70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çokk geçmis olsun çanimmm zor bisi benim oglumada oldu doktora gotrmelisin benimki fazla yedigindedndi ama seninki hiç yemiyo galiba

çokk geçmis olsun çanimmm zor bisi benim oglumada oldu doktora gotrmelisin benimki fazla yedigindedndi ama seninki hiç yemiyo galiba

ya yiyo aslında bilmiyoki birazdan kusucanı yaptığım mamanın hepsini bitiriyo 5 dakka sonra çıkarıyo birde ben gece biz uyurkende bidaha kusup haberimiz olmaz diye korkuyorum yan yatırıyorum amaa kendisi bi müddet sonra düz dönüyo ve bayada çok miktarda kusuyo yarın doktora randevular dolmuş acilemi götürsem acaba anlarlarmıki

kızlar valla dayanamadımm 3 gündür fln o kadar yiyeceğin içinde zor tutuyodum kendimi zaten adam giib ibşilerde yiyemiyodum okuyosunuz bu akşamda komşular gelince bi türlü de regl olamadım zaten onun iştah açıklığı da üstümdeydi saat 22.00 a kadar büyük bi dilim çikolatalı pasta, avucum kadar bi parça ekmek (su böreği yemiyim diye ), 3-4 tatlı kaşığı dolma içi (yaprak sarıyodum dayanamadım), yarım da elma yedim ama bundan sonra hedefe ulaşana kadar kesinlikle yemicemm bugün yedim diye de pişman olasım gelmiyo açıkçası yine iyi tuttum kendimi çünkü börek kurupasta sarma baklava fln bunların servislerini de ben yapıyodum tabi =( en son o saatte yiyince de bu saate kadar yatmadım bakalım... hafta boyu bunu dengelicem ama kararlıyımm =)

günaydın arkadaşlarr açılışı yapammmm

Canım bnm kızımda çok kusardı yemek yemeqide sevmezdi ama sanırım sen bu sorunu 1-2 gündür yaşıyorsun demekki bir sorun var acaba mamamı çok koyu geliyor yada çorba verdiysen salçası falamı ağır geliyor olmadı midesini üşütmüştür yada çıkaramadıqı bir balgam vardır en iyisi doktora götür vakit kaybetme gerekiyorsa tabiki acile götür cnm geçmiş olsun..
burcucum ya bnm anlamadıqım sizin evde neden hergün bu tür şeyler yapılıyor annem çalışıyor yemek yapmaya vakti yok diyorsun ama bakıyorumda en zahmetli yemekler sizin evde yapılıyor daha yenİ sarma yediniz tekrar neden sarıyorsunuzki rendele havucu kavur bir güzel sarımsaklı yoqurt ekle misss gibi misafirde yesin sende ye ANNENE BÖYLE SÖYLE

Günaydın kızlar benimde malesef haftasonu diyetim bozuldu ama haftaiçi geçen haftaki gibi devam edicem neyseki yediklerim gec saatte değildi.birde 2 ana öğün yapabildim.yani düzensiz oluyo eşim vardiyalı calısıyo bebek var herzaman yemekde olmuyo yapamıyorum düzenli olmuyo haftasonları.

günaydın herkese !!

cmts bende kaçırdım biras :) ama pazar günü dengeledimm..

teşekkür ederim canımmm annemle babamı çok özledim. ramazan bayramından beri görmedim. aslında hayırlı bi iş için gidiyoruz. ablamı istemeye gelecekler köye. babiş verirse aile arasında nişan takıcez

Günaydın Arkadaşlar :))
Yenilerdenim cuma günü gelmiştim
son sürat devam ediyorum yoksa intihara kalkışıcam kesin çözüm olur :)))

Sabah;
1 Domates
1 avuç maydanoz
1 kk beyz peynir
bir tane yuvarlak kepek ekmeği (hani şu pakette olan top ekmeklerden :) )
Şekersiz çay

Allahım lütfen 2 haftada 3 kilo versem ayda 6 kilo yapar yeterde artar bile bana yaaa ((
Bu arada rakibim nerdeeesiinnn :))

slm senacim bakiyom kilolar gidince insanin simarasi geliyor hemen kacamaklar basliyo ben o hakimi dun kotu kulandim sabah dartiyi gorunce suratim:
dustugu kadar dustu tabi buda bana dersolsun artik kacamak yaparken bile cok dikatli olacam

alacaya katılıyorum. cumartesi sabahı 69,80 ü görüp pazar sabahıda 69,60 ü görünce bende şımardım. akşamın saat 07.30 unda bol kremalı yaş pasta yedim cumartesi akşamı da akşam saatlerinde eşimle bişiler içip yanında cips fındık fıstık filan götürdüm. eşimi de hafta bir görüyorum kendime bu kadarını çok görmiim dedim ama bu sabah tartıda 70,20 kg görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı. sevgili vücudum hiççç affetmiyor valla yaaa neyseki işe başladık ofise geldik, daha dikkatliyim haftaiçi. şu gramları bi veriim de of

erginseda
hoşbulduk canım
inşallah hep beraber veririz bu kiloları

sudem34
canım ben de tipik koç burcuyum
nerdeyse her özelliğini taşırım

ben de kç burcuyummm
ooooh burası da koç gibi kıslarla doluymuş ne güzelll

Ya hakikaten niye böyle oluyoo (
Pazar sabahı 69,80 P.tesi sabahı 70,00 Şaka gibi o an kesesim geldi fazlalıkları

gunaydinkizlar gununuz guzel gecsin.... canim ben asil hatami cuma gunu yaptim cumarteside hazir suyum bitmisti dugun falan biraz karisti 76.2 den 76.6 yikselmistim neyseki dun durumu toparladim bu sabah tekrar 76.2 ye inmisim hafta ici cok dikatli olmaliyim

bakiyom cogunuz kahvaltinizi yapmissiniz ben anca sicak suyumu ictim birazdan oglumla cikar markete gider hem ekmegimi alir hemde limonum bitmis dun alis veris sirasinda almayi unutmustum onu alirim yalasik bir saat yururz tabi hava cok soguk duruyor dayanirsak oyle gelir kahvalti yapariz

bende gelmişken kahvaltımı yazayım
1 tane çavdarlı yuvarlak ekmeğin içini aldım peynirli domatesli ve maydanozlu sandviç yapıp yedim kahvaltı da

oğlun kaç yaşında? bizimki 9 aylık olmak üzere,bebek arabasın çıkarmaya üşeniyom merdivenlerden yoksa bende çıkmak istiyorum patlıcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…