kilo bildirimi yapayım hemen çıkıcam arkadaşlar
kilo almışım malesef :26:
cezama razıyım...
kilom 76.5
Selam kizlar anca gelebildim, aslinda benim pc surekli acik ve kk sayfam da kenarda surekli acik ama pc basina birturlu oturamadim, malum cuma haftasonu kosturmacasi, kizlar size cok uzulerek soylemek istiyorum koskoca haftada sadece 500gr gitmis aglamak istiyorum, umarim onumuzdeki hafta daha iyi olacak, Alaca bu arada yarisiyoruz degilmi...
arkadaşlar cumadan cumaya mı kkilo bildirimi yapılıyor,şimdi ben dün tartıldım onu mu baz alıcaksınız yoksa pzt. mi tartılcas ben de istiyom bendee kafam karıştı:)pazartesi günü liste kurallarımızla tekrar güncellencektir.bilgilerinize............
29.01.2011 tarihli yarışma sonuçlarımız;
nilimben..........71,7..........69,9.........2,4kg ile kaptanınız haftanın (ilk kez) birincisi
erginsena........75,5.........73,4..........2,1kg ile ikincimiz
asl35.............73,5..........72............1,5 kg ile üçüncümüz
green4..........68,8...........67,4.........1,4 kg ile dördüncümüz
mountainmist..71,3..........70,1.........1,3 kg ile beşincimiz
alaca.............77,8.........76,6.........1,2 kg ile altıncımız
arcak81.........73,6.........72,9..........1,1 kg ile yedincimiz
independent...71............70,1.........900gr ile sekizincimiz
bluemoon26.....73..........72,2.........800 gr ile dokuzuncumuz
mektup..........74,5........73,8.........700gr ile onuncumuz
nigdelim.........78............77,5........500gr ile onbirincimiz
ayşebahar......70,5........70,1.........400gr ile onikincimiz
kilo veren arkadaşlarımı tebrik eder veremeyen ,yerinde sayan ve ceza alan arkadaşlarımı açıklıyorum
shryvz.....72.......72.....00000000almadı vermedi ama cezayı hak etti100mekik
cenera.....71......71.....000000000aynısı al birini vur ötekine cezasız olmaz100mekik
bilge........70.......70......00000000yerinizde saymaya devam cezanız olmazsa olmaz100 mekik
ezgiilknur...78,8...78,7.....-100 g verilmiş ama ceza sınırı geçilememiş bu hafta100mekik
şimdi gelelim listemizin en can alıcı iki kişisine ;arkadaşlar bu arkadaşlarımız bizler burda harıl harıl kilo verirken onlar karpuz gibi yata yata kilo almışlar kimler mi buyrun bakalım
sudem34...........74,2.........74,7.....+++++++500gr
cleopatra...........75,7........76,5.....+++++++800grinanmıyorum size kızlar bari 1 kilo yapsaydınızda yuvarlak hesap olsaydı(
neyse bunada şükürler olsun allah sağlık versin o yeter .gerçi siz bana göre zor verirsiniz ama aldıklarınızıda ne diyelim kolay gelsin hatunlar .hani mekik çekeceksiniz ya o yüzden diyorum
ohhh kilo verenler bu hafta sınırınızı bozmadan yiyin kızlar yavaş yavaş ohhhhhhhhhh sefamız olsunnnnn
Canım aldıqın karbon miktarının kendi kilonun altında olması yeterli 69san karbon miktarın 60 olur 55 olur 50 olur yani ne kadar az tutarsan o kadar iyi kendini dene az tuttuqundamı daha fazla veriyorsun yoksa kilona yakın deqerlerde olduqundamı daha çok veriyorsun mesela ben yazın günü 4 k. ile bitirdiğimi bilirim ama gördümki çokçok az k. aldıqımda kilo vermem yavaşlıyor bu herkese göre değişir sende bi dene bakalım hangisi daha çok verdirecek başarılar canımakşam yememen iyi olmuş canm.. sen karbonhidrat diyeti yapıosun sanırım ben de bugün denedim hesaplarıma göre 50 karbon almışım iyi mi sence?
Canım önce bir sakin olalım gerçekten kilo vermek istiyormuyuz bu çok öenmli beynimizi buna göre prıqramlayarak işe başlamamız gerekiyor eqer işi beynimizde bitirmezsek önümüze çıkan ilk engelde takılırız yani börek çörek tatlı yasak olan ne varsa onları gördüqümüzde irademize yenilir ve yeriz sonrası tabii malum pişmanlıkk ben sana derimki burayı elinden geldiği kadar takip et düzenli olarak tabiki.. bak gör hem motivasyonun saqlamlaşacak hemde kilo vereceksin menülerini eksiksiz yaz yanlışların varsa düzeltelim sonra kilolarının nasıl gittiğini sen bile anlamıcaksınOLMUYOR KIZLAAAAR75de kaldım...90dan 75 e düştm...2 yıldır 75in altına inemiyorum...çıkıp çıkıp geri 75 oluyorum...55 olmak istiyorum...ayyy naapcm yaa sevgilimden bile ayrıldm şu iğrenç yağlar yüzünden
Canım neden memnun deqilsin ben önceki hafta 100qr geçen haftada 200qr verdim ama bu hafta 2.100qr verdim her hafta aynı oranda kilo veremeyizki bazı haftalar gelecek hiç kilo veremicez vücut savunmaya geçiyor geçmelide kendini garantiye almak zorunda bence 500qr gayet güzel bir rakam düşünsene ya +500 olsaydın bukadar çabaya raqmen kilo alsaydın hadi bakalım karamsarlıqı bir kenara bırakıp önümüzdeki haftaya bakıcazSelam kizlar anca gelebildim, aslinda benim pc surekli acik ve kk sayfam da kenarda surekli acik ama pc basina birturlu oturamadim, malum cuma haftasonu kosturmacasi, kizlar size cok uzulerek soylemek istiyorum koskoca haftada sadece 500gr gitmis aglamak istiyorum, umarim onumuzdeki hafta daha iyi olacak, Alaca bu arada yarisiyoruz degilmi...
nilcim haftanın birincisi olarak seni yürekten kutlar başarılarının devamını dilerim cnmm akabinde kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar bu şekilde devam etmelerini dilerim kilo veremeyen arkadaşlarımada önümüzdeki hafta daha dikkatli beslenmelerini tavsiye ediyorum29.01.2011 tarihli yarışma sonuçlarımız;
nilimben..........71,7..........69,9.........2,4kg ile kaptanınız haftanın (ilk kez) birincisi
erginsena........75,5.........73,4..........2,1kg ile ikincimiz
asl35.............73,5..........72............1,5 kg ile üçüncümüz
green4..........68,8...........67,4.........1,4 kg ile dördüncümüz
mountainmist..71,3..........70,1.........1,3 kg ile beşincimiz
alaca.............77,8.........76,6.........1,2 kg ile altıncımız
arcak81.........73,6.........72,9..........1,1 kg ile yedincimiz
independent...71............70,1.........900gr ile sekizincimiz
bluemoon26.....73..........72,2.........800 gr ile dokuzuncumuz
mektup..........74,5........73,8.........700gr ile onuncumuz
nigdelim.........78............77,5........500gr ile onbirincimiz
ayşebahar......70,5........70,1.........400gr ile onikincimiz
kilo veren arkadaşlarımı tebrik eder veremeyen ,yerinde sayan ve ceza alan arkadaşlarımı açıklıyorum
shryvz.....72.......72.....00000000almadı vermedi ama cezayı hak etti100mekik
cenera.....71......71.....000000000aynısı al birini vur ötekine cezasız olmaz100mekik
bilge........70.......70......00000000yerinizde saymaya devam cezanız olmazsa olmaz100 mekik
ezgiilknur...78,8...78,7.....-100 g verilmiş ama ceza sınırı geçilememiş bu hafta100mekik
şimdi gelelim listemizin en can alıcı iki kişisine ;arkadaşlar bu arkadaşlarımız bizler burda harıl harıl kilo verirken onlar karpuz gibi yata yata kilo almışlar kimler mi buyrun bakalım
sudem34...........74,2.........74,7.....+++++++500gr
cleopatra...........75,7........76,5.....+++++++800grinanmıyorum size kızlar bari 1 kilo yapsaydınızda yuvarlak hesap olsaydı(
neyse bunada şükürler olsun allah sağlık versin o yeter .gerçi siz bana göre zor verirsiniz ama aldıklarınızıda ne diyelim kolay gelsin hatunlar .hani mekik çekeceksiniz ya o yüzden diyorum
ohhh kilo verenler bu hafta sınırınızı bozmadan yiyin kızlar yavaş yavaş ohhhhhhhhhh sefamız olsunnnnn
hayatım eqerki verdiğin kiloda bir parça katkım olduysa ne mutlu bana bu arada enişte bey ne kadar verdi merak ediyomöncelikle bana bu hafta iyi bir şekilde hırs yaptıran eşime ve erginsenaya teşekkürü bir borç bilirim
sayenizde 6lı sayları da gördüm belki beni artık mezun etme durumlarınız olabilir.kaptan seçimlerine başlayalım mı ne dersiniz?
arkadaşlar cumadan cumaya mı kkilo bildirimi yapılıyor,şimdi ben dün tartıldım onu mu baz alıcaksınız yoksa pzt. mi tartılcas ben de istiyom bendee kafam karıştı:)
dün yediklerim:
2 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
1çay k. kızılcık reçeli
1 yum
**
1 port.çeyrek muz
**
1kase çorba 1 dilim kepek ekmeği, 1/2 kase yoğurt
**
1port,1 mand.
akşam da az yağda pişmiş az porsyon tavuk patates yedim
2 kaşık pilav ve salata 3-4 tane de sarma attım ağzıma
gnydın cnm evet cuma günü tartılıyoruz yani cumayı baz alıyoruz
bak cnm nerde yanlış yapıyoruz öğlen menüne tonbalıqı+ekmek+yumurta var bunların 3ü aynı anda yenmez vücuda ağır gelir kilo vermen güçleşir yumurtayla tonbalıqını yiyebilrsin ama ekmek olayı asla olmamalı zaten tonbalıqı protein seni tok tutar yumurtada öyle yanına salata yeseydin süper bir menü olurdu ayrıca son zamanlarda erişteli çorbaya takıldın canım tamamen hamurrDiyetimin en ciddi gitmesi gereken hafta...Kendime sabır bi de boğaz tutabilme yeteneği diliyorum:)
Bugünkü menüm şöyleydi:
SABAH
2 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
Yarım salatalık
Yarım domates
ARA
Yarım domates
ÖĞLEN
1 haşlanmış yumurta
1 kase domates çorbası
1 dilim ekmek
2 çatal ton balığı
ARA
1 bardak süt
AKŞAM
1 kase erişteli mercimek çorbası
3 tane köfte
1 kase yoğurt
GECE
Yarım portakal
Yarım elma
Yine her zamanki gibi sütle kapanışı yapıcam:)
Yorumlarınızı bekliyorum tabii ki...
senacım suçluuu ve de güçlü olan sensin ahan da kapı gibi cevabım ve hatta sen buna yorum bile yapmışsın sonra nasıl olduğunu sormuşsun ve tarif vermişim ama ses seda yok senden..ama dönüp okumadın bile işte:84::84::84: kim darılsın şimcik ?? hıı?
bunlar sayfa 2893 te
tarifimm 2894 te
buna ne dicen ?
gunaydın fıstıgım hadı gözun aydınarkadaşlar herkese günaydınlarrr bugün çok mutluyum çünkü bu sabah 72.9u gördüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmnilimmmm peşinden geliyorummmm
bak cnm nerde yanlış yapıyoruz öğlen menüne tonbalıqı+ekmek+yumurta var bunların 3ü aynı anda yenmez vücuda ağır gelir kilo vermen güçleşir yumurtayla tonbalıqını yiyebilrsin ama ekmek olayı asla olmamalı zaten tonbalıqı protein seni tok tutar yumurtada öyle yanına salata yeseydin süper bir menü olurdu ayrıca son zamanlarda erişteli çorbaya takıldın canım tamamen hamurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?