70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar sabah tartıldım 70,4kg çıktı. Şu PKOS dan mı acaba vermiyorum kilo adet de olamadım daha çıldıracam. Hem diyetisyene gittim diyet yapıyorum ama veremiyorumklava::bbo::bbo:

sevilcan sigarayı azaltman çok daha güzel bir haber inş tamamen kurtulursun ...bu arada kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum ...hepinizi öpüyorum ...ben kaçtım inş akşama görüşürüz ...

işallah canım benım hem sıgaran hemde kılolardan hepberaber kurtulucaz şimdi spor yaptım 40 dakıka bıde arkasına elma yedım işallah aksamda söyle hafıf bıseyler gecırırız kusum sen nasıl bıraktın sıgarayı cok oldumu nekadar bı kılo aldın bıraktın zamanda tavsıyelerın varmı bana neler yapabılecegım konusunda bacına yardımcı ol ayrıca senı tebrık ederıma.s. sen sıgara işini bıtırdıysen dıyet vız gelır emınım bundanda anlının akıyla cıkıcaksın şimdi bi bitki cayı içiyem barı :içelim:

sevilcan bu arada seni buralarda görmek güzel ...sohbete giriyomusun ...

tesekkur ederım canım benım valla hayata kusmustum ama bugun işallah sızlerın sayesınde terar toparlanıcam sohbete gırmedım hıç bayadır sen ordamısın sohbettemısın

slm kıslar ben hafta sonu bıraz kacırdım dıyeti cumartesi kayınvalıdemın dogum gunuydu bır dılım ınce yas pasta yedım gecenlerde esıme cnm dondurma cekıyor demısdım sagolsun oda dun gıtmıs cornet almıs gelmıs yeme yemeden durabılırsen emzırdıgım ıcın cnm ıcekenıde yemezsem sutum gıdıyor hop onuda ındırdım mıdeye ama bu sabah duzeltım kendımı ınce bır dılım kepek ekmegı zeytın az peynır domates salatalık yedım su an acıktım ama az daha oyalanıcm hafta sonu yuruyus de yapamadım aksam ustu oglusumu uyutup yıne tam gaz devam ama kılo veremıyorum gıbı gelıyor kıslar ya onceden haftadA verırdım 3 kılo sımdı 3 . haftadayım tartılmıyorum ama moralım bozuluyor bakalım ne olcak

neyseki bu hafta 2kiloyla sanirim iyi gidiyorum anlamadigim bir sekildede istahim kesildi diyetimin bile listesini zorla yiyorum insallah 60-55 araligini gorucem kendime meditasyon uyguluyorum resmen

neyseki bu hafta 2kiloyla sanirim iyi gidiyorum anlamadigim bir sekildede istahim kesildi diyetimin bile listesini zorla yiyorum insallah 60-55 araligini gorucem kendime meditasyon uyguluyorum resmen

tebrikler galiba haftanın 1. olcaksın:hooray:
diyet listesi mi hazırladın kendine?
benimde iştahım kesilmişti,bu hafta nedense açıldı yine

tebrikler galiba haftanın 1. olcaksın:hooray:
diyet listesi mi hazırladın kendine?
benimde iştahım kesilmişti,bu hafta nedense açıldı yine

annemin uyguladigi bir rejimdi gerci o hep verdi birakinca yedi yedi eskiye dondu onu uyguluyorum sabah:tuzsuz peynir domates salatalik 1dilim beyaz harici 1dilim ekmek cay bazi sabahlar bu kahvaltiya 3zeytin veya yarim yumurta ekleyebilirsin veya 1kase tahilli gevrek light sute onuda begenmem dersen 1tane yagsiz tost bu seceneklerden biri

oglen salata 1kase sirkeli zyagli 1dilim ekmek hep var bu ikisinin yanina 1kase corba veya 2kucuk biber dolmasi(ekmegi cikaricaksin pirinc yuzunden)veya 5kasik sebze yemegi veya 100gr et tavuk balik birini sec aksamda oglen gibi secerek evinde ne varsa yiyebilirsin ister sebzeyi ister corbayi eti aralarda 1tane elma veya kepekli biskuvi ,cay,1bardak light sut,galeta,1avuc cerez bunlardan birini tercih edebilisin gunde 2lt su sart aksam yemegi de saat 7yi gecmesin annem 42kilo verdi bu diyetle bazen bu listeyi yiyemedigim oluyor

teşekkürler nurayy annenede maşallah
ne kadar zamanda verdi 42 kiloyu?

hemen haman 9-10ayi buldu tabi annemin metabolizmasi daha agir calisiyor birde onun sindirim problemi vardi cok agir zorlaya zorlaya verdi gerci yarisini aldi seker hastaligi cikti bu seferde yemese olmuyor sekeri cok dusuyor anliyacagin uygulamayi surduremedi ama cok kolay bir diyet sen diyete degil diyet sana uyuyor evinde ne varsa onu yapiyorsun zaten bu diyete basla bir sure sonra istahinda ciddi azalmayi hissediyorsun bu yasima kadar hep 60 56 arasi gidip geldim 38 bedenin uzerine cikmadim ama dogum sonrasi ne yaptimsa emzirmekte dahil veremedim kizim 10aylik oldu artik basladim hayirlisi

kızlar sabah kalkınca 1 bardak sirkeli su kahvaltı da 1 dilim ekmek domates ve 2 zeytin 1 bardak şekersiz çay ögle 1 kase tavuklu çorba 1kase yogurt ve az bulgur pilavı ekmek yok şimdiye kadar 10 bardak ılık su 2 bardak yeşil çay akşamada salata yogurt ve yatmada 1 bardak süt bakalım nasıl olacak verebilecek miyim bu hafta kilo.....

oh maşallah bu gidşle vereceksin
cnm ya bende şaşirdim kaldım şu sırkelı suyu nasıl içiyosum tatdı çok berbat

oh maşallah bu gidşle vereceksin
cnm ya bende şaşirdim kaldım şu sırkelı suyu nasıl içiyosum tatdı çok berbat

cnm bende tadını begenmiyorum ama suyun içine sirkeyi katıyorum hiç koklamadan burnumu kapatıp bir seferde dikiyorum tepeme yoksa imkanı yok hele de 1 kaç seferde hiç içilmiyor tek seferde kapa burnunu iç....kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…