70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimi yapayım hemen çıkıcam arkadaşlar
kilo almışım malesef :26:
cezama razıyım...
kilom 76.5

valla aynı durumdayız canm.. benim eşim de 90 kilo ama hiç belli etmiyor. başla canm burda birlikte devam ederizzz

canım aslında kilon boyuna çok aşırı sayılmaz. her zaman çoook zor görünür ama yavaş yavaş yol alacaksın hep beraber destek olacağız sana. sende buradaki bilgili arkadaşların sözünden çıkmamalısın ki sonuç alasın
başarılar.. hoşgeldin

Hoşbulduk teşekkürler dur diyebilsem boğazıma az çok ne yenmeli ne yenmemeli biliyorum tabikide ama dur diyemiyorum en zor kısım

teşekkür ederimm

sessizleşmiş burasııııııııı

Teşekkürler canım...Ya da rakibem mi desem artık bilmiyorum Bu sırada o resmini gördükten sonra daha da bi azim yaptım....Kilolarımız birbirine yakın ama görüntüler arasında dağlar kadar fark var...Demek ki acilen senin durumuna gelmem lazım...Umarım kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız:)
canm öncelikle tebriklerrr:) haftaya ben de yarışmada olmak istiyorumm. kilolarımız yakın canm rakip olabilirzzzz

hehehehe rakibem ya evet kilo kişiden kişiye çok değişiyor mesela benm bir arkadaşım var 65 kilo ama daha fazla gösterio ben de tam tersi bu yüzden öle standart kilo yok bence herkes hangi kiloda zayıf gözüküosa öyle olmalı

kızlar kimsecikler yok ama ben yazıyım menümü.
sabah 11.00
bir bardak limonlu ılık su

bir dilim kepek ekmek

1 kk beyaz peynir

4 zeytin

1 salatalık,1 domates

1 ince dilim salam
öğleden sonra 14.30
yarım kase yoğurt
akşam 18.30
bir kase tavuk çorbası

3_4 kaşık yoğurt

toplamda 3 litre su, 3 bardak yeşil çay, 3 bardak siyah çay

Son düzenleme:
slm kızlarr ancak girebildimm keyifler iyidir inş.gerçi herkesss kilo vermiş tabi iyi olacak.şimdi ben geriden takip ettiğim için bir kaç konuya değinmeden geçmek istemiyorum.öncelikle:
senacım canım seni seviyorum ve senin için yazılan yorumları kınıyorum burada herkes deneyimlerini paylaşıyor.uygulamak veyaa uygulamamak isteğe bağlı.topikten çık filan bööle sözler kimseye yakışmıor.
aslıcım geçmiş olsn.
kilo veren çıtırlar tebriklerrr.
greencim yolun açık olsun tez gel özletme kendini.
gelelim ben obura verilen 3 kilonun üstüne sefa yaptım kendimceesadece kilomu korudum belki gram vermişimdir ama malum dijital değil tartı.72 kilodayımbu 2 hafta hazır tatil kendime çeki düzen vericem.lütfennn bana destek olunn

Bebeqim öncelikle bu kadar güzel bir karne getirdiqin için sonrasındada verdiğin kilo için seni tebirk ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum

selam kızlar
sonunda 15 gün tatil karneleri de verdik ohh mis gibi bitti bu iş.bi güzel dinleleneyim evimde.annemlerde de kayınvalidemlerde iş çok gitsem bile dinlenemiycem sanırım
Kankamm gitme biyere kıss sena yollamıyo de bolbol dinlen ama bolbol yeme bana gelsene tatilde
ben sana pazı tarifi verdim bi dönüp bakmadın bileee :84::84::84::84::84:
kıss aa walla çok alındım şimdi.. kim demiş dönüp bakmadım diyee hata sana pazıdan mıhlama güzel oluyormu diye sordum ama sen cevap vermedin benim darılmam lazım hem suçlu hem güçlüü:84::84:
canım öncelikle hoşgeldin özelime bişeyler yazmışsın okudum canım ben buraya sürekli takılıyorum menülerimide yazıyorum herşeyden ama azar azar yiyorum azın üstüne çıkan arkadaşları azarlıyorum sen yaz menülerini ben bolbol azarlarım seni sende verirsin kilolarını şaka bir yana elimizden gelen yardımı her zaman yaparız cnm

kilo bildirimi yapayım hemen çıkıcam arkadaşlar
kilo almışım malesef :26:
cezama razıyım...
kilom 76.5
hayatım senin menülerin bihayli iyiydi yanlış hatırlamıyorum deqilmi kilo vermeni beklerken aldım demen açıkçası beni şaşırttı menüleri yazarken yediğiniz en küçük şeyi bile yazın lütfen..

Sehercim meyvalı aqaç taşlanır derler bırak söylenen söylensin zaten buraya bu konu hakkında tek bir kelime daha yazarsa kazene söylücem bana söyledikleri bir hakarettir hani derler ya önce lafa bakarım lafmı diye sonrada söyleyene bakarım adammı diye he işte aynı o hesap salla gitsinn

Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
krem peynir
1 çay kaşıqı bal kuşburnu çayı

ara
1 mandalina

2. ara
temizlik ve yemek pişirme

öqlen
yarım kase mercimek çorbası
ıspanaklı mıhlama

ara
4 tane kuru biber dolması(çok güzeldi tencerenin kapaqını açmamak için mutfaqa gitmemeye çalışıyorum yoksa hepsini yicem aslında ayda 1 falan bunu yapmak lazım sınırsız yemek lazım)

akşam
4 biber dolmasından sonra tabiki yok

kurttan gelince yani biraz önce kuşburnu çayı içtim
su 1.5 litre falan..

akşam yememen iyi olmuş canm.. sen karbonhidrat diyeti yapıosun sanırım ben de bugün denedim hesaplarıma göre 50 karbon almışım iyi mi sence?

Diyetimin en ciddi gitmesi gereken hafta...Kendime sabır bi de boğaz tutabilme yeteneği diliyorum:)

Bugünkü menüm şöyleydi:

SABAH
2 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
Yarım salatalık
Yarım domates

ARA
Yarım domates

ÖĞLEN
1 haşlanmış yumurta
1 kase domates çorbası
1 dilim ekmek
2 çatal ton balığı

ARA
1 bardak süt

AKŞAM
1 kase erişteli mercimek çorbası
3 tane köfte
1 kase yoğurt

GECE
Yarım portakal
Yarım elma

Yine her zamanki gibi sütle kapanışı yapıcam:)

Yorumlarınızı bekliyorum tabii ki...

canm rakibem toplamda 3 dilim ekmek yemişsin iyi bence. ama eğer en önemli haftaysa bence akşamları daha hafif geçiştirebilirsin. erişteli çorba falan içme bence daha hafif bişeler dene. ayrıca ben gece meyve dahi olsun yememeye çalışıyorum.

Son düzenleme:
canm boyum kısa 1.66 evet yassılık konusunda haklısın ne kadar kilo alırsam alıyım göbek öne doğru gitmio yanlardan açılma oluyo

resimlere baktım da senin vucut yapın benimki gibi.
bacaklar kalın basen var aşırı göbek yok.
ama çokta kilolu gozukmuyorsun yaaa

kıss aa walla çok alındım şimdi.. kim demiş dönüp bakmadım diyee hata sana pazıdan mıhlama güzel oluyormu diye sordum ama sen cevap vermedin benim darılmam lazım hem suçlu hem güçlüü:84::84:

senacım suçluuu ve de güçlü olan sensin ahan da kapı gibi cevabım ve hatta sen buna yorum bile yapmışsın sonra nasıl olduğunu sormuşsun ve tarif vermişim ama ses seda yok senden.. ama dönüp okumadın bile işte:84::84::84: kim darılsın şimcik ?? hıı?

bunlar sayfa 2893 te
pazımı :26: hmm olabilir aslında nasıl güzel oluyormu 1 hafta misafirlerim olacak hergün etli bişeyler pişiremem bana biraz öenrilerde bulunun hem güzel hem masrafsız olsun
tarifimm 2894 te

buna ne dicen ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…