70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nilcimmmmmm... inanırmısın şu sayfayı tam 1 saat aradım ama değdi yani teş. iyi dileklerin için bende artık 6dan sonra hiç bişey yemiycem zaten erkende yatıyorum inş. bu hafta veremesemde kilomu sabitlersem gerisi gelecek

hmm koçlar çok çalışkandır cok hırslıdır canım sen hırsını kılo vermede kullanırsan erkenden verır gıdesrın kılolarını

valla canım hırslıyımdır ama yeme konusunda hırs yapamıyorum yaa
motivasyonum hemen düşüyor
ama bu defa canım biş iistediğinde azar azar da olsa yerim diye planlıyorum
öbür türlü çok kasıyosun diyeti bırakınca daha kötü oluyor

ya arkadaşlar yeri değil ama 7 aylık kızım devamlı kusuyor fışkırıyor kusarken ne zaman mama yese 5 dakika sonra çıkarıyor 2 gündür böyle napıcam biri bana yardım etsin korkuyorum birde daha şimdi uyandı ve yine bütün yediklerini kustu yaa bide tek başınayım lütfen napıcam korkuyorum bişey olucak diye :18::18::18:

Sevgili rakibem öncelikle geçmiş olsun diyorum sana en kısa zamanda iyileşirsin inşallah...Bu sırada benim de yaşım 24 yani yaşlarımız yakınmış..Bi de ben de 24 ocakta başladım diyete tesadüfe bak:)kilolarımız da yakın zaten ha unutmadan oryantalde ben de kapışırım yani ona göre

Bugünkü menüm:

SABAH
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
Yarım salatalık
Yarım domates

ARA
1 kase haşlanmış havuç ve kabak

ÖĞLE
1 kase domates çorbası
1 dilim ekmek
3 çatal ton balığı

ARA
2 kuru kayısı

AKŞAM
1 dilim ekmek
1 kase haşlanmış brokoli
1 kase közlenmiş patlıcan, kırmızı biber salatası (biraz zeytinyağı ve sirke ile)

GECE
Yarım portakal
Yarım elma
Yarım mandalina

ya arkadaşlar yeri değil ama 7 aylık kızım devamlı kusuyor fışkırıyor kusarken ne zaman mama yese 5 dakika sonra çıkarıyor 2 gündür böyle napıcam biri bana yardım etsin korkuyorum birde daha şimdi uyandı ve yine bütün yediklerini kustu yaa bide tek başınayım lütfen napıcam korkuyorum bişey olucak diye yalvarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…