=( annem öğretmen... dolayısıyla şu an o da tatilde... misafir fln da gelcek olduğundan bi de baya kalabalıktı böyle cumartesi günü ev zaten bütün gün hazırlık yaptık işte bi yandan temizlik bi yandan çeşit çeşit yiyecekler ki annem çok sever böyle şeyleri babamla kardeşimde çok sevince bi ben kalıyorum yani =( bugün de yediklerimi yazmaya yüzüm yok ama sonunda regl oldum dolayısıyla iştahımın açık olduğu son gündü bu =/ yarın mükemmel bi listeyle çıkıcam karşınıza hem spor salonumda var sözz veriyorumm =) bugünlerde stres altındaydım cuma gününden beri birazda o yüzden çok çok arttı iştahım regl de üstüne geldi fln =/ ama şimdi daha iyi durumlar yani düzelmeye başladı bende rahatladım biraz stresim azaldı dün ve bugün fazlasıyla saldığım ipleri şu andan itibaren tekrar elime alıyorum =) sömestr sonuna hedefim 66 :)günaydın arkadaşlarr açılışı yapammmm
Canım bnm kızımda çok kusardı yemek yemeqide sevmezdi ama sanırım sen bu sorunu 1-2 gündür yaşıyorsun demekki bir sorun var acaba mamamı çok koyu geliyor yada çorba verdiysen salçası falamı ağır geliyor olmadı midesini üşütmüştür yada çıkaramadıqı bir balgam vardır en iyisi doktora götür vakit kaybetme gerekiyorsa tabiki acile götür cnm geçmiş olsun..
burcucum ya bnm anlamadıqım sizin evde neden hergün bu tür şeyler yapılıyor annem çalışıyor yemek yapmaya vakti yok diyorsun ama bakıyorumda en zahmetli yemekler sizin evde yapılıyor daha yenİ sarma yediniz tekrar neden sarıyorsunuzki rendele havucu kavur bir güzel sarımsaklı yoqurt ekle misss gibi misafirde yesin sende ye ANNENE BÖYLE SÖYLE
hoşgeldin canım emziriyosan biraz erken bence.eğer emziriyosan önerilerim olabilir sana.yok emzirmiyosan sorun yok zatenndoğum yapalı 2,5 ay oldu 10 kilo fazlam var ne veriyorum ne alıyorum
hedefimi değiştirdim 55 ten 60 a önceliklee
hoşgeldin canım emziriyosan biraz erken bence.eğer emziriyosan önerilerim olabilir sana.yok emzirmiyosan sorun yok zatenn
bence de küçük ve emin adımlarrr
=( annem öğretmen... dolayısıyla şu an o da tatilde... misafir fln da gelcek olduğundan bi de baya kalabalıktı böyle cumartesi günü ev zaten bütün gün hazırlık yaptık işte bi yandan temizlik bi yandan çeşit çeşit yiyecekler ki annem çok sever böyle şeyleri babamla kardeşimde çok sevince bi ben kalıyorum yani =( bugün de yediklerimi yazmaya yüzüm yok ama sonunda regl oldum dolayısıyla iştahımın açık olduğu son gündü bu =/ yarın mükemmel bi listeyle çıkıcam karşınıza hem spor salonumda var sözz veriyorumm =) bugünlerde stres altındaydım cuma gününden beri birazda o yüzden çok çok arttı iştahım regl de üstüne geldi fln =/ ama şimdi daha iyi durumlar yani düzelmeye başladı bende rahatladım biraz stresim azaldı dün ve bugün fazlasıyla saldığım ipleri şu andan itibaren tekrar elime alıyorum =) sömestr sonuna hedefim 66 :)
canım olur arada yeterki bu kaçırmalara devam etme.zaten sen biliyosun bu işi.
gelelim menümee
sabah:
1 bardak yeşil çay
2 bardak siyah çay
1 zeytin
peynir
1 yumurtanın beyazı ama biraz eksik
avuç içinden daha az sucuklu yumurta(birazını öğleye sakladım eşim yaptı ve çok koymuş tabağıma)
yarım dilim kepek ekmek
ara:
bir ayva
2 tane hurma(sütüm azalıyo da mecburen)
öğle:
yine uvuç içi kadar sucuklu yumurta ve çeyrek dilim kepekli ekmek(yani ucu)
ara:
1 bardak yeşil çay ve 2 tane form bisküvi
akşam (yemedim daha):
karnabahar 3dal
sarımsaklı yoğurt
2 kaşık patates yemeği susuz
şimdilik 1.5 litre su
leslie ile 4 mil yürüdüm,35 mekik çektim,50 tane bacak hareketi yaptım.
canım mecburen çocuk olunca ne salona ne de yürüyüşe çıkabiliyorum.evde de çok zevkli ama.acıkırsan meyve ye bence.süperr çok beğendim yaaa =)) evdeyken spor yapmaya çok üşeniyorum ben tebrik ettim çokçaa bende bugün o kadar yemişimki akşam yemeğine fln yer kaldığını hiç sanmıyorum form çayına vurcam bu akşam kendimi yarın da kaldığım yerden devam perşembeden beri sporda yapamıyorm zaten yarın yapabilirim inş. karnım çok ağrımazsa :/
tatlım buraya yazdığın kadarsa yediklrin sorun yok ki.ikramlar da varsa ayrıca biraz dikkat bi de akşama yakın yedin sanırım.akşam yemezsen dengelenbilir zaten karnın da tok bol su ve çay iç.menüm;
sabah:
1 kk peynir
6 zeytin
1 bardak yeşil çay
1 dilim tam tahıllı ekmek
ara öğün:
yarım elma yarım portakal
öğle:
1 kase bol yeşillikli kısır
1 bardak çay
1 kk peynir
komşuya gittik ve ben ikramların yarısını yedim sadece karnım hala tok yatana kadar bişey yemem ...
çok mu aşırı ki://
canım mecburen çocuk olunca ne salona ne de yürüyüşe çıkabiliyorum.evde de çok zevkli ama.acıkırsan meyve ye bence.
tatlım buraya yazdığın kadarsa yediklrin sorun yok ki.ikramlar da varsa ayrıca biraz dikkat bi de akşama yakın yedin sanırım.akşam yemezsen dengelenbilir zaten karnın da tok bol su ve çay iç.
canım olur arada yeterki bu kaçırmalara devam etme.zaten sen biliyosun bu işi.
gelelim menümee
sabah:
1 bardak yeşil çay
2 bardak siyah çay
1 zeytin
peynir
1 yumurtanın beyazı ama biraz eksik
avuç içinden daha az sucuklu yumurta(birazını öğleye sakladım eşim yaptı ve çok koymuş tabağıma)
yarım dilim kepek ekmek
ara:
bir ayva
2 tane hurma(sütüm azalıyo da mecburen)
öğle:
yine uvuç içi kadar sucuklu yumurta ve çeyrek dilim kepekli ekmek(yani ucu)
ara:
1 bardak yeşil çay ve 2 tane form bisküvi
akşam (yemedim daha):
karnabahar 3dal
sarımsaklı yoğurt
2 kaşık patates yemeği susuz
şimdilik 1.5 litre su
leslie ile 4 mil yürüdüm,35 mekik çektim,50 tane bacak hareketi yaptım.
menüm;
sabah:
1 kk peynir
6 zeytin
1 bardak yeşil çay
1 dilim tam tahıllı ekmek
ara öğün:
yarım elma yarım portakal
öğle:
1 kase bol yeşillikli kısır
1 bardak çay
1 kk peynir
komşuya gittik ve ben ikramların yarısını yedim sadece karnım hala tok yatana kadar bişey yemem ...
çok mu aşırı ki://
slm kizlar umarim hepiniz guzel bir gun gecirmissinizdir
bu gunki menum
sabah 1 bardak sicak su
kahvalti
1 yumurtata
3 tane zeytin
2 dilim tam bugday ekmegi( toplam 30g)
1 sekersiz cay
ARA
1 yesil cay
1 armut
AKSAM
yarim tabak kuru fasulye
2 kasik pilav
yatana kadar 1 yesil cay ve meyve hakim var
3 l su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?