70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahvaltım :

1 dilim tost ekmeğiyle hazırlanmış tost
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
1 fincan form karışık bitki çayı

günaydınlar kızlarr yarışma listesinde olmak için herangi bişey yapmak gerekiomu ben yokum da listede

gunaydınn canmım

artık sızede takılcem nen

ceza yontemınız cok hosmus bızım puanlamaya benzıyo eksık yonlerını sızden soyle araklasam dıyom acep ne dersınız hahah
gel kaptan gel buraya da gel

gunaydın fıstıgım hadı gözun aydın
teşekkür ederim canım bugün kendimi sınırsız kuru dolma yiyerek ödüllendirdim çok seviyorumdaa

günaydınlar kızlarr yarışma listesinde olmak için herangi bişey yapmak gerekiomu ben yokum da listede

Hayatım ilk geldiğin 1 hafta boyunca menülerini paylaşıp bildirim yapıyorsun ikinci hafta kaptanımız nil listeye ekliyor
tebrik ediyorummmm süpersinnnn
teşekkürler canım biraz önce yediğin kuru dolmaları görseydin beni sopayla kovalardın

ha tamam ozaman haftaya ben de listedeyim

ya hakettin ama pekiştireç diye bişey var dimi kuru dolmalar olmuş seninki en azında bu saatlerde ye de akşam az yersin

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıorum şimdi daha kahvaltı bile yapmadım bugün kahvaltıdan sonra ve yarın hep dışarda olcaz dolaşcaz sinema falan filan. inşallah haftasonu bahanesiyle fazla kaçırmam. herkese iyi ve kaçamaksız hafta sonları

selamlar ben de aranıza katılabilir miyim motivasyon açısından:)) 1 buçuk aydır diyet yapıyorum ben de ve 6 kilo verdim...:)) 17 yaşındayım ,1.60 boyundayım.birbirimize destek olmalıyız öyle değil mi:))

Evet canım sabahları sadece yumurta öğlen ve akşam sürekli et, tavuk ya da balık 5 gün boyunca...Sonraki 5 gün de meyve sebze ekleniyor buna ama hiç bi çeşit ekmek unlu mamul vs. yok...Tabi bunu yapacağımı duyunca kuzenim kızmıştı bana diyetisyen olduğu için:) Adam gibi yollardan zayıfla öyle saçma sapan diyetlerle ya kaslarını eritirsin ya da su kaybedersin demişti...Gerçekten de ölçüm sonucunu görünce şoka girdi...Bu sırada %20 yağ çıktı diye yanlış yazmışım pardon normalinden %20 fazla çıktı yazıcaktım...Yani normal bi insanda %10-20 civarı olması gerekirken bende %40 çıkmıştı...Hatta 100-120 kilo olanlarda bile ondan sadece çok az daha fazlaymış ben anormal derecede yağlı bişi olmuşum farkında olmadanSonra ondan aldım adam gibi diyet listesi ama haftada sadece 1 kilo verdiriyor...O da benim için çok zor ya hedefime ulaşmam yıllar alır yani

Tabi diyetisyene en acilinden kilo vermem lazım deyince de bana alırken acilinden mi aldın diyorNaapıcam bilmiyorum...Neyse ben bi dışarı çıkıyorum akşama görüşürüz...

hayatım öncelikle sen k. diyetini tam anlamıylamı yaptın yani bütün yasaklara uydunmu ikincisi k. diyetine başlamadan önce kas ölçümü yaptırıp k.diyetini sonlandırdıqında tekrar kas ölçümü yaptırıp kas kaybını k. diyetinden olduqunu bu şekildemi anladın ton balıqına gelince eqer doymuyorum diyorsan mutlaka önden bir çorba iç ve ton balıqı+salata şeklinde sonlandır ben yazın tonbalıqı+domates+salatalı çok güzel doyuyordum..

tatlım ne yapıcam şaştım kaldım,kaynanam hastaymış,abım ev tasıycak tatılde gıdeyım gezeyım dınleneyım dıyodum herkesın ısı var ısı gucu bırakıp gezememde zaten esımın de tatılı yok hiç .gitmesem mi şaştım kaldım.vicdanım da el vermiyo.ama benım de ıstırahat etmeye hakkım var.ben herseyı tek basıma yapıyom .ne biliyim ya .ben hem calışıp hem tatılde gıdip offf bi yandan yine grip olacak gibiyim oradada kar varmış.yazın da gitsem hava değişikliğinden sanırım gidince hasta oluyorum.offf

boyun kaç canım

öncelikle kaptan tebrıkler
ama nereye gidiyonsun ya biz seni bırakmayız hepimiiz mezun edene kadar gidemezsın bı yere.topluca gideriz 69 topiğine ya da gitmeyız burdan hedefımize ulaşıp mezun olur gideriz.

bencede 69 topiğine hep beraber qidelim yaa
qerçi ben böle qidersem
hepinizi yolcu edicem

canım tebriklerramaaa seni bir yere göndermiyoruz eğer gidersen yine şişmenletır getiririz seni buraya kaptancığımm
arkadaşlar herkese günaydınlarrr bugün çok mutluyum çünkü bu sabah 72.9u gördüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmm nilimmmm peşinden geliyorummmm

günayyydddınnn.tebrikler darısı başımmmaaaaaa.
yenigelenler hoş geldiniz.yalnız gelen herkes bi telaşla geliyor
evt bu günki menümü yazayım akşam toplu halde yeniden yazarım
sabah:
kalkınca bi bardak yeşil çay
katı yumurta vardı ama iki çataldan sonra midem bulandı yiyemedim
1 domates 1 salatalık biraz maydanoz
beyaz peynir ve 2 küçükkk dilim kaşar peyniri
2 zeytin
bir dilimden az kepekli ekmek
3 tane patates kızartması
2 bardak çay şekersiz
ara:
2 tane hurma ve 1 tane incir
öğlen:
bir kase çorba
şimdilik bu kadar akşamı da yazarımm:89:

bende tartıda 80 i görmeden dikkat etsem iyi olacak

benim de boyum 1.70 kilom 78.6
evlenirken ne güzel 65 dim 1.5 senede bu hale geldim :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…