalı bilgiler verio arkadaşlar menülerini yaz uygunsuz bişey olursa hemen söylüyorlar

bende diyordum aksami nasil kapatayim dedigin gibi yogurla kapatayim.... yarin dugun var asil ben yarindan korkuyom acaba dugun menusunde nevar

sabah yumurtayi sucuklu yedim oda yetmiyormus gibi oglende mergez yedim ikiside cok yagli
mergez ne kız?

off Allah yardımcın olsun bende sözleşmeliyim atandıktan sonra 2 yıl kadro için kpss ye girdim puanım daha da düştü.o yüzden bıraktım artık çalışmıyorum.nimet abla kadroya alıcam dedi ama hayırlısı...

canım boyumuz yakın kiloların bölgesel mi ?hedefin kaç?

Gerçekten aynı durumdaymışız monarosa ile
İnş. dur diyebilirim

hoşgeldn canmbende 6 aylık evliyim valla kocalar iyi bakıo heralde bizecanm bize katıl burda çok faydalı bilgiler verio arkadaşlar menülerini yaz uygunsuz bişey olursa hemen söylüyorlar

Ya canım sormaaa napıcaz böyleee
65-66 kiloydum evlenirken
Eşimde 10 kilo aldı gerçi ama o 1,90 boyunda ve de erkek çok belli etmez durumu
benim heryerim felaket
böyle dar bi pantolon giydim nasıl böyle löp löp yağlar fışkırdı
ıyyy tiksiniyorum kendimden şu anda
((
şu an başlıorum rejime sıkı bi şekilde p.tesi beraber devam ederiz 62 olmak istiyorum ama çok zor görünüyo (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…