tatlım dikiş yerlerim ağrıyo 3 gündür üşüttüm heralde(doğum dikişleri)o yüzden hafta içine erteledim faiziyle çekerim artıkkaç mekik çektin canım
canım doktora götür.fışkırarak kusuyosa üşütmüştür.geçmiş olsunnya arkadaşlar yeri değil ama 7 aylık kızım devamlı kusuyor fışkırıyor kusarken ne zaman mama yese 5 dakika sonra çıkarıyor 2 gündür böyle napıcam biri bana yardım etsin korkuyorum birde daha şimdi uyandı ve yine bütün yediklerini kustu yaa bide tek başınayım lütfen napıcam korkuyorum bişey olucak diye :18::18::18:
canım bak patlama yaşadın.sen bizi dinle çokk az ye bunlardan ama çok azucundan .yapılır yapılmaz ye nefsin körlnir.sonra gözünün önünden kaldır benim gibi.kızlar valla dayanamadımm 3 gündür fln o kadar yiyeceğin içinde zor tutuyodum kendimi zaten adam giib ibşilerde yiyemiyodum okuyosunuz bu akşamda komşular gelince bi türlü de regl olamadım zaten onun iştah açıklığı da üstümdeydi saat 22.00 a kadar büyük bi dilim çikolatalı pasta, avucum kadar bi parça ekmek (su böreği yemiyim diye ), 3-4 tatlı kaşığı dolma içi (yaprak sarıyodum dayanamadım), yarım da elma yedim ama bundan sonra hedefe ulaşana kadar kesinlikle yemicemm bugün yedim diye de pişman olasım gelmiyo açıkçası yine iyi tuttum kendimi çünkü börek kurupasta sarma baklava fln bunların servislerini de ben yapıyodum tabi =( en son o saatte yiyince de bu saate kadar yatmadım bakalım... hafta boyu bunu dengelicem ama kararlıyımm =)
ben de kç burcuyummm
ooooh burası da koç gibi kıslarla doluymuş ne güzelll
konuya atlamak gibi olmasın ama bende koç burcuyum :82:
koç burcunun hangi özelliğinden bahsediliyodu acep
aman da koçlarçok obur heralde koç dolmuş burası.ben de koçummmen sevdiğim burçtur kendileri allahtan kendi burcum da koç
tatlım dikiş yerlerim ağrıyo 3 gündür üşüttüm heralde(doğum dikişleri)o yüzden hafta içine erteledim faiziyle çekerim artık
canım doktora götür.fışkırarak kusuyosa üşütmüştür.geçmiş olsunn
canım bak patlama yaşadın.sen bizi dinle çokk az ye bunlardan ama çok azucundan .yapılır yapılmaz ye nefsin körlnir.sonra gözünün önünden kaldır benim gibi.
aman da koçlarçok obur heralde koç dolmuş burası.ben de koçummm
oburluğunu bilmem ama koçların ortak noktası tutku derecesinde yemeği sevmeleridir her halde. ben öyleyim yani öyleydim zevk için yemek yerdim ve işteeee tombulummmobur değilim ben yaaaaaaa
arzu canım sen de olmasan beni dinleyen yok be güzelim
70 kiloda deprsyona giriyo hatun ben 3 ay önce 76 yı gördüm beeee si ne diyonusss kısımmm
ya ama ben evleneli 8 ay oluyo 4 kilo aldım düşünsene bunun çocuğu var yazı var kışı var
Önüne geçmem lazım
eskiye deil eskidende önceye dönmem lazım
oburluğunu bilmem ama koçların ortak noktası tutku derecesinde yemeği sevmeleridir her halde. ben öyleyim yani öyleydim zevk için yemek yerdim ve işteeee tombulummm
Sevgili rakibem öncelikle geçmiş olsun diyorum sana en kısa zamanda iyileşirsin inşallah...Bu sırada benim de yaşım 24 yani yaşlarımız yakınmış..Bi de ben de 24 ocakta başladım diyete tesadüfe bak:)kilolarımız da yakın zaten ha unutmadan oryantalde ben de kapışırım yani ona göre
kızlar bende aranıza yeni katıldım.ben de 79,5 kiloyum bu sabah tartıldım .
sabah 1 dilim ekmek yedim
biraz peynir
maydanoz
2 bardak da çay
Kızlar Öğlende
1,5 kepçe mercimek çorbası
2 Kaşık Prinç Pilavı
2 Kaşık Bezelye yemği
1 Kase Yağsız salata
1 Bardak ayran içtim nasıl iyimi
oyyy kuzummm kıyamam ben sanaaa gelde ben sana çorba yapayımm sıcacıkk ileştireyim seniii ama kahvaltınn çok az bence nasıl güç toplucan sen bakimmmselam kızlar ben hala iyileşemedim boğazım acayip ağrıyor halsizlik var bide oyüzden kahvaltı hazırlayamadım kendi yaptığım yarım poğaça ve bir bardak taze sıkılmış portakal suyu içitim kahvaltı olarak..
oyyy kuzummm kıyamam ben sanaaa gelde ben sana çorba yapayımm sıcacıkk ileştireyim seniii ama kahvaltınn çok az bence nasıl güç toplucan sen bakimmm
afiyet olsun acık zararıl seyler olsada güzellkahvaltım:
1 bardak yeşil çay
2 bardak siyah çay
1 zeytin
oğlumun yumurtasının beyazı hepsi değil ama.
çok az sucuklu yumurta (iki gündür takdım sucuğa farkındayımm ama çok azdı)
peynir
yarım dilim kadar kepekli ekmek
şimdi ortalığı topladım.oğlum çok öksürüyo doktora götürücez
iyi canım iyi afiyet olsunnnKızlar Öğlende
1,5 kepçe mercimek çorbası
2 Kaşık Prinç Pilavı
2 Kaşık Bezelye yemği
1 Kase Yağsız salata
1 Bardak ayran içtim nasıl iyimi
hoşgeldınnn canımmmmm tez zamanda zayıflaman dilegiyleeeekızlar bende aranıza yeni katıldım.ben de 79,5 kiloyum bu sabah tartıldım .
sabah 1 dilim ekmek yedim
biraz peynir
maydanoz
2 bardak da çay
oyyy kuzummm bende seni yerimmmoy oyoyyyy yerim seni ya..kıyamazmış bana.gelirim valla bi çorba yapanım bile yok yaaayeni kalktım yataktan yerim yine bişeylerr
kızlar 1,5 şekerli türk kahvesi içiyorumGüya ekmek yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?