70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bugün yeniden baştan başlıyorum
inşallah bu sefer azmimizi koruruz:lepi:

gunaydın kızlarrrrr nasılsnz bakalım ben gecen pazartesı 71,100 gramdım şimdi 69,500 olmusumm ohh ohh:lepi:

cnm ya sen kilo aldın mı pekikafamçokkarıştı?

valla yine şişkinlik var 70,5 gözüküyorum:çok üzgünüm:
haftasonunu da kötü geçirdim zaten ye iç otur şeklinde
ama yeniden başlıyalım daha azimli olalım
sporu ihmal etmicem güleysa duyuyosun di mi benikaydirigubbakcemile3

gunaydın kızlarrrrr nasılsnz bakalım ben gecen pazartesı 71,100 gramdım şimdi 69,500 olmusumm ohh ohh:lepi:

tebrikler svlkbr:hooray:

tebrik ederim inş darısı bizlere dimi kızlar
haydi kızlar diyete:
sonradan pişman olacagımızın hiçbirşeyi yemeyelim
aklımıza kilolarımız gelsin onun yerine su içelim....
emin olun zafer bizim olacak:hooray:
azmimizden ödün vermeyelim
yılmadan yola devam kızlar.....

svlkbr tebrikler aynısını bizde yaşarız inşallah
elsecim ya bende 69 gözüküyorum ne çok koyuyor valla adet dönemindeyim diedir umarım bu hafta sıkıcam dişimi :))))
plazmiq sende sık dişini yaza ne kaldı

evet duyuyorum.takip etcez her sabah ok

slm hanımlar nasılsınız nasıl gidiyo dün misafirlerim vardı biraz kaçırdım ama bu sabah tartıldığımda 71 :bbo: değişen bişi yok offffffff misafirler bana biraz kilo vermişsin sanki dediler evt 4 kilo verdim dedim kaynanam ne dedi dersiniz sen kilomu verdin dedi klava: kadın beni hergün görüyo anlamadı offfff neyse bu hafta daha çok gaza gelsim kaynanam sayesinde inş. zayıflarımda oda görür çok sinir oldum neyse kızlar kendinize iyi bakın haftaya daha iyi olur inş. hepinizi öpüyorum byyyykaydirigubbakcemile3

ya selam kızlar bende sinir oldum hafta iç.i 69.800 bile gördüm ama bu sabah tam bir hüsran ben tekrar 71 çıktım ama bu hafta çok gergin bir haftaydı benim için öğünlü yiyemedim ..ben sigarayı bıraktıktan sonra moralim bozuk olunca sinirli olduğumda hep yemekden çıkarırım şimdide öyle oldu ...bide bu ara regl olmam lazım ...aman bütün hevesim kaçtı ya...tam 71.00 kilom ..

valla bişi yapmadım cnm yedıklermıe cok dıkkat edıyorum ınanın tatlı yok mesela akşam 7den snra hiç bişi yok

slm kızlar bende tekrar baslamak istıyorum dıyetıme bı haftadır falan sıgarayı 3, 5 taneye indirdim cok sukur ama busefer bogazım cok korkutuyor benı lütfen destegınıze ihtıyacım var lısteye benıde ekle mercıcım kılomu yarın verırım sımdı karnım dolu buhalde vermeyım tekrar gaza gelelım lütfen mart veya nısanda tup bebek yapıcam bu işi bitirmem lazım lütfen yardımcı olalım arkadaslar kusum mesajnı okudum işallah burda yazıflarsak ozaman işimimize yarar burada kullanırız cok tesekkur edıyorum hepınıze aın kollarınızı ben gellıyorum buiş tek basına götürülmüyor hepininizi öpüyorumŞenizŞenizŞeniz

sabah kahvaltı :
2 etimek 2 dilim peynir 1 domates şekersiz çay
ara öğün :
bir elma bitki çayı
öğlen:
ıspanak ve yoğurt
ikindi:
1 portakal 2 kraker
akşam.
çorba ve salata yiyecem
gün boyu ılık su içiyorum gecede sirkeli su ohhh bir aya forma girmiş olacam inşallahhihoyyyt

şekerim hiç moralini bozma bu hafta hepimiz için yeni bir başlangıç senin içinde öyle olsun sürekli kafana takarsan kilo mu alacam die olmaz o yüzden sadece kafanda zayıflamak olsun bu hafta hepimiz en az 2 şer kilo verecez
azim kızlar lütfen bırakmayalım
dalga geçen kaynanalarımızı kilolarımızla kafa bulan kocalarımızı
yazın giyecegimiz rengarenk bikinilerimizi ve etrafımıda bize hayran hayran bakan diger bayanları düşünün
lütfen yılmayalımm.haydi kızlar.....:enbuyukkk:

günaydın hepinizeee.ben de 71.7 kiloyum. 1 kilo vermişim bu hafta. ama son bir hafta pek dikkat edemedim. inşallah bu hafta daha iyi geçecek. yeniden hırs yaptım kendime.sabah sirkeli suyumu da içtim. bol su içip herşeyden birer çatal aldım valla.bir dilim ekmek yedim ama. 69 kiloyu göreyim kutlama yapıcam

sevilcan sigarayı azaltman çok daha güzel bir haber inş tamamen kurtulursun ...bu arada kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum ...hepinizi öpüyorum ...ben kaçtım inş akşama görüşürüz ...

inş canım ya ben baya iyi gidiyodum bu hafta böyle oldu ...artık dediğin gibi haftaya hem bu hafta hiç platesimide yapamadım ...ödem söktürücülerimi içemedim .yeşil çayı bıraktım ..oooo böyle kalmam bile çok iyi aslında gecenin 11 dede yemek yedim ..bu arada yeni gelen arkadaşlarımızada hoşgeldiniz diyorum ...kolay gelsin ...yokrumuzfelan nasılsın arkadaşım keyifler yerindedir inş ..

Selamlar,

Ben de grubunuza katılmak istiyorum, sitede çok yeniyim... Cuma günü lotus100 siparişi verdim, umarım faydası olur..Kullanan varsa aranızda deneyimini paylaşır ise mutlu olurum...

Yaa.. büyük bir sorunum var Çok üzgünüm çoook benim kilo kaydırıcım niye çıkmıyor? delikafadulden
o dara da uğraştım yapmak için kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…