70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşalllahhh:))) hiç zayıf olduğumu görmedim ama artık herşey değişiyo...6 kilo vermeme rağmen tanııdklarım aaa sen zayıfladınmı diyolar ya süper bi his:) siz başarmışsınız gördüğüm kadarıyla.))

hoşgeldn canmm.. ben grip oldum hafta sonu saldım biraz haliyle. senin adına sevindim. çocuklar nasıllar iyilerdir inş
ayyy canımmmmm çok üzüldümmm çokk çokk geçmiş olsunnn dikkat et canım kendine sen bize lazımsınn bebemm hiç sorma canım ikisi bir hastalandı şimdide çok şükür iyiler tek tük öksürük hariçç

nilimm canımm ben günlük 100 mekik çekiyorum ceza için ayrı çekeyim mi içinden mi olsun
Buarada tebrikler süpersin çok güzel kilo vermişin devamlı verirsin inşş

teşekkür ederim canım ,am asen biliyorsun ne zamandır ben burdayım.
Yeter dedim artık.ilk defa tattım bu duyguyu allah hepimizede göstersin diyorum.

nilimm canımm ben günlük 100 mekik çekiyorum ceza için ayrı çekeyim mi içinden mi olsun
buarada tebrikler süpersin çok güzel kilo vermişin devamlı verirsin inşş

tavsiyede bulunmak istyorum eğer uygun görürsen:)) mekik çok etkili biliyorum ama ,evde müzik açarak hoplayıp zıplamak ,göbek atmak 1 saat yürüyüşle 1 saat dans kıyaslanınca daha fazla kalori yakıyor bilgi vermek istedim:)) bende çoğu zaman uyguluyorum..hiç zamanım yoksa bile 20 dakika..:)

hmmmmmmm nefissss (pastrımalı ekmek) nerdeydin kastamonumuydu yazın geleyim birlikte yiyekk rahat ol cnm tek kaçıran sen deqilsin bende cözüttüm bugün geçmem yaniseni bu haftaa

senacım hoşgeldinn:90:canım aslında cola içmiyorum meraktan sordum ben ce çok sağlıksız.ben su içebilsem yeter bana.
vallahi yeni gelenler çok azimli bravo size kızlarr
hoşbuldum bitanem haklısın çok saqlıklı deqil ama yazın bnm olmazsa olmazım

slmm kıslar nasılsınızz ben çok şükür azda olsa düzene koydummm sizlerden naberrrr:26::26:
ezgicim nasılsın bitanem hoşgeldin cnmmm

evet canım bunu nemde duymuştum yürüyüşe çıkamıyorsan aç müziqi göbek aaaaattttt :124::124::124:

çok saol canm benim..atlatcam inşallah. iyileşmişler artık canm geçer öksürük de..

bende geldimmmmm :26::26::26:
kızlar maşş. ne güzel dolu dolu topiğimiz herkeste burdaymış nasıl gidiyo diyetler benim hastalığında faydasıyla çok güzel hiç iştahım yok burnum tıkalı tat alamıyorum ne yalan söyleyim hep böyle kalsa diyorum
çünki tat alamayınca bişeyde yiyesim gelmiyo ençok sevdiğim çikolatanın bile tadı yok:18::18:

süpersin canım sende beya vermişsin .evet hayatım görenlerin o tepkisi harika birşey.kızkananlar çatlasın yola devammmmmm:92::92::92:

HAFİF AKTİVİTELER - 150'den az Kalori/saat

Bilardo 140

Uzanmak/uyumak 60

Ofis İşleri 140

Oturmak 80

Ayakta Durmak 100

ORTA DERECELİ AKTİVİTELER - 150-300 Kalori/saat

Oryantal Oynamak 340

Dans Etmek 210

Bisiklete Binmek 170

Bowling Oynamak 160

Kürek 170

Bahçe İşleri 270

Golf Oynamak (araba ile) 180

Golf Oynamak (arabasız) 320

Pazar Alışverişi 180

Ata Binmek 250

Ev Temizliği 250

Pinpon Oynamak 270

Yüzmek 290

Tenis (çiftler) 310

Evde Elektrikli Süpürge 220

Voleybol 260

Yürüyüş 200

Yürüyüş (acele) 240

Yürüyüş (hızlı) 300

Aikido 300

Tai chi 236

AĞIR AKTİVİTELER - 350'den çok Kalori/saat

Step/Ayrobik 440

Sırtçantalı Gezinti (5 kg'luk) 540

Badminton 450

Basketbol (maç) 660

Basketbol (atışlar) 390

Bisiklet (5 km hızla) 375

Bisiklet (7 km hızla) 600

Kayak Yapmak 460

Dağa Tırmanmak 460

Buz Pateni Yapmak 384

Koşmak 550

Koşmak (hızlı) 690

Duvar Tenisi 620

Rollerblade Kaymak 384

Kürek Makinesinde Çalışmak 540

Koşmak (çok hızlı) 900

Dalmak 570

Kar Temizlemek 580

Futbol Oynamak 580

Spinning 650

Merdiven Çıkmak 480

Yüzmek (hızlı) 680

Su Ayrobiği 400

Su Kayağı 480

Ağırılık Çalışmak (setler arası 30 sn.) 760

Ağırılık Çalışmak (setler arası 60 sn.) 570

Unutmamalısınız ki sizi stratejiye iten aktiviteler her zaman daha çok kalori harcamanıza sebep olur. Bir kum torbasını 1 saat yumruklamak, 70 kg.lık bir kişi için 354 kalori harcatırken, aynı kişinin karşısında biriyle boks yapması ona 531 kalori yaktıracaktır.

alıntıdır

Senanın menüsü
kahvaltı/öqlen
1 bardak su
1 tam buqday unundan yapılmış poça
peynirli omlet
yeşilçay

ara
1 ceviz
bir çatal kabak tatlısı
1 yeşil elma

akşam
yarım kase mısır unudan çorba
hamsi tava
salata
1 çatal kabak tatlısı

ara
yeşilçay
1 tane sütlü çikolatalı tatlı

2.5 litre su..

ben de hastayım ama iştahım açık yaaa

süpersin canım sende beya vermişsin .evet hayatım görenlerin o tepkisi harika birşey.kızkananlar çatlasın yola devammmmmm:92::92::92:

nilimmmmm..... sen bu hafta nasıl beslendin hiç takip edemedim ve çok merak ettimm canım yaa uzun bi süre diyet yapan biri 1 haftada 2.5 kiloyu nasıl verdin valla çatlıycam meraktan beni bi aydınlatsan kaptanım :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…