güzel fikir aslında ama beni durdurmazlardı ki akrabalardün de karne almışsın bu kadarcık olurmu bugünlük ye bişi olmaz bak sen yapmışsın yardım etmişsin çoğuna yemesen olmaz hatrımız için fln yani o sofraya oturmamam içinde evden çıkmam gerekiyodu ayıp olmasın diye geldiğimde çay faslına geçiliyodu zaten :)
canım senin böcüğün niye 60 ı gösteriyo?slm senacim bakiyom kilolar gidince insanin simarasi geliyor hemen kacamaklar basliyo ben o hakimi dun kotu kulandim sabah dartiyi gorunce suratim:
dustugu kadar dustu tabi buda bana dersolsun artik kacamak yaparken bile cok dikatli olacam
slm senacim bakiyom kilolar gidince insanin simarasi geliyor hemen kacamaklar basliyo ben o hakimi dun kotu kulandim sabah dartiyi gorunce suratim:
dustugu kadar dustu tabi buda bana dersolsun artik kacamak yaparken bile cok dikatli olacam
a.s cnm hoşgeldin şımarmak deqilde herşeyi hayatımdan çıkarmak istemiyorum zaten normal bigün olsaydı yani kendimi ödüllendirmiş olmasaydım yine yerdim ama 1 tane..
bende aynen oyle yapiyom her seyi yiyom ama tatinda birakiyom simdiki yememle bir ay onceki yemem arasinda daglar kadar fark var simdi bir haftada yediklerim eskide birgunde tuketiyordum kilo ne aliyordum nede veriyordu 80 83 arasi gidip geliyordum ama simdi veriyom umarim durmaz
ayrica sen 17 kiloyu ne kadar surede verdin?????
canım senin böcüğün niye 60 ı gösteriyo?
ilk 16 kiloyu 2 ayda verdim bayramda annemin yanına gidince annem tepki verdi ve ne bulduysa yedirdi eve dönünce 2-3 ay kadar yedin 5 kilo aldım 80.5 le 4 hafta önce sahalara geri döndüm ve şimdi 72.9um
tebrik ederim cok guzel bir basari supersin bu arada ogrencimisin yoksa evlilikten dolayimi ailenden ayrisin.......
ben 36 yaşında 15 yaşında 1 kızı 12 yaşında 1 oqlu ve 40 yaşında bir koçişi olan kızıl saçlı bir fıstıqımm
okurken agzim acik kaldi harikasin ne guzel genc yasta ane olmusun zorluklari var ama simdi rahatsindir
kız mıhlama ne ya ondan yıyon guzelmı nasıl bısey?Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim kepek ekmeqinden kaşarlı tost
kuşburnu çayı
ara
1 mandalina
öqlen
5 tane kuru dolmaaaa
ara
doqadan beşibiryerde çay
akşam
ıspanaklı mıhlama
ara yeşilçay
2 litre su..
sanırım tatlımcanim bende anlamadi acaba cizelgeyi yanlismi yapiyom
kız hadı gıt yat sedece annen mı var kardeşin felandamı kaç misafir var?kızlar hepinize iyi geceler annemlerin yataqını açayım sonra cupp yataqa ben erken yatıp erken kalkarım öpüldünüzz çıtır adaylarımmm
bu arada sabah missss gibi poça yapıcam kahvaltıya ve 1 tane yiceeeeeeeeeeemmmmmm
ayy bende 3 sene kızıldım da şimdi sarı kafa oldumben 36 yaşında 15 yaşında 1 kızı 12 yaşında 1 oqlu ve 40 yaşında bir koçişi olan kızıl saçlı bir fıstıqımm
herkesın ımtıhanı farklı fıstıkhaklısın hayatım çok sıkıntılar çektim ama akıllandım şimdi ben çektiriyorumm
güle güle fıstıkkizlar bende kaciyom hepinize iyi geceler bol bol kalori yakmalar............
iyi uykular
teşekkürlerrrcanım aramızahoşgeldin bol iradeler diliyorum
hayatım eqerki bu diyete başlamadan kas ölçümü yaptırıp bu diyeti sonlandırdıktan sonra yine kas ölçümü yaptırdıysan eriyen kaslar k. diyetindendir.. ama başlamadan önce yaptırmayıp bitince yaptırdıysan kas erimesini k.diyetine baqlayamazsın zaten eqer dediğin gibi protein aqırlıklı beslendiysen protein kuvvetli kas yapar canım asla kas eritmez bu işte büyük bir yanlışlık var çünkü yanlış yapılan diyetlerde kaslar protein eksikliqinden dolayı erir ama k. diyetinde bu tam tersine bolbol protein alındıqı için kaslar kuvvetlenir ama şunu üstüne basa basa söylemek istiyorum k. diyetini tam analmıyla yapmak çok saqlıksız arkadaşlar çünkü k. diyetinde (meyva sebze bakliyat şekerli gıdaların tümü unlu gıdaların tümü)yasaktır arkadaşlar benim yaptıqım diyet bu deqil ben meyvamı sebzemi tatlımı ekmeqimi herşeyimi yiyorum sadece k. deqerlerini hesaplıyorum sınırı aşmamak için bilginize..
sempatik hoşgeldin canım aramıza
evet şekerim bugün çikolataya yüklenmişsin ama ben menünü beqendim arada sırada bunları yapmamız lazım çünkü vücudumuzun herşeye ihtiyacı var canım
melosum çok geçmiş olsun canım önce saqlık biran önce iyileşip aramıza katılmanı bekliyoruz canım
aslıcım geçmiş olsun canım bende aynı dertten muzdaribimm
ciddimisin kıss ben espri mahiyetinde yazmıştım hem suçlu hem güçlü diyeedemek memlekete gidiyorsun hayırlısıyla gidip gel cnm bnm annemler burdalar hatta bugün bana geldiler bikaç gün misafirim olacaklar yazın bizde annemlerin yanına memlekete sıksık gidip geliyoruz
hoşgeldin cnmlisteye eklememiziçin birtakım şartlarımız var canım 1 hafta boyunca günlük menülerini yazman gerekiyor sonraki haftada listeye ekliyoruz..
hayatım çooooooook tebrik ederim60ları görmek muhteşem bir duygu olsa gerek inşaallah bizlerde görürüz
menün çok güzel cnmm
bugün menüleri çok beqendim inş. hep bu çizgide gidersiniz fıstıklarımm
canlarım kestane çok kalorili yanılmıyorsam bir kaç tanesi 1 dilim ekmek ediyordu ama kaç tanesi unuttumm aklınızda bulunsun az yiyin haaa....yok cnm 1 hafta kadar kalıcaklar menü güzelmiş canım eşime bende kestane aldırdım ama bu aşkam yapmıcam çünkü bugün dolma yedim ya ikinci kaçamak olmasın diye
hele ben de niye bu kadar içim kaynadı sana diyorum bn de koçum ve yaylala iyi anlaşırımteşekküler canım kızz ben asabi değilim nedense yazılarda öyle anlaşılıyor reelde hiç öyle deqilim burcum yay ..
canım kendini en iyi sen bilirsin.istediğin gibi devam et ama gelişme çağında olduğunu untmaaa ye ama sınırlı ye.güzel fikir aslında ama beni durdurmazlardı ki akrabalardün de karne almışsın bu kadarcık olurmu bugünlük ye bişi olmaz bak sen yapmışsın yardım etmişsin çoğuna yemesen olmaz hatrımız için fln yani o sofraya oturmamam içinde evden çıkmam gerekiyodu ayıp olmasın diye geldiğimde çay faslına geçiliyodu zaten :)
sehercik hoşgeldın
neşet ertaş kırşehirlimiydi akşam tiyatroda hep neşet ertaş türküleri söylediler
canım kalorı hesabı yapmayalı baya oluyo.ayy kestane manyağıyım ya nickım oyle olaydı daha mantıklıydı.kestanelı şekerleri,çikolataları her türlüsünü çok severim hatta bayılıırımteşekkürlerrr
canlarım kestane çok kalorili yanılmıyorsam bir kaç tanesi 1 dilim ekmek ediyordu ama kaç tanesi unuttumm aklınızda bulunsun az yiyin haaa....
hele ben de niye bu kadar içim kaynadı sana diyorum bn de koçum ve yaylala iyi anlaşırım
canım kendini en iyi sen bilirsin.istediğin gibi devam et ama gelişme çağında olduğunu untmaaa ye ama sınırlı ye.
memleket 68 canım çok yakınız normaldede. ben istanbulda oturuyorumevet canım hemşerim kendisi :)) sen nerdesin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?