70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de severim kestaneyi hele kestane şekerine bayılıım tabi duyunca üzülmüştümm
memleket 68 canım çok yakınız normaldede. ben istanbulda oturuyorum
hıımmm evet yakınız.yolun düşerse beklerim tatlım

aslında hiç ööle değilimdir odun gibi bişeyim laf aramızda bari avatarım ööle olsuncümle içindeki halinden hiç anlamam biraz matematikçiyim dee ama cümle içindeki sırası doğru

Slm herkese...rakibim yok malesef tabi ama bugn bende "eee yeter be artık" dedim resti çektm...
şu an kilom75...hedefimde 55 var...tabi öncelikle 70 :)

bugün
sabah 1 tane ayva
öğlen kepekli poğaça , şekersiz çay
akşam çubuk kraker ve limonlu yeşil çay içtim...
her sabah 1 saat yürüyüş-yarım saat plates yapıyorum....
herkese başarılar :)

P.S. = boyum 1.69 yaşım 20 :) ...soranlar ve ilgilenenler için teşekkür ederim...az yediğim an haftada 3-4 kilo verdiğim oluyor....ama bende yaşıtım bir rakip istiyorum :)

Son düzenleme:
Bugünkü menümü vermeye geldim:)

SABAH
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
Yarım domates
Yarım salatalık

ARA
Yarım domates
Yarım salatalık

ÖĞLEN
Tavuk şinitzel
2-3 dilim domates
2-3 dilim salatalık

ARA
1 elma çayı

AKŞAM
1 kase domates çorbası
1 kase haşlanmış kabak ve havuç

GECE
Yarım portakal
Yarım elma

Yatarken de 1 bardak süt...

Bu sırada kilo veren arkadaşları bol bol tebrik ediyorumAma kutlama kısmını bi günle sınırlı tutun kızlar:) Yoksa bi haftalık uğraşınız boşa gitmiş olacak onu düşünün...Kilo alırsanız çekmeniz gereken mekikleri düşünün ve vazgeçin

örgüden pek anlamam ama mutfak işlerini çok severim kek börek pizza yani bunları yapmaktan fln acayip zevk alırımm örgüyü öğretcek kimse de yok bana zaten annemde pek bilmez anneannem iyi bilir o da öğretmez
bu arada 2 orta boy kestane 1 dilim ekmek demek diyetisyenmin verdiği listede yazıodu bende çok severdim ama yemiyorum artık

erginseda
hoşbulduk canım
inşallah hep beraber veririz bu kiloları

sudem34
canım ben de tipik koç burcuyum
nerdeyse her özelliğini taşırım

günaydın fısstıqııımmmm hadi nerelerdesin kalk artık canım mıhlama yumurtalı yemeklere denir mesela soqanı doqrayıp yaqda kavuruyorsun yıkanıp doqranmış ıspanaklarıda ekleyip kavuruyorsun eqer kıyma katıcaksan ıspanaktan önce kıymayı ekleyip kavur sonra ıspanaqı ekle en son üstüne kaç kişiyesen o kadar yumurta kırıyorsun üstüne karabiber ekliyorsun yumurtanın beyazı pişince servis yapıyorsun yumurtanın sarısı katı olmıcak ayrıca bunu haşlanmış patatesle pazıyla ve sade kıymaylada yapabilirsin aslında bir nevi diyet yemeğide diyebiliriz çünkü kilo aldırmıyor ve k.sı düşük.. misafirleirm annemle babam canım...

Sehercim sürekli olmamak kaydıyla arada yiyorum ve kilo almıcam diye beynime sinyal yolluyorum ertesi gün tartıldıqımda kilo almadıqımı görmek yada verdiqimi görmek beni mutlu ediyor herşeyden yiyerek kilo vermeye çalışıyorum ilerde yediqim zaman almamak için...
güzel menü olmuş

kızlar bu sabah tam buqday unuyla beyaz unu karıştırıp poça yaptım kahvaltıya çok güzle oldu 1 tane yedim daha önce beyaz un katmadan yapmıştım hamuru tutturamadım istediğim gibi olmadı onun için ikisini karıştırdım önceki akşam tvde bir spor kampından bahsedildi pizza iskender falan yiyerek zayıflıyorlarmış uzamanlar eşliqinde işin sırrı tam buqday unudaymış pzzayıda iskenderin pidesinide bu undan yapıyorlarmış bende aldım eve artık herşeyi tam buqday unudan yapıcammm :124::124::124::124:

karadeniz yemeğiymiş eşim öle dedi sen nereliydin ki?
sabah tv de de tarıfını verdıler ama onlar sadece tereyegı erıtıp üzerine mısır unu ekleyıp kavurup üzerıne az su dokup demlendırdı sonra rendelenmış kasar kattı
her gun yenı bısey orenıyom haa
bıde mergel mı bı yemek dedıydı kızlar onu merak ettım de anlatan olmadıydı

tam bugday unu normal bıldıgımız bugday unu degıl mi?

senam iyi ya annen baban gözün gibi bakarsın şimdin ay geçen anneme kazak alıyoz magazada satııc 50 yaşındakı adam annesı olmuş nasıl agladı felçlıydı ayaklarını sıcak suda ıslatıp tırnaklarını keserdım dıyo.....

gizem fıstık hoşgeldin

ben de severim kestaneyi hele kestane şekerine bayılıım tabi duyunca üzülmüştümm

hıımmm evet yakınız.yolun düşerse beklerim tatlım
cuma günü yegenımın dogum gunu var halıyle kırsehırden gecıcem gecerken senı anarım

aslında hiç ööle değilimdir odun gibi bişeyim laf aramızda bari avatarım ööle olsuncümle içindeki halinden hiç anlamam biraz matematikçiyim dee ama cümle içindeki sırası doğru
ayy bende matamatık manyagıyım ama ögrencılerım anlamıyo ya ben mı anlatamıyorum bılemedım

canım bak senın ıdeal kılonu buldum
bayan

Kilonuz:75
lbskg
Boyunuz:169
inches cmmeters

Vücut Yüzey Alanınız = 186
m2

Yağsız Vücut Ağırlığınız = 57
kg
=
lbs

İdeal Vücut Ağırlığınız =65
kg= lbs

Beden kitle indeksi (BMI) = 26.3
kg/m2
tatlım oyüzden 55 olsan iğne iplik giibi olursun bak sen 65 ol zaten fıstık gibi olursun.ama kaloricetveli diye bi site var oranın ölçüleri daha az cıkıyo mesela benım boyum 1.71 bana 62.3 dıyo

canım üşenmedim kalorisepetinde de hesapladım ideal kilon 60 çıktı.banada idealde 60 diyo

anam desene ben bi haftalık ekemk ihtıyacımı giderdım yarım kılo kestanenın yarıısndan fazlasını ben hüplettim

erginseda
hoşbulduk canım
inşallah hep beraber veririz bu kiloları

sudem34
canım ben de tipik koç burcuyum
nerdeyse her özelliğini taşırım
hmm koçlar çok çalışkandır cok hırslıdır canım sen hırsını kılo vermede kullanırsan erkenden verır gıdesrın kılolarını

Son düzenleme:
evet canım sabahki tarifi bende izledim ama içinde mısır unu var sebze yok yumurta yok cık canım bize uymaz ayda yılda 1 belki ben safranboluluyum cnmm üzerinde tam buqday unu yazıyorsa doqrudur rengi krem rengi gibi bildiqimiz beyaz un deqil cnm..

evet canım yaa annemle babam bizdeyken çok mutlu oluyorum zaten martta memlekete gidecekelr bende 1 hafta falan kalırlar..

kuzum sen o saatten beri ayaktamısın ben kalkıp 1saat sonra geri yattım taaa kı 11.30 a kadar
uyumayı çok seviyommmm

kuzum sen o saatten beri ayaktamısın ben kalkıp 1saat sonra geri yattım taaa kı 11.30 a kadar
uyumayı çok seviyommmm

fıstıqımm ben her sabah 6da kalkarım bidahada yatmam ama bu sabah annemler rahatsız olmasın diye 8.30 gibi kalktım akşamda tavuk gibi erkenden uykum geliyor ama sabah erken kalkmayı çok seviyorum..

canım öncelikle hoşgeldinama bana yediklerin çok doğru gelmedi.hem yararsız hem de çok az yiyorsun.listene sebze,et,süt ve yoğurt ekle bence.yaşın küçk kolay kilo verirsin zaten.kolay gelsin.:90:
hımm mıhlamayı deneyim bakalım.canım zaten herşeyden yemeli ama azzz katılıyorum sana.
o zaman ben de seni anıyor olacağım yolun açık olsun.
ben de bir matematik manyağı olarak mesleğime de yansıttım.canım çocuklar ööle yaaa çok anlamıyor matematikten o yüzden çok yoruluyorum.
ben de bir koçum ama hırsımı bir tek kilo vermeye yönlendiremiyorum niye acaba:26::26:

selam kızlarrrr.... ben acayip hastayım dün gecelere kadar dışardaydık heryerim bütün eklemlerim ağrımaya başladı baş ağrısı ateş sinemaya gitmiştik zehir oldu sonra eve attım kendimi hemen nane limon ilaçlar derken ateşim düştü sadece boğazım ağrıyor biraz giremedim oyüzden.

ve eşim vitaminsiz kaldın diye yedirmeye çalışıo bana bişeyler dün de bugün de kahvaltıda yağda yumurta yedim:18::18: ekmek bir dilim ama kaçırmadım onu...neyse dünki menümü yazayım

sabah

1 dilim kepek ekmek
1 tane yağda ymurta
bir dilim salam
4 zeytin
4 küp şker büyüklüğünde beyaz peynir
yarım salatalık, yarım domates
2 bardak şekersiz siyah çay

öğlen yok(kahvaltıyı geç yaptığım için)

akşam(dışarda yedik)

6 tane köfte
mevsim salata
soda
toplamda 1.5 lt su

saat gece 11 gibi eve gelince iyileşiyim diye yarım kase bol limonlu ve pul biberli tavuk çorbası:18:

Son düzenleme:

canım öncelikle çok geçmiş olsun kendine dikkat et sonra kolay kolay geçmiyor menüne gelince walla ben çok beqendim tam istediğim gibi bir menü olmuş aferin

canım öncelikle çok geçmiş olsun kendine dikkat et sonra kolay kolay geçmiyor menüne gelince walla ben çok beqendim tam istediğim gibi bir menü olmuş aferin

saol canm hava okadar soğukki kar kıyamet dikkat etmek lazım.. ama gece 11de içtiğim çorba için çok pişmanım yaaa içtim ve yattım düşün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…