70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım ,am asen biliyorsun ne zamandır ben burdayım.
Yeter dedim artık.ilk defa tattım bu duyguyu allah hepimizede göstersin diyorum.
evet canım sen bayadır buradasın çok iyi yaptın canımmm tebrikler inşş artık hep görür ve hep beraber kutlarız canımmm
ne demek canımmm çok sevinirim sevindimde çok tşkler tavsiyelerin için gündüz onuda yapayım
hoşbuldumm tatlımmm tşkler canım çol çoçuk ugraş canım araya diyet sporu sıkıştırmaya çalışıyorumm sen nasılsınnnn iyisin inşşş

nilimmmmm..... Sen bu hafta nasıl beslendin hiç takip edemedim ve çok merak ettimm canım yaa uzun bi süre diyet yapan biri 1 haftada 2.5 kiloyu nasıl verdin valla çatlıycam meraktan beni bi aydınlatsan kaptanım :18::18:

aşkitom sana yazdım hangi sayfada unuttum bak bi

senam senin menüne yoruma ne hacet sen biliyosun bu işi.. tam buğday unundan poğaça ben de yapcam:

Son düzenleme:

riica ederimm.)) bende bikaçgündür spor yapmıyorum yarın annem temizlik yapalım dedi acısı çıkıcak:)))

sırlarınızdan bize de bahsetseniz nasıl beslendiğinizden neler yaptığınızdan 1 haftada 2,5 kiloyu nasıl verdiğinizden:))

kızlar acayip bir hırs vardı bu hafta bende.zaten burda rakibimizi seçiyoruz.
üstüne evden de eşim rakip olarak çıkınca böle oldu valla.herşeyin hesabını yaptım diyebilirim nefsimi çok zorladım.onunla bile inatleştım.amacım eşime azmimi gösterebilmek ve kadın eğer isterse her şeyi yapabildiğini göstermekti.başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

içtiğiniz bi bitki filan varmı?:)

Merhaba ezgiilknur, Mekiği nasıl çekiyorsun. Bir alet yardımı ile mi ? ben normal çekerken boynumu çok acıtıyorum
mrb canımm alet yok bende canım yatıyorum boynuma baskı yapmıyorum sende dikkat et canımm hafif destekle çok zararlı dikkatli yapmak lazım ama çok faydalı valla nasılda göbek içeri kaçıyooo
oyyyy kuzummmmm çok geçmiş olsunnn daha iyileşememişsinnnn dikkat ette hadi iyileşş
çokkkkkk tşkler caanımmmmmmmm

riica ederimm.)) bende bikaçgündür spor yapmıyorum yarın annem temizlik yapalım dedi acısı çıkıcak:)))

ma-allahhhhh

ben daha iyiyim canım annemler bendeler bugün eşimde evdeydi çocuklar falan akşamda kardeşim geldi fb nin maçı vardı yendikk kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr
senam senin menüne yoruma ne hacet sen biliyosun bu işi.. tam buğday unundan poğaça ben de yapcam:
hayatım est. bnm menülerimede yorum yapacaksınız tabikide ben memnun olurum bugün menüm orta şekerdi taaki son anda çikolatalı tatlıdan yiyene kadar olsun napalım cumadan beri 700qr vermişim buda ödülüm olsun

valla cumadan beri 700 gr süperrr

ohhh ne gözelll çanimmm a'leçekkk ama özöldöm sindikk yaaaaa tuhhhhh yenseydiniz iyiydiiiii

yeni gelen arkadaşlar bakmayın alttan öle yazın siz de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…