- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
eminim o soquk gecenin arakasına çok iyi gelmiştir çorba canım
karadeniz yemeğiymiş eşim öle dedi sen nereliydin ki?
sabah tv de de tarıfını verdıler ama onlar sadece tereyegı erıtıp üzerine mısır unu ekleyıp kavurup üzerıne az su dokup demlendırdı sonra rendelenmış kasar kattı
her gun yenı bısey orenıyom haa
bıde mergel mı bı yemek dedıydı kızlar onu merak ettım de anlatan olmadıydı
tam bugday unu normal bıldıgımız bugday unu degıl mi?
maşşşfıstıqımm ben her sabah 6da kalkarım bidahada yatmam ama bu sabah annemler rahatsız olmasın diye 8.30 gibi kalktım akşamda tavuk gibi erkenden uykum geliyor ama sabah erken kalkmayı çok seviyorum..
he ya üzülüyom en kötu notları matcanım öncelikle hoşgeldinama bana yediklerin çok doğru gelmedi.hem yararsız hem de çok az yiyorsun.listene sebze,et,süt ve yoğurt ekle bence.yaşın küçk kolay kilo verirsin zaten.kolay gelsin.:90:
hımm mıhlamayı deneyim bakalım.canım zaten herşeyden yemeli ama azzz katılıyorum sana.
o zaman ben de seni anıyor olacağım yolun açık olsun.
ben de bir matematik manyağı olarak mesleğime de yansıttım.canım çocuklar ööle yaaa çok anlamıyor matematikten o yüzden çok yoruluyorum.
ben de bir koçum ama hırsımı bir tek kilo vermeye yönlendiremiyorum niye acaba:26::26:
gecmıs olsun fıstıkselam kızlarrrr.... ben acayip hastayım dün gecelere kadar dışardaydık heryerim bütün eklemlerim ağrımaya başladı baş ağrısı ateş sinemaya gitmiştik zehir oldu sonra eve attım kendimi hemen nane limon ilaçlar derken ateşim düştü sadece boğazım ağrıyor biraz giremedim oyüzden.
ve eşim vitaminsiz kaldın diye yedirmeye çalışıo bana bişeyler dün de bugün de kahvaltıda yağda yumurta yedim:18::18: ekmek bir dilim ama kaçırmadım onu...neyse dünki menümü yazayım
sabah
1 dilim kepek ekmek
1 tane yağda ymurta
bir dilim salam
4 zeytin
4 küp şker büyüklüğünde beyaz peynir
yarım salatalık, yarım domates
2 bardak şekersiz siyah çay
öğlen yok(kahvaltıyı geç yaptığım için)
akşam(dışarda yedik)
6 tane köfte
mevsim salata
soda
toplamda 1.5 lt su
saat gece 11 gibi eve gelince iyileşiyim diye yarım kase bol limonlu ve pul biberli tavuk çorbası:18:
saol canımcanim her halde mergezi soruyon aslinda firansica bir kelime turcesini bilmiyom ama karisik etlerden doldurulmus sosisin bir benzeridir ama taze taze satilir genelde izgara olarak kulanilir
gecmıs olsun fıstık
saol canm sana da iyi gezmeler aman dikkat et üşütme sen de
cuma günü yegenımın dogum gunu var halıyle kırsehırden gecıcem gecerken senı anarım
ayy bende matamatık manyagıyım ama ögrencılerım anlamıyo ya ben mı anlatamıyorum bılemedım
canım bak senın ıdeal kılonu buldum
bayan
Kilonuz:75
lbskg
Boyunuz:169
inches cmmeters
Vücut Yüzey Alanınız = 186
m2
Yağsız Vücut Ağırlığınız = 57
kg
=
lbs
İdeal Vücut Ağırlığınız =65
kg= lbs
Beden kitle indeksi (BMI) = 26.3
kg/m2
tatlım oyüzden 55 olsan iğne iplik giibi olursun bak sen 65 ol zaten fıstık gibi olursun.ama kaloricetveli diye bi site var oranın ölçüleri daha az cıkıyo mesela benım boyum 1.71 bana 62.3 dıyo
canım üşenmedim kalorisepetinde de hesapladım ideal kilon 60 çıktı.banada idealde 60 diyo
anam desene ben bi haftalık ekemk ihtıyacımı giderdım yarım kılo kestanenın yarıısndan fazlasını ben hüplettim
hmm koçlar çok çalışkandır cok hırslıdır canım sen hırsını kılo vermede kullanırsan erkenden verır gıdesrın kılolarını
maşallah ya ne güzel :) bende erken kalkmayı çok severim ama geceleride erken yatmayı sevmediğimden sabah uyanamıyorumfıstıqımm ben her sabah 6da kalkarım bidahada yatmam ama bu sabah annemler rahatsız olmasın diye 8.30 gibi kalktım akşamda tavuk gibi erkenden uykum geliyor ama sabah erken kalkmayı çok seviyorum..
canım aramızahoşgeldin bol iradeler diliyorum
hayatım eqerki bu diyete başlamadan kas ölçümü yaptırıp bu diyeti sonlandırdıktan sonra yine kas ölçümü yaptırdıysan eriyen kaslar k. diyetindendir.. ama başlamadan önce yaptırmayıp bitince yaptırdıysan kas erimesini k.diyetine baqlayamazsın zaten eqer dediğin gibi protein aqırlıklı beslendiysen protein kuvvetli kas yapar canım asla kas eritmez bu işte büyük bir yanlışlık var çünkü yanlış yapılan diyetlerde kaslar protein eksikliqinden dolayı erir ama k. diyetinde bu tam tersine bolbol protein alındıqı için kaslar kuvvetlenir ama şunu üstüne basa basa söylemek istiyorum k. diyetini tam analmıyla yapmak çok saqlıksız arkadaşlar çünkü k. diyetinde (meyva sebze bakliyat şekerli gıdaların tümü unlu gıdaların tümü)yasaktır arkadaşlar benim yaptıqım diyet bu deqil ben meyvamı sebzemi tatlımı ekmeqimi herşeyimi yiyorum sadece k. deqerlerini hesaplıyorum sınırı aşmamak için bilginize..
sempatik hoşgeldin canım aramıza
evet şekerim bugün çikolataya yüklenmişsin ama ben menünü beqendim arada sırada bunları yapmamız lazım çünkü vücudumuzun herşeye ihtiyacı var canım
melosum çok geçmiş olsun canım önce saqlık biran önce iyileşip aramıza katılmanı bekliyoruz canım
aslıcım geçmiş olsun canım bende aynı dertten muzdaribimm
ciddimisin kıss ben espri mahiyetinde yazmıştım hem suçlu hem güçlü diyeedemek memlekete gidiyorsun hayırlısıyla gidip gel cnm bnm annemler burdalar hatta bugün bana geldiler bikaç gün misafirim olacaklar yazın bizde annemlerin yanına memlekete sıksık gidip geliyoruz
hoşgeldin cnmlisteye eklememiziçin birtakım şartlarımız var canım 1 hafta boyunca günlük menülerini yazman gerekiyor sonraki haftada listeye ekliyoruz..
hayatım çooooooook tebrik ederim60ları görmek muhteşem bir duygu olsa gerek inşaallah bizlerde görürüz
menün çok güzel cnmm
bugün menüleri çok beqendim inş. hep bu çizgide gidersiniz fıstıklarımm
benım gıbısı yoktur hasta hasta gezmeye gıttım yarında doktora gıdecem 3 saattir dışardayım eve yenı geldimgecmıs olsun fıstık
saol canm sana da iyi gezmeler aman dikkat et üşütme sen de
ah kuzu lisedeyken bende 3-4 gıbı yatradım sabahta okula zorla yetıısirdım hocalardan sonra derse gırme rekoru kırardım hehe şimdide veletler benden sonra gelıyoneyse bundan sonra dikkat edersiniz o zaman bende o kadar kalorili bişi beklemiyodum ama karbonhidrat deposu nerdeyse :/ çok lezzetli ama
maşallah ya ne güzel :) bende erken kalkmayı çok severim ama geceleride erken yatmayı sevmediğimden sabah uyanamıyorumdün gece 4 gibi yattım sabah 11,30 gibi kalktım duşa girdim
12.30-13.00 öğle yemeği ve kahvaltı bi arada oldu :)
2 salatalık
1 domates
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
1 fincan sade kahve
1 fincan limonlu açık çay
gözlerim hala ağrıyo ama yabugün erken yatıcam o yüzden akşama kadar az ve sık yemeyi düşünüyorum dün kü gibi uzun süre açlıktan sonra eti cin ve gofret hüpletmem böylece =)
kuzu sen bana mı selam verdın bende ustume alıncaktım ama alıntı yapmamısın ısımde vermemıssıntopik susmadı da siz yeni katılanlara pek sıcak değilsiniz sanıyorum ki selamımı bile almıyo kimse:/
hoşgeldinnnben geldim arkadaşlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geçmiş olsun tatlım önce sağlık.selam kızlarrrr.... ben acayip hastayım dün gecelere kadar dışardaydık heryerim bütün eklemlerim ağrımaya başladı baş ağrısı ateş sinemaya gitmiştik zehir oldu sonra eve attım kendimi hemen nane limon ilaçlar derken ateşim düştü sadece boğazım ağrıyor biraz giremedim oyüzden.
ve eşim vitaminsiz kaldın diye yedirmeye çalışıo bana bişeyler dün de bugün de kahvaltıda yağda yumurta yedim:18::18: ekmek bir dilim ama kaçırmadım onu...neyse dünki menümü yazayım
sabah
1 dilim kepek ekmek
1 tane yağda ymurta
bir dilim salam
4 zeytin
4 küp şker büyüklüğünde beyaz peynir
yarım salatalık, yarım domates
2 bardak şekersiz siyah çay
öğlen yok(kahvaltıyı geç yaptığım için)
akşam(dışarda yedik)
6 tane köfte
mevsim salata
soda
toplamda 1.5 lt su
saat gece 11 gibi eve gelince iyileşiyim diye yarım kase bol limonlu ve pul biberli tavuk çorbası:18:
hoşgeldin:))nasıl gidiyo bakalım
topik susmadı da siz yeni katılanlara pek sıcak değilsiniz sanıyorum ki selamımı bile almıyo kimse:/
gerçekten bi sessizlik var yeşimden sonra herkes okuyup gidiyor heralde.yeşim varken oku oku bitmezdi.aslım özlemcim naoıyonuz kızlar okuyup okuyup kaçmayın yeşim gitii topik sustu
benım gıbısı yoktur hasta hasta gezmeye gıttım yarında doktora gıdecem 3 saattir dışardayım eve yenı geldim
ah kuzu lisedeyken bende 3-4 gıbı yatradım sabahta okula zorla yetıısirdım hocalardan sonra derse gırme rekoru kırardım hehe şimdide veletler benden sonra gelıyo
hahahahaynen ya bu sene hep geç kaldım bende artık erken geldiğim gün hocalar bakıyodu sınıfaa aaa burcu da burdaymış hayret fln diye gülüyolardı (tabi bu olay çok çok nadir oldu bu sene )
listelere tam bakamadım henüz ama fena görünmüyolar bakıcam şimdi =)) benim regl dönemim ne yazık ki ve sürekli aç geziyorum bugünde 1 saatte bir bişiler yedim :S listem...
sabah-öğlen (12.30 da yedim )
1 domates
2 salatalık
1 kk peynir
1 dilim kepekli ekmek
ara:
2 tane yaprak sarma ama küçük küçük
ara:
1 salatalık
ara:
1 mandalina
ara:
2 tane yaprak sarma yine küçük küçük
yarım paket eti form limonlu bisküvi
akşam: (18.30-19.00)
1 haşlanmış yumurta
1 kase yağsız yoğurt
1 parça beyaz ekmek
1 elma büyükçe
ya annemler dışardaydı onlar yiyip gelmiş bende akşamı geçiştirdim o yüzden sabahtan kalma yumurtayı fln yedim alerjim var normalde ama çok canım çekti tutamadım kendimi :S gelirken çikolatalı-muzlu yaşpasta almış annemler ya canımız çekti kardeşinle aldık diyo :S en sevdiğimden bi de çikolata-muz :S nasıl tutucam ben kendimi ya regl dönemim bi de ama dün akşam tatlı hakkımı kullandım zaten eti cin ve gofretledua edin yemiyimm kızlarrr :S :'( çok düşüncesiz bu annem çokkkkkk :'(
slm kızlarrr nasılsınız ben atamadım şu grip illedini üzerimden arada girip okuyorum yazmaya dermanım yok bugün
akşam yemeğim
lahmacun
yoğurt vemaydanoz
çok abartmadım ama sanırım
slm kızlarrr nasılsınız ben atamadım şu grip illedini üzerimden arada girip okuyorum yazmaya dermanım yok bugün
akşam yemeğim
lahmacun
yoğurt vemaydanoz
çok abartmadım ama sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?