- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
aynenn cnm yaa bugn en baştan başlıorum bi ara çok iyiydi şehr dışı filan derken düzen kalmadı zayıflayana kadar fazla yerimden kıpırdamıcam yaza az war we çok kilo wermem gerekio....
kızlar ya ahmet marankinin bi detoksu warmış onu denesemmi diorum yılın belli zamanları yapılıomuş 7 martta bi taneside....
bide tiroidlerime baktrcam bugn....belkide sorun onlardadır
cnm ya sen kilo aldın mı pekikafamçokkarıştı?
gunaydın kızlarrrrr nasılsnz bakalım ben gecen pazartesı 71,100 gramdım şimdi 69,500 olmusumm ohh ohh:lepi:
gunaydın kızlarrrrr nasılsnz bakalım ben gecen pazartesı 71,100 gramdım şimdi 69,500 olmusumm ohh ohh:lepi:
valla yine şişkinlik var 70,5 gözüküyorum:çok üzgünüm:
haftasonunu da kötü geçirdim zaten ye iç otur şeklinde
ama yeniden başlıyalım daha azimli olalım
sporu ihmal etmicem güleysa duyuyosun di mi benikaydirigubbakcemile3
tebrikler svlkbr:hooray:
ya selam kızlar bende sinir oldum hafta iç.i 69.800 bile gördüm ama bu sabah tam bir hüsran ben tekrar 71 çıktım ama bu hafta çok gergin bir haftaydı benim için öğünlü yiyemedim ..ben sigarayı bıraktıktan sonra moralim bozuk olunca sinirli olduğumda hep yemekden çıkarırım şimdide öyle oldu ...bide bu ara regl olmam lazım ...aman bütün hevesim kaçtı ya...tam 71.00 kilom ..
şekerim hiç moralini bozma bu hafta hepimiz için yeni bir başlangıç senin içinde öyle olsun sürekli kafana takarsan kilo mu alacam die olmaz o yüzden sadece kafanda zayıflamak olsun bu hafta hepimiz en az 2 şer kilo verecez
azim kızlar lütfen bırakmayalım
dalga geçen kaynanalarımızı kilolarımızla kafa bulan kocalarımızı
yazın giyecegimiz rengarenk bikinilerimizi ve etrafımıda bize hayran hayran bakan diger bayanları düşünün
lütfen yılmayalımm.haydi kızlar.....:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?