hoşgeldin canımm
öncelikle moralini bozma, buradaki ablaların olarak sana her türlü yardımcı olacağız.
bir de kilo verme konusunda kendine küçük hedefler belirle. mesela 5 er kilo hedefler belirler 5 kilo verince ikinci bir beş kilo hedef koy son hedefe kadar, ben öyle yapıyorum mesela
bir de kilo çizelgeni de yap canım
geçmiş olsun canım.bekliyoruz aramıza
teşekkürler tavsiyen için yalnız üzüm mü elma sirkesi mii:26:
hoşgeldin o zaman tekrar.hadi baklım inş verirsin bak hem kendini hem de arkadaşını üzüyorsun.tutun bize.her cuma kilo bildirimi var bu cumaya kadar listeni yaz bize ve cuma kilo bildir haftaya cma listeye girersin.kolay gelsinn
canım ne kadar içiyorsun?birde gerçekten faydasını gördünmü?????Elma sirkesi. Sirke, su, bal karışımı da içilir ama elma sirkesi tek başına güzel oluyor, gazoz gibi geliyor bana artık :)
selamlar ben de aranıza katılabilir miyim motivasyon açısından:)) 1 buçuk aydır diyet yapıyorum ben de ve 6 kilo verdim...:)) 17 yaşındayım ,1.60 boyundayım.birbirimize destek olmalıyız öyle değil mi:))
hayatım eqerki bu diyete başlamadan kas ölçümü yaptırıp bu diyeti sonlandırdıktan sonra yine kas ölçümü yaptırdıysan eriyen kaslar k. diyetindendir.. ama başlamadan önce yaptırmayıp bitince yaptırdıysan kas erimesini k.diyetine baqlayamazsın zaten eqer dediğin gibi protein aqırlıklı beslendiysen protein kuvvetli kas yapar canım asla kas eritmez bu işte büyük bir yanlışlık var çünkü yanlış yapılan diyetlerde kaslar protein eksikliqinden dolayı erir ama k. diyetinde bu tam tersine bolbol protein alındıqı için kaslar kuvvetlenir ama şunu üstüne basa basa söylemek istiyorum k. diyetini tam analmıyla yapmak çok saqlıksız arkadaşlar çünkü k. diyetinde (meyva sebze bakliyat şekerli gıdaların tümü unlu gıdaların tümü)yasaktır arkadaşlar benim yaptıqım diyet bu deqil ben meyvamı sebzemi tatlımı ekmeqimi herşeyimi yiyorum sadece k. deqerlerini hesaplıyorum sınırı aşmamak için bilginize..Evet canım sabahları sadece yumurta öğlen ve akşam sürekli et, tavuk ya da balık 5 gün boyunca...Sonraki 5 gün de meyve sebze ekleniyor buna ama hiç bi çeşit ekmek unlu mamul vs. yok...Tabi bunu yapacağımı duyunca kuzenim kızmıştı bana diyetisyen olduğu için:) Adam gibi yollardan zayıfla öyle saçma sapan diyetlerle ya kaslarını eritirsin ya da su kaybedersin demişti...Gerçekten de ölçüm sonucunu görünce şoka girdi...Bu sırada %20 yağ çıktı diye yanlış yazmışım pardon normalinden %20 fazla çıktı yazıcaktım...Yani normal bi insanda %10-20 civarı olması gerekirken bende %40 çıkmıştı...Hatta 100-120 kilo olanlarda bile ondan sadece çok az daha fazlaymış ben anormal derecede yağlı bişi olmuşum farkında olmadanSonra ondan aldım adam gibi diyet listesi ama haftada sadece 1 kilo verdiriyor...O da benim için çok zor ya hedefime ulaşmam yıllar alır yani
Tabi diyetisyene en acilinden kilo vermem lazım deyince de bana alırken acilinden mi aldın diyorNaapıcam bilmiyorum...Neyse ben bi dışarı çıkıyorum akşama görüşürüz...
hayatım öncelikle sen k. diyetini tam anlamıylamı yaptın yani bütün yasaklara uydunmu ikincisi k. diyetine başlamadan önce kas ölçümü yaptırıp k.diyetini sonlandırdıqında tekrar kas ölçümü yaptırıp kas kaybını k. diyetinden olduqunu bu şekildemi anladın ton balıqına gelince eqer doymuyorum diyorsan mutlaka önden bir çorba iç ve ton balıqı+salata şeklinde sonlandır ben yazın tonbalıqı+domates+salatalı çok güzel doyuyordum..
sempatik hoşgeldin canım aramızabende tartıda 80 i görmeden dikkat etsem iyi olacak
benim de boyum 1.70 kilom 78.6
evlenirken ne güzel 65 dim 1.5 senede bu hale geldim :84::84:
evet şekerim bugün çikolataya yüklenmişsin ama ben menünü beqendim arada sırada bunları yapmamız lazım çünkü vücudumuzun herşeye ihtiyacı var canımcanım ya şekerli gıdaları çok mu tüketiyosun onlar çok göbek yapıyomuş.mekik çek tatlım.pilates yap.sabahları tv8 de 10.30 ebruli var.
ben şimardım ya bıraz verdım ya şimdi habire yiyom yoksa depresyondamıyım
bugun yedıklerım mesela
tost,ıhlamur cayı,1 salatalık,2-3 zeytın
aralar
bı kase yogurt
10 badem
1 piko
1 çikolatalı form bisküvi
hala da yiyesim var offff
melosum çok geçmiş olsun canım önce saqlık biran önce iyileşip aramıza katılmanı bekliyoruz canımarkadaslarim hepinizdende cok ozur diliyorum 2 haftadir sizlere kilomu belirleyemeiyorum rahatsizligimdan dolayida diyet yapamiyorum suan tedavi goruyorum insallah iyilesirsem tekrar baslamak istiyorum ozurdilerim tekrar
slm kızlarr kilo veren herkesi tebrik ediyorumözelliklede kendimi hiç bu kadar beklemiyordum 2 gündür çok ağır bi grip oldum onun etkisi sanırım inş. haftaya geri gelmezlerrr
nilimmmm o nedemek öyle yeni kaptan filan bir yere bırakmıyoz canım bizede 6 lı rakamları gösterene kadar burdasın sonra olmazsa beraber gideriz tebrikler gerçekten güzel vermişsin sende karbon. saydın sena gibi merak ettim canımm
ciddimisin kıss ben espri mahiyetinde yazmıştım hem suçlu hem güçlü diyeeönemli değil canım ama hem suçlusun hem güçlü deyince bozulmuştum.
ha şöylee adalet yerini buldu. hemşomm benim beee
bu arada haftaya perşembe memlekete gidiyorum annişle babişi görücem.. o yüzden bildirimimi perşembe sabahı yapıcam sayın kaptanımız nile ve ikinci kaptanımız senaya duyruluuuuur :82::82:
hoşgeldin cnmkızlar merhaba geçmiş cvplerımı okursanız bu işin benim için bir türlü çözümlenemeyen bi hal aldığını görürsünüz verip verip geri alıyorum gerçi uzun süredir 70 kilonunda altına düşemedim.. boyum 1.70 su anki kilom 76 bu güne kadar gördüğüm en yüksek kilo 89ki bu yazdı bu durum ama felakettitanrım şükür ki o günler geride akldı ancak 21 yasındayım ve 76 kiloda çok fazla üstelik bu konuda erkek arkadasımıda çok üzdüm defalarca söz verdim ve tutamadımm iradesizlikten.. su anda o askerde ve mayı sonu dönüyor haziran basındada benim yanıma gelecek o zamana kadar 59 kilo olmak istiyorum pazartesi başlayacağım bende listeye eklerseniz çok sevinirim.. umarım bu kez sonuna kadar gidebilirim ve başarabilirimm..
selam kızlar nasılsınız ?
anca şimdi girebildim bugün moralsiz bir gün geçirdim.
yediklerim genel olarak iyiydi. 1 saatten fazlada yürüdüm yagmur altında. sorunlarıma terapi gibi geliyor. hemde basenlere terapi yapıyorum fena mı ?
bugün genel anlamda düzgün beslendim, sadece sabah küçücük bir parça ekmege nutella sürdüm, akşam 4 gibi de 3 ince parça bitter çiko hüplettim ama bol yürüdüğüm için birdeeeee bu sabah 69,8 kg gördüğüm için kendimi ödüllendirdim oleee
akşam yemeğimi salata meyve vs ile geçiştiritcem. her haftasonu olduğu gibi anca 1 litre su içebiliyorum.:18::18:
canım ne kadar içiyorsun?birde gerçekten faydasını gördünmü?????
gelelim listemeee
sabah:
kalkınca bi bardak yeşil çay
katı yumurta vardı ama iki çataldan sonra midem bulandı yiyemedim
1 domates 1 salatalık biraz maydanoz
beyaz peynir ve 2 küçükkk dilim kaşar peyniri
2 zeytin
bir dilimden az kepekli ekmek
3 tane patates kızartması
2 bardak çay şekersiz
ara:
2 tane hurma ve 1 tane incir
öğlen:
bir kase çorba
ara:
türk kahvesi şekersiz ama yanında çikolata
akşam:
bir kaseden az çorba
3 dal brokoli
3 kaşık sarımsaklı yoğurt
bir tabak kadar salata
ilerleyen saatlerde çay içicem bi de meyve belki yerim mideme bağlıı
yarın daha düzgün bir liste umuyorum kendimden
unutmadan bir de 1.5 litre su şimdilik
bugün menüleri çok beqendim inş. hep bu çizgide gidersiniz fıstıklarımmslm kizlar ben geldim sozde dugunde olmam gerekiyordu ama oglum rahatsizlandigi icin birinci halayi cektim apar topar eve geldim
bu arada menumu yazayim
sabah limonlu sicak su
kavalti
yarim yumurta
2 zeytin
2 dilim kasar peyniri
1 kucuk domates
1 dilim tb ekmegi
2 dal yesil nane
bir cay
ARA(dugunde yemistim )
2 findik
2badem
2 tane fistik
bir parca peynir
birazcikta lahana tursusu
AKSAM
1 kase sehriye corbasi
biraz zeytinyagli yesil fasuye
ay haklısın bitanem de ahh ahh kımseye kıyamıyorum ya kaderım bu benım ya aylardır bunun hayalını kurdum tatılde kaynanam bana guzel şeyler pişirir gezerız kankalarımla görüşürüm dıyodum eeee şimdi hasta ev temizle, yemek yap,internet te yok sizden ayrı,eşimden ayrı,evimden ayrı,motıvasyın olsun istoyom ama antimotıvasyon olabılır....offf bizde yaşlancaz bı yandan onu düşünüyom kaynanamı da cok sevıyom bazı seylere kızsamda sevgım ağır basıyo özünde iyi bi insan.
canım nerde rahat ediceksen bak ikinci dönem hiç ttil yok bunu da düşün.3 4 ay tam gaz devammm
tatlım sen ya boğa burcusun ya yengeç bildim mi?evet canım seviyorum yemek yapamyı da yemeyi de
ama hiç homini gırtlak yemem
sofradan doymadan kalkarım hep
mutfakla uğraşmayı sevdiğim için bi yerde tarif göründe yapıyorum çoğunlukla
eşimde çok sever değişik şeyler yemeyi
geçmiş olsun canım önce sağlık hiç canını sıkma kiloyu herzaman verırsın ama sağlıgın elden gıderse çok zor.kendıne dıkkat et.arkadaslarim hepinizdende cok ozur diliyorum 2 haftadir sizlere kilomu belirleyemeiyorum rahatsizligimdan dolayida diyet yapamiyorum suan tedavi goruyorum insallah iyilesirsem tekrar baslamak istiyorum ozurdilerim tekrar
gelmezler canım korkma ılk hafta sabıtlesen bıle yeter benım oyle oldu bak ılk hafta korudum sonrakı hafta şımarıklıgıma yenık dustum yedım.slm kızlarr kilo veren herkesi tebrik ediyorumözelliklede kendimi hiç bu kadar beklemiyordum 2 gündür çok ağır bi grip oldum onun etkisi sanırım inş. haftaya geri gelmezlerrr
nilimmmm o nedemek öyle yeni kaptan filan bir yere bırakmıyoz canım bizede 6 lı rakamları gösterene kadar burdasın sonra olmazsa beraber gideriz tebrikler gerçekten güzel vermişsin sende karbon. saydın sena gibi merak ettim canımm
kız kılo alanlar topiğinde de rekor kırarız aldığımız kilolarla.ordada bırıncı oluruz ,burda sondan birinci oluyoz orda baştanbencedee canım
canım hedefin çok az boyuna göre en fazla 62 ye inebilirsin sağlıklı olmak istiyosan ideal kılonu hesapla 62 den aşağı değildir.kızlar merhaba geçmiş cvplerımı okursanız bu işin benim için bir türlü çözümlenemeyen bi hal aldığını görürsünüz verip verip geri alıyorum gerçi uzun süredir 70 kilonunda altına düşemedim.. boyum 1.70 su anki kilom 76 bu güne kadar gördüğüm en yüksek kilo 89ki bu yazdı bu durum ama felakettitanrım şükür ki o günler geride akldı ancak 21 yasındayım ve 76 kiloda çok fazla üstelik bu konuda erkek arkadasımıda çok üzdüm defalarca söz verdim ve tutamadımm iradesizlikten.. su anda o askerde ve mayı sonu dönüyor haziran basındada benim yanıma gelecek o zamana kadar 59 kilo olmak istiyorum pazartesi başlayacağım bende listeye eklerseniz çok sevinirim.. umarım bu kez sonuna kadar gidebilirim ve başarabilirimm..
iyi yapmışsın canım küçük ödüller vermezsek sonra birdem gümletiyoz.selam kızlar nasılsınız ?
anca şimdi girebildim bugün moralsiz bir gün geçirdim.
yediklerim genel olarak iyiydi. 1 saatten fazlada yürüdüm yagmur altında. sorunlarıma terapi gibi geliyor. hemde basenlere terapi yapıyorum fena mı ?
bugün genel anlamda düzgün beslendim, sadece sabah küçücük bir parça ekmege nutella sürdüm, akşam 4 gibi de 3 ince parça bitter çiko hüplettim ama bol yürüdüğüm için birdeeeee bu sabah 69,8 kg gördüğüm için kendimi ödüllendirdim oleee
akşam yemeğimi salata meyve vs ile geçiştiritcem. her haftasonu olduğu gibi anca 1 litre su içebiliyorum.:18::18:
senam gelmiş tatlım naptın yatılı misafirlerin gitti mi ?
akşam yemeğim fırında çupra yanında turşu,
sonrada közlenmiş kestane
oh oh ablalarımmm yaa iyisiniz bakıyorumm kilolar verildi keyifler yerindeee =) menulerde fena görünmüyo hanii ben birazdan bugünu yazıcam ama çok düzensidi bugün bütün gün ayaktaydımm akşama misafir var diye baklava su böreği sarma fırında patatesli tavuk mantı içli köfte flnn ohoooo bütün gün bunların içindeydim ama bi tane bile yemedim hiçbirinden =( fırsatım olmadı su böreğini tek başıma yapmak zorunda kalınca yufkası yapıştı açılmadı fln :S bi yandan da temizlik vardı tabi :/ fırsat buldukça yedim daha doğrusu içtim bişiler...
sabah
kepekli ekmeğe az kaşarlı tost
şekersiz çay
öğle:
2 bardak zero cola
akşam (cafede yedim)
beyaz peynirli sandviç ekmeğine yapılmış tost (biraz yağ sürmüşler çok açtım yedim hepsini)
şekersiz çay
20.00 ara
1 salatalık
1 sade kahve
şimndide yeşil çay ve bi salatalık daha =)
sırf o tavuktan fln yemiyim diye çıktımm saat 6 gibi cafeye salata da istemedi canım tost söyledim ama kaşar yağlı oluyo diye beyaz peynirli söyledimm tabi ben bunu kaşar çok yağlı ya beyaz peynirden yapın derken çocuk ekmeğe de yağ sürmemesini anlamıştır diye düşünmüştümm kiiiii anlamamışşşo yüzden üstünde yağ vardı aslında baya ama peçeteye sildim silebildiğim kadarınıı
ay menumu begenmene sevındım gözün aydın senınde anacığın gelmiş.canım aramızahoşgeldin bol iradeler diliyorum
hayatım eqerki bu diyete başlamadan kas ölçümü yaptırıp bu diyeti sonlandırdıktan sonra yine kas ölçümü yaptırdıysan eriyen kaslar k. diyetindendir.. ama başlamadan önce yaptırmayıp bitince yaptırdıysan kas erimesini k.diyetine baqlayamazsın zaten eqer dediğin gibi protein aqırlıklı beslendiysen protein kuvvetli kas yapar canım asla kas eritmez bu işte büyük bir yanlışlık var çünkü yanlış yapılan diyetlerde kaslar protein eksikliqinden dolayı erir ama k. diyetinde bu tam tersine bolbol protein alındıqı için kaslar kuvvetlenir ama şunu üstüne basa basa söylemek istiyorum k. diyetini tam analmıyla yapmak çok saqlıksız arkadaşlar çünkü k. diyetinde (meyva sebze bakliyat şekerli gıdaların tümü unlu gıdaların tümü)yasaktır arkadaşlar benim yaptıqım diyet bu deqil ben meyvamı sebzemi tatlımı ekmeqimi herşeyimi yiyorum sadece k. deqerlerini hesaplıyorum sınırı aşmamak için bilginize..
sempatik hoşgeldin canım aramıza
evet şekerim bugün çikolataya yüklenmişsin ama ben menünü beqendim arada sırada bunları yapmamız lazım çünkü vücudumuzun herşeye ihtiyacı var canım
melosum çok geçmiş olsun canım önce saqlık biran önce iyileşip aramıza katılmanı bekliyoruz canım
aslıcım geçmiş olsun canım bende aynı dertten muzdaribimm
ciddimisin kıss ben espri mahiyetinde yazmıştım hem suçlu hem güçlü diyeedemek memlekete gidiyorsun hayırlısıyla gidip gel cnm bnm annemler burdalar hatta bugün bana geldiler bikaç gün misafirim olacaklar yazın bizde annemlerin yanına memlekete sıksık gidip geliyoruz
hoşgeldin cnmlisteye eklememiziçin birtakım şartlarımız var canım 1 hafta boyunca günlük menülerini yazman gerekiyor sonraki haftada listeye ekliyoruz..
hayatım çooooooook tebrik ederim60ları görmek muhteşem bir duygu olsa gerek inşaallah bizlerde görürüz
menün çok güzel cnmm
bugün menüleri çok beqendim inş. hep bu çizgide gidersiniz fıstıklarımm
kız bende kocama kuur dolma pişirdim de yarın yiycez buugn balık yedık dıyeyok cnm 1 hafta kadar kalıcaklar menü güzelmiş canım eşime bende kestane aldırdım ama bu aşkam yapmıcam çünkü bugün dolma yedim ya ikinci kaçamak olmasın diye
kız içli köfte deme sen ne dersen canım istiyo .ama allahtan içli köfte yapmayı bilmiyom.canım neden tavuk yemedinki et ürünlerini sınırsız yiyebilirsin asla kilo aldırmaz tam tersine kilo vermene yardımcı olur..ama içli köfte yeseydin yaa ben çok severim
ay menumu begenmene sevındım gözün aydın senınde anacığın gelmiş.
bende grip olcak gibiyim burnum akıyo.bugun 2 saat gezdım baya kalorı yakmışımdır.yarında gezersem
ayy ne güzel iki kankam da burda ya
aslım bı denem iyileşmedin mi daha bak telepeti kurdum orda sen burda sena hasta ben de hasta oluyom sizi yalnız bırakmıyom bı 2.5 kılo daha gitse kurutma makınesı yakındır
sena senin burcun neydı ya merakten geberıyom.asabisin yahemde iradelisin aslan felan mısın
canım neden tavuk yemedinki et ürünlerini sınırsız yiyebilirsin asla kilo aldırmaz tam tersine kilo vermene yardımcı olur..ama içli köfte yeseydin yaa ben çok severim
kız bende kocama kuur dolma pişirdim de yarın yiycez buugn balık yedık dıye
kız içli köfte deme sen ne dersen canım istiyo .ama allahtan içli köfte yapmayı bilmiyom.
independent nasılsın kuzu ttaıl nasıl gıdıyo dersane felan var mı nasıl değelendircen tatili gitar felan bi hobin var mı ,uğraştıgın bişeyler
ya böyle suyu fln çok salçalı ve yağlıydı korktum o yüzden=( ama ben kendimi biliyorum ya ben o sofraya otursam tavuk ve köfteyle kalmazdım bende çok severim normalde ama mantı sarma fln çeşit çok fazlaydı sonrasında baklava fln vardı yani evde durmaya korktum su böreği de vardı tabi onu ben yaptığımdan bilyorum gayet yağlıydı =( neyse ya yarın düzgün beslencem ama çok özledim böyle haşlama tavuk fln yemeyi :)
kız bende kocama kuur dolma pişirdim de yarın yiycez buugn balık yedık dıye
kız içli köfte deme sen ne dersen canım istiyo .ama allahtan içli köfte yapmayı bilmiyom.
independent nasılsın kuzu ttaıl nasıl gıdıyo dersane felan var mı nasıl değelendircen tatili gitar felan bi hobin var mı ,uğraştıgın bişeyler
asabi olmayabilirisn de lafın tok.verip oturtuyonteşekküler canım kızz ben asabi değilim nedense yazılarda öyle anlaşılıyor reelde hiç öyle deqilim burcum yay ..
kız hiç denemedim de geçen merak ettim dolmalık üzümle fıstık aldım neme gerekse.aöa dışarda yediğim dolmalarda fıstıklın olunca çok şekerli geliyo bana.dolma bol acılı salçalı olmalı benım.yanına da yoğurt üzerine de limon.ohhdolmaların içine kuru üzüm katsaydın çok güzel oluyoo
kıss walla ben çok seviyom içli köfteyi olsa şuanda diyet miyet demem yumulurum
ben senin yerinde olsaydım elime 1 tabak alırdım içine 1 tane sarma 1 içli köfte bir parça tavuk 2-3 tane mantı alırdım ve yerdim hem aklım kalmazdı hemde aşırıya kaçmamış olurdum açıkçası yemediğine üzüldüm
ben senin yerinde olsaydım elime 1 tabak alırdım içine 1 tane sarma 1 içli köfte bir parça tavuk 2-3 tane mantı alırdım ve yerdim hem aklım kalmazdı hemde aşırıya kaçmamış olurdum açıkçası yemediğine üzüldüm
burcucum adını öğrendiğim iyi oldu ağzımdan aldın lafı yazmayı unutmusum adını sorcaktım aslında.ayy bu arada ben burcu yaa çok uzun oluyodur öyle independent fln :) ya dersaneye gitmiyorum ben son sene gidicekmişim ailme gerek görmedi son seneye kadar işte 2.dönem başlıcam bu yıl zaten seneye son =) hobi bol bende yaa =D eskiden keman çalardım sonra bi ara gitara heveslendim ama tırnak kırma huyum var o yüzden pek beceremedim daha yılbaşında bıraktım tırnak kırmayı da yeni uzuyolartenis oynuyorum normalde ama 1-2 günden şstanbula arkaaşımın yanına gidicem tatili onla geçircez =D alışveriş-sinema-eğlence parkı ve de sabah sporuyla geçicek günler tabi birazda ders çalışcazz ygs ye yönelik sıkışmayalım seneye diye =)) sizler nasıl geçirceksinizz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?