bakmadımıhasta görmemiştir
çıkarsın bidahaki dönemevetttlise3 üm ben ingilizce en iyi dersimmm =D yabancı dil seçmek için öldüm 9.sınıftayken ama matematik de iyi diye seçtirmediler sayısalda sürünüyorum ama vazgeçmiş değilim yeni sistem bana yaradı ingiliz dili ve edebiyatına girmeyi düşünüyorum halaa
teşekkür ederimmmmmmsadece 3 tane 4 üm var onlarda fizik,dil anlatım ve matematik... mat hiç 4 gelmemişti şu ana kadar ama bu sene hocamız değişti pek bişi anlamadım açıkcası bu hocadan o yüzden 85 in üstüne çıkamadım bi türlü :26:
evet son 30 dk falan.6 gibi eşim gelcek yemeğe çıkıcaz arkadaşlarla artık bidaha giremem.tren zaten 9 gibi saatinide bilmiyomEvet hastalıına veriyorum bende. yoksa muhakkak bakardı değil mi ?
ayy yeşimcim senlede son gün iki lafın belini kıramadık. benim işler yoğundu valla seni çook özlicez. bir fırsatın olursa arada gel iki satır yaz emi
hayırlı yolculuklar. güle güle git gel inşallaçıkarsın bidahaki dönem
evet son 30 dk falan.6 gibi eşim gelcek yemeğe çıkıcaz arkadaşlarla artık bidaha giremem.tren zaten 9 gibi saatinide bilmiyomfırsat bulmam çok güç ama kaçabilirsem 2-3 günlüğüne arkadaşıma gidicem 2 yıldır görmedim ozaman ondan bağlanmaya çalışırım kısmet bakalım
çıkarsın bidahaki dönem
evet son 30 dk falan.6 gibi eşim gelcek yemeğe çıkıcaz arkadaşlarla artık bidaha giremem.tren zaten 9 gibi saatinide bilmiyomfırsat bulmam çok güç ama kaçabilirsem 2-3 günlüğüne arkadaşıma gidicem 2 yıldır görmedim ozaman ondan bağlanmaya çalışırım kısmet bakalım
ne güzel canm. ingilizcenin geçerliliği yüksek tatlım. ama sana sadece şunu söyleyebilirim. neyi istiosan ve hangi alanda kendini mutlu hissedeceksen onu seç ilerde sorun olmasın
çıkarsın bidahaki dönem
saol canım.kim bilir belkide döndüğümde hedefne ulaşmış olursun.ben yokken zor amahayırlı yolculuklar. güle güle git gel inşalla
bende öyle istiyorumm yaa mutlu olmadığım bi mesleği seçmenin anlamı yok diye düşünüyorum =) inşallah istediğim gibi olurr =))
inşallah canm, ömür boyu hayatın her alanında başarılı olursun inş
canım tebrikler bu kadar nete girip bi de takdir aldıysan çok zekisindir gönlünce olsun herşeyohh maşallah ablalarım yaaane kadar çok konuşmuşsunuz öyle daha dönüp okuyamadım şimdi dönücem =)) kilo bildirimi ve yediklerimi yazıyım diye açtım bakalımm hepsini okıycam birazdann =)
kahvaltı:
avucum kadar bi mücüver
1 domates
yarım elma
1 mandalina
3-4 tatlı kaşığı yağsız yoğurt
7 gr bitter çikolata
küçük 1 lavaş
yarım dilim ekmek
kahvaltı çok oldu ya ama bugün karne günüydü ya yaklaşık 1 saat kadar kalınca sofrada kendimi ödüllendirdim bugün biraz takdir de aldımm sadece 3 tane 4 üm var gerisi 5
ara yapamadım zaten arası 3-3,5 saat fln oldu kahvaltıyla
öğle:
1 akdeniz salata
1 kutu pepsi light
2-3 çatal künefe
kiii ben bunları yerken yanımda iskender yeniyoduu bol yağlı ve soslu cinstenn :/
şimdi de bi cafedeyim 2.bardak sade kahvemi içiyorum yanında 2 tane kuru pasta getirmişler onları yedim valla kalorisi de 2 porsiyon meyveye eşit
akşamı çok hafif bi şekilde kapatmayı planlıyorum bugün çorba-salata-yoğurt gibisinden
tartıya çıkamadım ne yazık ki ama salı günü çıkmıştım zaten pek bi oynadığını sanmıyorum salı günü
70,1 dim yani 900 gr verdim =)
ayyyyyy demi ya tatil adı üzerinde ama herkesin beklentisi farklı ben dinleniyim istiyom anam da kaynanamda kız ,gelin iş tutsun rahat ediyim istiyo sonuçta herkes birbirinden bişey bekliyomenüne dikkat etmedim çok ama bu karne başarısına nekadar yersen ye önemli değil.tebrik ediyorum burcucum
bende bende
evet canım sınıf öğretmeniyim 2 leri okutuyorum 2007 mezunuyum hayırlısıyla atanırsın inşallah.ücretlli mi çalışıyosun?gözün aydın. öğretmensin heralde. ben de ingilizce öğretmeniyim 2010 mezunuyum atanamadım tabi
iyi yolculuklar yeşimcim güzel gezmelerçıkarsın bidahaki dönem
valla sen gelene kadar 5 kilo veremem sanmıyorum o kadar kasamam kiiiisaol canım.kim bilir belkide döndüğümde hedefne ulaşmış olursun.ben yokken zor ama
teşekkürlercanım tebrikler bu kadar nete girip bi de takdir aldıysan çok zekisindir gönlünce olsun herşey
ayyyyyy demi ya tatil adı üzerinde ama herkesin beklentisi farklı ben dinleniyim istiyom anam da kaynanamda kız ,gelin iş tutsun rahat ediyim istiyo sonuçta herkes b irbşşrnden bişey bekliyo
evet canım sınıf öğretmeniyim 2 leri okutuyorum 2007 mezunuyum hayırlısıyla atanırsın inşallah.ücretlli mi çalışıyosun?
iyi yolculuklar yeşimcim güzel gezmeler
ne kaçamağı yaptın canm sen?
sabah yumurtayi sucuklu yedim oda yetmiyormus gibi oglende mergez yedim ikiside cok yagli
hoşgeldin canım.inşallah bi dur dicez.monarosa arkadaş seninle aynı durumda bence siz bi konuşun kaybaşın.bende yavaştan gideyim.herkez kendine iyi baksın gören görmeyenler selamımı söylesin.sağlıcakla zayıf kalınKızlar merhaba..
Geçen haftalarda bi ara geldim iş yüzünden tekrar giremedim.
Bugün 70,6 ile aranızdayım tekrar
Obez oluyorum sanırım :18: :18: iştahım son gaz devam ediyooo(
Ama dur demek lazım Evimde internet olmadığı için gelemem hafta sonu yine ama p.tesinden itibaren burdayım ...
Yardıma ihtiyacım var moralim bozuk kilo almaya devam ediorum engellemem lazım yoksa halim harap
1,70 boyundayım 7 aylık evliyim çocuk yok bişi yok 70 küsür kiloyum bi el atın bu garibe
hoşgeldn canmKızlar merhaba..
Ama dur demek lazım Evimde internet olmadığı için gelemem hafta sonu yine ama p.tesinden itibaren burdayım ...
Yardıma ihtiyacım var moralim bozuk kilo almaya devam ediorum engellemem lazım yoksa halim harap
1,70 boyundayım 7 aylık evliyim çocuk yok bişi yok 70 küsür kiloyum bi el atın bu garibe
ya kaçamak yap yap sonra korktamam bitti hakkın daha yemiyosun.akşam yoğurdunu ye yat
evet uzaksındersaneye yürüyosun onunda yaraı olur.biraz yolu uzatarak yürü olur biter.yine baya mesafe var esnef sarayına kadar.mesela doktorlardan şair fuzuliye dön atatürk caddesine çık ordan reşadiyeden git .al sana yürüme yolu
mergez ne kız?sabah yumurtayi sucuklu yedim oda yetmiyormus gibi oglende mergez yedim ikiside cok yagli
off Allah yardımcın olsun bende sözleşmeliyim atandıktan sonra 2 yıl kadro için kpss ye girdim puanım daha da düştü.o yüzden bıraktım artık çalışmıyorum.nimet abla kadroya alıcam dedi ama hayırlısı...evet canım sınıf öğretmeniyim 2 leri okutuyorum 2007 mezunuyum hayırlısıyla atanırsın inşallah.ücretlli mi çalışıyosun?
şuan çalışmıyorum canm kpssye hazırlanıorum kursa gidiorum. evde özel ders veriorum 2 öğrencim var
canım boyumuz yakın kiloların bölgesel mi ?hedefin kaç?Kızlar merhaba..
hoşgeldin canım.inşallah bi dur dicez.monarosa arkadaş seninle aynı durumda bence siz bi konuşun kaybaşın.bende yavaştan gideyim.herkez kendine iyi baksın gören görmeyenler selamımı söylesin.sağlıcakla zayıf kalın
hoşgeldn canmbende 6 aylık evliyim valla kocalar iyi bakıo heralde bize canm bize katıl burda çok faydalı bilgiler verio arkadaşlar menülerini yaz uygunsuz bişey olursa hemen söylüyorlar
mergez ne kız?
canım boyumuz yakın kiloların bölgesel mi ?hedefin kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?