70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

OLMUYOR KIZLAAAAR 75de kaldım...90dan 75 e düştm...2 yıldır 75in altına inemiyorum...çıkıp çıkıp geri 75 oluyorum...55 olmak istiyorum...ayyy naapcm yaa sevgilimden bile ayrıldm şu iğrenç yağlar yüzünden

Selam kizlar anca gelebildim, aslinda benim pc surekli acik ve kk sayfam da kenarda surekli acik ama pc basina birturlu oturamadim, malum cuma haftasonu kosturmacasi, kizlar size cok uzulerek soylemek istiyorum koskoca haftada sadece 500gr gitmis aglamak istiyorum, umarim onumuzdeki hafta daha iyi olacak, Alaca bu arada yarisiyoruz degilmi...

kızlargiremedim özür dilerim amaçok yoğundum akşamyemeği fırsatım bile olmadı =( kilo veren herksi tebrik ediyorum toplu menum:
kahvaltı:
1 mucuver
yarım elma
1 mandalina
1 domates
1 lavaş
3-4 kaşık yoğurt
yarım dilim kadar ekmek
7 gr bitter çikolata

öğlen:
akdeniz slata
pepsi light

ara:
3 fincan (küçük) sadekahve
2 kurupasta

akşam:
yarım portakal
yarım içli köfte (yarım tabak değil birinin yarısı :/ )

ara:
1 fincan sade kahve
1 fincan yeşl çay

fırsatım olmadı ya yiycek neyse geçen hafta 900 gr vermiştim brüt o bana 2 hafta yeter yokya şakaa bibugün böyleydiyarın düzene oturtucamm :)

Son düzenleme:

500 gram kotu degil basslangic icin merak etme gitikce artar bu arada tabiki yarisiyoruz bende pazartesiden bu yana 1.600 vermisim yaris bassladi..................

29.01.2011 tarihli yarışma sonuçlarımız;

nilimben..........71,7..........69,9.........2,4kg ile kaptanınız haftanın (ilk kez) birincisi
erginsena........75,5.........73,4..........2,1kg ile ikincimiz
asl35.............73,5..........72............1,5 kg ile üçüncümüz
green4..........68,8...........67,4.........1,4 kg ile dördüncümüz
mountainmist..71,3..........70,1.........1,3 kg ile beşincimiz
alaca.............77,8.........76,6.........1,2 kg ile altıncımız
arcak81.........73,6.........72,9..........1,1 kg ile yedincimiz
independent...71............70,1.........900gr ile sekizincimiz
bluemoon26.....73..........72,2.........800 gr ile dokuzuncumuz
mektup..........74,5........73,8.........700gr ile onuncumuz
nigdelim.........78............77,5........500gr ile onbirincimiz
ayşebahar......70,5........70,1.........400gr ile onikincimiz

kilo veren arkadaşlarımı tebrik eder veremeyen ,yerinde sayan ve ceza alan arkadaşlarımı açıklıyorum

shryvz.....72.......72.....00000000almadı vermedi ama cezayı hak etti100mekik
cenera.....71......71.....000000000aynısı al birini vur ötekine cezasız olmaz100mekik
bilge........70.......70......00000000yerinizde saymaya devam cezanız olmazsa olmaz100 mekik
ezgiilknur...78,8...78,7.....-100 g verilmiş ama ceza sınırı geçilememiş bu hafta100mekik

şimdi gelelim listemizin en can alıcı iki kişisine ;arkadaşlar bu arkadaşlarımız bizler burda harıl harıl kilo verirken onlar karpuz gibi yata yata kilo almışlar kimler mi buyrun bakalım
sudem34...........74,2.........74,7.....+++++++500gr
cleopatra...........75,7........76,5.....+++++++800gr inanmıyorum size kızlar bari 1 kilo yapsaydınızda yuvarlak hesap olsaydı(

neyse bunada şükürler olsun allah sağlık versin o yeter .gerçi siz bana göre zor verirsiniz ama aldıklarınızıda ne diyelim kolay gelsin hatunlar .hani mekik çekeceksiniz ya o yüzden diyorum
ohhh kilo verenler bu hafta sınırınızı bozmadan yiyin kızlar yavaş yavaş ohhhhhhhhhh sefamız olsunnnnn

Son düzenleme:
öncelikle bana bu hafta iyi bir şekilde hırs yaptıran eşime ve erginsenaya teşekkürü bir borç bilirim
sayenizde 6lı sayları da gördüm belki beni artık mezun etme durumlarınız olabilir.kaptan seçimlerine başlayalım mı ne dersiniz?

ayyy inanmiyorum yaa 11. olmusum. hahahaha, neyse haftaya ilk 6 ya girerim insallah, sonra ilk 3 bide bakmisin 1. bile olurum, ayyy ne kadar da hayalperestim degilmi... neyse alaca yarisiyoruz, hadi bakalim kolay gelsin ikimizede ve butun kizlara, bu arada nilimbeni kiskanmadim desem yalan olur, nilimben takipcinim, senin yolundan ilerliyecegim, insallah bende 60 li rakamlari gorurum....

pazartesi günü liste kurallarımızla tekrar güncellencektir.bilgilerinize............
arkadaşlar cumadan cumaya mı kkilo bildirimi yapılıyor,şimdi ben dün tartıldım onu mu baz alıcaksınız yoksa pzt. mi tartılcas ben de istiyom bendee kafam karıştı:)

dün yediklerim:
2 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
1çay k. kızılcık reçeli
1 yum
**
1 port.çeyrek muz

**
1kase çorba 1 dilim kepek ekmeği, 1/2 kase yoğurt

**
1port,1 mand.

akşam da az yağda pişmiş az porsyon tavuk patates yedim
2 kaşık pilav ve salata 3-4 tane de sarma attım ağzıma

ya ben 1.2 degil pazartesiden beri 1.6 verdim

akşam yememen iyi olmuş canm.. sen karbonhidrat diyeti yapıosun sanırım ben de bugün denedim hesaplarıma göre 50 karbon almışım iyi mi sence?
Canım aldıqın karbon miktarının kendi kilonun altında olması yeterli 69san karbon miktarın 60 olur 55 olur 50 olur yani ne kadar az tutarsan o kadar iyi kendini dene az tuttuqundamı daha fazla veriyorsun yoksa kilona yakın deqerlerde olduqundamı daha çok veriyorsun mesela ben yazın günü 4 k. ile bitirdiğimi bilirim ama gördümki çokçok az k. aldıqımda kilo vermem yavaşlıyor bu herkese göre değişir sende bi dene bakalım hangisi daha çok verdirecek başarılar canım

Canım önce bir sakin olalım gerçekten kilo vermek istiyormuyuz bu çok öenmli beynimizi buna göre prıqramlayarak işe başlamamız gerekiyor eqer işi beynimizde bitirmezsek önümüze çıkan ilk engelde takılırız yani börek çörek tatlı yasak olan ne varsa onları gördüqümüzde irademize yenilir ve yeriz sonrası tabii malum pişmanlıkk ben sana derimki burayı elinden geldiği kadar takip et düzenli olarak tabiki.. bak gör hem motivasyonun saqlamlaşacak hemde kilo vereceksin menülerini eksiksiz yaz yanlışların varsa düzeltelim sonra kilolarının nasıl gittiğini sen bile anlamıcaksın
Canım neden memnun deqilsin ben önceki hafta 100qr geçen haftada 200qr verdim ama bu hafta 2.100qr verdim her hafta aynı oranda kilo veremeyizki bazı haftalar gelecek hiç kilo veremicez vücut savunmaya geçiyor geçmelide kendini garantiye almak zorunda bence 500qr gayet güzel bir rakam düşünsene ya +500 olsaydın bukadar çabaya raqmen kilo alsaydın hadi bakalım karamsarlıqı bir kenara bırakıp önümüzdeki haftaya bakıcaz

nilcim haftanın birincisi olarak seni yürekten kutlar başarılarının devamını dilerim cnmm akabinde kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar bu şekilde devam etmelerini dilerim kilo veremeyen arkadaşlarımada önümüzdeki hafta daha dikkatli beslenmelerini tavsiye ediyorum

hayatım eqerki verdiğin kiloda bir parça katkım olduysa ne mutlu bana bu arada enişte bey ne kadar verdi merak ediyom nillllllllllllllll ne yani şimdi sen 6lı rakamları gördün diye burdan ayrılmayımı düşünüyorsunnnn

gnydın cnm evet cuma günü tartılıyoruz yani cumayı baz alıyoruz

bak cnm nerde yanlış yapıyoruz öğlen menüne tonbalıqı+ekmek+yumurta var bunların 3ü aynı anda yenmez vücuda ağır gelir kilo vermen güçleşir yumurtayla tonbalıqını yiyebilrsin ama ekmek olayı asla olmamalı zaten tonbalıqı protein seni tok tutar yumurtada öyle yanına salata yeseydin süper bir menü olurdu ayrıca son zamanlarda erişteli çorbaya takıldın canım tamamen hamurr

hayatım ben bu tarifi inan şimdi gördüm demekki neymiişşşşşşş hata bendeymişşşş neden görmedin sena neden neden nedeeeennnnnnnnn:84::84:

arkadaşlar herkese günaydınlarrr bugün çok mutluyum çünkü bu sabah 72.9u gördüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmm nilimmmm peşinden geliyorummmm

Öncelikle verdiğin kilolar için tebrik ederim canım:) Sonra da menülerime yorum yaptığın için bu daha bi motive ediyo oluyor benim için...

Erişteli çorba konusunda haklısın ama evde varken başka çorba yapmak olmaz diye içtim eriştelerinden az almak kaydıyla tabii ki...Öğlen salata yapsam ekmeksiz idare etsem iyiydi onda da katılıyorum da üşendim salata yapmaya:) Ama bu ekmeği öğlen akşam hiç yememe konusunda katılmıyorum çünkü bu şekilde daha önce çok kez kilo verdim ve fazlasıyla aldım tekrar...Kalıcı bi kilo verme olsun istiyorum...10 günde 5 kilo verdiren diyet de yaptım verdim gerçekten 5 kilo hem de tam senin dediin gibi protein ağırlıklı karbonhidratsız bi diyetti...Sonra hastanede bi ölçüm yaptırdım vücudumun %20'si yağ çıktı yani kaslar erimiş oluyormuş bu şekilde...

Ayrıca bi noktaya daha değinmek istiyorum takdir edersin ki 70'li kilolarda hiç bi insan 1 yumurta bi 2 çatal tonbalığıyla doymaz yani...O kiloya bunlarla mı geldin diye sorarlar adama Normal düzene geçince de deli gibi kilo alırım ben...O yüzden ekmek olayını 65 kiloyu falan gördükten sonra kesmem gerek diye düşünüyorum...En azından hedefime az kaldığında yapayım ki orda da sona sakladığım bi kozum bulunsun elimde çok sevgili metabolizmama karşı

Tekrar teşekkürler canım düşüncelerini yazdığın için...Öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…