valla aynı durumdayız canm.. benim eşim de 90 kilo ama hiç belli etmiyor. başla canm burda birlikte devam ederizzzGerçekten aynı durumdaymışız monarosa ile
İnş. dur diyebilirim
Ya canım sormaaa napıcaz böyleee
65-66 kiloydum evlenirken
Eşimde 10 kilo aldı gerçi ama o 1,90 boyunda ve de erkek çok belli etmez durumu
benim heryerim felaket
böyle dar bi pantolon giydim nasıl böyle löp löp yağlar fışkırdı
ıyyy tiksiniyorum kendimden şu anda
((
şu an başlıorum rejime sıkı bi şekilde p.tesi beraber devam ederiz 62 olmak istiyorum ama çok zor görünüyo(
canım aslında kilon boyuna çok aşırı sayılmaz. her zaman çoook zor görünür ama yavaş yavaş yol alacaksın hep beraber destek olacağız sana. sende buradaki bilgili arkadaşların sözünden çıkmamalısın ki sonuç alasınGerçekten aynı durumdaymışız monarosa ile
İnş. dur diyebilirim
Ya canım sormaaa napıcaz böyleee
65-66 kiloydum evlenirken
Eşimde 10 kilo aldı gerçi ama o 1,90 boyunda ve de erkek çok belli etmez durumu
benim heryerim felaket
böyle dar bi pantolon giydim nasıl böyle löp löp yağlar fışkırdı
ıyyy tiksiniyorum kendimden şu anda
((
şu an başlıorum rejime sıkı bi şekilde p.tesi beraber devam ederiz 62 olmak istiyorum ama çok zor görünüyo(
canım aslında kilon boyuna çok aşırı sayılmaz. her zaman çoook zor görünür ama yavaş yavaş yol alacaksın hep beraber destek olacağız sana. sende buradaki bilgili arkadaşların sözünden çıkmamalısın ki sonuç alasın
başarılar.. hoşgeldin
canım tebrikler bu kadar nete girip bi de takdir aldıysan çok zekisindir gönlünce olsun herşey
ayyyyyy demi ya tatil adı üzerinde ama herkesin beklentisi farklı ben dinleniyim istiyom anam da kaynanamda kız ,gelin iş tutsun rahat ediyim istiyo sonuçta herkes birbirinden bişey bekliyo
evet canım sınıf öğretmeniyim 2 leri okutuyorum 2007 mezunuyum hayırlısıyla atanırsın inşallah.ücretlli mi çalışıyosun?
iyi yolculuklar yeşimcim güzel gezmeler
bende öyle istiyorumm yaa mutlu olmadığım bi mesleği seçmenin anlamı yok diye düşünüyorum =) inşallah istediğim gibi olurr =))
inşallah canm, ömür boyu hayatın her alanında başarılı olursun inş
çok teşekkür ederimmm =))
canm öncelikle tebriklerrr:) haftaya ben de yarışmada olmak istiyorumm. kilolarımız yakın canm rakip olabilirzzzz
Teşekkürler canım...Ya da rakibem mi desem artık bilmiyorumBu sırada o resmini gördükten sonra daha da bi azim yaptım....Kilolarımız birbirine yakın ama görüntüler arasında dağlar kadar fark var...Demek ki acilen senin durumuna gelmem lazım...Umarım kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız:)
Bebeqim öncelikle bu kadar güzel bir karne getirdiqin için sonrasındada verdiğin kilo için seni tebirk ediyorum ve başarılarının devamını diliyorumohh maşallah ablalarım yaaane kadar çok konuşmuşsunuz öyle daha dönüp okuyamadım şimdi dönücem =)) kilo bildirimi ve yediklerimi yazıyım diye açtım bakalımm hepsini okıycam birazdann =)
kahvaltı:
avucum kadar bi mücüver
1 domates
yarım elma
1 mandalina
3-4 tatlı kaşığı yağsız yoğurt
7 gr bitter çikolata
küçük 1 lavaş
yarım dilim ekmek
kahvaltı çok oldu ya ama bugün karne günüydü ya yaklaşık 1 saat kadar kalınca sofrada kendimi ödüllendirdim bugün biraz takdir de aldımm sadece 3 tane 4 üm var gerisi 5
ara yapamadım zaten arası 3-3,5 saat fln oldu kahvaltıyla
öğle:
1 akdeniz salata
1 kutu pepsi light
2-3 çatal künefe
kiii ben bunları yerken yanımda iskender yeniyoduu bol yağlı ve soslu cinstenn :/
şimdi de bi cafedeyim 2.bardak sade kahvemi içiyorum yanında 2 tane kuru pasta getirmişler onları yedim valla kalorisi de 2 porsiyon meyveye eşit
akşamı çok hafif bi şekilde kapatmayı planlıyorum bugün çorba-salata-yoğurt gibisinden
tartıya çıkamadım ne yazık ki ama salı günü çıkmıştım zaten pek bi oynadığını sanmıyorum salı günü
70,1 dim yani 900 gr verdim =)
Kankamm gitme biyere kıss sena yollamıyo deselam kızlar
sonunda 15 gün tatil karneleri de verdik ohh mis gibi bitti bu iş.bi güzel dinleleneyim evimde.annemlerde de kayınvalidemlerde iş çok gitsem bile dinlenemiycem sanırım
kıss aa walla çok alındım şimdi.. kim demiş dönüp bakmadım diyeeben sana pazı tarifi verdim bi dönüp bakmadın bileee :84::84::84::84::84:
canım öncelikle hoşgeldinKızlar merhaba..
Geçen haftalarda bi ara geldim iş yüzünden tekrar giremedim.
Bugün 70,6 ile aranızdayım tekrar
Obez oluyorum sanırım :18: :18: iştahım son gaz devam ediyooo(
Ama dur demek lazım Evimde internet olmadığı için gelemem hafta sonu yine ama p.tesinden itibaren burdayım ...
Yardıma ihtiyacım var moralim bozuk kilo almaya devam ediorum engellemem lazım yoksa halim harap
1,70 boyundayım 7 aylık evliyim çocuk yok bişi yok 70 küsür kiloyum bi el atın bu garibe
hayatım senin menülerin bihayli iyiydi yanlış hatırlamıyorum deqilmi kilo vermeni beklerken aldım demen açıkçası beni şaşırttıkilo bildirimi yapayım hemen çıkıcam arkadaşlar
kilo almışım malesef :26:
cezama razıyım...
kilom 76.5
slm kızlarr ancak girebildimm keyifler iyidir inş.gerçi herkesss kilo vermiş tabi iyi olacak.şimdi ben geriden takip ettiğim için bir kaç konuya değinmeden geçmek istemiyorum.öncelikle:
senacım canım seni seviyorum ve senin için yazılan yorumları kınıyorum burada herkes deneyimlerini paylaşıyor.uygulamak veyaa uygulamamak isteğe bağlı.topikten çık filan bööle sözler kimseye yakışmıor.
aslıcım geçmiş olsn.
kilo veren çıtırlar tebriklerrr.
greencim yolun açık olsun tez gel özletme kendini.
gelelim ben obura verilen 3 kilonun üstüne sefa yaptım kendimceesadece kilomu korudum belki gram vermişimdir ama malum dijital değil tartı.72 kilodayım bu 2 hafta hazır tatil kendime çeki düzen vericem.lütfennn bana destek olunn
akşam yememen iyi olmuş canm.. sen karbonhidrat diyeti yapıosun sanırım ben de bugün denedim hesaplarıma göre 50 karbon almışım iyi mi sence?Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
krem peynir
1 çay kaşıqı bal kuşburnu çayı
ara
1 mandalina
2. ara
temizlik ve yemek pişirme
öqlen
yarım kase mercimek çorbası
ıspanaklı mıhlama
ara
4 tane kuru biber dolması(çok güzeldi tencerenin kapaqını açmamak için mutfaqa gitmemeye çalışıyorum yoksa hepsini yicem aslında ayda 1 falan bunu yapmak lazım sınırsız yemek lazım)
akşam
4 biber dolmasından sonra tabiki yok
kurttan gelince yani biraz önce kuşburnu çayı içtim
su 1.5 litre falan..
canm rakibemDiyetimin en ciddi gitmesi gereken hafta...Kendime sabır bi de boğaz tutabilme yeteneği diliyorum:)
Bugünkü menüm şöyleydi:
SABAH
2 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
Yarım salatalık
Yarım domates
ARA
Yarım domates
ÖĞLEN
1 haşlanmış yumurta
1 kase domates çorbası
1 dilim ekmek
2 çatal ton balığı
ARA
1 bardak süt
AKŞAM
1 kase erişteli mercimek çorbası
3 tane köfte
1 kase yoğurt
GECE
Yarım portakal
Yarım elma
Yine her zamanki gibi sütle kapanışı yapıcam:)
Yorumlarınızı bekliyorum tabii ki...
canm boyum kısa 1.66 evet yassılık konusunda haklısın ne kadar kilo alırsam alıyım göbek öne doğru gitmio yanlardan açılma oluyo
resimlere baktım da senin vucut yapın benimki gibi.
bacaklar kalın basen var aşırı göbek yok.
ama çokta kilolu gozukmuyorsun yaaa
kıss aa walla çok alındım şimdi.. kim demiş dönüp bakmadım diyeehata sana pazıdan mıhlama güzel oluyormu diye sordum ama sen cevap vermedin benim darılmam lazım hem suçlu hem güçlüü:84::84:
ama ama ben ıspanaklısını bilmiyorum..
annem bazen soganla pazı kavurur üzerine yumurta kırardı. ben de hepiciini hüpletirdim.
söylesene ıspanaklısı nasıl oluyo. patateslisinde yumurta nişasta kabartma tozu sarmısak vs var diğerini bilmiyourm
tarifimm 2894 tepazımı :26: hmm olabilir aslında nasıl güzel oluyormu 1 hafta misafirlerim olacak hergün etli bişeyler pişiremem bana biraz öenrilerde bulunun hem güzel hem masrafsız olsun
mannnnyak güzel oluyo oda sorumu kısss
bak şöyle : iki demet pazıya iki soğan kullanıyorum. ne kadar kavrulmuş soğan olursa o kadar leziz oluyor.
( dikkat dikkat ! bu rejim yemeği değildir ! ) uyarımı yapiim de sonra kıslar bana carlamasın
soğanı yeterli sıvıyağda kavuruyorsun. önceden yıkayıp süzüp kaynay suda şöyle bir yumuşattığın pazıları sularını elinle sıkıp istediğin boyutta dogruyorsun ve üzerine istediğin kadar tuz ekliyorsun. ben pazıları çok ince kıymıyorum dişe gelir seviyorum
güzeelce kavuruyorsun iyice suyu mümkün olduğunca çekilsin.
sonra üzerine kaç kişilik yapıyorsan o kadar yumurta kırıyorsun porsiyonların çıkıyo.
mesela 5 kişilikse tavaya belirli aralıklarla beş yumurta kırıyorsun. tabi kullandığın tencere patlıcan oturtma tavası gibi geniş alçak ve cam kapaklı olursa daha güzel olur.
yumurtaların üzerine az tuz ve istendiği kadar karabiber lezzet olayını tavan yapıyo.. hmm agzımmm sulandı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?