- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
geçmiş olsun tatlım önce sağlık.
çok teşekkür ederim..
bugünün listesi:
sabah:
kepek ekmek ile tost(peynir ve sucuklu)
domates salatalık
peynir
2 tane zeytin
yeşil çay(kahvaltıdan önce)
siyh çay 2 bardak şekersiz
ara:
iki dilim sucuk
öğle:
yok çünkü eşimin oğluma aldığı tüp çikolatadan yedim(çocukluğumun tadıı)
akşam:
5 tane küçük köfte yağsız ve ekmeksiz
salata
2 dal brokoli
1 kaşık bulgur pilavı
akşm da çay içerim acıkırsam form bisküvi alıcam 2 tane.bu kadaarrrr
slm kizlar nasil gidiyor hafta sonu .....
menum
sabah limonum bitmisti sade sicak su ictim
kavalti(12:20)
1 yumiurta
1 dilim normal ekmek ( kepek ekmegim bitmisti)
yarimsar salatalik domates
1 kucuk pismis biber
ARA YOK
AKSAM
firinda mantarli havuclu patetesli tavuk 1porsiyon
yesil salata
3 litre su yatana kadar bitiriyom
2 yesil cay
yorumlarinizi bekliyom
slm kızlarrr nasılsınız ben atamadım şu grip illedini üzerimden arada girip okuyorum yazmaya dermanım yok bugün
akşam yemeğim
lahmacun
yoğurt vemaydanoz
çok abartmadım ama sanırım
canım Allah kolaylk versin ben olsam dayanamam heralde.birazcık ısır ucundan bence yada benim gibi zayıflayınca yerim yaaaa de iç sesinehahahahaynen ya bu sene hep geç kaldım bende artık erken geldiğim gün hocalar bakıyodu sınıfaa aaa burcu da burdaymış hayret fln diye gülüyolardı (tabi bu olay çok çok nadir oldu bu sene )
listelere tam bakamadım henüz ama fena görünmüyolar bakıcam şimdi =)) benim regl dönemim ne yazık ki ve sürekli aç geziyorum bugünde 1 saatte bir bişiler yedim :S listem...
sabah-öğlen (12.30 da yedim )
1 domates
2 salatalık
1 kk peynir
1 dilim kepekli ekmek
ara:
2 tane yaprak sarma ama küçük küçük
ara:
1 salatalık
ara:
1 mandalina
ara:
2 tane yaprak sarma yine küçük küçük
yarım paket eti form limonlu bisküvi
akşam: (18.30-19.00)
1 haşlanmış yumurta
1 kase yağsız yoğurt
1 parça beyaz ekmek
1 elma büyükçe
ya annemler dışardaydı onlar yiyip gelmiş bende akşamı geçiştirdim o yüzden sabahtan kalma yumurtayı fln yedim alerjim var normalde ama çok canım çekti tutamadım kendimi :S gelirken çikolatalı-muzlu yaşpasta almış annemler ya canımız çekti kardeşinle aldık diyo :S en sevdiğimden bi de çikolata-muz :S nasıl tutucam ben kendimi ya regl dönemim bi de ama dün akşam tatlı hakkımı kullandım zaten eti cin ve gofretledua edin yemiyimm kızlarrr :S :'( çok düşüncesiz bu annem çokkkkkk :'(
slm kızlarrr nasılsınız ben atamadım şu grip illedini üzerimden arada girip okuyorum yazmaya dermanım yok bugün
akşam yemeğim
lahmacun
yoğurt vemaydanoz
çok abartmadım ama sanırım
geçmiş olsun canlarım yaa.salgın var heralde kk da bu ne herkes dökülüyo.benim de eşim ve oğlum rahatsız.yakında ben de yatarım heralde.çok çok geçmiş olsun...ben de grip oldum canm boğaz ağrısı falan da var neyseki ateşim baş ağrım gitti bünyem sağlam neyseki.hafifledi bugün baya.
kızlar ben de menümü yazıyım. dün de bugün de fazla kaçırdım malesef:18:
sabah(12.00)
bir dilim kepek ekmek
birazcık sosisli omlet:26:
iki tatlı kaşığı ayva reçeli(canm çok çekti)
4 küp şeker büyüklüğünde beyaz peynir
3 yeşil zeytin
1 dilim salam
yarım dometes yarım salatalık
2 bardak şekersiz siyah çay
ara
1 kupa yeşil çay, 1 kuru incir
öğleden sonra(14.30)
1 kase tavuk çorbası
ara
yarım dilim elma, yarım bardak light cola
akşam(18:00)
1 tabak etli bezelye yemeği
yarım kase yoğurt
1 kaşık pirinç pilavı
evet yorumlarrrr
menün güzel tatlım beğendim ben.bi de bu light colalar kilo yapmıyo mu yaaa.gerçi ben içmiyorum cola ama merak ettim:26:
bu arada bayağı acıktım.çay içmedim 1 incir ve 2 hurma yedim günü kapattım.karnımda müthiş bir ağrı var offff:2:
geçmiş olsun canlarım yaa.salgın var heralde kk da bu ne herkes dökülüyo.benim de eşim ve oğlum rahatsız.yakında ben de yatarım heralde.:68: menün güzel tatlım beğendim ben.bi de bu light colalar kilo yapmıyo mu yaaa.gerçi ben içmiyorum cola ama merak ettim:26: bu arada bayağı acıktım.çay içmedim 1 incir ve 2 hurma yedim günü kapattım.karnımda müthiş bir ağrı var offff:2:[/QUOTE .!.:çok saol canm evet salgın var ben hasta olmam diye fink atarken ortalarda hasta oluverdimeşim de başım ağrıo hastayım diye söylenmeye başladı ona da bulaştırdım sanırım.. light colalar da yapıyo kilo ama asit oranı daha düşük sanırım ben light da olsa içmiyordum hiç ama diyetimde ilk defa bugün içtim light da olsa içmemek lazım aslında. canm süt iç ya da yeşil çay yap kendine aman yeme bişey bu saatte..
kızlar ben de menümü yazıyım. Dün de bugün de fazla kaçırdım malesef:18:
Sabah(12.00)
bir dilim kepek ekmek
birazcık sosisli omlet:26:
Iki tatlı kaşığı ayva reçeli(canm çok çekti)
4 küp şeker büyüklüğünde beyaz peynir
3 yeşil zeytin
1 dilim salam
yarım dometes yarım salatalık
2 bardak şekersiz siyah çay
ara
1 kupa yeşil çay, 1 kuru incir
öğleden sonra(14.30)
1 kase tavuk çorbası
ara
yarım dilim elma, yarım bardak light cola
akşam(18:00)
1 tabak etli bezelye yemeği
yarım kase yoğurt
1 kaşık pirinç pilavı
evet yorumlarrrr
çok saol canm evet salgın var ben hasta olmam diye fink atarken ortalarda hasta oluverdimeşim de başım ağrıo hastayım diye söylenmeye başladı ona da bulaştırdım sanırım.. light colalar da yapıyo kilo ama asit oranı daha düşük sanırım ben light da olsa içmiyordum hiç ama diyetimde ilk defa bugün içtim light da olsa içmemek lazım aslında. canm süt iç ya da yeşil çay yap kendine aman yeme bişey bu saatte..
yok canım süt içmem fazla olur yeşil çay da acıktırır beni.kapattım artık yarın kahvaltıyı bekliyorumm
selam canlarım nasılsınız kızlar
sormayın iki gündür giremiyorum doğru dürüst .
gezmekten vakit kalmadı.artı birde okulların tatil olması nedeniyle oğlum kapıyo tam b3enim gireceğim zaman bilgisayarı.ama aklım hep sizde
yazılanları okudum.hasta olan arkadaşlarımız varmış öncelikle geçmiş olsun diyorum,aman kızlar kilo verelim derken vücudumuzu da dirençsiz bırakmayalım.HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK
Menülerime gelince cuma günü ve bugün abarttım diyebilirim,
SENA kızma ama yazmayım canım ,hani ödüllendiriyim derken kendimi ipin ucu biraz kaçtı .farkındayım:26::26::26::26::26:
asl35 canım çokkkk çokkk geçmiş olsun bir an önce iyileşmen dileğiyle canım.
bana sormuşsun kaptan nasıl verdin diye bu hafta rakiplerim sıkıydı biliyorsun senayıbirde biz eşimle de iddaya girdik sorma canım nasıl bir haftaydı anlatamam ağzıma aldığım her lokmanın hesabını yaptım gibi birşey ve ben bu hafta çok aç kaldığım geceler oldu ama direndim saat 6yı kendime sınır koydum ve bu saatden sonra hiçbir şey yemedim su,meyva dışında .sabredince oluyor valla hayatım ya .
eşime gelince 1,8 gr vermişöldüm gülmekten meğer benim adam öğlenleri iş yerinde alıyormuş evde kaybettiklerini ama yinede dedim iyi verdin evde sıkıp öğlen yiyerek
ama kızlar yinede yılmak yok hedefim için daha 10 kg varsizinle beraber inşallah onu da göreceğim
biliyormusunuz dün kendime güzel bir trech cot aldım :79::79::79::79::79:allahhhhhhhhh daha neler alacağım kendime kim bilirrrr şimdiki hedefim 65 olmak bakalım zaman neler gösterecek
asl35,sudem34,ezgiilknur ve ben çok eskiyiz buralarda ve bu topiği bırakmadık hatılıyormuzunuz kızlar ilk başlarda 100gr yok 200 gr falan veriyorduk ve neredeyse 5-6kişiydik .şimdi diğer arkadaşlarla daha da bi büyüdük ve hedeflerimize onların sayesinde geldik diyebilirim.birlikten kuvvet doğar arkadaşlar burada bilgiler veren bizleri eleştiren ve öven tüm arkadaşlarıma çokkkk teşşekkür ediyorum
yeni gelen çıtırlarımız var ,hoş geldiniz kızlar.listeye ekliyorum sizleride sıkı rakipleriniz var unutmayın
KİLOLAR SANA İNAT YAŞACAĞIM KENDİMİ SİL BAŞTAN
canım bence menün gayet güzel,altıdan sonrada kesinlikle birşey yeme
sabaha bırak .çok farkediyor.birde günde en az 20 mekik çek derim .suyu unutmayınnnn
valla bayıldım ne güzel bir menü bu sıfır kaçamak:) bu arada hoşgeldin aramıza canmbende menümü yazıcaaam:))))
Sabah kahvaltıdan önce 1 bardak sıcak su (kahvaltıdan yarım saat önce mutlaka ,içine 1 tatlı kaşığı bal koyabilirsiniz doktor bana bağırsak tembelliği için önermişti)
Kahvaltı:
1 Dilim tam tahıllı ekmek
1 kibrit kutusu kadar Peynir,
6 Zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
domates,salatalık,bol maydanoz
Ara Öğün;
1 bardak yeşil çay+mate+funda karışımı çay
1 portakal
Öğle;
2 kase havuç çorbası küçük bir dilim tam tahıllı ekmek
Ara öğün;
1 su bardağı kahveli yarım yağlı süt
Akşam;
salata, fırında yağsız balık
şimdi de ıhlamur içiyorum:))
nilcim merabaaa tatlım bişey sorcam bu mekik cezsı hafta sonu için mi??
Bi dee ben bu su olayını beceremiyorum kızlar yaaa en fazla taş çatlasa 2 litre o da çok nadir.1 litreyi zorlanmadan içiyorum 1.5 litre de hadi tamam ama sonra olmuyo.çok içince zaten tuvalete gidiyor veee çok acıkıyorum midem kazınıyor.:44:
[
yok canım süt içmem fazla olur yeşil çay da acıktırır beni.kapattım artık yarın kahvaltıyı bekliyorumm
valla bayıldım ne güzel bir menü bu sıfır kaçamak:) bu arada hoşgeldin aramıza canm
teşekkür ederim:) kırk yılda bir kaçamak yapıyorum da telafisini yapıyorum mutlaka:)) 1 buçuk ayda 6 kilo verdim bilmiyorum artık bakalım...bu hafta içinde diyetisyene gitmeyi planlıyorum bi tahlil filan yaptırıyım da bi yanlışım varmı yokmu öğreniyim doktordan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?