70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya hakikaten niye böyle oluyoo (
Pazar sabahı 69,80 P.tesi sabahı 70,00 Şaka gibi o an kesesim geldi fazlalıkları
canım vucudun hiç şakası yok işte. ben kendime bu kadarını fazla görmeyeyim dedim o bana çok görmüş olacak ki anında tartıya yansıdı.
birde diyorum ki iyiki her gün tartılıyoruz ve iyi ki günlük yansıyo yoksa ipin ucu iyice kaçardı şimdi yol yakınken dönebileceğim işte..
ama senin yazdıklarına bakıyorum da pek bir aceleci davranıyorsun. eskiden ben de senin gibiydim ve kısa sürede istediğim değişikliği göremeyince diyetten vazgeçiyordum. şimdi hafta 300 gram vermek hatta geçen haftaki kilomu sabitlemek bile bana yetebiliyor. sana naçizane tavsiyem hedeflerini yavaş yavaş büyüt, başlangıçta küçük hedefler koy. mesela ilk hedefin beş kilo vermek olsun. sonra beş daha beş daha derken asıl hedefe ulaşmış olursun. böylece motivasyonun asla düşmez. zaten insanlarda kilo vermişsin deyince oda motivasyon kaynağın olur

Evet haklısın gerçekten zaten hedefim 5 kilo yani 5 kiloya bile razıyım yılmazsam devam edebilrsem 5 kilo verince şımarabiliirim 65 ideal benim için hiç yoktan 1,70 boyum var idare ederim yani

Evet haklısın gerçekten zaten hedefim 5 kilo yani 5 kiloya bile razıyım yılmazsam devam edebilrsem 5 kilo verince şımarabiliirim 65 ideal benim için hiç yoktan 1,70 boyum var idare ederim yani
hah işte böyleee görelim seni bakalım
bu arada aşağıdaki kilo çizelgesi değil. bence kilo çizelgesi yap motivasyonda çook etkili

ha bu arada mountainmist kilolarımız aynı diyebiliriz şuan benimki 70,00 gerçi cuma günü monarosa rakip olalım dedi ama fark etmez herekz rakibim benim hehe

70 kilomusun canım benim boyumda 1.70 bende ilk etapta 68 e inmek istiyorum.

ha bu arada mountainmist kilolarımız aynı diyebiliriz şuan benimki 70,00 gerçi cuma günü monarosa rakip olalım dedi ama fark etmez herekz rakibim benim hehe
canım tabi ki rakip olabiliriz neden olmasın ? monarosa senin yaşına daha yakın canım ben 33 yaşındayım sanırım o 22. adım meltem
kesinlikle kilo çizelgeni koy moralini bozma . bak kg verdikçe daha da motive olacaksın.

ama ben senin gibi 70 kilo değilim canım yani hedefim 5 kilo oluyo

Haa ben kilonda aynı sandım sorry
Taam ozaman 5 ler gitsin

Evet bende 22 yaşındayım düşün yani 22 yaşında bu kilodayım 33 de ne olurum kim bilir

evet kesinlikle melteme katılıyorum kilo cizelgesi acayip motive ediyor bende mesela ibreyi ilerletmek için can atıyorum bi ortaya gelsem iyice motive olcam

oğlun kaç yaşında? bizimki 9 aylık olmak üzere,bebek arabasın çıkarmaya üşeniyom merdivenlerden yoksa bende çıkmak istiyorum patlıcammm

slm canim oglum 3 aysonra 4'u bitiriyor 5'e giriyor aslinda 3 yasinda burda anaokula aliyorlar ama benim oglumun saglik sorunlari oldugu icin gidemiyor obenim yapisik ikizim 24 saat yememiz icmemiz yatmamiz kalkmamiz gezmemiz beraberdir kisacasi ben onunla nefes aliyorum..........

Haa ben kilonda aynı sandım sorry
Taam ozaman 5 ler gitsin

Evet bende 22 yaşındayım düşün yani 22 yaşında bu kilodayım 33 de ne olurum kim bilir

canım öyle düşünme ben 22 yaşındayken 85 kiloydum sonra 62 ye kadar düştüm kendi kendime şimdi neyseki o kadar değilim fobi oldu bende o hale geldıkten sonra kılo. ama evlenıp cocukda olunca ıste bu hale geldım ınş vericez kiloları.

yaa boşver gördükçe sinirim bozuluyo benim zaten her sabah üzüldüğüm yeter
aman da aman morali bozuluyormuşşşş.
en azından boyun var senin güzelim benim boyum 165 hadi taşş çatlasın 167..
şükredin halinize genç kardeşlerim

evet kesinlikle melteme katılıyorum kilo cizelgesi acayip motive ediyor bende mesela ibreyi ilerletmek için can atıyorum bi ortaya gelsem iyice motive olcam

arzu canım sen de olmasan beni dinleyen yok be güzelim
70 kiloda deprsyona giriyo hatun ben 3 ay önce 76 yı gördüm beeee si ne diyonusss kısımmm

bende bi tane kaymaklı lokum yedim napim işyerinde tutunca ayıp oluyo gerci alıp yemeyebilirdim ama cok güzeldi.öğlen ve aksam dikkat edicem ama vakıt erken dedım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…