kader arkadasım hafatanın yüzkaralarıyızbencede 69 topiğine hep beraber qidelim yaa
qerçi ben böle qidersem
hepinizi yolcu edicem
meslektaşım napıyon kurtuldun bebelerden tatılde nerdesin?canım tebriklerramaaa seni bir yere göndermiyoruz eğer gidersen yine şişmenletır getiririz seni buraya kaptancığımm
günayyydddınnn.tebrikler darısı başımmmaaaaaa.
yenigelenler hoş geldiniz.yalnız gelen herkes bi telaşla geliyor
evt bu günki menümü yazayım akşam toplu halde yeniden yazarım
sabah:
kalkınca bi bardak yeşil çay
katı yumurta vardı ama iki çataldan sonra midem bulandı yiyemedim
1 domates 1 salatalık biraz maydanoz
beyaz peynir ve 2 küçükkk dilim kaşar peyniri
2 zeytin
bir dilimden az kepekli ekmek
3 tane patates kızartması
2 bardak çay şekersiz
ara:
2 tane hurma ve 1 tane incir
öğlen:
bir kase çorba
şimdilik bu kadar akşamı da yazarımm:89:
ay bende evlendiğimde 64 düm ya 3-3.5 yılda bu hale geldim.boyum da 1.71 canım benziyoruz kiloların bölgesel mi nasıl kilolu duruyormusun?bende tartıda 80 i görmeden dikkat etsem iyi olacak
benim de boyum 1.70 kilom 78.6
evlenirken ne güzel 65 dim 1.5 senede bu hale geldim :84::84:
ay bende evlendiğimde 64 düm ya 3-3.5 yılda bu hale geldim.boyum da 1.71 canım benziyoruz kiloların bölgesel mi nasıl kilolu duruyormusun?
canım bu gidişle ben de sana eşlik edrim merak etmeee
kader arkadasım hafatanın yüzkaralarıyız
meslektaşım napıyon kurtuldun bebelerden tatılde nerdesin?
canım ya şekerli gıdaları çok mu tüketiyosun onlar çok göbek yapıyomuş.mekik çek tatlım.pilates yap.sabahları tv8 de 10.30 ebruli var.şöyle anlatayım sana
evlenmeden önceki pantolanlarımın bacak kısmı hala oluyo ama göbek kısmı 1 karış açık
hamile zannediyo millet sinir oluyorum
ben şimardım ya bıraz verdım ya şimdi habire yiyom yoksa depresyondamıyımiiyi bari yalnız değilmişimm :26:
bi an çok hırs yapıyorum ama sonra vaz qeçiorum
of şu hırsımı bir koruyabilsem ne qüzel kilo veriodum yaa
canım ya şekerli gıdaları çok mu tüketiyosun onlar çok göbek yapıyomuş.mekik çek tatlım.pilates yap.sabahları tv8 de 10.30 ebruli var.
çok şükür canım yaaa verdik karneleri biraz kafa dinleyelim dimi.ben zaten memleketteyim oğlum küçük tatile falan da gidemiyoruz yani evdeyimmkader arkadasım hafatanın yüzkaralarıyız
meslektaşım napıyon kurtuldun bebelerden tatılde nerdesin?
vallahi benim gibisin sen de hele okulda tatlı krizine giriyorum yaaa.sonra çikolatalara saldııyorum.tatilde biraz versek keşkee.canım ya şekerli gıdaları çok mu tüketiyosun onlar çok göbek yapıyomuş.mekik çek tatlım.pilates yap.sabahları tv8 de 10.30 ebruli var.
ben şimardım ya bıraz verdım ya şimdi habire yiyom yoksa depresyondamıyım
bugun yedıklerım mesela
tost,ıhlamur cayı,1 salatalık,2-3 zeytın
aralar
bı kase yogurt
10 badem
1 piko
1 çikolatalı form bisküvi
hala da yiyesim var offff
tatlım benim duurmum ortada total de 3kılo gıttı ben mehter takımı gıbıyım ıkı ılerı bı gerı sürekli al ver al ver 30 ekım de basladım 3 ay olmuş s ayda 3 kılo ama arkadaslarım yanlardan ınceldiğimi söylüyo ben de şımarıyorum verdım kendımı yemeye.ya aslında çok tatlı falan tüketmem
şekerim yüksek çıktığı için dikkat ederim ileride sorun olmasın diye
işe geldiğim içinde sabahları tv izleme gibi bi şansım yok
anca akşamları mekik çekebilirim
onu da düzene oturtamadım bi
alışkanlık haline getirsem çok faydası olacak biliyorum daaaa
sizler nasıl kilo verdiniz ekstradan farklı bişeyler yapan oldu mu aranızda
tatılde vermek ıyı olur ama ılk gun den ben cozuttumçok şükür canım yaaa verdik karneleri biraz kafa dinleyelim dimi.ben zaten memleketteyim oğlum küçük tatile falan da gidemiyoruz yani evdeyimm( sen kararsızsın heralde memlekete mi gideceksin??
vallahi benim gibisin sen de hele okulda tatlı krizine giriyorum yaaa.sonra çikolatalara saldııyorum.tatilde biraz versek keşkee.
tatlım benim duurmum ortada total de 3kılo gıttı ben mehter takımı gıbıyım ıkı ılerı bı gerı sürekli al ver al ver 30 ekım de basladım 3 ay olmuş s ayda 3 kılo ama arkadaslarım yanlardan ınceldiğimi söylüyo ben de şımarıyorum verdım kendımı yemeye.
canım burcun ne yemeyı sevıyosun heralde sayfana baktım hap yemek tarıflerın var.
tatılde vermek ıyı olur ama ılk gun den ben cozuttum
kararsızım tatlım ya gitsem bı turlu gıtmesem baska türlü.tatil gibi olmayacak sanırım.
cleo tatlım senle ikimiz kilo almak isteyenler topiğine mi gitsek ordakilere daha çok faydamız olur gibi
evet canım seviyorum yemek yapamyı da yemeyi detatlım benim duurmum ortada total de 3kılo gıttı ben mehter takımı gıbıyım ıkı ılerı bı gerı sürekli al ver al ver 30 ekım de basladım 3 ay olmuş s ayda 3 kılo ama arkadaslarım yanlardan ınceldiğimi söylüyo ben de şımarıyorum verdım kendımı yemeye.
canım burcun ne yemeyı sevıyosun heralde sayfana baktım hap yemek tarıflerın var.
29.01.2011 tarihli yarışma sonuçlarımız;
nilimben..........71,7..........69,9.........2,4kg ile kaptanınız haftanın (ilk kez) birincisi
erginsena........75,5.........73,4..........2,1kg ile ikincimiz
asl35.............73,5..........72............1,5 kg ile üçüncümüz
green4..........68,8...........67,4.........1,4 kg ile dördüncümüz
mountainmist..71,3..........70,1.........1,3 kg ile beşincimiz
alaca.............77,8.........76,6.........1,2 kg ile altıncımız
arcak81.........73,6.........72,9..........1,1 kg ile yedincimiz
independent...71............70,1.........900gr ile sekizincimiz
bluemoon26.....73..........72,2.........800 gr ile dokuzuncumuz
mektup..........74,5........73,8.........700gr ile onuncumuz
nigdelim.........78............77,5........500gr ile onbirincimiz
ayşebahar......70,5........70,1.........400gr ile onikincimiz
kilo veren arkadaşlarımı tebrik eder veremeyen ,yerinde sayan ve ceza alan arkadaşlarımı açıklıyorum
shryvz.....72.......72.....00000000almadı vermedi ama cezayı hak etti100mekik
cenera.....71......71.....000000000aynısı al birini vur ötekine cezasız olmaz100mekik
bilge........70.......70......00000000yerinizde saymaya devam cezanız olmazsa olmaz100 mekik
ezgiilknur...78,8...78,7.....-100 g verilmiş ama ceza sınırı geçilememiş bu hafta100mekik
şimdi gelelim listemizin en can alıcı iki kişisine ;arkadaşlar bu arkadaşlarımız bizler burda harıl harıl kilo verirken onlar karpuz gibi yata yata kilo almışlar kimler mi buyrun bakalım
sudem34...........74,2.........74,7.....+++++++500gr
cleopatra...........75,7........76,5.....+++++++800grinanmıyorum size kızlar bari 1 kilo yapsaydınızda yuvarlak hesap olsaydı(
neyse bunada şükürler olsun allah sağlık versin o yeter .gerçi siz bana göre zor verirsiniz ama aldıklarınızıda ne diyelim kolay gelsin hatunlar .hani mekik çekeceksiniz ya o yüzden diyorum
ohhh kilo verenler bu hafta sınırınızı bozmadan yiyin kızlar yavaş yavaş ohhhhhhhhhh sefamız olsunnnnn
önemli değil canım ama hem suçlusun hem güçlü deyince bozulmuştum.hayatım ben bu tarifi inan şimdi gördüm demekki neymiişşşşşşş hata bendeymişşşş neden görmedin sena neden neden nedeeeennnnnnnnn:84::84:
tatlım benim duurmum ortada total de 3kılo gıttı ben mehter takımı gıbıyım ıkı ılerı bı gerı sürekli al ver al ver 30 ekım de basladım 3 ay olmuş s ayda 3 kılo ama arkadaslarım yanlardan ınceldiğimi söylüyo ben de şımarıyorum verdım kendımı yemeye.
tatılde vermek ıyı olur ama ılk gun den ben cozuttum
kararsızım tatlım ya gitsem bı turlu gıtmesem baska türlü.tatil gibi olmayacak sanırım.
cleo tatlım senle ikimiz kilo almak isteyenler topiğine mi gitsek ordakilere daha çok faydamız olur gibi
kızlar merhaba geçmiş cvplerımı okursanız bu işin benim için bir türlü çözümlenemeyen bi hal aldığını görürsünüz verip verip geri alıyorum gerçi uzun süredir 70 kilonunda altına düşemedim.. boyum 1.70 su anki kilom 76 bu güne kadar gördüğüm en yüksek kilo 89ki bu yazdı bu durum ama felakettitanrım şükür ki o günler geride akldı ancak 21 yasındayım ve 76 kiloda çok fazla üstelik bu konuda erkek arkadasımıda çok üzdüm defalarca söz verdim ve tutamadımm iradesizlikten.. su anda o askerde ve mayı sonu dönüyor haziran basındada benim yanıma gelecek o zamana kadar 59 kilo olmak istiyorum pazartesi başlayacağım bende listeye eklerseniz çok sevinirim.. umarım bu kez sonuna kadar gidebilirim ve başarabilirimm..
geçmiş olsun canım.bekliyoruz aramızaarkadaslarim hepinizdende cok ozur diliyorum 2 haftadir sizlere kilomu belirleyemeiyorum rahatsizligimdan dolayida diyet yapamiyorum suan tedavi goruyorum insallah iyilesirsem tekrar baslamak istiyorum ozurdilerim tekrar
teşekkürler tavsiyen için yalnız üzüm mü elma sirkesi mii:26:Sabah aç karna, akşam da yatarken sirke için. Metabolizmayı hızlandırır, hafiflersiniz.
kızlar merhaba geçmiş cvplerımı okursanız bu işin benim için bir türlü çözümlenemeyen bi hal aldığını görürsünüz verip verip geri alıyorum gerçi uzun süredir 70 kilonunda altına düşemedim.. boyum 1.70 su anki kilom 76 bu güne kadar gördüğüm en yüksek kilo 89ki bu yazdı bu durum ama felakettitanrım şükür ki o günler geride akldı ancak 21 yasındayım ve 76 kiloda çok fazla üstelik bu konuda erkek arkadasımıda çok üzdüm defalarca söz verdim ve tutamadımm iradesizlikten.. su anda o askerde ve mayı sonu dönüyor haziran basındada benim yanıma gelecek o zamana kadar 59 kilo olmak istiyorum pazartesi başlayacağım bende listeye eklerseniz çok sevinirim.. umarım bu kez sonuna kadar gidebilirim ve başarabilirimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?