70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar çok haklısınız..evde olduğum zamanlar sağlam kahvaltı hafif öğle ve akşam yeemeği yiyorum ama evde olmadığım zamanlar yapacak başka birşey yok ...o 500 kaloriyi sanırım sabah sporuyla dengelerim herhalde...keşke o sarmaları yemeseydm ... şimdi konuştum annemle..anne nolur yapsanda gözümün önüne koyma, çıkart balkona koy..bak sadece 2-3 ay ...yardım et bana söz ver dedim...söz verdi... açlığım geçti bu arada yeşil çay sayesnde...aslında evde salata malzemesi olsa salata yapcaktım, yada yoğurt olsa yiyecektm ama hiçbirşey almamışlar..eve zaten 8 buçuk gibi geliyorum...bugn birde gerçektne aç kaldım ..parasızlıktan ama tamamen istek dışı....ilginize çook teşekkür ederim...yanlışlarımı farkediyorum...

senacım hoşgeldinn:90:canım aslında cola içmiyorum meraktan sordum ben ce çok sağlıksız.ben su içebilsem yeter bana.
vallahi yeni gelenler çok azimli bravo size kızlarr

çok haklısın canm metabolizman hızlı şuan senin gayet kolay kilo verirsin ama henüz geişme çağındasın oyüzden çok fazla katı olma diyetinde gerekli herşeyi ye ama az az..

haklısın:)) zaten annem herşeyi yemem için zorluyo beni:) zaten canım ne çekerse mutlaka çok çok az da olsa tüketiyorum...:))

canım benim sabırla ve destekle inanki herşey başarının yolu
en azından azmin var ben biliyorum sen bununda üstesinden gelirsin allah yardımcımız olsun.yavaş ve daha sağlıklı bir şekilde unutma hayatım.yaza daha var her ay en az 3kilo verilse 3 ayda 9 kilo edersadece azim ve sabır

Ben gruba yeni katıldım. 85,50 den 79,50 düştüm.

hoşgeldin canım güzel kilo vermişsin neler yapıyorsun hergün menünü payla burda.kilo bildirimi cuma günü.kaptanımız nil.bu hafta bşla kilonu bildir haftaya listeye girersin.kaptanımız bilgilendirir yine seni.

tebriklerr canm.. aynı şekilde devam edersin inş...

Yapmam gerekiyor. Yoksa durumun hiç iyi değil. Evliyim henüz bebek bile yok ben 80 kiloyum. Birde bu kilo ile hamile falan kalsam... vinç ile götütüler beni doğuma ama yememek ne kadar zor birşey... Sizlerden pozitif enerji alaçağımı düşünüyorum...

pozitif enerji için doğru yerdesin canm ben de yeniyim bu topicte :) ama hemen ısındım ben. ben de 6 aydır evliyim canm aynı şekilde çocuk yok henüz hamilelik düşünmüyorum ama şimdiden önlemimizi almamız gerekiyor..

Son düzenleme:

gerçekten istemelisiniz çünkü ben o şekilde kilo verebildim..daha önce de denemiştim ama verememiştim. gerçekten isteyip hayal edip çabalamak gerekiyor. inanın zamanla alışıyosunuz benimsemek çok önemli.diyet olarak değil sağlıklı yaşam için olması geekenleri yapmak olarak görüyorum ben.öğrenciyim,ve kız arkadaşlarımla kendimi kıyasladığımda,yaşlı teyzeler bana ''nur gibi yüzün var ama braz tombişsin'' deyip gülümsediklerindeki hayal kırıklığından kurtulmak istediğime eminim.

Yeni gelen arkadaşlarımız hoş geldiniz aramıza,

yarın haftalık yarış listemizi buraya yazacağım.herkes cuma gününe kadar
hergün burda menülerini paylaşıyor(zorlama yok ama yapılırsa güzel oluyor)
cuma günü ne kadar kilo verdi,ne kadar aldı yada veremedi belirtiyor.ona göre aramızda
birincilerimizi,ikincilerimizi seçiyoruz.haftalık kurallarımız da oluyor.hepsini yarın yazarım buraya.aramızda rakip de seçip birlikte yarışıyoruz.

Herkese başarılar.....

peki sağolun:))

Ben evlendiğimde 67 kiloydum ve 4,5 yılda 18 kilo aldım. Evet sağlık için vermem gerekiyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ben evlendiğimde 67 kiloydum ve 4,5 yılda 18 kilo aldım. Evet sağlık için vermem gerekiyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

rica ederim.. başta dayanması alışması zor oluyo gerçekten...bol yeşil çay ,salata ve dengeli beslenmeyle sorun olmaz tabiki..usandığım zamanlarda hep kendime,hayatımda 2 ya da 3 kez elbise giydiğimi ve nasıl da hiç yakışmadıklarını hatırlatıyorum...benim diğer insanlardan bi eksiğim yok diyorum...ve zamanla yaşam stili gibi bişey oluyo:)) okula bile yoğurt götürmüşlüğüm var mesela:))

canım pozitif enerjinin alası var burda ama her duruma da kendini hazır hisset bazen
olumsuz eleştiriler bile işe yarıyorve bizler burada bunları bile söylüyoruz (ne kadar forum yöneticilerinden uyarı alsak da)ama alışınca birbirimize aile gibi oluyoruz burda
giremesek aklımız kalıyor.kaçırsak kendimizi suçlu hissediyoruz .hep birlikte canım başaracağımıza inanıyorum

:) Birazdan bende yürüyüş yapaçağım. elimde metobolizmayı hızlandırmak için 20 günlük bir yürüyüş programı var. sizlerin yazdıklarını ve yaptıklarını okuyunca bana bir heves geldiki anlatamam :)

nilimm canımm ben günlük 100 mekik çekiyorum ceza için ayrı çekeyim mi içinden mi olsun
buarada tebrikler süpersin çok güzel kilo vermişin devamlı verirsin inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…