canım vucudun hiç şakası yok işte.Ya hakikaten niye böyle oluyoo(
Pazar sabahı 69,80 P.tesi sabahı 70,00Şaka gibi o an kesesim geldi fazlalıkları
sabit bi özelliğinden konuşmadık canım genel olarak koç burcundan bahseetik
canım vucudun hiç şakası yok işte.ben kendime bu kadarını fazla görmeyeyim dedim o bana çok görmüş olacak ki anında tartıya yansıdı.
birde diyorum ki iyiki her gün tartılıyoruz ve iyi ki günlük yansıyo yoksa ipin ucu iyice kaçardı şimdi yol yakınken dönebileceğim işte..
ama senin yazdıklarına bakıyorum da pek bir aceleci davranıyorsun. eskiden ben de senin gibiydim ve kısa sürede istediğim değişikliği göremeyince diyetten vazgeçiyordum. şimdi hafta 300 gram vermek hatta geçen haftaki kilomu sabitlemek bile bana yetebiliyor.sana naçizane tavsiyem hedeflerini yavaş yavaş büyüt, başlangıçta küçük hedefler koy. mesela ilk hedefin beş kilo vermek olsun. sonra beş daha beş daha derken asıl hedefe ulaşmış olursun. böylece motivasyonun asla düşmez. zaten insanlarda kilo vermişsin deyince oda motivasyon kaynağın olur
hah işte böyleee görelim seni bakalımEvet haklısın gerçekten zaten hedefim 5 kiloyani 5 kiloya bile razıyım yılmazsam devam edebilrsem 5 kilo verince şımarabiliirim 65 ideal benim için hiç yoktan 1,70 boyum var idare ederim yani
hah işte böyleee görelim seni bakalım
bu arada aşağıdaki kilo çizelgesi değil. bence kilo çizelgesi yap motivasyonda çook etkili
Evet haklısın gerçekten zaten hedefim 5 kiloyani 5 kiloya bile razıyım yılmazsam devam edebilrsem 5 kilo verince şımarabiliirim 65 ideal benim için hiç yoktan 1,70 boyum var idare ederim yani
70 kilomusun canım benim boyumda 1.70 bende ilk etapta 68 e inmek istiyorum.
canım tabi ki rakip olabiliriz neden olmasın ? monarosa senin yaşına daha yakın canım ben 33 yaşındayım sanırım o 22. adım meltemha bu arada mountainmist kilolarımız aynı diyebiliriz şuan benimki 70,00 gerçi cuma günü monarosa rakip olalım dedi amafark etmez herekz rakibim benim hehe
ama ben senin gibi 70 kilo değilim canım yani hedefim 5 kilo oluyo
canım tabi ki rakip olabiliriz neden olmasın ? monarosa senin yaşına daha yakın canım ben 33 yaşındayım sanırım o 22. adım meltem
kesinlikle kilo çizelgeni koy moralini bozma . bak kg verdikçe daha da motive olacaksın.
oğlun kaç yaşında? bizimki 9 aylık olmak üzere,bebek arabasın çıkarmaya üşeniyom merdivenlerden yoksa bende çıkmak istiyorum patlıcammm
Haa ben kilonda aynı sandım sorry
Taam ozaman 5 ler gitsin
Evet bende 22 yaşındayım düşün yani 22 yaşında bu kilodayım 33 de ne olurum kim bilir
aman da aman morali bozuluyormuşşşş.yaa boşver gördükçe sinirim bozuluyo benimzaten her sabah üzüldüğüm yeter
evet kesinlikle melteme katılıyorum kilo cizelgesi acayip motive ediyor bende mesela ibreyi ilerletmek için can atıyorum bi ortaya gelsem iyice motive olcam
ben bir bardak form çayı ve beş badem yedim.ablalar ara öğün olarak kim ne yemeyi düşünüyo acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?