70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

baktım canım kendi sitesinde 174lira gittigidiyorda 126lira
sen memnun musun?ne kadar zamandır kullanıyosun?

1 haftadır kullanıyrm ben memnunum.yaptıktan sonra bacak içim felaket ağrıyor.üst bacak içini ancak bu böle çalıştırabilir.birde çalışma cd si var.adım sayarda hediyeli.yürüyüş zamanı çok lazım edecek bize.10 bin adım atmamız gerekiyr onu kontrol etmiş olcam.2 gün yapmakta zorlandım kolundan destek aldım ama şimdi alıştım sayılır.
gitti gidiyorda sıfır kutusunda geldi zaten kendimiz kurduk.99 ytl aldım canım ordan

merhaba arkadaşlar, ben bugun 74.5 kiloyum.... kaydirigubbakcemile2
her pazartesi kilo bildirimi yapmak gaza getiriyor sanırım bizi... yerimseniben
sevgiyle...

şimdi tekrar baktım canım 126lira yazıyor
kocişi ikna edersem bende bakıyım

valla canım yedinmi veremiyosun ya.dikkat etmeye bak yemeğine.

bence çok güzel ve etkili hareketler onlar keşke hergün yapabilsek canım yaa.takip edelim birbirimizin sporunu bence anlaştık mı? a.s

tamam canım
eşim her gece spor yaptın mı bugün diye soruyor kaydirigubbakcemile3
akşam yemek koydum eşime az koy dedi sen zayıflıyosun ben şişman mı kalcam dedi:roflol::roflol da inandı artık

tamam canım
eşim her gece spor yaptın mı bugün diye soruyor kaydirigubbakcemile3
akşam yemek koydum eşime az koy dedi sen zayıflıyosun ben şişman mı kalcam dedi:roflol::roflol da inandı artık

benim eşimde öyle ilk önce dalga geçiyordu benle baktıki azimliyim vericem diyorum dün akşam ben salata ve yogurt yedim bir baktım oda ekmek yemedi ne o yesene dedim yok cnm istemio felan dedi birde baktım sabah benden önce tartıya çıkıyor.
onlarda anladı sonunda....:lepi::lepi::lepi:

senin eşin kaç kilo?benimki 92 olmuş:1shok:

kızlarbende bu hafta gene degişiklk yok hatta 400 gram daha almışım...bugünden ihtibaren olaya el koyuyorum....bu böyle gtmezzz....şimdi kilo ticketimide dgştrcm...en baştan başlıorumkaydirigubbakcemile2

kızlarbende bu hafta gene degişiklk yok hatta 400 gram daha almışım...bugünden ihtibaren olaya el koyuyorum....bu böyle gtmezzz....şimdi kilo ticketimide dgştrcm...en baştan başlıorumkaydirigubbakcemile2

plazmiq benimde gidişat kötü iyi bir gaza ihtiyacımız var bizim :))))kaydirigubbakcemile

beslenip oturmuşuz karı-koca yanikaydirigubbakcemile3
bizde evleneli yaklaşık 10 ay oldu aynı zamanlarda evlenmişiz,3 mayıs bizim

aynen valla benim yemeklerim güzel eşimin ızagaraları cigköfteleri süper ee nolucak oleee homini gırtlak yedik şimdide cezasını çekiyoruz cnm bizimkide 18 mayıs.hihoyyyt

plazmiq benimde gidişat kötü iyi bir gaza ihtiyacımız var bizim :))))kaydirigubbakcemile

aynenn cnm yaa bugn en baştan başlıorum bi ara çok iyiydi şehr dışı filan derken düzen kalmadı zayıflayana kadar fazla yerimden kıpırdamıcam yaza az war we çok kilo wermem gerekio....
kızlar ya ahmet marankinin bi detoksu warmış onu denesemmi diorum yılın belli zamanları yapılıomuş 7 martta bi taneside....
bide tiroidlerime baktrcam bugn....belkide sorun onlardadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…