- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
geliyim valla aradan bende çıkarımoyyy kuzummm bende seni yerimmmoyyy canımm benimm yaaa gelll kuşummm benimmm yapayımmm bugun oglumla kızıma sebze çorbası yapcam sende sevaplan içte iyileşş bitanemm canımmm yaa gurbette olmak çok zor yaa bilirimm kuzummm ye tabi güç toplaa bakk sakin zararlı bişiler yeme haaaaa cısssssss
öğle yemeğinde 1 kase bol yeşillikli kısır (yağsız) ve 1 bardak şekersiz çay çokmu sizcee?? bulgur açısından endişeliyim:/
yok canm iyi bence ben de kısır yapıyorum bazen bulguru az yeşilliği çok bide yağsız olunca süper olur öğlen yemeği için akşamları bulgur falan yememek daha iyi..
oyy canımm benimm çok zor tabii seni anneci seniiiigeliyim valla aradan bende çıkarımzor olmazmı canm ya benim canm çok tatlıdır bi de kaç gündür anne anne diye ağlıyorum valla. hafta sonu eşim baktı saolsun bugün oda yok neyseki bi boğaz ağrım kaldı.
ooooo masallahh canım süpersin benceeee devamm devammselamlar herkese... :)
sabah kalkınca yarım saat yürüdüm, yarım saatte plates yaptım ( mahvetti beni :/ )
sabah : 2 dilim kepeli ekmeği ısıtıp, zeytin ve peynir eşliğinde ziyafet yaptım :)
arada yeşil çay içtim, 1 tane elma yedm...
öğle yemeğimi 1 saat sonra yicem : o da haşlanmış patates ve 2 kaşık yoğurttan oluşuyor...
akşam: aysberk salatası yapıcam peynirli....eğlenceli geçiyor ilk defa bu günlerim...öpüyorum herkesi :)
bencede endişelenme fazla degil zaten hemde ögle yedin akşama kadar eritir aakşmda hafif yersi olurrröğle yemeğinde 1 kase bol yeşillikli kısır (yağsız) ve 1 bardak şekersiz çay çokmu sizcee?? bulgur açısından endişeliyim:/
oyy canımm benimm çok zor tabii seni anneci seniiiizamanla alışırsın canımm ben 5 buçuk yıl olduu annenemden uzagımmm bi fark bende anne oldummm zormuşş kuzucuktan ayrılmak şimdi daha iyi anladımmmm iyi bak ne güzell bakmış eşinn allah azınızın tadını bozmasın daimolsun mutlulugunuz tatlımm
benim yok canım ama duymuştumm faydası olldugunu ve çok kolaylaştırarak fazla yapmasını sayladıgını çok iyimiş aslında bende istiyorum çünkü mekik çok etkili göbüştekızlar mekik aleti kullanan varmı? her akşam yarım mekik çekiyorum da bu alet daha kolaylaştırıyomu acep
yaaa her anne diyo canım normaldir :))))) sev canım sev eşini :)) amin canımmmm aminnnnnanneciyim valla...demez mi zaten annelerimiz hep anne olunca anlarsın diye benim annem biraz fazla söyler bu sözü. evet canm eşimin hakkını ödeyemem zaten canm benm çok seviyorum onu saol canm hepimizin mutluluğu daim olsun
bencede endişelenme fazla degil zaten hemde ögle yedin akşama kadar eritir aakşmda hafif yersi olurrr
öyle yap canımmmöyle yapıyım ozamansaaa.)))
bu arada bana rakip kimse yooook :))
öyle yapıyım ozamansaaa.)))
bu arada bana rakip kimse yooook :))
benim yok canım ama duymuştumm faydası olldugunu ve çok kolaylaştırarak fazla yapmasını sayladıgını çok iyimiş aslında bende istiyorum çünkü mekik çok etkili göbüşte
ama benim eşim almıyo sen çok iyi yapıyon aşkım boşver dedi ve almadı gerçi yapıyomda yatmadan önce 100 tane çekiyorum eskine bide 50 çapaz yapıyodumda şimi tek 100 mekik alsada daha fazla yapsam keşkeee hain koçişim benimmmm
yaaa her anne diyo canım normaldir :))))) sev canım sev eşini :)) amin canımmmm aminnnnn
saol canımmm maşallah yavaş yavaş çogalt ben günlük 10taneden başladım zaten zamanla 100 olduhergün 100 tanee süpersin:) ben 40 tane çektim diye sevinioyorum:) tam mekik mi çekiyosun ?
göbek için istiyorum doğumdan kaldı koca bi göbek,alsam iyi olacak galba şu aketi
saol canımmm maşallah yavaş yavaş çogalt ben günlük 10taneden başladım zaten zamanla 100 olduvalla canım yatıyorum yere dizleri bukuyorum ellirim bogunda ama zorlama yapmadan tabi dizime geliyorum böyle zannımca yarım mekik ama çok faydasını gördüm bende dogum yaptım ve dikkişlerim agıryoda ama ne yapcamm kocaman gbüklede olmuyo daha 10 aylık bebeşim seninki ne kadarlık allah bagışlasın buarada canım alıyosa hiç kaçırma ikna et aldır canım fazla yorulmadan çek mekikgini kurtul hain göbükten
inşş alır canımmmvala daha sormadım ama alır heralde yani inş alır:))
bebikim 9 aylık olcak 12 gün sonra inş.
işe yaradı demekk mekiklerr benim 4. gün inş yavaş yavaş arttırırım
senin yaşın küçük ya korkuyoruz canmindependent nickli bi arkadaşımız vardı aynı yaştasınız galiba onunla olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?