70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sana şöle diyim bana göre hiç birşey yok bu listede acayip bir dengesizlik var
akşam almışsın ama sadece sarmadan 500 kaloriyi.
Hayatım şimdi bu şekildede kilo verirsin,ama zamanla vücut bu yeme alışkanlığına alışacak ve kilo vermen duracak daha sonra menünden neyi kısacaksın?

Ben yeni üye oldum. Nasıl mesaj yazaçağımı bie türlü bulamadım. Bana yardımcı olabilirmisiniz ?
Teşekkür ederim
emine

selam herkese
burayi ilk defa bu kadar kalabalik goruyorum
zamaninda cok yazdim buraya ama hic aktif bi sayfa deildi. bende biraktim dolayisiyla
suan kilom 69 hepinize iyi kilo vermeler kizlarrrr

evet:)) diyetisyene geçen sene gittim ama kilo vermemiştim 2 ayda demekki insanın beyninde bitiyo herşey...kendi azmimle başarıyorum bu sefer...

bence de öle hiç gitmeyi düşünmedim ben farklı şeler söyleyeceğini düşünmüyorum pek:) ama hani uzman kontrolünde olunca bir de kişinin azmi olduğu zaman daha iyi sonuçlar alınabilir ama sonuç olarak her konuda olduğu gibi kişide bitiyor herşey...

Selam kızlaarr ben geeelidmmmm

hayatım menün gayet güzel ama benden sana bir öneri pilav olayını öqlene kaydır canım bu arada çok çok önemli bişey dikkatimi çekti sıcak suyun içine bal kattıqını yazmışsın hayatım sıcak hiçbişeyin içine bal katılmaz Allah korusun zehirlemeye kadar gidiyor sonu ve sıcak içecekle bal karıştırıldıqında hiçbir tesiri kalmıyor mutlaka ılık içeceklere karıştırılması gerekiyor elinin altında teknoloji var internetten araştırırsan olayın ciddiyetini anlarsın cnm..

evet doğru:)) siz kaç yaşındasınız acaba ne kadar sürede kaç kilo verdiniz kilonuz kaç öğrenebilirmiyim??:)

pj-muguet sakın yanlış anlama hayatım hemen hemen hepimiz aynı yerde hata yaptık sabah öğle az yiyip akşam aldık onca kaloriyi yakamadık sonra ne olduk?

Son düzenleme:
evet doğru:)) siz kaç yaşındasınız acaba ne kadar sürede kaç kilo verdiniz kilonuz kaç öğrenebilirmiyim??:)

22 yaşındayım ben canm.. 24 ocakta başladım diyete cuma günü tartıldım 1.2 kilo gitmişti 71den 69.8 oldum. ama daha önce kasım ayında başlayıp 1 ayda 7 kilo vermiştim çok hızlı kilo veriyorum ama hızlı da alıyorum malesef. sen de tanıtsana kendini:)

Son düzenleme:
hayatım açsın sen bu şekilde 3-5 gün dayanabilirsin sonra diyeti bırakırsın lütfen düzenli beslenme şeklinde geç

Ben yeni üye oldum. Nasıl mesaj yazaçağımı bie türlü bulamadım. Bana yardımcı olabilirmisiniz ?
Teşekkür ederim
emine
eminecim hoşgeldin cnm buraya yazdıqın gibi yazacaksın mesajını cnm bak bize yazmışsın mesaj aynı şekilde yapıcaksın
selam herkese
burayi ilk defa bu kadar kalabalik goruyorum
zamaninda cok yazdim buraya ama hic aktif bi sayfa deildi. bende biraktim dolayisiyla
suan kilom 69 hepinize iyi kilo vermeler kizlarrrr
slm buketcim hoşgeldinn sanırım uzun zamandır gelmemişsin buraya çünkü 15 kişiye yakın oluyoruz arada daha sık gel cnm bekleriz

17 yaşındayım,1.60 boyundayım:)) 1 buçuk aydır 6 kilo verdim...genç yaşımı daha fazla heba etmek istemedim...çocukluğumdan beri zaten yeterince sorun yaşadım.. ve karar verdim yapmaya başladım şuanda iyi :))

Ben gruba yeni katıldım. 85,50 den 79,50 düştüm.
aramıza hoşgeldin cnm

erginsena,

canım biliyorsun cuma büyük gündü benim için.birde oğluşumun karneside çok güzeldi
o gün babmız tarafından ödüllendirildik.bir lokanta da ailecek yemeğe gittik Ama ızgara türü şeyler yedik de ara mezeler den kaçırdım(gören sanki bunlar kıtlıktan çıkmış cinsindeydim)
bugün de pazar keyfi bizim buranın pastırmalı ekmeğini bilirsin sen offfffffffff yemede yanında yat cinsinden ondan 1 adet (adet dediysem beya büyükk bir ekmek)
allahtan erken yedik ama hala sindiremedim acayip sıkıştırdı ne varsa sağlıklı yaşamda var kızlar neyse gözüm gönlüm doydu bu bana bir hafta giderrr

çok haklısın canm metabolizman hızlı şuan senin gayet kolay kilo verirsin ama henüz geişme çağındasın oyüzden çok fazla katı olma diyetinde gerekli herşeyi ye ama az az..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…