70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıslar 125 gr lıght yoğurt yarım elma bi mandalina ve 3/1 muz ile ara öğün yaptım 4 te ama az önce 55 kalorilik bi çikolata yedim (
Akşamda bi dilim tost makinasında yapılmış tavuk la bi kepçe çorba içicem ara öğğün olarakta bi armut yada elma yerim belki
Aşırıya kaçmış olmam inşllah

=( annem öğretmen... dolayısıyla şu an o da tatilde... misafir fln da gelcek olduğundan bi de baya kalabalıktı böyle cumartesi günü ev zaten bütün gün hazırlık yaptık işte bi yandan temizlik bi yandan çeşit çeşit yiyecekler ki annem çok sever böyle şeyleri babamla kardeşimde çok sevince bi ben kalıyorum yani =( bugün de yediklerimi yazmaya yüzüm yok ama sonunda regl oldum dolayısıyla iştahımın açık olduğu son gündü bu =/ yarın mükemmel bi listeyle çıkıcam karşınıza hem spor salonumda var sözz veriyorumm =) bugünlerde stres altındaydım cuma gününden beri birazda o yüzden çok çok arttı iştahım regl de üstüne geldi fln =/ ama şimdi daha iyi durumlar yani düzelmeye başladı bende rahatladım biraz stresim azaldı dün ve bugün fazlasıyla saldığım ipleri şu andan itibaren tekrar elime alıyorum =) sömestr sonuna hedefim 66 :)

canım olur arada yeterki bu kaçırmalara devam etme.zaten sen biliyosun bu işi.
gelelim menümee
sabah:
1 bardak yeşil çay
2 bardak siyah çay
1 zeytin
peynir
1 yumurtanın beyazı ama biraz eksik
avuç içinden daha az sucuklu yumurta(birazını öğleye sakladım eşim yaptı ve çok koymuş tabağıma)
yarım dilim kepek ekmek
ara:
bir ayva
2 tane hurma(sütüm azalıyo da mecburen)
öğle:
yine uvuç içi kadar sucuklu yumurta ve çeyrek dilim kepekli ekmek(yani ucu)
ara:
1 bardak yeşil çay ve 2 tane form bisküvi
akşam (yemedim daha):
karnabahar 3dal
sarımsaklı yoğurt
2 kaşık patates yemeği susuz
şimdilik 1.5 litre su
leslie ile 4 mil yürüdüm,35 mekik çektim,50 tane bacak hareketi yaptım.

slm kizlar umarim hepiniz guzel bir gun gecirmissinizdir
bu gunki menum
sabah 1 bardak sicak su
kahvalti
1 yumurtata
3 tane zeytin
2 dilim tam bugday ekmegi( toplam 30g)
1 sekersiz cay
ARA
1 yesil cay
1 armut
AKSAM
yarim tabak kuru fasulye
2 kasik pilav
yatana kadar 1 yesil cay ve meyve hakim var
3 l su

süperr çok beğendim yaaa =)) evdeyken spor yapmaya çok üşeniyorum ben tebrik ettim çokçaa bende bugün o kadar yemişimki akşam yemeğine fln yer kaldığını hiç sanmıyorum form çayına vurcam bu akşam kendimi yarın da kaldığım yerden devam perşembeden beri sporda yapamıyorm zaten yarın yapabilirim inş. karnım çok ağrımazsa :/

menüm;

sabah:
1 kk peynir
6 zeytin
1 bardak yeşil çay
1 dilim tam tahıllı ekmek

ara öğün:
yarım elma yarım portakal

öğle:
1 kase bol yeşillikli kısır
1 bardak çay
1 kk peynir

komşuya gittik ve ben ikramların yarısını yedim sadece karnım hala tok yatana kadar bişey yemem ...

çok mu aşırı ki://

canım mecburen çocuk olunca ne salona ne de yürüyüşe çıkabiliyorum.evde de çok zevkli ama.acıkırsan meyve ye bence.
tatlım buraya yazdığın kadarsa yediklrin sorun yok ki.ikramlar da varsa ayrıca biraz dikkat bi de akşama yakın yedin sanırım.akşam yemezsen dengelenbilir zaten karnın da tok bol su ve çay iç.

evet öyle yapıyım benn:))) yeşil çaya vurayım kendimii:))

slm canim menun bence fene degil sadece sucuk konusunda teredutluyum ben ne zaman yesem pisman oluyorum ayrica diyetini sporla desteklemen cok guzel bende bazen yapiyom bazen useniyom

slm canim bence menun cok guzel tabi ikram kismini bilmiyom ya benim menumede yorum yapin arkadslar yorumlarinizi bekliyom

ablacım kahvaltıda peyniri eksik etme bence ve öğlen hiçbişey yememişsin:/ doktor bana demişti ki öğününde et yoksa mutlaka biraz peynir yemelisin...

slmmmm arkadaşlarrrr benimm menümm
ilk olarak sıcak sirkeli suu kocaman bardak
simitin 4/1 azcıktı
1 çaykaşıgı ucuyla reçel
5 tane yeşil zeytin
3 küp seker kadar peynir
2 dilim kadarda ekmek
ara 1 avuç leblebi 3 fındık
ögle special k (kelollogs) sütlü taabi
akşam da iki tane minik milföyden börek
bir kase yogurt
spor olarak 200 ip atladım
200 twister
şimdi 5 mil lesilei yapcam yatmadanda
100 mekik tabiii
nasıl menümmm:44::44::44:
bu saatten sonra sadece neskafe soda meyve ve yeşil çay hakkım var baska bişi yok bana

Merhaba Arkadaşlar,
Bugün akşam yemeği olarak;
- 1 kase yoğurt
- 1 dilim kepek ekmek
- 5 yemek kaşığı etli karnıbahar
- söğüş salata ve domates

Birde ne kadar doğru bilmiyorum ama metobolizma hızlardırma çayı diye birşey duydum. Onu yaptım onu içeçeğim.
1 elma
1 limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı karabiber
1 adet tarçın dalı
3 litre su ve kaynattım su 2 litre kalana kadar. Dün yaptım işe yaradı. Normalde akbızlık sorunu yaşıyordum ama dünden beri iyi....

merhaba arkadaslar bu gün ilk günümdü ve bitti gibi:) hemen bildiriyoum menüyü

sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık
1kk peynir
yesil cay
öğlen
közlenmiş patlıcan sarımsaklı yoğurtlu
1 dilim k. ekmeği
akşam
çorba
1 dilim ekmek
taze fasulye yemeği (az yağlı)

yesil çay içiyorum şimdide iyi gibi dimi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…