evet canm diyetisyene gitmen iyi olur. dimi kaçamak olduğunda ertesi gün ben de kendimi hemen cezalandırıyorum dengelenmiş oluo ozaman:)
yine merhaba arkadaşlar...umarım hepinizin diyetler süper gidiyordur..ben dün yani ilk günümde ne yedklerimi yazdım..az yiyorsun, sağlıksıoz demişsiniz...doğru ama vaktim olmuyor...ve cılız olursun demişsiniz 55 olursan, evet biliyorum ama sevdiğim vücut tipi bu
bu sabah : çeğrek kepekli ekmek peynir zeytin vs. Yedim
öğlen : çay içtm 3-4 bardak şekersiz...ama vaktim olmadı birşeyler hazırlayamadım evde, okuldada param yoktu bişi yiyemedm...
Akşam: çorba içtm bir kase, annem sarma yapmış zeytin yağlı(hiç dayanamam ve çalıştığı için nadir yapar) ...6 tane sarma yedm eheh :) ....şimdi de yeşil çayımı içiyorum...sanırım 1lt kadar da su içtm...kendimi hiç doymuş gibi hissetmiyorum şu an umarım yeşil çay iyi gelir...benm en zor zamanlarım akşamları zaten....
öptüm herkesi :) ... Zayıflicaaz, çok güzel olucaz...
teşekkür ederim:) kırk yılda bir kaçamak yapıyorum da telafisini yapıyorum mutlaka:)) 1 buçuk ayda 6 kilo verdim bilmiyorum artık bakalım...bu hafta içinde diyetisyene gitmeyi planlıyorum bi tahlil filan yaptırıyım da bi yanlışım varmı yokmu öğreniyim doktordan:)
evet:)) diyetisyene geçen sene gittim ama kilo vermemiştim 2 aydademekki insanın beyninde bitiyo herşey...kendi azmimle başarıyorum bu sefer...
teşekkür ediyorum:) herkese hayırlı günler , bol iradeler inşallah:)) bende menümü yazıyım bugün yaptığım kadarıyla;
Sabah kahvaltıdan önce 1 bardak sıcak su (kahvaltıdan yarım saat önce mutlaka ,içine 1 tatlı kaşığı bal koyabilirsiniz doktor bana bağırsak tembelliği için önermişti)
Kahvaltı:
1 Dilim tam tahıllı ekmek
1 kibrit kutusu kadar Peynir,
6 Zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
domates,salatalık,bol maydanoz
Ara Öğün;
1 bardak yeşil çay+mate+funda karışımı çay
1 portakal
hayatım menün gayet güzel ama benden sana bir öneri pilav olayını öqlene kaydır canım bu arada çok çok önemli bişey dikkatimi çekti sıcak suyun içine bal kattıqını yazmışsın hayatım sıcak hiçbişeyin içine bal katılmaz Allah korusun zehirlemeye kadar gidiyor sonu ve sıcak içecekle bal karıştırıldıqında hiçbir tesiri kalmıyor mutlaka ılık içeceklere karıştırılması gerekiyor elinin altında teknoloji var internetten araştırırsan olayın ciddiyetini anlarsın cnm..kızlar ben de menümü yazıyım. dün de bugün de fazla kaçırdım malesef:18:
sabah(12.00)
bir dilim kepek ekmek
birazcık sosisli omlet:26:
iki tatlı kaşığı ayva reçeli(canm çok çekti)
4 küp şeker büyüklüğünde beyaz peynir
3 yeşil zeytin
1 dilim salam
yarım dometes yarım salatalık
2 bardak şekersiz siyah çay
ara
1 kupa yeşil çay, 1 kuru incir
öğleden sonra(14.30)
1 kase tavuk çorbası
ara
yarım dilim elma, yarım bardak light cola
akşam(18:00)
1 tabak etli bezelye yemeği
yarım kase yoğurt
1 kaşık pirinç pilavı
evet yorumlarrrr
hayatım light içecekler kilo aldırmıyor için rahat olsun karbonu sıfır bir arkadaşımız 32 kilo verdi hergin 1-2 kutu light içecek tüketiyordu ..canım Allah kolaylk versin ben olsam dayanamam heralde.birazcık ısır ucundan bence yada benim gibi zayıflayınca yerim yaaaa de iç sesine
geçmiş olsun canlarım yaa.salgın var heralde kk da bu ne herkes dökülüyo.benim de eşim ve oğlum rahatsız.yakında ben de yatarım heralde.
menün güzel tatlım beğendim ben.bi de bu light colalar kilo yapmıyo mu yaaa.gerçi ben içmiyorum cola ama merak ettim:26:
bu arada bayağı acıktım.çay içmedim 1 incir ve 2 hurma yedim günü kapattım.karnımda müthiş bir ağrı var offff:2:
çok saol canm evet salgın var ben hasta olmam diye fink atarken ortalarda hasta oluverdimeşim de başım ağrıo hastayım diye söylenmeye başladı ona da bulaştırdım sanırım.. light colalar da yapıyo kilo ama asit oranı daha düşük sanırım ben light da olsa içmiyordum hiç ama diyetimde ilk defa bugün içtim light da olsa içmemek lazım aslında. canm süt iç ya da yeşil çay yap kendine aman yeme bişey bu saatte..
yok cnm light ve şekersiz içeceklerin hepsini rahatlıkla tüketebilirsiniz karbonu sıfır onların ama bana sorarsanız kış mevsimindeyiz süt için bitki çayları için onları yazın içersiniz soguk soguk
ASLIcım geçmiş olsun cnm
NİLcim yazsana kız ne yedin merak ettim walla kızmıcamm :76:
bence de öle hiç gitmeyi düşünmedim ben farklı şeler söyleyeceğini düşünmüyorum pek:) ama hani uzman kontrolünde olunca bir de kişinin azmi olduğu zaman daha iyi sonuçlar alınabilir ama sonuç olarak her konuda olduğu gibi kişide bitiyor herşey...
Selam kızlaarr ben geeelidmmmm
hayatım menün gayet güzel ama benden sana bir öneri pilav olayını öqlene kaydır canım bu arada çok çok önemli bişey dikkatimi çekti sıcak suyun içine bal kattıqını yazmışsın hayatım sıcak hiçbişeyin içine bal katılmaz Allah korusun zehirlemeye kadar gidiyor sonu ve sıcak içecekle bal karıştırıldıqında hiçbir tesiri kalmıyor mutlaka ılık içeceklere karıştırılması gerekiyor elinin altında teknoloji var internetten araştırırsan olayın ciddiyetini anlarsın cnm..
hayatım light içecekler kilo aldırmıyor için rahat olsun karbonu sıfır bir arkadaşımız 32 kilo verdi hergin 1-2 kutu light içecek tüketiyordu ..
yok cnm light ve şekersiz içeceklerin hepsini rahatlıkla tüketebilirsiniz karbonu sıfır onların ama bana sorarsanız kış mevsimindeyiz süt için bitki çayları için onları yazın içersiniz soguk soguk
ASLIcım geçmiş olsun cnm
NİLcim yazsana kız ne yedin merak ettim walla kızmıcamm :76:
ablacım sıcak dediysem, içilebilecek ılıklıktaki suya katıyorum...doktor söylemese zaten kullanmam...
hayatım menün gayet güzel ama benden sana bir öneri pilav olayını öqlene kaydır canım bu arada çok çok önemli bişey dikkatimi çekti sıcak suyun içine bal kattıqını yazmışsın hayatım sıcak hiçbişeyin içine bal katılmaz Allah korusun zehirlemeye kadar gidiyor sonu ve sıcak içecekle bal karıştırıldıqında hiçbir tesiri kalmıyor mutlaka ılık içeceklere karıştırılması gerekiyor elinin altında teknoloji var internetten araştırırsan olayın ciddiyetini anlarsın cnm..
hayatım light içecekler kilo aldırmıyor için rahat olsun karbonu sıfır bir arkadaşımız 32 kilo verdi hergin 1-2 kutu light içecek tüketiyordu ..
yok cnm light ve şekersiz içeceklerin hepsini rahatlıkla tüketebilirsiniz karbonu sıfır onların ama bana sorarsanız kış mevsimindeyiz süt için bitki çayları için onları yazın içersiniz soguk soguk :68: ASLIcım geçmiş olsun cnm :16: NİLcim yazsana kız ne yedin merak ettim walla kızmıcamm :76:[/QUOTE .!.:hoşgeldn canm...
valla iyiymiş eğer karbon değeri sıfırsa light içeceklerin yazın bol bol içeriz ozaman
evet doğru:)) siz kaç yaşındasınız acaba ne kadar sürede kaç kilo verdiniz kilonuz kaç öğrenebilirmiyim??:)
Ben gruba yeni katıldım. 85,50 den 79,50 düştüm.
hayatım açsın sen bu şekilde 3-5 gün dayanabilirsin sonra diyeti bırakırsın lütfen düzenli beslenme şeklinde geçYine merhaba arkadaşlar...Umarım hepinizin diyetler süper gidiyordur..Ben dün yani ilk günümde ne yedklerimi yazdım..az yiyorsun, sağlıksıoz demişsiniz...doğru ama vaktim olmuyor...ve cılız olursun demişsiniz 55 olursan, evet biliyorum ama sevdiğim vücut tipi bu
bu sabah : çeğrek kepekli ekmek peynir zeytin vs. yedim
öğlen : çay içtm 3-4 bardak şekersiz...ama vaktim olmadı birşeyler hazırlayamadım evde, okuldada param yoktu bişi yiyemedm...
akşam: çorba içtm bir kase, annem sarma yapmış zeytin yağlı(hiç dayanamam ve çalıştığı için nadir yapar) ...6 tane sarma yedm eheh :) ....şimdi de yeşil çayımı içiyorum...sanırım 1lt kadar da su içtm...kendimi hiç doymuş gibi hissetmiyorum şu an umarım yeşil çay iyi gelir...benm en zor zamanlarım akşamları zaten....
öptüm herkesi :) ... zayıflicaaz, çok güzel olucaz...
eminecim hoşgeldin cnmBen yeni üye oldum. Nasıl mesaj yazaçağımı bie türlü bulamadım. Bana yardımcı olabilirmisiniz ?
Teşekkür ederim
emine
slm buketcim hoşgeldinnselam herkese
burayi ilk defa bu kadar kalabalik goruyorum
zamaninda cok yazdim buraya ama hic aktif bi sayfa deildi. bende biraktim dolayisiyla
suan kilom 69 hepinize iyi kilo vermeler kizlarrrr
22 yaşındayım ben canm.. 24 ocakta başladım diyete cuma günü tartıldım 1.2 kilo gitmişti 71den 69.8 oldum. ama daha önce kasım ayında başlayıp 1 ayda 7 kilo vermiştim çok hızlı kilo veriyorum ama hızlı da alıyorum malesef. sen de tanıtsana kendini:)
aramıza hoşgeldin cnmBen gruba yeni katıldım. 85,50 den 79,50 düştüm.
hoşgeldn canm...
valla iyiymiş eğer karbon değeri sıfırsa light içeceklerin yazın bol bol içeriz ozaman
hoşbuldduk cnm teşekkürlerr
Ben gruba yeni katıldım. 85,50 den 79,50 düştüm.
hoş geldnnnne kaar bi zamanda verdin bu kiloyu?
17 yaşındayım,1.60 boyundayım:)) 1 buçuk aydır 6 kilo verdim...genç yaşımı daha fazla heba etmek istemedim...çocukluğumdan beri zaten yeterince sorun yaşadım.. ve karar verdim yapmaya başladım şuanda iyi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?