yokkkk kuzummm GALATASAYLIYIMMMM BENNNNNNNNN AMA TRABZONDA OLUR YETER K' FENER OLMASINNN
tipik cimbomlu iştee fener düşmanııı :84::84::84::84::84:
OYLE ÇANIMM ÝALLA TIPIK ÇIMBUMLUYUMM
AYYY ARKADA;LAR OGLUM BI TU;A BASTI HARFLER TUHAF OLDU YAA ÝAR MI BANA YARDIM EDEÇEKKK
ha'n fenerl' ne olçak bende fenerlıden yardım almam zatennnbir galatasaraylıya asla yardım etmem beşiktaşlı olsaydın olurdu
ha'n fenerl' ne olçak bende fenerlıden yardım almam zatennn
selam canlarım nasılsınız kızlar
sormayın iki gündür giremiyorum doğru dürüst .
gezmekten vakit kalmadı.artı birde okulların tatil olması nedeniyle oğlum kapıyo tam b3enim gireceğim zaman bilgisayarı.ama aklım hep sizde
yazılanları okudum.hasta olan arkadaşlarımız varmış öncelikle geçmiş olsun diyorum,aman kızlar kilo verelim derken vücudumuzu da dirençsiz bırakmayalım.HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK
Menülerime gelince cuma günü ve bugün abarttım diyebilirim,
SENA kızma ama yazmayım canım ,hani ödüllendiriyim derken kendimi ipin ucu biraz kaçtı .farkındayım:26::26::26::26::26:
asl35 canım çokkkk çokkk geçmiş olsun bir an önce iyileşmen dileğiyle canım.
bana sormuşsun kaptan nasıl verdin diye bu hafta rakiplerim sıkıydı biliyorsun senayıbirde biz eşimle de iddaya girdik sorma canım nasıl bir haftaydı anlatamam ağzıma aldığım her lokmanın hesabını yaptım gibi birşey ve ben bu hafta çok aç kaldığım geceler oldu ama direndim saat 6yı kendime sınır koydum ve bu saatden sonra hiçbir şey yemedim su,meyva dışında .sabredince oluyor valla hayatım ya .
eşime gelince 1,8 gr vermişöldüm gülmekten meğer benim adam öğlenleri iş yerinde alıyormuş evde kaybettiklerini ama yinede dedim iyi verdin evde sıkıp öğlen yiyerek
ama kızlar yinede yılmak yok hedefim için daha 10 kg varsizinle beraber inşallah onu da göreceğim
biliyormusunuz dün kendime güzel bir trech cot aldım :79::79::79::79::79:allahhhhhhhhh daha neler alacağım kendime kim bilirrrr şimdiki hedefim 65 olmak bakalım zaman neler gösterecek
asl35,sudem34,ezgiilknur ve ben çok eskiyiz buralarda ve bu topiği bırakmadık hatılıyormuzunuz kızlar ilk başlarda 100gr yok 200 gr falan veriyorduk ve neredeyse 5-6kişiydik .şimdi diğer arkadaşlarla daha da bi büyüdük ve hedeflerimize onların sayesinde geldik diyebilirim.birlikten kuvvet doğar arkadaşlar burada bilgiler veren bizleri eleştiren ve öven tüm arkadaşlarıma çokkkk teşşekkür ediyorum
yeni gelen çıtırlarımız var ,hoş geldiniz kızlar.listeye ekliyorum sizleride sıkı rakipleriniz var unutmayın
KİLOLAR SANA İNAT YAŞACAĞIM KENDİMİ SİL BAŞTAN
iyi geçeler çanimm dikkat et kendne çabuk iyiless bitanemmmm tatli uykularriyi gecelernün güzel hatunları tatlı rüyalarrrrrr
hmm koçlar çok çalışkandır cok hırslıdır canım sen hırsını kılo vermede kullanırsan erkenden verır gıdesrın kılolarını
yeni gelen arkadaşlar bakmayın alttan öle yazın siz de
iyi geçeler çanimmm çokkk geçmis olsunnnnn optumm sekerimmmmiyi geceler kızlar başım ağrımaya başladı yine öpüyorum hepinizi.
iyi gecelernün güzel hatunları tatlı rüyalarrrrrr
iyi yaptın:) hoşgeldnnnn
22 yaşındayım ben canm.. 24 ocakta başladım diyete cuma günü tartıldım 1.2 kilo gitmişti 71den 69.8 oldum. ama daha önce kasım ayında başlayıp 1 ayda 7 kilo vermiştim çok hızlı kilo veriyorum ama hızlı da alıyorum malesef. sen de tanıtsana kendini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?