70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

idenpedent canim bencede keske senanin dedigi gibi hepsinden azicik alsaydin daha guzel olurdu...

slm senacim bakiyom kilolar gidince insanin simarasi geliyor hemen kacamaklar basliyo ben o hakimi dun kotu kulandim sabah dartiyi gorunce suratim:
dustugu kadar dustu tabi buda bana dersolsun artik kacamak yaparken bile cok dikatli olacam
canım senin böcüğün niye 60 ı gösteriyo?

slm senacim bakiyom kilolar gidince insanin simarasi geliyor hemen kacamaklar basliyo ben o hakimi dun kotu kulandim sabah dartiyi gorunce suratim:
dustugu kadar dustu tabi buda bana dersolsun artik kacamak yaparken bile cok dikatli olacam

a.s cnm hoşgeldin şımarmak deqilde herşeyi hayatımdan çıkarmak istemiyorum zaten normal bigün olsaydı yani kendimi ödüllendirmiş olmasaydım yine yerdim ama 1 tane..

Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim kepek ekmeqinden kaşarlı tost
kuşburnu çayı

ara
1 mandalina

öqlen
5 tane kuru dolmaaaa

ara
doqadan beşibiryerde çay

akşam
ıspanaklı mıhlama

ara yeşilçay

2 litre su..

a.s cnm hoşgeldin şımarmak deqilde herşeyi hayatımdan çıkarmak istemiyorum zaten normal bigün olsaydı yani kendimi ödüllendirmiş olmasaydım yine yerdim ama 1 tane..

bende aynen oyle yapiyom her seyi yiyom ama tatinda birakiyom simdiki yememle bir ay onceki yemem arasinda daglar kadar fark var simdi bir haftada yediklerim eskide birgunde tuketiyordum kilo ne aliyordum nede veriyordu 80 83 arasi gidip geliyordum ama simdi veriyom umarim durmaz
ayrica sen 17 kiloyu ne kadar surede verdin?????

ilk 16 kiloyu 2 ayda verdim bayramda annemin yanına gidince annem tepki verdi ve ne bulduysa yedirdi eve dönünce 2-3 ay kadar yedin 5 kilo aldım 80.5 le 4 hafta önce sahalara geri döndüm ve şimdi 72.9um

kızlar hepinize iyi geceler annemlerin yataqını açayım sonra cupp yataqa ben erken yatıp erken kalkarım öpüldünüzz çıtır adaylarımmm
bu arada sabah missss gibi poça yapıcam kahvaltıya ve 1 tane yiceeeeeeeeeeemmmmmm

ilk 16 kiloyu 2 ayda verdim bayramda annemin yanına gidince annem tepki verdi ve ne bulduysa yedirdi eve dönünce 2-3 ay kadar yedin 5 kilo aldım 80.5 le 4 hafta önce sahalara geri döndüm ve şimdi 72.9um

tebrik ederim cok guzel bir basari supersin bu arada ogrencimisin yoksa evlilikten dolayimi ailenden ayrisin.......

ben 36 yaşında 15 yaşında 1 kızı 12 yaşında 1 oqlu ve 40 yaşında bir koçişi olan kızıl saçlı bir fıstıqımm

okurken agzim acik kaldi harikasin ne guzel genc yasta ane olmusun zorluklari var ama simdi rahatsindir

kizlar bende kaciyom hepinize iyi geceler bol bol kalori yakmalar............

kız mıhlama ne ya ondan yıyon guzelmı nasıl bısey?
canim bende anlamadi acaba cizelgeyi yanlismi yapiyom
sanırım tatlım

kız hadı gıt yat sedece annen mı var kardeşin felandamı kaç misafir var?

ben 36 yaşında 15 yaşında 1 kızı 12 yaşında 1 oqlu ve 40 yaşında bir koçişi olan kızıl saçlı bir fıstıqımm
ayy bende 3 sene kızıldım da şimdi sarı kafa oldum

haklısın hayatım çok sıkıntılar çektim ama akıllandım şimdi ben çektiriyorumm
herkesın ımtıhanı farklı fıstık

kizlar bende kaciyom hepinize iyi geceler bol bol kalori yakmalar............
güle güle fıstık

iyi uykular

sehercik hoşgeldın
neşet ertaş kırşehirlimiydi akşam tiyatroda hep neşet ertaş türküleri söylediler

teşekkürlerrr
yok cnm 1 hafta kadar kalıcaklar menü güzelmiş canım eşime bende kestane aldırdım ama bu aşkam yapmıcam çünkü bugün dolma yedim ya ikinci kaçamak olmasın diye
canlarım kestane çok kalorili yanılmıyorsam bir kaç tanesi 1 dilim ekmek ediyordu ama kaç tanesi unuttumm aklınızda bulunsun az yiyin haaa....
teşekküler canım kızz ben asabi değilim nedense yazılarda öyle anlaşılıyor reelde hiç öyle deqilim burcum yay ..
hele ben de niye bu kadar içim kaynadı sana diyorum bn de koçum ve yaylala iyi anlaşırım
canım kendini en iyi sen bilirsin.istediğin gibi devam et ama gelişme çağında olduğunu untmaaa ye ama sınırlı ye.

canım kalorı hesabı yapmayalı baya oluyo.ayy kestane manyağıyım ya nickım oyle olaydı daha mantıklıydı.kestanelı şekerleri,çikolataları her türlüsünü çok severim hatta bayılıırım
burcukız örgüden felan anlıyonmu tatılde iyi gider acaip stres attırıyo çok eğlenıyo ınsan.ben bi ara ünv de habire atkı örüyodum hihoyt şimdi sıra gelmiyo takmaya

evet canım hemşerim kendisi :)) sen nerdesin tatlım
memleket 68 canım çok yakınız normaldede. ben istanbulda oturuyorum
avatarında pek ne diyolar.... son günlerde moda bi kelime...hah ...afrodizyak etkisi fazla...(o kelımeyı cumle ııcnde doğru kullandım mı hocam?)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…