canım pozitif enerjinin alası var burda ama her duruma da kendini hazır hisset bazen
olumsuz eleştiriler bile işe yarıyorve bizler burada bunları bile söylüyoruz (ne kadar forum yöneticilerinden uyarı alsak da)ama alışınca birbirimize aile gibi oluyoruz burda
giremesek aklımız kalıyor.kaçırsak kendimizi suçlu hissediyoruz .hep birlikte canım başaracağımıza inanıyorum
slmm kıslar nasılsınızz ben çok şükür azda olsa düzene koydummm sizlerden naberrrr:26::26:
ayyy canımmmmm çok üzüldümmm çokk çokk geçmiş olsunnn dikkat et canım kendine sen bize lazımsınn bebemm hiç sorma canım ikisi bir hastalandı şimdide çok şükür iyiler tek tük öksürük hariççhoşgeldn canmm.. ben grip oldum hafta sonu saldım biraz haliyle. senin adına sevindim.çocuklar nasıllar iyilerdir inş
nilimm canımm ben günlük 100 mekik çekiyorum ceza için ayrı çekeyim mi içinden mi olsun
Buarada tebrikler süpersin çok güzel kilo vermişin devamlı verirsin inşş
nilimm canımm ben günlük 100 mekik çekiyorum ceza için ayrı çekeyim mi içinden mi olsun
buarada tebrikler süpersin çok güzel kilo vermişin devamlı verirsin inşş
hmmmmmmm nefissss (pastrımalı ekmek) nerdeydin kastamonumuydu yazın geleyim birlikte yiyekkerginsena,
canım biliyorsun cuma büyük gündü benim için.birde oğluşumun karneside çok güzeldi
o gün babmız tarafından ödüllendirildik.bir lokanta da ailecek yemeğe gittikAma ızgara türü şeyler yedik de ara mezeler den kaçırdım(gören sanki bunlar kıtlıktan çıkmış cinsindeydim )
bugün de pazar keyfi bizim buranın pastırmalı ekmeğini bilirsin sen offfffffffff yemede yanında yat cinsinden ondan 1 adet (adet dediysem beya büyükk bir ekmek)
allahtan erken yedik ama hala sindiremedim acayip sıkıştırdı ne varsa sağlıklı yaşamda var kızlar neyse gözüm gönlüm doydu bu bana bir hafta giderrr
hoşbuldum bitanem haklısın çok saqlıklı deqil ama yazın bnm olmazsa olmazımsenacım hoşgeldinn:90:canım aslında cola içmiyorum meraktan sordum ben ce çok sağlıksız.ben su içebilsem yeter bana.
vallahi yeni gelenler çok azimli bravo size kızlarr
ezgicim nasılsın bitanem hoşgeldin cnmmmslmm kıslar nasılsınızz ben çok şükür azda olsa düzene koydummm sizlerden naberrrr:26::26:
hoşbuldummm tatlımm saol canım bide lesileiye düzen versem süper olcakkkta bakalım şimdilik mekikle idare ediyomcanım hoş geldinhelal olsun sana helal olsun
tavsiyede bulunmak istyorum eğer uygun görürsen:)) mekik çok etkili biliyorum ama ,evde müzik açarak hoplayıp zıplamak ,göbek atmak 1 saat yürüyüşle 1 saat dans kıyaslanınca daha fazla kalori yakıyor bilgi vermek istedim:)) bende çoğu zaman uyguluyorum..hiç zamanım yoksa bile 20 dakika..:)
ayyy canımmmmm çok üzüldümmm çokk çokk geçmiş olsunnn dikkat et canım kendine sen bize lazımsınn bebemm hiç sorma canım ikisi bir hastalandı şimdide çok şükür iyiler tek tük öksürük hariçç
Merhaba ezgiilknur, Mekiği nasıl çekiyorsun. Bir alet yardımı ile mi ? ben normal çekerken boynumu çok acıtıyorumnilimm canımm ben günlük 100 mekik çekiyorum ceza için ayrı çekeyim mi içinden mi olsun
buarada tebrikler süpersin çok güzel kilo vermişin devamlı verirsin inşş
inşalllahhh:)))Hiç zayıf olduğumu görmedim ama artık herşey değişiyo...6 kilo vermeme rağmen tanııdklarım aaa sen zayıfladınmı diyolar ya süper bi his:) siz başarmışsınız gördüğüm kadarıyla.))
evet canım bunu nemde duymuştum yürüyüşe çıkamıyorsan aç müziqi göbek aaaaattttt :124::124::124:
bende geldimmmmm :26::26::26:
kızlar maşş. ne güzel dolu dolu topiğimiz herkeste burdaymış nasıl gidiyo diyetler benim hastalığında faydasıyla çok güzel hiç iştahım yok burnum tıkalı tat alamıyorum ne yalan söyleyim hep böyle kalsa diyorum
çünki tat alamayınca bişeyde yiyesim gelmiyo ençok sevdiğim çikolatanın bile tadı yok:18::18:
şu sıralar spor olarak yaptığım tek şey göbek atmak iyi de atarım haaaa
süpersin canım sende beya vermişsin .evet hayatım görenlerin o tepkisi harika birşey.kızkananlar çatlasın yola devammmmmm:92::92::92:
ciddimisin hayatım bende valla döktürürümmm:89::89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?