70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim her halde mergezi soruyon aslinda firansica bir kelime turcesini bilmiyom ama karisik etlerden doldurulmus sosisin bir benzeridir ama taze taze satilir genelde izgara olarak kulanilir

fıstıqımm ben her sabah 6da kalkarım bidahada yatmam ama bu sabah annemler rahatsız olmasın diye 8.30 gibi kalktım akşamda tavuk gibi erkenden uykum geliyor ama sabah erken kalkmayı çok seviyorum..
maşşş

he ya üzülüyom en kötu notları mat

gecmıs olsun fıstık

canim her halde mergezi soruyon aslinda firansica bir kelime turcesini bilmiyom ama karisik etlerden doldurulmus sosisin bir benzeridir ama taze taze satilir genelde izgara olarak kulanilir
saol canım

bende gezmeye historıa ya hoşcakalın

neyse bundan sonra dikkat edersiniz o zaman bende o kadar kalorili bişi beklemiyodum ama karbonhidrat deposu nerdeyse :/ çok lezzetli ama
fıstıqımm ben her sabah 6da kalkarım bidahada yatmam ama bu sabah annemler rahatsız olmasın diye 8.30 gibi kalktım akşamda tavuk gibi erkenden uykum geliyor ama sabah erken kalkmayı çok seviyorum..
maşallah ya ne güzel :) bende erken kalkmayı çok severim ama geceleride erken yatmayı sevmediğimden sabah uyanamıyorum dün gece 4 gibi yattım sabah 11,30 gibi kalktım duşa girdim
12.30-13.00 öğle yemeği ve kahvaltı bi arada oldu :)

2 salatalık
1 domates
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
1 fincan sade kahve
1 fincan limonlu açık çay

gözlerim hala ağrıyo ama ya bugün erken yatıcam o yüzden akşama kadar az ve sık yemeyi düşünüyorum dün kü gibi uzun süre açlıktan sonra eti cin ve gofret hüpletmem böylece =)

teşekkür ediyorum:) herkese hayırlı günler , bol iradeler inşallah:)) bende menümü yazıyım bugün yaptığım kadarıyla;

Sabah kahvaltıdan önce 1 bardak sıcak su (kahvaltıdan yarım saat önce mutlaka ,içine 1 tatlı kaşığı bal koyabilirsiniz doktor bana bağırsak tembelliği için önermişti)
Kahvaltı:
1 Dilim tam tahıllı ekmek
1 kibrit kutusu kadar Peynir,
6 Zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
domates,salatalık,bol maydanoz

Ara Öğün;
1 bardak yeşil çay+mate+funda karışımı çay
1 portakal

Son düzenleme:

aslım özlemcim naoıyonuz kızlar okuyup okuyup kaçmayın yeşim gitii topik sustu

topik susmadı da siz yeni katılanlara pek sıcak değilsiniz sanıyorum ki selamımı bile almıyo kimse:/
kuzu sen bana mı selam verdın bende ustume alıncaktım ama alıntı yapmamısın ısımde vermemıssın
trend21 ben geldım demış ona selam verdın sandım.bana verdıysen selamın başım gözüm üstüne Allahın selamı alınmazmı.hemen duygu sömürüsü yapma yeni gelenlerle ilgilenmıyosunuz dıye
şimdi kontrol ettom aynı dakıkada yazmışız sanırım trendy21e yazdın bende atlamayım dedım

Son düzenleme:
ben geldim arkadaşlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldinnn
geçmiş olsun tatlım önce sağlık.
hoşgeldin:))nasıl gidiyo bakalım

topik susmadı da siz yeni katılanlara pek sıcak değilsiniz sanıyorum ki selamımı bile almıyo kimse:/

aslım özlemcim naoıyonuz kızlar okuyup okuyup kaçmayın yeşim gitii topik sustu
gerçekten bi sessizlik var yeşimden sonra herkes okuyup gidiyor heralde.yeşim varken oku oku bitmezdi.
ptrck canım olur mu hiç yeni eski herkes birbirine destek oluyo burda hepimiz birbirimiziçin varız burda alınmak yoookkkkk:90:

bugünün listesi:
sabah:
kepek ekmek ile tost(peynir ve sucuklu)
domates salatalık
peynir
2 tane zeytin
yeşil çay(kahvaltıdan önce)
siyh çay 2 bardak şekersiz
ara:
iki dilim sucuk
öğle:
yok çünkü eşimin oğluma aldığı tüp çikolatadan yedim(çocukluğumun tadıı)
akşam:
5 tane küçük köfte yağsız ve ekmeksiz
salata
2 dal brokoli
1 kaşık bulgur pilavı
akşm da çay içerim acıkırsam form bisküvi alıcam 2 tane.bu kadaarrrr

slm kizlar nasil gidiyor hafta sonu .....
menum
sabah limonum bitmisti sade sicak su ictim
kavalti(12:20)
1 yumiurta
1 dilim normal ekmek ( kepek ekmegim bitmisti)
yarimsar salatalik domates
1 kucuk pismis biber
ARA YOK
AKSAM
firinda mantarli havuclu patetesli tavuk 1porsiyon
yesil salata
3 litre su yatana kadar bitiriyom
2 yesil cay
yorumlarinizi bekliyom

slm kızlarrr nasılsınız ben atamadım şu grip illedini üzerimden arada girip okuyorum yazmaya dermanım yok bugün
akşam yemeğim
lahmacun
yoğurt vemaydanoz
çok abartmadım ama sanırım

slm kızlarrr nasılsınız ben atamadım şu grip illedini üzerimden arada girip okuyorum yazmaya dermanım yok bugün
akşam yemeğim
lahmacun
yoğurt vemaydanoz

gecmis olsun canim

akşam yemeğim
lahmacun
yoğurt vemaydanoz

geçmiş olsun canım bol bol limonlu şeyler ye iç çok etkisi oluyo ben dün saatlerce dışardaydım kar altında yürümek zorunda da kaldım sonra da incecik kabanımla bayaa bi kartopu yedim eve geldiğimde parmalarım morarmıştı soğuktan ama hasta olmuyorum bi şekilde bence 1 gün içince içtiğim bütün çaylara fln limon sıktığımdan korunuyorum soğuktan bence sende dene

lahmacun 1 taneyse gayet güzel abartmadan sağlıklı beslenmişsin demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…