70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çook teşekkürler sizin desteğinizle başaracağımm inşallahh:) şimdi kilo çizelgemi yapacağımm bu kez başarmak zorundayım hem kendime güvenim için hemde erkek arkadasımın bana güveni içinn

Elma sirkesi. Sirke, su, bal karışımı da içilir ama elma sirkesi tek başına güzel oluyor, gazoz gibi geliyor bana artık :)
canım ne kadar içiyorsun?birde gerçekten faydasını gördünmü?????
gelelim listemeee
sabah:
kalkınca bi bardak yeşil çay
katı yumurta vardı ama iki çataldan sonra midem bulandı yiyemedim
1 domates 1 salatalık biraz maydanoz
beyaz peynir ve 2 küçükkk dilim kaşar peyniri
2 zeytin
bir dilimden az kepekli ekmek
3 tane patates kızartması
2 bardak çay şekersiz
ara:
2 tane hurma ve 1 tane incir
öğlen:
bir kase çorba
ara:
türk kahvesi şekersiz ama yanında çikolata
akşam:
bir kaseden az çorba
3 dal brokoli
3 kaşık sarımsaklı yoğurt
bir tabak kadar salata
ilerleyen saatlerde çay içicem bi de meyve belki yerim mideme bağlıı
yarın daha düzgün bir liste umuyorum kendimden
unutmadan bir de 1.5 litre su şimdilik

slm kizlar ben geldim sozde dugunde olmam gerekiyordu ama oglum rahatsizlandigi icin birinci halayi cektim apar topar eve geldim
bu arada menumu yazayim
sabah limonlu sicak su
kavalti
yarim yumurta
2 zeytin
2 dilim kasar peyniri
1 kucuk domates
1 dilim tb ekmegi
2 dal yesil nane
bir cay
ARA(dugunde yemistim )
2 findik
2badem
2 tane fistik
bir parca peynir
birazcikta lahana tursusu
AKSAM
1 kase sehriye corbasi
biraz zeytinyagli yesil fasuye

senam gelmiş tatlım naptın yatılı misafirlerin gitti mi ?
akşam yemeğim fırında çupra yanında turşu,
sonrada közlenmiş kestane

oh oh ablalarımmm yaa iyisiniz bakıyorumm kilolar verildi keyifler yerindeee =) menulerde fena görünmüyo hanii ben birazdan bugünu yazıcam ama çok düzensidi bugün bütün gün ayaktaydımm akşama misafir var diye baklava su böreği sarma fırında patatesli tavuk mantı içli köfte flnn ohoooo bütün gün bunların içindeydim ama bi tane bile yemedim hiçbirinden =( fırsatım olmadı su böreğini tek başıma yapmak zorunda kalınca yufkası yapıştı açılmadı fln :S bi yandan da temizlik vardı tabi :/ fırsat buldukça yedim daha doğrusu içtim bişiler...

sabah
kepekli ekmeğe az kaşarlı tost
şekersiz çay

öğle:
2 bardak zero cola

akşam (cafede yedim)
beyaz peynirli sandviç ekmeğine yapılmış tost (biraz yağ sürmüşler çok açtım yedim hepsini)
şekersiz çay

20.00 ara
1 salatalık
1 sade kahve

şimndide yeşil çay ve bi salatalık daha =)

sırf o tavuktan fln yemiyim diye çıktımm saat 6 gibi cafeye salata da istemedi canım tost söyledim ama kaşar yağlı oluyo diye beyaz peynirli söyledimm tabi ben bunu kaşar çok yağlı ya beyaz peynirden yapın derken çocuk ekmeğe de yağ sürmemesini anlamıştır diye düşünmüştümm kiiiii anlamamışşş o yüzden üstünde yağ vardı aslında baya ama peçeteye sildim silebildiğim kadarınıı

canım aramıza hoşgeldin bol iradeler diliyorum
hayatım eqerki bu diyete başlamadan kas ölçümü yaptırıp bu diyeti sonlandırdıktan sonra yine kas ölçümü yaptırdıysan eriyen kaslar k. diyetindendir.. ama başlamadan önce yaptırmayıp bitince yaptırdıysan kas erimesini k.diyetine baqlayamazsın zaten eqer dediğin gibi protein aqırlıklı beslendiysen protein kuvvetli kas yapar canım asla kas eritmez bu işte büyük bir yanlışlık var çünkü yanlış yapılan diyetlerde kaslar protein eksikliqinden dolayı erir ama k. diyetinde bu tam tersine bolbol protein alındıqı için kaslar kuvvetlenir ama şunu üstüne basa basa söylemek istiyorum k. diyetini tam analmıyla yapmak çok saqlıksız arkadaşlar çünkü k. diyetinde (meyva sebze bakliyat şekerli gıdaların tümü unlu gıdaların tümü)yasaktır arkadaşlar benim yaptıqım diyet bu deqil ben meyvamı sebzemi tatlımı ekmeqimi herşeyimi yiyorum sadece k. deqerlerini hesaplıyorum sınırı aşmamak için bilginize..
bende tartıda 80 i görmeden dikkat etsem iyi olacak

benim de boyum 1.70 kilom 78.6
evlenirken ne güzel 65 dim 1.5 senede bu hale geldim :84::84:
sempatik hoşgeldin canım aramıza

evet şekerim bugün çikolataya yüklenmişsin ama ben menünü beqendim arada sırada bunları yapmamız lazım çünkü vücudumuzun herşeye ihtiyacı var canım

arkadaslarim hepinizdende cok ozur diliyorum 2 haftadir sizlere kilomu belirleyemeiyorum rahatsizligimdan dolayida diyet yapamiyorum suan tedavi goruyorum insallah iyilesirsem tekrar baslamak istiyorum ozurdilerim tekrar
melosum çok geçmiş olsun canım önce saqlık biran önce iyileşip aramıza katılmanı bekliyoruz canım

aslıcım geçmiş olsun canım bende aynı dertten muzdaribimm
ciddimisin kıss ben espri mahiyetinde yazmıştım hem suçlu hem güçlü diyee demek memlekete gidiyorsun hayırlısıyla gidip gel cnm bnm annemler burdalar hatta bugün bana geldiler bikaç gün misafirim olacaklar yazın bizde annemlerin yanına memlekete sıksık gidip geliyoruz

hoşgeldin cnm listeye eklememiziçin birtakım şartlarımız var canım 1 hafta boyunca günlük menülerini yazman gerekiyor sonraki haftada listeye ekliyoruz..

hayatım çooooooook tebrik ederim 60ları görmek muhteşem bir duygu olsa gerek inşaallah bizlerde görürüz

menün çok güzel cnmm
bugün menüleri çok beqendim inş. hep bu çizgide gidersiniz fıstıklarımm

canım nerde rahat ediceksen bak ikinci dönem hiç ttil yok bunu da düşün.3 4 ay tam gaz devammm
ay haklısın bitanem de ahh ahh kımseye kıyamıyorum ya kaderım bu benım ya aylardır bunun hayalını kurdum tatılde kaynanam bana guzel şeyler pişirir gezerız kankalarımla görüşürüm dıyodum eeee şimdi hasta ev temizle, yemek yap,internet te yok sizden ayrı,eşimden ayrı,evimden ayrı,motıvasyın olsun istoyom ama antimotıvasyon olabılır....offf bizde yaşlancaz bı yandan onu düşünüyom kaynanamı da cok sevıyom bazı seylere kızsamda sevgım ağır basıyo özünde iyi bi insan.

tatlım sen ya boğa burcusun ya yengeç bildim mi?
övünerek söylüyorum ben has bir boğa yım.kendimi çok seviyorum burcumu da.

arkadaslarim hepinizdende cok ozur diliyorum 2 haftadir sizlere kilomu belirleyemeiyorum rahatsizligimdan dolayida diyet yapamiyorum suan tedavi goruyorum insallah iyilesirsem tekrar baslamak istiyorum ozurdilerim tekrar
geçmiş olsun canım önce sağlık hiç canını sıkma kiloyu herzaman verırsın ama sağlıgın elden gıderse çok zor.kendıne dıkkat et.

gelmezler canım korkma ılk hafta sabıtlesen bıle yeter benım oyle oldu bak ılk hafta korudum sonrakı hafta şımarıklıgıma yenık dustum yedım.

kız kılo alanlar topiğinde de rekor kırarız aldığımız kilolarla.ordada bırıncı oluruz ,burda sondan birinci oluyoz orda baştan

canım hedefin çok az boyuna göre en fazla 62 ye inebilirsin sağlıklı olmak istiyosan ideal kılonu hesapla 62 den aşağı değildir.

iyi yapmışsın canım küçük ödüller vermezsek sonra birdem gümletiyoz.
ay canımda kazandibi çekti yine ya ama evde yok.aşeriyo gibi canım istiyo ya en iyisi tarçınlı bi salep mı yapsam?kocişle içeriz

senam gelmiş tatlım naptın yatılı misafirlerin gitti mi ?
akşam yemeğim fırında çupra yanında turşu,
sonrada közlenmiş kestane

yok cnm 1 hafta kadar kalıcaklar menü güzelmiş canım eşime bende kestane aldırdım ama bu aşkam yapmıcam çünkü bugün dolma yedim ya ikinci kaçamak olmasın diye

canım neden tavuk yemedinki et ürünlerini sınırsız yiyebilirsin asla kilo aldırmaz tam tersine kilo vermene yardımcı olur..ama içli köfte yeseydin yaa ben çok severim

ay menumu begenmene sevındım gözün aydın senınde anacığın gelmiş.
bende grip olcak gibiyim burnum akıyo.bugun 2 saat gezdım baya kalorı yakmışımdır.yarında gezersem
ayy ne güzel iki kankam da burda ya
aslım bı denem iyileşmedin mi daha bak telepeti kurdum orda sen burda sena hasta ben de hasta oluyom sizi yalnız bırakmıyom bı 2.5 kılo daha gitse kurutma makınesı yakındır
sena senin burcun neydı ya merakten geberıyom.asabisin ya hemde iradelisin aslan felan mısın

yok cnm 1 hafta kadar kalıcaklar menü güzelmiş canım eşime bende kestane aldırdım ama bu aşkam yapmıcam çünkü bugün dolma yedim ya ikinci kaçamak olmasın diye
kız bende kocama kuur dolma pişirdim de yarın yiycez buugn balık yedık dıye

canım neden tavuk yemedinki et ürünlerini sınırsız yiyebilirsin asla kilo aldırmaz tam tersine kilo vermene yardımcı olur..ama içli köfte yeseydin yaa ben çok severim
kız içli köfte deme sen ne dersen canım istiyo .ama allahtan içli köfte yapmayı bilmiyom.

independent nasılsın kuzu ttaıl nasıl gıdıyo dersane felan var mı nasıl değelendircen tatili gitar felan bi hobin var mı ,uğraştıgın bişeyler

teşekküler canım kızz ben asabi değilim nedense yazılarda öyle anlaşılıyor reelde hiç öyle deqilim burcum yay ..

ya böyle suyu fln çok salçalı ve yağlıydı korktum o yüzden=( ama ben kendimi biliyorum ya ben o sofraya otursam tavuk ve köfteyle kalmazdım bende çok severim normalde ama mantı sarma fln çeşit çok fazlaydı sonrasında baklava fln vardı yani evde durmaya korktum su böreği de vardı tabi onu ben yaptığımdan bilyorum gayet yağlıydı =( neyse ya yarın düzgün beslencem ama çok özledim böyle haşlama tavuk fln yemeyi :)

dolmaların içine kuru üzüm katsaydın çok güzel oluyoo
kıss walla ben çok seviyom içli köfteyi olsa şuanda diyet miyet demem yumulurum

ben senin yerinde olsaydım elime 1 tabak alırdım içine 1 tane sarma 1 içli köfte bir parça tavuk 2-3 tane mantı alırdım ve yerdim hem aklım kalmazdı hemde aşırıya kaçmamış olurdum açıkçası yemediğine üzüldüm

ayy bu arada ben burcu yaa çok uzun oluyodur öyle independent fln :) ya dersaneye gitmiyorum ben son sene gidicekmişim ailme gerek görmedi son seneye kadar işte 2.dönem başlıcam bu yıl zaten seneye son =) hobi bol bende yaa =D eskiden keman çalardım sonra bi ara gitara heveslendim ama tırnak kırma huyum var o yüzden pek beceremedim daha yılbaşında bıraktım tırnak kırmayı da yeni uzuyolar tenis oynuyorum normalde ama 1-2 günden şstanbula arkaaşımın yanına gidicem tatili onla geçircez =D alışveriş-sinema-eğlence parkı ve de sabah sporuyla geçicek günler tabi birazda ders çalışcazz ygs ye yönelik sıkışmayalım seneye diye =)) sizler nasıl geçirceksinizz??

teşekküler canım kızz ben asabi değilim nedense yazılarda öyle anlaşılıyor reelde hiç öyle deqilim burcum yay ..
asabi olmayabilirisn de lafın tok.verip oturtuyon bıde yazıda farklı nalaşılıyo herşey konuşma giib olmuyo kişinin ne amaçla yazdığı değilde bizim nasıl anladığımızla ilgili oluyo.bende asabiyimdir normalde herşeye takarım hemen körürürüm ama kocamı idare etmeye alışınca artık insanları da idare eder oldum.bazen 3 maymunu oynuyom insanlara karşı görmüyom,duymuyom....

dolmaların içine kuru üzüm katsaydın çok güzel oluyoo
kıss walla ben çok seviyom içli köfteyi olsa şuanda diyet miyet demem yumulurum
kız hiç denemedim de geçen merak ettim dolmalık üzümle fıstık aldım neme gerekse.aöa dışarda yediğim dolmalarda fıstıklın olunca çok şekerli geliyo bana.dolma bol acılı salçalı olmalı benım.yanına da yoğurt üzerine de limon.ohh

güzel fikir aslında ama beni durdurmazlardı ki akrabalar dün de karne almışsın bu kadarcık olurmu bugünlük ye bişi olmaz bak sen yapmışsın yardım etmişsin çoğuna yemesen olmaz hatrımız için fln yani o sofraya oturmamam içinde evden çıkmam gerekiyodu ayıp olmasın diye geldiğimde çay faslına geçiliyodu zaten :)

slm senacim bakiyom kilolar gidince insanin simarasi geliyor hemen kacamaklar basliyo ben o hakimi dun kotu kulandim sabah dartiyi gorunce suratim:
dustugu kadar dustu tabi buda bana dersolsun artik kacamak yaparken bile cok dikatli olacam

burcucum adını öğrendiğim iyi oldu ağzımdan aldın lafı yazmayı unutmusum adını sorcaktım aslında.
tatlım bende gitar a heveslendım de kursa gıtmek nasıp olmadı .
tatıl de ne yapacagımı bende bilmiyom sayfalardır yazıyorum zaten okumuşsundur.hayırlısı olsun hakkımda ınsan bişeyı çok isteyınce olmuyo.dinlenmek bana haram mı bu dünyada bılmıyom ki.nereye gitsem ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…