evet canım sen bayadır buradasın çok iyi yaptın canımmm tebrikler inşş artık hep görür ve hep beraber kutlarız canımmmteşekkür ederim canım ,am asen biliyorsun ne zamandır ben burdayım.
Yeter dedim artık.ilk defa tattım bu duyguyu allah hepimizede göstersin diyorum.
ne demek canımmm çok sevinirim sevindimdetavsiyede bulunmak istyorum eğer uygun görürsen:)) mekik çok etkili biliyorum ama ,evde müzik açarak hoplayıp zıplamak ,göbek atmak 1 saat yürüyüşle 1 saat dans kıyaslanınca daha fazla kalori yakıyor bilgi vermek istedim:)) bende çoğu zaman uyguluyorum..hiç zamanım yoksa bile 20 dakika..:)
hoşbuldumm tatlımmm tşkler canım çol çoçuk ugraş canım araya diyet sporu sıkıştırmaya çalışıyorumm sen nasılsınnnn iyisin inşşşhmmmmmmm nefissss (pastrımalı ekmek) nerdeydin kastamonumuydu yazın geleyim birlikte yiyekkrahat ol cnm tek kaçıran sen deqilsin bende cözüttüm bugün geçmem yaniseni bu haftaa
hoşbuldum bitanem haklısın çok saqlıklı deqil ama yazın bnm olmazsa olmazım
ezgicim nasılsın bitanem hoşgeldin cnmmm
nilimmmmm..... Sen bu hafta nasıl beslendin hiç takip edemedim ve çok merak ettimm canım yaa uzun bi süre diyet yapan biri 1 haftada 2.5 kiloyu nasıl verdin valla çatlıycam meraktan beni bi aydınlatsan kaptanım :18::18:
süpersin canım sende beya vermişsin .evet hayatım görenlerin o tepkisi harika birşey.kızkananlar çatlasın yola devammmmmm:92::92::92:
senam senin menüne yoruma ne hacet sen biliyosun bu işi.. tam buğday unundan poğaça ben de yapcamSenanın menüsü
kahvaltı/öqlen
1 bardak su
1 tam buqday unundan yapılmış poça
peynirli omlet
yeşilçay
ara
1 ceviz
bir çatal kabak tatlısı
1 yeşil elma
akşam
yarım kase mısır unudan çorba
hamsi tava
salata
1 çatal kabak tatlısı
ara
yeşilçay
1 tane sütlü çikolatalı tatlı
2.5 litre su..
ptrck
teşkkürler canım emeğine sağlık
aşkitom sana yazdım hangi sayfada unuttum bak bi
evet canım sen bayadır buradasın çok iyi yaptın canımmm tebrikler inşş artık hep görür ve hep beraber kutlarız canımmm
ne demek canımmm çok sevinirim sevindimdeçok tşkler tavsiyelerin için gündüz onuda yapayım
hoşbuldumm tatlımmm tşkler canım çol çoçuk ugraş canım araya diyet sporu sıkıştırmaya çalışıyorumm sen nasılsınnnn iyisin inşşş
sırlarınızdan bize de bahsetseniz nasıl beslendiğinizden neler yaptığınızdan 1 haftada 2,5 kiloyu nasıl verdiğinizden:))
kızlar acayip bir hırs vardı bu hafta bende.zaten burda rakibimizi seçiyoruz.
üstüne evden de eşim rakip olarak çıkınca böle oldu valla.herşeyin hesabını yaptım diyebilirim nefsimi çok zorladım.onunla bile inatleştım.amacım eşime azmimi gösterebilmek ve kadın eğer isterse her şeyi yapabildiğini göstermekti.başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mrb canımm alet yok bende canım yatıyorum boynuma baskı yapmıyorum sende dikkat et canımm hafif destekle çok zararlı dikkatli yapmak lazım ama çok faydalı valla nasılda göbek içeri kaçıyoooMerhaba ezgiilknur, Mekiği nasıl çekiyorsun. Bir alet yardımı ile mi ? ben normal çekerken boynumu çok acıtıyorum
oyyyy kuzummmmm çok geçmiş olsunnn daha iyileşememişsinnnn dikkat ette hadi iyileşşbende geldimmmmm :26::26::26:
kızlar maşş. ne güzel dolu dolu topiğimiz herkeste burdaymış nasıl gidiyo diyetler benim hastalığında faydasıyla çok güzel hiç iştahım yok burnum tıkalı tat alamıyorum ne yalan söyleyim hep böyle kalsa diyorum
çünki tat alamayınca bişeyde yiyesim gelmiyo ençok sevdiğim çikolatanın bile tadı yok:18::18:
çokkkkkk tşkler caanımmmmmmmmHAFİF AKTİVİTELER - 150'den az Kalori/saat
Bilardo 140
Uzanmak/uyumak 60
Ofis İşleri 140
Oturmak 80
Ayakta Durmak 100
ORTA DERECELİ AKTİVİTELER - 150-300 Kalori/saat
Oryantal Oynamak 340
Dans Etmek 210
Bisiklete Binmek 170
Bowling Oynamak 160
Kürek 170
Bahçe İşleri 270
Golf Oynamak (araba ile) 180
Golf Oynamak (arabasız) 320
Pazar Alışverişi 180
Ata Binmek 250
Ev Temizliği 250
Pinpon Oynamak 270
Yüzmek 290
Tenis (çiftler) 310
Evde Elektrikli Süpürge 220
Voleybol 260
Yürüyüş 200
Yürüyüş (acele) 240
Yürüyüş (hızlı) 300
Aikido 300
Tai chi 236
AĞIR AKTİVİTELER - 350'den çok Kalori/saat
Step/Ayrobik 440
Sırtçantalı Gezinti (5 kg'luk) 540
Badminton 450
Basketbol (maç) 660
Basketbol (atışlar) 390
Bisiklet (5 km hızla) 375
Bisiklet (7 km hızla) 600
Kayak Yapmak 460
Dağa Tırmanmak 460
Buz Pateni Yapmak 384
Koşmak 550
Koşmak (hızlı) 690
Duvar Tenisi 620
Rollerblade Kaymak 384
Kürek Makinesinde Çalışmak 540
Koşmak (çok hızlı) 900
Dalmak 570
Kar Temizlemek 580
Futbol Oynamak 580
Spinning 650
Merdiven Çıkmak 480
Yüzmek (hızlı) 680
Su Ayrobiği 400
Su Kayağı 480
Ağırılık Çalışmak (setler arası 30 sn.) 760
Ağırılık Çalışmak (setler arası 60 sn.) 570
Unutmamalısınız ki sizi stratejiye iten aktiviteler her zaman daha çok kalori harcamanıza sebep olur. Bir kum torbasını 1 saat yumruklamak, 70 kg.lık bir kişi için 354 kalori harcatırken, aynı kişinin karşısında biriyle boks yapması ona 531 kalori yaktıracaktır.
alıntıdır
içtiğiniz bi bitki filan varmı?:)
riica ederimm.)) bende bikaçgündür spor yapmıyorum yarın annem temizlik yapalım dedi acısı çıkıcak:)))
ma-allahhhhhkızlar acayip bir hırs vardı bu hafta bende.zaten burda rakibimizi seçiyoruz.
üstüne evden de eşim rakip olarak çıkınca böle oldu valla.herşeyin hesabını yaptım diyebilirim nefsimi çok zorladım.onunla bile inatleştım.amacım eşime azmimi gösterebilmek ve kadın eğer isterse her şeyi yapabildiğini göstermekti.başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben daha iyiyim canım annemler bendeler bugün eşimde evdeydi çocuklar falan akşamda kardeşim geldi fb nin maçı vardı yendikk kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrevet canım sen bayadır buradasın çok iyi yaptın canımmm tebrikler inşş artık hep görür ve hep beraber kutlarız canımmm
ne demek canımmm çok sevinirim sevindimdeçok tşkler tavsiyelerin için gündüz onuda yapayım
hoşbuldumm tatlımmm tşkler canım çol çoçuk ugraş canım araya diyet sporu sıkıştırmaya çalışıyorumm sen nasılsınnnn iyisin inşşş
hayatım est. bnm menülerimede yorum yapacaksınız tabikide ben memnun olurum bugün menüm orta şekerdi taaki son anda çikolatalı tatlıdan yiyene kadar olsun napalım cumadan beri 700qr vermişim buda ödülüm olsunsenam senin menüne yoruma ne hacet sen biliyosun bu işi.. tam buğday unundan poğaça ben de yapcam:
ben daha iyiyim canım annemler bendeler bugün eşimde evdeydi çocuklar falan akşamda kardeşim geldi fb nin maçı vardı yendikk kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr
hayatım est. bnm menülerimede yorum yapacaksınız tabikide ben memnun olurum bugün menüm orta şekerdi taaki son anda çikolatalı tatlıdan yiyene kadar olsun napalım cumadan beri 700qr vermişim buda ödülüm olsun
ohhh ne gözelll çanimmm a'leçekkk ama özöldöm sindikk yaaaaa tuhhhhh yenseydiniz iyiydiiiiiben daha iyiyim canım annemler bendeler bugün eşimde evdeydi çocuklar falan akşamda kardeşim geldi fb nin maçı vardı yendikk kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr
hayatım est. bnm menülerimede yorum yapacaksınız tabikide ben memnun olurum bugün menüm orta şekerdi taaki son anda çikolatalı tatlıdan yiyene kadar olsun napalım cumadan beri 700qr vermişim buda ödülüm olsun
valla cumadan beri 700 gr süperrr
ohhh ne gözelll çanimmm a'leçekkk ama özöldöm sindikk yaaaaa tuhhhhh yenseydiniz iyiydiiiii
yarın kesin hepsi geri gider tatlı yedim yaa
yokkkk kuzummm GALATASAYLIYIMMMM BENNNNNNNNN AMA TRABZONDA OLUR YETER K' FENER OLMASINNNsen trabzonlusun galibaaa yendik deyrumm kuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?