70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaç mekik çektin canım
tatlım dikiş yerlerim ağrıyo 3 gündür üşüttüm heralde(doğum dikişleri)o yüzden hafta içine erteledim faiziyle çekerim artık
canım doktora götür.fışkırarak kusuyosa üşütmüştür.geçmiş olsunn
canım bak patlama yaşadın.sen bizi dinle çokk az ye bunlardan ama çok azucundan .yapılır yapılmaz ye nefsin körlnir.sonra gözünün önünden kaldır benim gibi.
ben de kç burcuyummm
ooooh burası da koç gibi kıslarla doluymuş ne güzelll

konuya atlamak gibi olmasın ama bende koç burcuyum :82:

koç burcunun hangi özelliğinden bahsediliyodu acep

en sevdiğim burçtur kendileri allahtan kendi burcum da koç
aman da koçlarçok obur heralde koç dolmuş burası.ben de koçummm

kahvaltım:
1 bardak yeşil çay
2 bardak siyah çay
1 zeytin
oğlumun yumurtasının beyazı hepsi değil ama.
çok az sucuklu yumurta (iki gündür takdım sucuğa farkındayımm ama çok azdı)
peynir
yarım dilim kadar kepekli ekmek
şimdi ortalığı topladım.oğlum çok öksürüyo doktora götürücez

obur değilim ben yaaaaaaa

arzu canım sen de olmasan beni dinleyen yok be güzelim
70 kiloda deprsyona giriyo hatun ben 3 ay önce 76 yı gördüm beeee si ne diyonusss kısımmm

ya ama ben evleneli 8 ay oluyo 4 kilo aldım düşünsene bunun çocuğu var yazı var kışı var
Önüne geçmem lazım
eskiye deil eskidende önceye dönmem lazım

ya ama ben evleneli 8 ay oluyo 4 kilo aldım düşünsene bunun çocuğu var yazı var kışı var
Önüne geçmem lazım
eskiye deil eskidende önceye dönmem lazım

haklısın bastan dikkat etmek lazım bende bu 10 küsür kiloyu 3 yılda aldım yani dur demezsek allah korusun.ben cogunu tatıllerde kazandım bu kıloların

Kızlar Öğlende
1,5 kepçe mercimek çorbası
2 Kaşık Prinç Pilavı
2 Kaşık Bezelye yemği
1 Kase Yağsız salata
1 Bardak ayran içtim nasıl iyimi

kızlar bende aranıza yeni katıldım.ben de 79,5 kiloyum bu sabah tartıldım .
sabah 1 dilim ekmek yedim
biraz peynir
maydanoz
2 bardak da çay

çok açımmm bebeem 2 dk dursa da yemek yesem yaa( ara öğün 1 portakal yedimmm

saol canm..nerelerdesin göremiorum seni hiç.. herşeyimiz yakın maşallah:) kapışırız canm sen yeterki göbek atmakdan bahset

selam kızlar ben hala iyileşemedim boğazım acayip ağrıyor halsizlik var bide oyüzden kahvaltı hazırlayamadım kendi yaptığım yarım poğaça ve bir bardak taze sıkılmış portakal suyu içitim kahvaltı olarak..

Kızlar Öğlende
2 Kaşık Prinç Pilavı
2 Kaşık Bezelye yemği
1 Kase Yağsız salata

çok güzel canm ben daha kahvaltımı yeni yaptım kahvaltı denirse tabi:) sen öğlen yemeğini yemişsin maşallahhh

oyyy kuzummm kıyamam ben sanaaa gelde ben sana çorba yapayımm sıcacıkk ileştireyim seniii ama kahvaltınn çok az bence nasıl güç toplucan sen bakimmm

oyyy kuzummm kıyamam ben sanaaa gelde ben sana çorba yapayımm sıcacıkk ileştireyim seniii ama kahvaltınn çok az bence nasıl güç toplucan sen bakimmm

oy oyoyyyy yerim seni ya..kıyamazmış bana.gelirim valla bi çorba yapanım bile yok yaaa yeni kalktım yataktan yerim yine bişeylerr

afiyet olsun acık zararıl seyler olsada güzell
Kızlar Öğlende
2 Kaşık Prinç Pilavı
2 Kaşık Bezelye yemği
1 Kase Yağsız salata
iyi canım iyi afiyet olsunnn
kızlar bende aranıza yeni katıldım.ben de 79,5 kiloyum bu sabah tartıldım .
sabah 1 dilim ekmek yedim
biraz peynir
maydanoz
2 bardak da çay
hoşgeldınnn canımmmmm tez zamanda zayıflaman dilegiyleeee
oy oyoyyyy yerim seni ya..kıyamazmış bana.gelirim valla bi çorba yapanım bile yok yaaa yeni kalktım yataktan yerim yine bişeylerr
oyyy kuzummm bende seni yerimmm oyyy canımm benimm yaaa gelll kuşummm benimmm yapayımmm bugun oglumla kızıma sebze çorbası yapcam sende sevaplan içte iyileşş bitanemm canımmm yaa gurbette olmak çok zor yaa bilirimm kuzummm ye tabi güç toplaa bakk sakin zararlı bişiler yeme haaaaa cısssssss

öğle yemeğinde 1 kase bol yeşillikli kısır (yağsız) ve 1 bardak şekersiz çay çokmu sizcee?? bulgur açısından endişeliyim:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…