gunaydın fıstıgım hadı gözun aydın
arkadaşlar herkese günaydınlarrr bugün çok mutluyum çünkü bu sabah 72.9u gördüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmnilimmmm peşinden geliyorummmm
arkadaşlar herkese günaydınlarrr bugün çok mutluyum çünkü bu sabah 72.9u gördüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmnilimmmm peşinden geliyorummmm
gel kaptan gel buraya da gelgunaydınn canmım
artık sızede takılcem nen
ceza yontemınız cok hosmus bızım puanlamaya benzıyo eksık yonlerını sızden soyle araklasam dıyom acep ne dersınız hahah
teşekkür ederim canım bugün kendimi sınırsız kuru dolma yiyerek ödüllendirdim çok seviyorumdaagunaydın fıstıgım hadı gözun aydın
Öncelikle verdiğin kilolar için tebrik ederim canım:) Sonra da menülerime yorum yaptığın için bu daha bi motive ediyo oluyor benim için...
Erişteli çorba konusunda haklısın ama evde varken başka çorba yapmak olmaz diye içtim eriştelerinden az almak kaydıyla tabii ki...Öğlen salata yapsam ekmeksiz idare etsem iyiydi onda da katılıyorum da üşendim salata yapmaya:) Ama bu ekmeği öğlen akşam hiç yememe konusunda katılmıyorum çünkü bu şekilde daha önce çok kez kilo verdim ve fazlasıyla aldım tekrar...Kalıcı bi kilo verme olsun istiyorum...10 günde 5 kilo verdiren diyet de yaptım verdim gerçekten 5 kilo hem de tam senin dediin gibi protein ağırlıklı karbonhidratsız bi diyetti...Sonra hastanede bi ölçüm yaptırdım vücudumun %20'si yağ çıktı yani kaslar erimiş oluyormuş bu şekilde...
Ayrıca bi noktaya daha değinmek istiyorum takdir edersin ki 70'li kilolarda hiç bi insan 1 yumurta bi 2 çatal tonbalığıyla doymaz yani...O kiloya bunlarla mı geldin diye sorarlar adamaNormal düzene geçince de deli gibi kilo alırım ben...O yüzden ekmek olayını 65 kiloyu falan gördükten sonra kesmem gerek diye düşünüyorum...En azından hedefime az kaldığında yapayım ki orda da sona sakladığım bi kozum bulunsun elimde çok sevgili metabolizmama karşı
Tekrar teşekkürler canım düşüncelerini yazdığın için...Öpüyorum seni
hayatım öncelikle sen k. diyetini tam anlamıylamı yaptın yani bütün yasaklara uydunmu ikincisi k. diyetine başlamadan önce kas ölçümü yaptırıp k.diyetini sonlandırdıqında tekrar kas ölçümü yaptırıp kas kaybını k. diyetinden olduqunu bu şekildemi anladın ton balıqına gelince eqer doymuyorum diyorsan mutlaka önden bir çorba iç ve ton balıqı+salata şeklinde sonlandır ben yazın tonbalıqı+domates+salatalı çok güzel doyuyordum..
Hoşgeldin canımgunaydınn canmım
artık sızede takılcem nen
ceza yontemınız cok hosmus bızım puanlamaya benzıyo eksık yonlerını sızden soyle araklasam dıyom acep ne dersınız hahahnickini biyerlerden hatırlıyorum ama çıkaramadım
ay süpersin canm yaaa
bende qörmek istiorummm
sende hoşgeldin aramıza canımmalesef artık bende bu gruptayım boyum 1.73 kilom 72 kiloyla boyu eşledim anlayacağınızama neden malesef bu guruptayım dedin anlamadım..
günaydınlar kızlarr yarışma listesinde olmak için herangi bişey yapmak gerekiomu ben yokum da listede
teşekkürler canım biraz önce yediğin kuru dolmaları görseydin beni sopayla kovalardıntebrik ediyorummmm süpersinnnn
ha tamam ozaman haftaya ben de listedeyimHayatım ilk geldiğin 1 hafta boyunca menülerini paylaşıp bildirim yapıyorsun ikinci hafta kaptanımız nil listeye ekliyor
teşekkürler canım biraz önce yediğin kuru dolmaları görseydin beni sopayla kovalardın
teşekkür ederim canım bugün kendimi sınırsız kuru dolma yiyerek ödüllendirdim çok seviyorumdaa
eşimde bayılır kuru dolmaya ay bende mı yapsam akşam yemegıne ?Öncelikle verdiğin kilolar için tebrik ederim canım:) Sonra da menülerime yorum yaptığın için bu daha bi motive ediyo oluyor benim için...
Erişteli çorba konusunda haklısın ama evde varken başka çorba yapmak olmaz diye içtim eriştelerinden az almak kaydıyla tabii ki...Öğlen salata yapsam ekmeksiz idare etsem iyiydi onda da katılıyorum da üşendim salata yapmaya:) Ama bu ekmeği öğlen akşam hiç yememe konusunda katılmıyorum çünkü bu şekilde daha önce çok kez kilo verdim ve fazlasıyla aldım tekrar...Kalıcı bi kilo verme olsun istiyorum...10 günde 5 kilo verdiren diyet de yaptım verdim gerçekten 5 kilo hem de tam senin dediin gibi protein ağırlıklı karbonhidratsız bi diyetti...Sonra hastanede bi ölçüm yaptırdım vücudumun %20'si yağ çıktı yani kaslar erimiş oluyormuş bu şekilde...
Ayrıca bi noktaya daha değinmek istiyorum takdir edersin ki 70'li kilolarda hiç bi insan 1 yumurta bi 2 çatal tonbalığıyla doymaz yani...O kiloya bunlarla mı geldin diye sorarlar adamaNormal düzene geçince de deli gibi kilo alırım ben...O yüzden ekmek olayını 65 kiloyu falan gördükten sonra kesmem gerek diye düşünüyorum...En azından hedefime az kaldığında yapayım ki orda da sona sakladığım bi kozum bulunsun elimde çok sevgili metabolizmama karşı
Tekrar teşekkürler canım düşüncelerini yazdığın için...Öpüyorum seni
hayatım öncelikle sen k. diyetini tam anlamıylamı yaptın yani bütün yasaklara uydunmu ikincisi k. diyetine başlamadan önce kas ölçümü yaptırıp k.diyetini sonlandırdıqında tekrar kas ölçümü yaptırıp kas kaybını k. diyetinden olduqunu bu şekildemi anladın ton balıqına gelince eqer doymuyorum diyorsan mutlaka önden bir çorba iç ve ton balıqı+salata şeklinde sonlandır ben yazın tonbalıqı+domates+salatalı çok güzel doyuyordum..
Hoşgeldin canımnickini biyerlerden hatırlıyorum ama çıkaramadım
sende hoşgeldin aramıza canımama neden malesef bu guruptayım dedin anlamadım..
hoşgeldın canım kılon kaçselamlar ben de aranıza katılabilir miyim motivasyon açısından:)) 1 buçuk aydır diyet yapıyorum ben de ve 6 kilo verdim...:)) 17 yaşındayım ,1.60 boyundayım.birbirimize destek olmalıyız öyle değil mi:))
teşekkür ederim canım bugün kendimi sınırsız kuru dolma yiyerek ödüllendirdim çok seviyorumdaa
eşimde bayılır kuru dolmaya ay bende mı yapsam akşam yemegıne ?
hoşgeldın canım kılon kaç
80 kilo ile başladım 74 kiloyum şuanda:))
tatlım ne yapıcam şaştım kaldım,kaynanam hastaymış,abım ev tasıycak tatılde gıdeyım gezeyım dınleneyım dıyodum herkesın ısı var ısı gucu bırakıp gezememde zaten esımın de tatılı yok hiç .gitmesem mi şaştım kaldım.vicdanım da el vermiyo.ama benım de ıstırahat etmeye hakkım var.ben herseyı tek basıma yapıyom .ne biliyim yaBebeqim öncelikle bu kadar güzel bir karne getirdiqin için sonrasındada verdiğin kilo için seni tebirk ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum
Kankamm gitme biyere kıss sena yollamıyo debolbol dinlen ama bolbol yeme bana gelsene tatilde
kıss aa walla çok alındım şimdi.. kim demiş dönüp bakmadım diyeehata sana pazıdan mıhlama güzel oluyormu diye sordum ama sen cevap vermedin benim darılmam lazım hem suçlu hem güçlüü:84::84:
canım öncelikle hoşgeldinözelime bişeyler yazmışsın okudum canım ben buraya sürekli takılıyorum menülerimide yazıyorum herşeyden ama azar azar yiyorum azın üstüne çıkan arkadaşları azarlıyorum sen yaz menülerini ben bolbol azarlarım seni sende verirsin kilolarını şaka bir yana elimizden gelen yardımı her zaman yaparız cnm
hayatım senin menülerin bihayli iyiydi yanlış hatırlamıyorum deqilmi kilo vermeni beklerken aldım demen açıkçası beni şaşırttımenüleri yazarken yediğiniz en küçük şeyi bile yazın lütfen..
Sehercim meyvalı aqaç taşlanır derler bırak söylenen söylensin zaten buraya bu konu hakkında tek bir kelime daha yazarsa kazene söylücem bana söyledikleri bir hakarettir hani derler ya önce lafa bakarım lafmı diye sonrada söyleyene bakarım adammı diye he işte aynı o hesap salla gitsinn
boyun kaç canımOLMUYOR KIZLAAAAR75de kaldım...90dan 75 e düştm...2 yıldır 75in altına inemiyorum...çıkıp çıkıp geri 75 oluyorum...55 olmak istiyorum...ayyy naapcm yaa sevgilimden bile ayrıldm şu iğrenç yağlar yüzünden
öncelikle kaptan tebrıkleröncelikle bana bu hafta iyi bir şekilde hırs yaptıran eşime ve erginsenaya teşekkürü bir borç bilirim
sayenizde 6lı sayları da gördüm belki beni artık mezun etme durumlarınız olabilir.kaptan seçimlerine başlayalım mı ne dersiniz?
tatlım ne yapıcam şaştım kaldım,kaynanam hastaymış,abım ev tasıycak tatılde gıdeyım gezeyım dınleneyım dıyodum herkesın ısı var ısı gucu bırakıp gezememde zaten esımın de tatılı yok hiç .gitmesem mi şaştım kaldım.vicdanım da el vermiyo.ama benım de ıstırahat etmeye hakkım var.ben herseyı tek basıma yapıyom .ne biliyim ya.ben hem calışıp hem tatılde gıdip offf bi yandan yine grip olacak gibiyim oradada kar varmış.yazın da gitsem hava değişikliğinden sanırım gidince hasta oluyorum.offf
boyun kaç canım
öncelikle kaptan tebrıkler
ama nereye gidiyonsun ya biz seni bırakmayız hepimiiz mezun edene kadar gidemezsın bı yere.topluca gideriz 69 topiğine ya da gitmeyız burdan hedefımize ulaşıp mezun olur gideriz.
canım tebriklerröncelikle bana bu hafta iyi bir şekilde hırs yaptıran eşime ve erginsenaya teşekkürü bir borç bilirim
sayenizde 6lı sayları da gördüm belki beni artık mezun etme durumlarınız olabilir.kaptan seçimlerine başlayalım mı ne dersiniz?
bencede 69 topiğine hep beraber qidelim yaa
qerçi ben böle qidersem
hepinizi yolcu edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?